Влюбен и загубен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен и загубен
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1814 пъти
Здравейте! Пише ви едно младо (пълнолетен вече по американските закони) и наивно момче, което преди известно време започна необвързваща връзка с по-голямо момиче. Разбрахме се още в началото, че тази връзка ще бъде тайна и само интимна - нищо повече. Виждаме се и се чуваме почти всеки ден, приятно ни е когато сме заедно. И тук идва проблемът - усещам, че се влюбвам в нея. Мисля постоянно за нея, дори 5 минути след като сме били заедно. Ревнувам я. Когато не е с мен си мисля, че е с друг. Разбрахме се, че ако някой от двамата има намерение да спи с друг, просто да каже и да спрем дотук. Комуникира си и се вижда с бившите си приятели и не и е проблем да ми каже. Усещам я, че лъже за някакви неща и ужасно много се дразня. Разбирам, че не е моя собственост, че си има личен живот и че така се бяхме разбрали в началото. Но чувствата и любовта не питат... измъчвам се, че не мога да я имам в бъдеще, че няма да бъде моя съпруга...а тя хем ми дава такива знаци, хем ми казва - “няма как да се получи нещо повече от това”
Бихте ли споделили, ако имате подобна история и как според вас мога да се справя с проблема? Да приключим всичко, докато не е станало късно или да продължа да се измъчвам и да се чувствам отвартително, когато не съм с нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: bb2246b400
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто приключваш. Явно за теб не е просто неангажираща, отворена връзка. Няма смисъл да чакаш да си промени мнението.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8b9d8fc945
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Понякога като човек се мисли за голям умник се прецаква сам. Та и ти така. Искаше само кеф без ангажименти, е@ане без обвързване и чувства, ами ето - имаш ги. Сега вече не те устройва? Е, да ама на нея пък ѝ е изгодно.
Разделяй се, докато не си хлътнал съвсем.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0bd654e77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами много "свободолюбиви" станахте!
Освен това все гледате да се презастраховате... Един вид искате да изконсумирате само удоволствието, без да платите цената, без да поемете отговорностите и без да понесете последствията... Е да, ама то едното е свързано с другото! Както няма "ези" без "тура", така и няма "просто кефче", без някой да плати цената накрая...

Каква е крайната цел на интимността? ДА СЕ ЗАЧЕНАТ ДЕЦА! Това е! Не на вас да ви е кеф, не някъде да си чешете нагона...
А какво е удоволствието от една такава връзка? Правилно! НАГРАДА, ЧЕ СТЕ СВЪРШИЛИ ГОРНАТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЧОВЕШКИЯ РОД РАБОТА!
Добре де, обаче започнеш ли връзка с някого, дори и тя да е "само интимна", това предизвиква отделянето на разни хормони, които водят до чувства като ОТГОВОРНОСТ, ПРИНАДЛЕЖНОСТ (един на друг, както и на едно общо цяло - евентуалното ви бъдещо семейство). Това е за да ПОДСИГУРИ отглеждането на заченатите от "любовта" деца!

Разбираш ли сега с какви механизми се заигравате? ТОВА СА МЕХАНИЗМИ ДРЕВНИ КОЛКОТО ЖИВОТА, те са по-древни, по-дълбоки от всякакви човеци, дори от всички животни... в едноклетъчните организми ги има дори! Това са инстинкти, рефлекси, хормони, благодарение на СИЛАТА на които човечеството съществува и до днес, съществува целият животински свят, всичко живо!
А играеш ли си с огъня - ще се опариш! (ти ВЕЧЕ се париш).

Съветът ми е - внеси ред в нещата. Иначе ще страдаш много!

И момичето не ти е виновно - при него механизмът може още да не е сработил, или да е сработил с друг, с когото не може да бъде... и да изчаква, докато се "утешава" с тебе...

Имате договор, но нещата започват да не вървят според него... Тогава го променете, или прекратете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7ac38a5020
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Преди години в университета имах връзка тип приятели с привилегии. Той се влюби, настояваше за повече. Нямах същите чувства, просто ми беше приятно винаги да имам с кого да правя секс, а той беше хубав. Помъчих се още малко да закрепя положението, но видях, че така само и двамата ще се измъчваме, и прекратих нещата.

След това с един си паднахме един по друг, но нямаше как да имаме връзка. Бях много влюбена, правихме известно време секс, но си беше мъчение за мен. Видях, че каквото и да правя, за сериозни отношения и дума не може да става и беше до там. Не бих си го причинила отново.

Преди половин година се разбрахме с един пич да си правим неангажиращо. Заради предишния опит, знам да пазя дистанция и да внимавам. За момента си се кефим на макс на уговорката и аз съм много доволна. Влюби ли се някой обаче, или се събирате, или трябва да прекратите. Среден вариант няма. Кажи й, че искаш сериозни отношения. Ако почне да овърта, по-добре я зарежи.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 118bd492c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се влюбвай, ще те разочарова. Колкото може да клатите, клатете се. После си смени момичето, че ще блъскаш здраво в стената от ядове. Няма да й пука за теб, бъди сигурен.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 177ac7eb65
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 само потвърждава думите на номер 4.
Много консуматорско, моме! Така ли смяташ да протече целият ти живот?
6, "Не се влюбвай" - и като как става това? Казваш си и не се влюбваш?
Абе вие нормални ли сте изобщо?
Май абсолютно сте забравили кое за какво служи на този свят. наистина ли си мислите, че той ще се върти според вашите правила?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 440eb9cffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз имах такива намерения към сегашния ми мъж, той се влюби бързо в мен, но успя да ме задържи. Може и да не те харесва особено, може да има някакви травми от връзки в миналото... Не я отрязвай, но не се опитвай да я задушаваш, ако те харесва ще остане с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fb46a9f33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мисля, че тя добре си прави сметката-не са от най-успешните връзките на по-млад мъж с по-голяма жена. Макар, че ти не споменаваш колко е по-голяма от теб. Тя те ползва за секс-това е повече от ясно, за сериазна връзка ще си търси друг. Ако това не те устройва, изхода е един-разделяте се.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 39ce820392
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много кофти положение, въобще как си го позволяваш да изпаднеш в такова положени, интимна връзка, но не ангажираща. Що за отношения. Много ясно, че с времето е възможно да проявиш някакви чувства спрямо това момиче впоследствие, не ти ли дойде на ум. Много тежко за тебе, ако тя няма чувства. Честно не го разбирам това как може да спите с хора без да имате чувства. И от моя женска гледна точка що за жена е ако само ползва интимните ти услуги. Честно не го разбирам това.... вашето. Първо в моите морални представи е отвратително. Преспиването не е само задоволяване на някакви пороци и фетиши. А и емоционална връзка, така сме устроени хората напълно нормално да имаш чувства впоследствие. За това хората създават семейство, защото се привързват към партньора си. Идеята на секса не е само да се задоволявате. Що за сбъркана работа. А и не ти ли хрумна, че щом се желаете интимно още от началото явно не е само физически, а и емоционално. Но що за работа е това, искат интимност без обвързване. Което е гнусно за мен. А ако тя няма чувства, не се и учудвам, защото с такива сбъркани представи за нещата си си намерил явно и такава особа.... То и за тебе не се знае колко си ......

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b860fa725b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   То винаги така става...
Уж тръгваш само за секс, а играта загрубява..., появяват се емоции, чувства и става мазало...
При оргазъм се отделят едни “привързващи” хормони, не ти е работа!
И мъж, който редовно прави секс с една жена, отделя подобни хормони и...станало привързването!
Та...човешко си е!
Ти явно си паднал в капана, честито!
Само дето ще е кофти ако на нея само й се чука...

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1af9226a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аве щом няма да се жениш , за какво ти е да ангажираш себе си с нещо , което ще се разпадне в близкото бъдеще .......

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f8230c36ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Виж ся... Един мъж не може да има доверие на една жена. Ти даваш тази частица доверие от себе си. Дръж се мъжката с нея. Знай си цената. Дръж си на нея, нека другите те заглеждат, но си знай своето. Ако толкова я искаш, опитай да не я ревнуваш.
Незряло: стой далеч от мойта.
Зряло: опитай да ми я вземеш

Друго важно: ти трябва да се грижиш за нея, а не тя за тебе. Тя иска мъж, не син, който не е нейн. Разсмивай я, бъдете си заедно, гушкай я из отзаде, разсмивай я, пък ако те пита дали е дебела, направо я сравни с голям камион, хахах, нек'ви работи, нема да се оставяш да те дърпа за носа. Ти си мъжът, ти имаш мъжката сила и нема да я даваш! Имай си и свои неща за постигане в живота. Неща, различни пт това да си заедно с нея. Няма как да нямаш някоя друга мечта. Аз например искам да върна българите от чужбина. Това е моето нещо, различно от 'жената на моя живот'. Бъдѝ ѝ опора, сближавай се с нея (има в интернет едни 36 въпроса, потърси си ги - които водят до влюбване). Учѝ се в живота. Има какво да научиш. Dan Bacon е човекът (в Тубата), кийто знае как да си с някого правилно. Жените много тестват. Така че не се връзвай. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fb46a9f33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не знам колко си влюбен, авторе, но че си загубен се убедих. Хората са си отделили от времето да ти дадат съвет, а ти украсяваш с единички всеки коментар, който не е по твой вкус. Правилно е избягала момичето. Ти не търпиш различно мнение от твоето. Моля, модератори пуснете коментара ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker