Недоверие във връзката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Недоверие във връзката
преди: 4 години, 17 дни, прочетена 1210 пъти
Здравейте, с приятеля ми се от 1 година и нещо заедно, всичко вървеше много добре до преди няколко месеца, живеем и работим в Германия. Миналото лято си бяхме отпуска в България , от различни градове сме в Бг, и първата седмица всеки си беше вкъщи, да се види с близки и т. н. Съответно си комуникирахме онлайн, и една вечер си писахме, но аз съм заспала и по някое време се събудих и видях , че ми е писал, но ми се изключи тела и го пуснах да се зарежда и пак заспах, той се разсърди тогава, че съм била правила нещо и тем подобни, после заминахме на море и там явно съм забременяла, като се върнахме в Германия решихме да направя аборт, двамата го искахме, но той се съмнява , че може би съм била забременяла от друг, както и да е и това преглътнах. След това ноември си бяхме пак отпуска в Бг, и първата седмица пак същото, и една вечер се бяхме скарали по течефона, и не ми беше спокойно и се будих цяла нощ да пуша цигари и да си ровя в телефона, и той е видял , че съм на линия и от там отново какво съм била правила в 5 сутринта, и така заради тези неща не ми вярва, съмнява се в мен, че може би съм правила нещо и живеем в ад, дори иска да се разделим, а аз нищо не съм направила , и това ме измъчва ужасно много, че си проваляме връзката, моля ви посъветвайте ме какво да правя, мн ме боли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 16 дни
hash: f5cedb6fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами няма ти никакво доверие. Цялата секция коментари ще наскача срещу него, но може и да си му дала основание да ти няма доверие, което много ясно няма да напишеш. Ако просто е ревнив, няма много за правене, перспективата да те загуби, ако го уплаши да се промени само може да е от помощ, но едва ли - той иска да късате. Ако си му дала основание да се съмнява в теб с грешка в миналото, трябва да поговорите и да му спечелиш пак доверието. Като цяло седнете да говорите, че не може вечно да сте гръб до гръб и когато не сте трябва да си имате определено доверие. Ако го нямате обсъдете защо го нямате, питай "Защо не ми вярваш? Какво направих и как да започнеш да ми вярваш?" Кажете си на глас дали наистина искате да сте заедно и какво бихте направили, за да останете заедно. Трябват жертви.

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 4c08b1c84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поведението ти лъха на незаинтересованост. Заспала си, окей... после си видяла, че ти е писал, сложила си телефона да се зарежда, ама си си легнала. Ако той ти няма доверие, това е просто катализатор.

От друга страна, неговото поведение хич не е окей. Да се държи такава сметка не е здравословно. Ама в днешно време с стова постоянно комуникиране, статуси и прочие... е много трудно.

Ако държиш на него се постарай да възвърнеш доверието. Всичко става с думи, подплатени с постъпки. Но ако доверието му е все така разклатено без да има основание... това е патологично и трябва да се замислиш искаш ли наистина такива отношения.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 5d2b6b41f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Скъпа моя, не ти, а той прави глупостите. Трудно е да го кажа, но ето - изневерява ти! За това се държи така с теб и се опитва да ти вкара вина, която ти нямаш, за да си успокои егото и неговите си мръсни действия. От опит го знам. Зарязвай го и хващай друг.
-Барби

 
  ... горе^
преди: 4 години, 15 дни
hash: 63feb7c100
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разкарай го тоя боклук, не те заслужава. Да те кара да правиш аборт заради глезената си ревност - тоя Господ ще го съди.

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 511bc99b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не ти трябва с такъв да градиш семейство

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker