Сгреших ли преди 7 години? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сгреших ли преди 7 години?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1750 пъти
Омъжена съм от 8 години в момента съм на 32.
Искам да подчертая, че обичам съпруга си, имаме детенце. Също така искам да подчертая, че
Никога НЕ съм изневерявала!

Така.. една година след като започна връзката ни ми предложи да се омъжа за него и приех, защото го обичам. Не след дълго, може би седмица или две дойде нов колега в компанията, където работя.
От тогава всяка седмица го сънувам и не спирам да мисля за него след като го видя във фирмата или в сънищата си. Сънувам как ме прегръща и целува, като се събудя ми се иска да не спирам да сънувам. Това продължава вече 7 години. Не сме разговаряли много с него, предимно на здравей здрасти, но ме гледа с онзи особен поглед ..
Искам да попитам.. направих ли грешка, че още преди 7 години не послушах сърцето си и не преследвах мъжът от сънищата си, а послушах разума? Все пак дадох дума на съпруга си, че ще бъда негова съпруга.
Благодаря на отзовалите се!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: c047dd4f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изневерила си му в съзнанието си,защото по това време вече си му казала ДА.
Някой може ли да ми обясни,как така обичат партньорите си,но мислят постоянно за един определен човек?
По-добре да бъдеш искрена,отколкото да се правиш че всичко е наред и да му се вричаш в любов,защото си мислиш че си му длъжна.
След като 7 години не е предприел някаква стъпка онзи от сънищата ти,значи не гледа на теб с други очи,а много ти се иска да е иначе.
Не трябва да си задаваш такива въпроси,да си мислила на време преди да се омъжиш.






~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: acb4d3dd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи грешка че си наказала този човек, понеже явно успешно си го излъгала, че ще си му вярна. Той сигурно като повечето мъже се бъхти с идеята да реализира планове свързани с теб, а тя нашата сънувала някого и се чуди дали пък не е трябвало да реализира сънищата си. И си на 32 години, това сега си е катастрофа. Никаква отговорност, никакво чувство на дълг, понеже няма и чувство на вина. То вече не е и чудно де, кой знае колко назадничево изглеждам с това недоумение в което съм, очаквам как ще те посъветват да сбъднеш тези сънища, то нали така се прави. Щом си го сънувала, значи нещо страшно ще е с него, ами да... няма измама. Какви са тези вярност, съпружеска любов и удоволствие от възможносста да градиш живот с някого. Абсолютни глупости, нали сме 21 век...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e5292b6029
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Първо да кажа, че съм младеж и не разбирам много от тези неща, но все пак ще се опитам да коментирам. Ти може да не спираш да мислиш за него, но реално не го познаваш и не знаеш що за човек е. Може би ако преди 7 години беше послушала сърцето си сега можеше да съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 774dd4a5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, надявам се разбираш че е невъзможно да се даде обективен отговор на въпроса ти.

Защото МОЖЕ БИ наистина е било грешка. МОЖЕ БИ щеше да си по-щастлива, ако беше послушала сърцето си а не разума. МОЖЕ БИ сега щеше да си с колегата, не със сегашния си съпруг, и въобще да нямаш такива сънища...

Ама дали? Защото МОЖЕ БИ нещо би провалило връзката с колегата -- и тогава щеше да пишеш тема колко си нещастна, че си отказала брак с един за да бъдеш с друг и накрая нищо. МОЖЕ БИ, дори да бяхте станали съпрузи, нещо би куцало. МОЖЕ БИ колегата не би се държал така както се държи на работното място, отколкото вкъщи... И, най-вече? Ако беше избрала колегата, после МОЖЕ БИ би сънувала СЪЩОТО всеки ден, само че не с колегата, а с мъжа ти.

С други думи... какво си мисли подсъзнанието ти може да е мноооого далеч от реалността. Не мога да ти дам съвет какво да правиш, освен да се съсредоточиш върху хубавите страни на мъжа ти, ЗАЩО го обичаш, както и какво би било най-добре за детенцето ти.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 625dacbcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може да ти звучи смешно но от 7години сънувам една бивша която ми бе голямата любов в живота. Женен съм обичам жена си по своя начин ,но онова е друго ,лошото е че тя ме остави а аз давах всичко за нея.Предполагам че все някогаще ни отмине .

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a709624246
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Всички жени ще ти кажат, че е трябвало да послушаш сърцето си, аз пък ще ти кажа, че разума е по важен.
Гледай си детето, радвай се на съпруга си, че повечето и това нямат. А последвалите сърцето си са с разбити сърца и самотни майки в повечето случай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 57aa00be14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проблемът е,че идеализираш колегата си. Не го познаваш добре и си мислиш,че е по-добър от мъжа ти, защото има сексуално привличане между вас. Мислила ли си варианта да си смениш работата? Вече теми пишеш ,може да направиш някоя глупост.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f4041041d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами той свободен ли, изпитваш ли нещо към мъжа си, или ти харесва просто погледа му, само сексуално ли те привлича. Мъжа ти харесваш ли го като качества? Колегата не си го опознала, имаш си някаква идея в главата, но може да не е най - прекрастният. Тръпките почти всички ги имаме след брака, желание за нещо друго и така. Изясни си кой искаш...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: cc7f3554f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абе пробвай няма лошо от един флирт

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b224e22b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като харесваш някой все си мислиш ,че те гледа с "този поглед",просто ти се иска ,стой си на гъза,имаш.си дете ,мъж ,а като малка пикла си въобразяваш ,а си на 32!!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 087c697ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хем ми е смешно, хем ми се реве.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d6edd546b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм бил така, но с времето осъзнах, че просто идеализирам жената и понеже е нещо неизживяно, му отдавам голямо значение и затова не мога да я забравя. А чисто и просто тръшката с жена ми беше поизчезнала и от там е тръгнало всичко. Благодарен съм, че преди да съм направил някоя глупост, се осъзнах и оених жена си, после поработих да си върнем тръпката и всичко се нареди.

Съветвам те да направиш същото, че много ще патиш, че и невинни хора покрай теб. Уверявам те, че всичко в гглавата ти. Нито онзи е толкова идеален, нито имаш нужда от него. Не си играй с огъня, че накрая ще изтървеш питомното, за да гониш дивото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ec7141674a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Може би ти липсва вълнението, тръпката от усещанията с нов човек и съзнанието ти показва това чрез сънищата.

Гадая, но може отношенията със съпруга ти са по-спокойни и улегнали? Може би още от момента, в който си казала "да"?
После си срещнала въпросния нов мъж и той е станал олицетворение на всичко онова, от което си се отказала.

Предполагам, че не толкова си увлечена по човек, който бегло познаваш, колкото ти се иска нещо ново и вълнуващо.

Съветът ми е - ако действително обичаш човека до себе си и искаш да прекараш живота си с него, потърси си някакво вълнуващо занимание, хоби. Нещо, което да ти е интересно и да внесе вълнение в живота ти.

Много хора, за съжаление, стават жертва на желанието си да им е "интересно" и поставят акцент върху т.нар. "тръпка и пеперуди в стомаха". А по-нетрайно нещо на света от това няма. Пепрудите винаги отлитат. Остават уважението и обичта.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8bad696955
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Виж колко са тъпи жените, братко. Умовете им сътворяват измислени светове, само заради спорта.


Ти като си на "Здравей - здрасти" с тоя човек... ако му миришат краката? Ко прайм? Ако чурката му е малка или не му става? Ко прайм? Ако има тенденцията да бие жените в свободното си време като не е на работа? Ко прайм?

Само защото я гледал "с оня поглед"... И кой подяволите стои да работи едно и също нещо 10 години, бляк....


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 39b2472f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 3,6,7,12 - са ти го казали идеално и всички имащи предвид същото дори и 15 макар малко вулгарно :)
Ти го виждаш перфектен сънуваш образ по твоя фантазия, а реално въобще не го познаваш какъв е като човек и също така много често харесваш някой всичко е 6 представя се на идеален мине малко време, и си покаже същността и много връзки приключват ей така набързо, защото не са се познавали достатъчно едно е иху,ахи друго да живееш с този човек. Колко мъже и жени се правят на нещо различно, колко по-късно се оказва какви са, а ти като жена на 30 би трябвало най- добре да знаеш това. Той може да е всичко което не би искала да имаш, а ти въобще дори фалшиво не го познаваш като личност, за да ти минава през акъла за някаква любов и нз си какво, а той дори за толкова години не и направил нищо също, което ни значи че е влюбен. Погледа може да значи, че обича всяка която му падне,а ти се радва,че с мъжа ти сте щастливи ако те биеше, пиеше,изневеряваше и т.н. можеше да имаш повод да се чудиш дали не си сгрешила, че си избрала него ама то дори няма него или друг, защото другото ти е един непознат идеализиран в твоята глава. Мъжа ти и връзката ви явно върви добре, е тогава дръж на този мъж и се радвай,че го има, защото не са много тия мъже авторке. Не се дръж като хлапачка, защото залога е голям за едното нищо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker