Стеснителен мъж? Струва ли си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Стеснителен мъж? Струва ли си?
преди: 4 години, 10 дни, прочетена 1639 пъти
Здравейте, от около четири месеца между мен и един мъж се случва нещо. Първо ще започна с това, че аз съм на 17, а той на 26. Имаме 9 години разлика, но това не е проблем, тъй като повечето му познати имат такава разлика със своите половинки. Мисълта ми е, че той знае, че имам чувства към него и разбира се показва същото, показва интерес, идва там където отивам и аз, очен контакт и изглежда дори, че неговите приятели знаят за мен, тъй като много често се шегуват пред мен и ме гледат настоятелно. Проблема е там, че той е доста стеснителен и често забелязвам, че е нервен около мен. По принцип се виждаме всеки ден дори и за малко и всеки път ме следи с поглед, ако някой от вас е изпитвал това то той разбира и усеща за какво става въпрос, защото по мое мнение погледите са наистина много важни и показват много. Много често е около мен, но понякога показва чувства доста видно друг път не чак толкова. Разбирам, че това изисква много търпение и време но въпроса ми е какво мислите по въпроса и смятате ли че намеренията биха могли да са сериозни? Струва ли си? Това е въпрос който мн често си задавам, защото по всичко личи че той си струва и изглежда отвръща на чувствата ми просто се съмнявам във всичко и това ми тежи.. Благодаря предварително за спаделените коментари!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 дни
hash: c5dceda5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не си стеснителна, той рано или късно ще се отпусне.
Но ако и ти си стеснителна трудно би се отпуснал.
Струва си но ти не трябва да си стеснителна.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: a461f2f79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би го е страх , че ще го отрежеш и не се пробва . А защо ти не действаш първа щом ти харесва ? Дали не си въобразяваш ? Има и такива дето не искат връзки .

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: bd97031b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И според мен погледите са много важни!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: 47ef79a95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като е стеснителен, рискувай и го свали ти!

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 9c2ef307cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пробвай и го покани на кафе, примерно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 05115511e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отговорът е: Екстровертен купонджия - струва ли си?

Това за стеснителният е реторичен въпрос, т.е. не се нуждае от отговор. Всеки знае, че си струва. Няма голям шанс да те зареже, защото си е намерил друга. Предвид какви усилия са били нужни да намери теб вярваш ли, че ще се залети да те заменя скоро... някога... въобще? Няма да ти изневерява, защото за да го направи, трябва да си поиска. Иначе дори в публичен дом да влезе, ще излезе без да е пипал нещо. Не мога да гарантирам, че е светец по характер, но пък същото важи и за екстровертите и отпуснатите сред хора - и там не знаеш какво лежи под повърхността, но при тях има някакъв горен слой, който ти се натрапва постоянно. Тук просто той липсва и или виждаш какво лежи под повърхностната ципа, или се самоубеждаваш, че е лош и бягаш към по-лесни задачи. Защото да си с такъв човек не е за мързеливите, които искат всичко да им се получи без усилия. Усилия ще има, но веднъж успееш ли, нещата ще са като при всяка друга връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 85e93b61f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако жена ми не беше ми признала, че ме харесва и досега щях да съм ерген. След това, между нас всичко потръгна, а дори не мислех, че ще съм добра компания за жена. И не, че съм идиот и смотаняк, а просто по-срамежлив с жени на моите години. Съвсем свободно разговарям с жени от други възрасти. Трябва да направиш ти първата крачка. Как да стане това - не знам. Дамите могат да ти дадат адекватен съвет. Ако нещата между вас се получат, забрави, че ще иска да излизате по заведения с шумни компании, събирания и т. н. Но в негово лице ще имаш добър и мил любовник, добър мъж, добър и грижовен баща за децата. Ще знаеш, че на него може да се разчита винаги и, че няма да търси друга. Но ако обичаш да си постоянно по шумни купони и дандания, не е добра идея.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 640c61821c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мисля, че си длъжна ти да поемеш инициативата. Защото очевидно той не е като другите, то ест, не желае да има само една пошла авантюра и затова мисълта за сериозна връзка го смущава и тревожи. Иначе щеше той да ти се натиска и да те сваля. Ако и ти останеш пас, просто ще пропуснеш един отличен шанс да намериш човека за теб. Според мен, да го каниш на кафе е малко изтъркано, поканѝ го у вас на обяд. Да си поговорите за нещо. Не вярвам да откаже. Иска се малко смелост о твоя страна, дори повечко смелост, но не бъди страхлива...

За съжаление, не видях датата... Това е било преди цели шест месеца... Съветите ми са малко закъснели. Дано се е получило. Авторката, кажи си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker