Обичам те ,а не трябва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам те ,а не трябва
преди: 4 години, 28 дни, прочетена 1727 пъти
Моята дълга история, която много ми тежи. Надявам се споделяйки я тук, да се отърва поне от частичка от вината и болката в мен. Срещнах страхотно и добро момче преди 7 години, нещата бързо се развиха и вече сме семейство с 2 прекрасни деца. И понеже нямахме много време да се опознаем в началото, чак сега лека полека излизат огромните ни различия. Той е много добър, работлив мил сериозен, но има голяма страст към компютърните игри. Прекарва ужасно много време в игри и ужасно много пренебрегва мен и децата. През последните 5 години това е основна тема на нашите разговори. Опитвам се да му обясня, че и ние имаме нужда от неговото внимание. Неката се подобряват за ден до два или седмица и после се връщат по старо му. Преди 4 години с ваш семеен приятел започнах на споделям повече с мисълта, че той ще ми даде повече съвети как да постъпя правилно, понеже са приятели и го познава по- добре. И неусетно се бях влюбила в него. Във вниманието което ми обръща, в спокойния му глас, в това, че за него бях важна и винаги на първо място пред всичко по -всяко време, в топлия му поглед... В душата му. Осъзнавайки, че съм влюбена в приятеля ни се почувснвах ужасно, помислих че е само увлечение, че просто получих малко внимание и съм хлътнала. Реших, че ще поправя отношенията с мъжа ми, а това увлечение ще забравя. Но уви не успях. Вече 4 години съм влюбена и страдам в самота, защото за мъжът ми най- важна е играта, а аз се обвинявам че съм изпитала чувства към друг. Не мога да го забравя и да го пусна от мислите си. Понякога си мисля, че и той не е безразличен към мен, а после си казвам че това е невъзможно. Ужасно болезнено е и ми липсва всеки ден. Не знам как е възможно да пазиш човек толкова дълго в сърцето си без дори да го виждаш. Понякога си мисля, че да му призная за чувствата си и да бъда отхвърлена от него ще ми бъде по- лесно да го забравя, но се страхувам да не го изгубя като приятел. Много боли и имам нужда от любов, която не получавам. Ако знаете някакъв вълшебен начин да забравя и да спре да боли, моля ви кажете ми. И моля ви не ме винете аз достатъчно се обвинявам всеки ден

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 27 дни
hash: 5afa292ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Страдаш и те боли за друг мъж, а замисляш ли се, че с години живееш в лъжа? От това страдаш ли? Разчисти покрай себе си - кажи истината и на двамата - на единия, че го обичаш, а на другия- че не го обичаш. Стиска ли ти да постъпиш като честен човек? Ако не - страданието ти е наказание за лъжата. И забрави изтъркания лаф, че си с мъжа си заради децата. Както и това , че е добър, мил и не знам какъв. Ти от 4 години му изневеряваш емоционално и страдаш, че не е и физически. Избирай единия и забрави другия. Това е честно. Другото знаеш какво е.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 392bd9ede7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, за съжаление в живота нещата не са черно-бели, за разлика от в главата ти.
Ще го разбереш, когато пораснеш. Сега си още с жълто около устата и ти е много лесно...

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: d301dc2069
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Знам , че живея в лъжа. И да страдам от това , страдам че съм изневерила емоционално, страдам от това, че с мъжът ми не успяхме да се сработим и да изградим едно сплотено семейство. Не страдам обаче ,че изневярата не е физическа. Защото повече желая този човек да е до мен емоционално ,стига ми това дори да си пишем,стига ви неговото внимание прави ме щастлива. Прав/а си,че трябва да съм честна с тях - и може би точно това имах нужда да чуя. Това ще бъде много трудно за мен да се изправя и да споделя чувствата си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: 3eea1039a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз много добре те разбирам с разликата, че нямам брак и деца. Бях и все още съм в подобна ситуация. Казах цялата истина на приятеля си с когото бяхме дълги години заедно, защото не мога да лъжа, а за такова нещо още по-малко. Не знам как бих постъпила ако имах деца... Искрено ти съчувствам. Аз не смея да си призная чувствата на човека когото обичам, защото най-вероятно той не изпитва същото към мен. Но мисля че при теб може да е различно и да имаш шанс. Един път се живее ако успееш да откриеш смелост в себе си признай и на двамата истината! Желая ти всичко най-добро!

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 5900dea1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Как реагира приятеля ти на признанието?

 
  ...


...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 5afa292ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   #2 Пораснала съм достатъчно за да се омъжа и да имам две деца. И съм научила, честността е най-добрата политика, както е озаглавен един разказ. Колко ми е било лесно, аз си знам, пък и темата не е за мен. А нещата всеки ги вижда различни. Но в отношенията си с човека до теб или си честен или не си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 26 дни
hash: be8659db4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, представи си, че се събарити до живеете заедно с емоционолната ти любов. Тогава ще възникнат други проблеми и пак ще си нещастна. Проблемите на една разведена жена която само отглежда децата си са в пъти по-големи от "нещастната" в брака си.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 9f340154ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз също делях живота на черно и бяло. Но това не е така. Повече е сивото. Сивото включва:
Благородните лъжи,
Сивата търговия,
Смесицата от чувства на всеки един от нас,
Доброто и лошото също съществува във всеки един от нас т. е. посредата. Няма само добри или само лоши качества у нас хората. Това е
постоянна борба.

Приеми практичният ми съвет поне докато Ви пораснат децата. Преди 1989 година когато не е имало голям шанс за развод, голяма част от семействата са имали паралелни връзки с любовник/ца. Изкарали са си така целият живот, защото за 5-10 години и той ще ти писне. Но са си поживяли щастливо и са съхранили семейството си. После като остареят и двамата всичко изчезва. Гледат вече само за децата и чакат внуци. Потърси някоя баба на 65-70 тя ще отрича, в началото, но после ще ти признае. Че и тя и мъжът са имали извънбрачни връзки и двамата са се правели, че не знаят. А сега като са стари са си останали истински приятели. И са били по-щастливи. Запомни: Всичко е до време и любов и секс и обич.
Остава само уважението и приятелството!!
М 32

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: d301dc2069
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   #8 често мисля за това, което казахте. Колко много хора изживяват по този начин живота си. И още много други разсъждения влизат в главата ми. Всичко е толкова странно и трудно. Живеем сякаш под натиска на създадени правила и се чувстваме престъпници, ако поискаме да сме щастливи. Защото морала и правилата наложени от обществото те смачкват

 
  ... горе^
преди: 4 години, 24 дни
hash: 8c6f8e3e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имах приятел геймър, дори не прекалено запален, но достатъчно, че да виси ни компютъра с часове почти всеки от малкото пъти, в които отивах при него да го видя (живеехме в различни държави и имахме връзка от разстояние). Мисля, че отделеното време говори много за приоритетите на човека в живота. За мъжа ти явно игричките са приоритет, не децата и съпругата му. За жалост това е болестно състояние, зависимост и не вярвам с думи да успееш да го откачиш от компютъра. Вариантите ти са - или го зарязваш и си сама с двете деца, следват доста мизерии и нещастия, или оставаш с него, пренебрегната като съпруга, но поне материално осигурена.
Ситуацията с общия ви приятел няма да коментирам, защото дори да му признаеш чувствата ти, не вярвам той да отговори, най-малкото от уважение и приятелски чувства към съпруга ти.

 
  ...

...
преди: 4 години, 20 дни
hash: c7da109dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Един женен мъж не трябва да излиза често по барове, не трябва да има номера на непозната ( за жена му) номера на друга, не трябва да добавя непозната във фейсбук, не трябва да се оглежда докато върви, не трябва да стои с телефона, не трябва да отделя време за колата, не трябва да стои и да си играе някаква игра. А по добре ли е да играе на вън хазард и да се налива с алкохола? Радвай се че играе, а не друго! Проблемът не е в него, а е в теб! Просто си търсиш причина да си начешеш крастата. Язък за мъжа ти. Човека на бас се хващам и секс не получава! Еми какво друго да прави тогава?!

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: d301dc2069
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А един женен мъж с 2 деца трябва ли да прекарва цял ден на компютъра и да не обръща внимание на никого? И не декса не липсва. Липсва отговорност и уважение. За каква краста ми говориш въобще.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 71dbc4e15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Говоря ти за твоята краста! Ти просто искаш да изневериш на мъжа ти и си търсиш причина, търсиш утеха, подкрепа в сайта! Консултирай се с някой психолог! Сериозно си болна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker