Мисля, че харесвам момиче... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че харесвам момиче...
преди: 4 години, 10 дни, прочетена 970 пъти
Здравейте! На 20 съм, момиче . Преди година започнах да "изследвам" сексуалността си и, имайки предвид силното си привличане към момичета и двамата ми бивши приятеля, се самоопределям като бисексуална или поне bi-curious, тъй като не съм имала приятелка досега.
Та преди около половин година се запознах с едно момиче. Страшно красиво, страшно мило, но същевременно кораво и на място. 1 година по - малка е от мен. Заглеждала съм момичета и преди, но нея просто не можех да спра да гледам. Запознахме се покрай танците, тъй като попаднахме в една и съща танцова група, ходили сме по танцови събития заедно, общо взето се сближихме за тези няколко месеца.
Наскоро обаче почнах да се замислям - какви момичета харесвам? И отговът все излиза бързо - момичета като това от танците. Винаги я имах за подходящ модел за човек, който бих харесала, но не се бях замисляла - ами ако всъщност харесвам точно нея? Истината е, че малко трудно боравя със собствените си чувства, затова и съм толкова несигурна вмомента.
Както и да е, въпросът ми е - дали да предприема нещо? Заминавам за друг град след половин година, а и не знам дали тя харесва момичета или не. За пръв път наистина имам чувството, че харесвам някой от моя пол и е както вълнуващо, така и объркващо.
Благодаря на всеки коментирал и прочел предварително.
Лек ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 дни
hash: 96b5291d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом заминаваш за някъде - още по-добре.

Съвет: кажи и под формата на закачливи коментари, че я харесваш директно, така хем ще можеш да излезнеш от ситуация ако не реагира, хем ще можеш да го завъртиш на "да се пошегуваме, че да си кажем истината".
Ако стане нещо, ще разбереш много за себе си, ако не - така е било писано и няма да е тя.

Действай смело.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 7a83430f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей.Да,предприеми нещо,все пак нищо не губиш.А и няма значение кой пол харесваш ,важното е ти да си щастлива.Така че говори с нея.Очаквам да пишеш какво е станало.Целувкиииии <3 <3 <3

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 08841745e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това няма да доведе до нищо хубаво, може да се излъжеш, че живота е справедлив, но не е. Ще трябва да го пазиш в тайна, а ако не, ще бъдеш съдена от тези около теб вкл и твоето семейство.

А като го пазиш в тайна, а и самият факт за бисексуалност, това ще отключи в теб някой психичен проблем.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 дни
hash: 346e495325
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колко деца планираш да имате?

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 99a95781d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До 3. Страшна логика. Ако пък не пробва, след време ще се самообвинява и пак може да отключи нещо. Аз бих опитала без да се замислям.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 08841745e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5, логиката въобще не е страшна. Познавам много такива момичета, и нито едно от тях не е щастливо с това нещо, но не и осъзнава, че точно то е коренът на проблемите им.

Ама как ги познавам? Бяха ми гаджета. Първата ми приятелка беше бисексуална, накрая тотална избра жените пред мен, но и страдаше от сериозни психически проблеми, говорим тип раздвоена личност, пиеше клонарекс, което е за психоза/шизофрения. В едни дни беше женствена и всеотдайна към мен, в други както си вървим се разревава на пътя, вика всичко е ок, а после ми звъни по телефона, че чувствата и към мен не били същите, и така 3-4 пъти и се обличаше като момче, и имаше мания към косата си, един ден я искаше дълга, друг нула номер.
В момента е напълно зависима от тяхните, вече години не съм с нея, но беше сериозна тежест за тяхните, вероятно вече знаят, че харесва жени. И когато я видя, все сама и изглежда супер нещастна.

А вторият пример? Текущата ми приятелка, и буквално втората бисексуална с която излизам подред. Страшно много я обичам, нямаш представа колко съм ревал с мисълта, че пак може да се повтори това да ме остави за жена.
Познай обаче, и тя се опита да нормализира тази нейна бисексуалност, и с течение на времето още като малко е взела да има симптоми на шизофрения. След една друга случка, напълно го отключи това и трябваше да пие сериозни медикаменти за да се закрепи, и то от последна възможна линия на лекарства, буквално е на единственото лекарство, което може да и помогне.

Общото между двете е, че имат някаква счупена връзка с майките си, търсят тяхната обич, но не я получават. Макар, че не съм доктор и може да не съм прав, за мен тази бисексуалност избива заради липсата на обич от майката, и я търсят у жените. Разбира се, това не е вярно за всички типове бисексуални жени и лесбийки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: e8b83607fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе, номер 4... Толкова деца ще имат, колкото ти си имал с второто си гадже като си бил на 20, и с което сте ходили 3 месеца и половина. Айде стига тъпотии.

А и имам приятелка французойка, която се ожени за жена, забременя (не знам точно как и какви процедури са правили) и двете си гледат дете сега.

Пък една съседка се омъжи през 2012 г. и още няма деца. Май ще се развежда даже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker