Какво да правя с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя с него
преди: 4 години, 27 дни, прочетена 1746 пъти
Здравейте на всички четящи и помагащи.
Моята история е следната. Имам връзка от близо година. Аз съм на 21, той е на 30, живеем заедно. Двамата работим, но сега знаете как е. Имаме доста разногласия и честно да си призная, не знам дали ще бъдем още дълго заедно. Проблемите ни са следните :
1. Знам, че той има проблеми с алкохола, преди дори не забелязвах, но напоследък осъзнавам че той пие литри бира, постоянно се прибира с няколко кенчета, говорили сме, той ту си признава, ту повтаря че просто бирата му е сладка. Казва ми да се радвам, , че не посяга към твърд алкохол. Макар че се е случвало няколко пъти да се напие с ракия, като сме с негови приятели. Имам голямо желание да му помогна, но виждам как дори не се старае и си я кара така. Продължаваме разговорите с алкохола и до днес.

2. Другият проблем е, че почти всеки ден той отива у баба му, вика братовчед си и часове седят, пият бира (отново) и играят някакви тъпи игри. Аз изобщо не харесвам братовчед му, той за мен е един мързеливец, който е на 30 години и има само няколко месеца стаж във Фантастико. Оттам всичко приключва и всичко което той прави е да спи до обяд, цъка на шибаните игри и чака баща му да го издържа. Това за мен е крайно възмутимо и дори СРАМНО че здрав, можещ мъж, наглее и не прави нищо с живота си. Много пъти съм питала приятеля ми какво изобщо си говорят и той казва че братовчед му може да си говори само с него, защото е асоциален и тн. Един път решихме да го поканим нагости, дойде, и цял ден стояха и играха в другата стая.
Хора, моля Ви, на моменти се чудя аз ли съм задушаваща, защото той ми е казвал че не ценя личното пространство, защото няколко пъти вече реагирах на всичкото това. Ние не правим нищо заедно, като нормалните двойки. 60-70% от времето той е у баба му и това е. Да се прибера ли вкъщи, да се стресне малко, това за мен не е нормална връзка, не ми допада. Напоследък съм сама у тях и това е. Имала съм други връзки, не е било така.. За вас нормално ли е това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 27 дни
hash: acce6f787f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ключови са годините на мъжа. Значи на 30 години, поне трябва да е по-улегнал и да има насока в живота. Явно има проблем с алкохола, който няма да е от сега, а поне от години. Трудно се оправя, но се иска желание и усилия.
Един съвет-бягай от мъже , ако разбереш за проблем с пиене, хазарт, наркотици, жени и прочие пороци. Няма любов, няма чувства, няма всякакви оправдания-няма такъв филм. Просто бягаш! Иначе рискуваш да си съсипеш живота.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 5a03e7148a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не е нормално. Човек се оформя до 25. След това промяна неочаквай. Невъзможно е! Разделете се по приятелски и всеки по пътя си.
М 32

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 3e7bd8306a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тоя е някаквъв битов пияница и безделник.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: 6a036b4787
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Детска радост шарени бонбонки. Може и при друга да ходи. Откъде знаеш, че е при братовчед му винаги. Не е сериозен към теб.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 45ec1d2c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сама знаеш отговора.

 
  ...


...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 17aae0e068
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   от такъв човек нищо хубаво няма да очакваш от личен опит ти го казвам. По-добре го разкарай преди да ти е направил някое бебе и да се чудиш после какво да правиш самичка, ми и времето само ще си изгубиш и сама като виждаш какво се случва по-добре действай на момента защото няма да си вечно на 21г а тепърва това са ти най хубавите години и ти да ги прекарваш с човек който се налива с бири само до кога мислиш да го търпиш? А и ти си все още дете за мен поне и родителите ти виждат ли го какви ги върши не ти ли говорят нещо? по добре сподели с тях проблема си и виж и те какво ще те посъветват но аз лично като жена на 44г с който съм живяла 10г с подобен човек мога да ти кажа че си загубих само време и нищо хубаво неможах да видя..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 26 дни
hash: 4c322c428e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ти дам най-правилният съвет:Зарежи го.Разделете се,защото ти не заслужаваш такъв човек.Той очевидно не те оценява,не те обича и явно за момента бирата му е гаджето,а не ти!Постъпи като една зряла жена и потърси любовта другаде.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: b57f376900
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ние, естествено, можем да влезем в ролята на съдии. Всеки има някакво мнение, вероятно от прочетеното всички ще стигнем до извода, че връзката ви няма особено щастливо за теб бъдеще. Ама това са празни приказки от наша страна.
Прочети си темата 5-6 пъти. Виж какво си написала. Осъзнай до каква степен поведението му ти влияе, че да започнеш да си задаваш подобни въпроси и дори да търсиш мнение на непознати. Според мен в теб се борят разумът и сърцето. Осъзнаваш, че не си щастлива, но имаш чувства и не искаш да се отказваш все още. Приятелят ти е на 30 години, той има отговор за всичко, което му казваш. Този човек няма да се промени. До една възраст всеки е способен да се нагоди към партньора си, но след това е невъзможно. Ти си във възраст, в която би направила компромиси, но той не е в такава. Тоест, вашето бъдеще ще е за сметка на твоето спокойствие и щастие. Някъде там за него има жена, която ще е окей с пиенето му и с висенето му при баба му, ама тая жена не си ти и по-добре за теб. Ето, аз познавам жена, която пие бира в литри всеки ден, но не се напива. Тя иска време за себе си, за да излиза и също играе игри (компютърни и настолни). Тя вероятно би била добре с човек като твоя.
Важното е ти да се чувстваш добре във връзката. Няма нормално и ненормално, има индивидуално виждане за любовта, което трябва да е еднакво за теб и за твоето гадже. Имала си други връзки, те са ти са се стрували по-нормални от тази. Направи си изводите.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 1f986958cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момиче махай го този. На теб ти трябва добър и отговорен мъж, който, когато имаш нужда да е до теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 23 дни
hash: 32105de4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не виждам нещо лошо човек да си пийва бира всеки ден в граници. Какво значи литри? 5? То човек един кеф ще има в живота и всеки ден ще ти мрънкат. Ай, стига! Ако ти просто искаш мъж, които да не пие никакъв алкохол, проблема си е твой - търси си друг. Оставете хората да си пият бирата на спокойствие!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker