Бившата му е решила да си го върне? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата му е решила да си го върне?
преди: 4 години, 2 дни, прочетена 1644 пъти
Здравейте! Ето моята драма. Заедно сме с мъжа ми от 6 г. И двамата имаме по един несполучлив брак и съответно по едно дете - моето е на 15, момиче, неговото е момче на 11. Когато заживяхме заедно се разбрахме, че и двамата не искаме повече деца. Когато се запознахме, той вече беше разведен от 1 година и беше в ужасни отношения с бившата си. Постепенно, под мое влияние, нещата започнаха да се нормализират и неговия син все по-често започна да идва при нас. Бившата му си смени отношението, вкл.и към мен. Започна да ми се обажда за празници, дори веднъж я поканих в нас. Тя няма сериозна връзка, живее сама с детето в Бургас. Ние сме в София.
Изведнъж тя започна да се държи странно с мен, без видима причина. Започна да пише на мъжа ми срещу мен, как съм го била командвала и прочие ...С мен спря да комуникира. Понеже сме приятели във фб, видях че започна да си качва техни общи снимки и в коментарите под тях говори за него като за "мъжа ми". Поговорих с него за това, той каза че тя си била такава, яд я било,че вече няма влияние над него. Както и да е... Сега новото пет е, че отказва да пусне детето при нас и понеже малкия много страда за баща си, тя настоява той да отиде за няколко дни при тях. Той ще отиде, разбира се... но ще се наложи три дни да живее в апартамента при нея. Няма друго жилище, а и финансово не сме ок, за да си позволи да наеме хотел.
И така,аз се притеснявам, че тя има план. Знам, че той ме обича и държи много на мен и връзката ни... но знам и на какво е способна една жена, когато реши да върти номера. Чувствам се напрегната и изнервена, ревнувам го. Факт.
Какво бихте ме посъветвали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 ден
hash: 8baae5d2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да няма напрежение между жени, имали един мъж. Още повече,когато има дете от нея. Ако имаш вяра на мъжът ти , нямаш място за съмнения. Явно иска да направи мръсно , но ако той е човек на място, няма да се случи нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 09b2c2d829
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз вярвам на човека до себе си и дори няма да го мисля. А на теб не трябва да ти пука, бъди себе си и не се поддавай на нещастни хора, които се чудят как да правят другите също тъжни. Тя те е опознала, видяла е слаби места и ги използва, ако не япбеше канила нямаше да стане така, но нормалните възрастни се опитват да отгледат децата си дори и разделени и тя няма право да определя какво да прави детето, защото вие може да се ядосате и да вземете родителските права.

 
  ...
преди: 4 години, 18 часа
hash: 0bd65668eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля че ако е мъж на място няма от какво да се притесняваш ,кой какво е решил ,кой какво иска ,и какво ще стане са толкова различни .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 18 часа
hash: 5b82ec4db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че, ако той е истински мъж, няма да позволи една жена да му завърти главата, особено жена, с която се е разделил и не е бил в добри отношения. Не отстъпва всеки път, заради децата защото все пак това е вече твоето семейство. Защитава го, кажи му да отидете заедно. А пък той да не бъде толкова мекошав, мъж е. Нека тропне с крак и покаже кой върти парада.

 
  ...
преди: 4 години, 16 часа
hash: 8604dbdf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нищо не можеш да направиш. По някакъв начин тя винаги ще присъства в живота му, чрез детето им.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 часа
hash: 290f3ba185
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Планът й ми е ясен! От километри се вижда. Обаче! Бий я на неин терен! За да се разделят с мъжа ти, значи е имало причина, т.е. той не е бил удовлетворен от връзката им. Тук е твоята игра. Направи така, че да не му се излиза от къщи, а вечер да търчи след работа обратно.
Аз съм в същото положение, мила! Само че "нашата" е толкова луда, че като се напие, идва и ни троши прозорците с камъни.... Зная за какво говориш.
Имай вяра на съпруга си, той е избрал теб, никой не е луд да бяга от хубавото и да се върне при предишния кошмар. И успокой топката, емоциите в такива случаи не помагат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 часа
hash: 91ade574f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката до 1 и 2. Абсолютно съм съгласна с вас! Аз не мога по никакъв начин да се оплача от отношението на мъжа ми. Винаги е бил много грижовен и нежен, в същото време двамата работим по общи проекти и връзката ни е многопластова. Не гледам на него само като на мъж, който обичам, а и като на приятел, партньор в работата... Ценя го и затова не искам да го тровя със съмненията си, но е факт, че познавам много такива жени, които по този начин си вдигат самочувствието. Преди време в бившата ми работа станах свидетел точно как една въртиопашка изкопа трапове и направи всичко възможно да оплете мъж, който обича и държи на жената до себе си. По време на един фирмен тийм билдинг , на който бяхме решили да сме без половинки... мъжете пийнаха стабилно и оная се възползва от ситуацията.
Не знам... Замислям се дали да не му споделя притесненията си и да го помоля да си вземе хотел докато е там.

 
  ...
преди: 4 години, 9 часа
hash: 91ade574f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 4 от авторката. Да, принципно е така. Но тя е била нещо като "първата голяма любов" за него. След ражданено на сина им тя буквално го е отсвирила. Знаете...много често жените правят така. В някакъв момент той останал без работа, започнали скандали, той й изневерил. Познатата схема. Тя е поискала да се разделят обаче, не той. В началото, когато се запознахме с него и те бяха в много обтегнати отношения съм ставала свидетел как му говори... Той звъни да си чуе детето (тя не ву го даваше) и тя го почва... боклук, палячо, мизерник. Такива думи съм чувала от устата й, че всеки тираджия би се изчервил. Тя сега използва коронавируса, за да не го пуска при нас.

 
  ...
преди: 4 години, 9 часа
hash: 91ade574f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 5. Разбира се! Това е факт и аз съм го приела, както и той е приел, че бившия ми ще е част от живота ми. Само че разликата тук е, че бившия ми вече си има ново семейство, разбираме се, в чудесни отношения сме и до там. Аз се радвам, че той си намери жена, с която явно е добре. Но бившата на мъжа ми е сама. По характер е от този тип жени, мъжкарани, свикнали да командват парада, а и вече е на възраст, в която човек трудно се променя..затова и смятам, че й е трудно да намери свестен мъж и вероятно е видяла и оценила грешките си. Докато ни беше на гости,между другото, си позволи да се разхожда пред него само по хавлиена кърпа (уж забравила да си вземе несесера) . Още тогава ми светна...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 часа
hash: 7861ff1959
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 5
В грешка си, ако иска и очите му няма да види бившата му, както е при мен, вземам си детето, изобщо не я поглеждам, защото достатъчно много ме е наранила през брака ни, давам му цялата си бащинска любов, правя така да му е хубаво с баща му макар и за кратко, с нея се чувам единствено за именния му ден, р. д., Коледа и това е

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 часа
hash: 13775fd0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "2. защото вие може да се ядосате и да вземете родителските права."

Осъзнаваш ли каква глупост си написала? Кои "ТЕ" ще вземат родителските права? Дори "ТОЙ" няма шансове!
Докато пиша ми "светна" да не си на 14, тогава забравя.

Авторке, има основание за притеснения. И аз съм чувал: ще я виждаш по-рядко защото й липсваш!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6191f72f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бившата го върти както си иска...Не ти е леко и си отваряй очите, да не ти въртят номера зад гърба.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 700bd82a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не е нормално да приеме да отиде да съжителства няколко дни заедно с бившата си все едно са семейство. Не е честно спрямо теб. Намеренията и са очевидни. Това е все едно да нямаш против да отиде да поживее за малко с любовница. Или ще скръцне със зъби и ще отидете заедно и ще посрещнете ситуацията като семейство или да сигнализира за нарушение на режима на свиждане и да започне правни действия срещу нея. Всичко друго работи срещу теб.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9782295b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами не е трябвало да се бъркаш в отношенията им, да ги нормализираш и пр. Не си общувайте с нея, не стоплайте отношения и пр. Явно тя се опитва да си върне мъжа.Като й отиде на гости, тя може да му влезе в леглото. Стой на дистанция от нея и не се бъркай в отношенията им. Те са си техни. Вече е късничко, но дано имаш късмет и той да не се върне при нея. И това важи за всички чужди отношения , не само за техните.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: be91091318
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Кажи му, че отиваш заедно с него. За да го пазиш от нея. След като тя поставя условия, постави и ти. Ако той възрази, му покажи, че не постъпва справедливо - угажда на нея, а на теб - не. И че това е чиста проба желание да ти го отнеме. Защото няма друга причина да не пуска детето им при вас. Ако не се вслеша, губиш.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e21db8d21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не вярвам, че ще успее да си го върне, ама какви са тея номера. Ти като негова нова жена изобщо не е трябвало да сте приятелки във фейсбук, да и даваш номера си и да и вдигаш. Е има всякакви бивши жени, ама каква е пък тази да вика бившия си у тях. Моята майка също правеше гадни номера на татко ми, но пък го мразеше добре и никога не е искала да си го връща. Нека мъжът ти да я заплаши, че ако не и го дава ще отиде в съда да се оплаче. Ако и върви по свирката това все ще си продължава.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: db79e2c9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ми да беше взела мъж без дете. Сега е сложно и ще бъде винаги.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8604dbdf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   №5 - Авторке, а ти защо си я допуснала у вас? Играли сте си на приятелки и широко скроени личности с "модерни" отношения? Сега изпитваш страх и несигурност. Всъщност всичко зависи от мъжа ти. Ако поиска да е с нея, може да го направи и в хотела. Най-добре е да отидете двамата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0ed2e58a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До 14 и 16 от авторката. Може и да е грешка,че съм се намесила във взаимоотношенията им. Но съм открит и прям човек и действах според моите разбирания, а те са, че най-важно е след раздяла на родителите, детето да се чувства спокойно и обичано, а не да се използва за разчистване на сметки. Беше ми мъчно за сина му...Позволих си да дам няколко съвета на мъжа ми как да се отнася с нея...и в резултат тя постепенно спря скандалите, а детето започна да идва често при нас.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 316125770f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Мили хора, мисля, че проблемът ми се реши току що. Любимият преди малко ме сюрпризира, че се чул с бившата му...не знам какво й е говорил ( имам някакви подозрения де), но в крайна сметка й е обяснил, че няма да допусне да ни върти номера и са се разбрали детето да дойде за две седмици при нас. В неделя отиваме да си го вземем.
Ами...това е. Успокоих се, а и той показа за пореден път, че е мъж на място.
Благодаря на всички ви за съветите и подкрепата! Бъдете здрави и щастливи!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a93ffd0360
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 17 ...еййй като чуя някой да говори така и ми се доповръща! Кво значи "да беше взела мъж без дете" ??? Тва да не е пазар и да си избираш тиква? Жената е изпаднала в ситуация и търси съвет, не умници и безгрешници като теб да я назидават.
Авторке, радвам се че проблемът е решен, мъжът ти ясно ти е показал кой е приоритетът му!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a93ffd0360
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз пък правя ЕВАЛА на авторката за това че е широко скроена! Това че другата явно е болна овца , не значи че трябва да се държи с нея на нивото й. Постъпила е като интелигентен съвременен човек, държала се е с майката на доведения си син човешки! И някои от коментиращите веднага я осъдихте. Толкова ли е странно човек да постъпва като ЧОВЕК? Независимо че отсреща в повечето случаи стои абориген. Аз съм сигурен, че една от причините мъжът на авторката да е с нея е именно заради характера й.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker