Бъдещият ми любовник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бъдещият ми любовник
преди: 4 години, 6 дни, прочетена 2051 пъти
На 25 години съм, омъжена и с дете на 2г.
Имам един познат, с който не си бяхме писали до преди една седмица.. сега си пишем всеки ден!
сега темите са ни на тема секс и когато той се прибере от командировка ще правим секс. Защо ли? Защото съпругът ми ме бие, бие детето, изневерява ми, води жени вкъщи докато аз съм там!
Заплашва ме ако се разведа с него..
както и да е..
Този мъж, с който си пиша В момента ми е заел изцяло мислите.. и мисля, че го обичам! дайте ми съвет какво да направя за да го накарам да се влюби в мен..
Трябва ми мъжка опора (нямам семейство, сирак съм)за да мога да се справя със съпруга си и да се разведа

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 дни
hash: 9cc332b73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обърни се към организациите за защита от домашно насилие да те изведат и настанят в защитено жилище и няма да имаш любовник а нова връзка и е по вероятно тоз новия да се влюби иначе очаквай да се по забавлява малко и шута и се замисли ти кво му предлагаш освен тялото си

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 91a62f1e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Страшно...

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 81c8160c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Правилно, ама нека мъжа ти да гледа или поне да слуша на вратата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 дни
hash: 607d9dca06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Работа си намери и апаратамент, само това ти е спасението. Този новия не разчитай да те спаси. На такива без подкрепа или проблеми налитат предимно психопати, защото знаят, че могат да ги тормозят. И аз съм жертва, а дори не съм сирак, просто бях много далече от родинини и приятели и той и майка му се възползваха, едвам се отървах, цяло чудо е че съм жива. Не дей да се хващаш като удавник за сламка за новия, бъди си с него но имай едно на ум, че може и той да е психопат. Опитай да намериш някакви твои роднини, братовчеди няма как да нямаш, някъде в архивите на дома, трябва да пише нещо. Направи всичко възможно! Свържи се с приятелки, за да ти помогнат. В краен случай - защитено жилище, но те са само за месец и да знаеш, че на жени без подкрепа, често им отвличат децата, под безумни предлози, не искам да плаша, но ти казвам как стоят нещата, на моя роднина се е случвало преди много години. Тоя един месец не знам колко ще те оправи, иди при приятелка, все ще те разберат. Ако не се справиш потърси все пак някоя организация, но не социалните. Гледай да ги избягваш по възможност. Пиши в бг мама, някоя може да ти помогне с работа и да се измисли нещо. Веднъж имаше някакви предложения. Не се отказвай, ще се справиш!

 
  ...
преди: 4 години, 3 дни
hash: d58b1c77d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И ти си от тези, дето сами си пишат сценария и сами си го играят. Човекът ти пише за секс, не за да ти помага и да ти решава проблемите. Не знаеш ли, че любовниците си търсят жена за удоволствие, в момента, в който тя започне да иска повече, просто я отсвирват. Не разчитай много на него, а се консултирай с адвокат. Или търси помощ от някоя неправителствена организация.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 дни
hash: c2ce8fd663
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Я първо си реши проблемите с мъжа си,после търси любовници.Той щом без нищо те бие,а представи си да научи че му кръшкаш??Любовникът ще офейка и пак ти ще ядеш бой.За твоя преблем изхода е друг-не любовник.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: a4f6bf6653
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От трън та на глог да попаднеш е по вероятно.Може даже , ако те сгащи съпругът да те убие.Намери начин да се отървеш да се разведеш .Като свободна жена после прави колкото секс искаш с всеки.Но внимавай да не избереш същия типаж .

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 80c5c8f42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   като бързате на 20 години да си правите деца с този и онзи така се получава, сори, че съм груба, но късно го осъзнавате. Потърси помощ и дано ти дойде акъла в главата! Успех в живота!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d58b1c77d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мислите ли, че жена, която е бита, малтретирана, детето също, заплашвана, ще си чати с някакъв любовчия и ще го чака само да дойде, че да се на-бат? Че проблемът и е да го накара да се влюби в нея? Честно казано аз не знам как ще стане това, ако въпросният търси само секс, но както и да е... Това пък, че любовникът ще я прибере с дете , е пълна илюзия.
Неубедително ми изглежда някак писанието. Жертвите на домашно насилие не търсят секс и любовници, те се страхуват да изневерят, защото знаят, че ще стане още по-зле за тях. Те търсят начин да избягат от насилника. Има достатъчно организации, защитени жилища, полиция, адвокати, съд, защо не търси тях, а любовник?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3b963d10f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да той любовника само чака да гледа чужда дете и да поеа ангажименти за теб! Първо си уреди отношенията с мъжа си, после гледай "любовта". Подготви се да станш самотен родител, защото такава е реалността. Тоест, мисли за доходи и жилище, без да разчиташ на мъже.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 136ae7b8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Едно ще ти кажа - ти на любовника си не можеш да разчиташ, даже и да е по-корав от мъжа ти. Причината е детето. Никой не иска жена с дете, че даже да я вади от калта. Той иска секс без грижи, той е свободен и секс може да си намери навсякъде, ако започнеш да му представляваш излишно главоболие. Затова тази тема е поредната отнасяща се към една група набрала популярност - жена с дете. Трябва изключително да мислите от кого раждате деца, защото после е страшно трудно. Така като гледам 1 на 10 жени с деца, разведена успява да си намери мъж после. От моите познати имам 4 сами жени с деца, хубави жени, даже много, но никой не ги иска за повече от секс, това е. Даже дотам стигнаха да имат регистрации в Елмаз, за да търсят истинския мъж, но това е положението. Да си мислила като раждаш. Не знам защо всяка жена решава, че задължително трябва да роди преди 30, че трябва да се жени и т.н. Ами поживей с него няколко години, виж го в дадени ситуации и после се жени и раждай....

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 48c201ab10
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9 го каза прямо. Това е съчинена тъпотия, съчинена от тъпак и одобрена от такъв за показ във форума.

Резюмирам: съпругът бие нея и детето, заплашва я ако се раздели с него, тя за секс мисли. Тролчето-аутист, което съчинява тези идиотии, наистина трябва да си помисли за рязане на вените.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2a0dc4d765
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Потърси организация за защита на жени от насилие. Това е начинът да се справиш с побойника-съпруг. Ще те приютят в кризисен център, Така ще се спасиш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 77c17bca79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Любовникът ти само иска да те ч*ка, не да те спаси от мъжа ти насилник или да гледа детето ти. Майка, братя и сестри имаш ле? Обърни се към тях за помощ. Ако не - към организация за защита на жени от насилие. Само те могат да ти помогнат, не любовник. И задължително развод и дело срещу съпруга. Ако те бие, извади си медицинско за раните, подай сигнал срещу него в полицията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker