Бившата ме търси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата ме търси
преди: 4 години, 2 дни, прочетена 2694 пъти
Здравейте мили хора,
Редовен читател съм на този сайт, но никога не съм пускал тема до този момент.
Миналата година се разделихме с бившата ми дългогодишна приятелка, имахме връзка почти 5 години ( и двамата сме на 28години). Живяхме заедно, създавахме спомени, градихме бъдеще, но някак си беше трудно. Всичко се пречупваше през негативната страна на нещата. А двамата много се обичахме. Правили сме грешки и двамата спрямо другия, затова може би естествено се стигна и до края на тази връзка, въпреки че много се обичахме.
И ето, че раздялата стана факт, казахме си лоши неща един спрямо друг и спряхме да се търсиме. Блокирани един друг в социални мрежи и телефони продължихме животът си напред. Случайно сме се виждали 2 пъти из града. В тези случаи тя недвусмислено ми заяви, че не иска да се виждаме и да комуникираме повече, което е нормално все пак се бяхме блокирали с месеци. И казах ОК, продължаваме напред и без това беше минала година от раздялата. Бях започнах вече да се съвземам, успях да сменя жилището си, събрах малко парички за да закупя автомобил, започнах да спортувам.
Но няма и месец след последната ни случайна среща, когато и двамата заявихме, че продължаваме смело напред животите си без наличието на другия човек, тя ми се обади. Вече не бях блокиран- била ми се обадила спонтанно, но искала да ми се обади още от преди първата ни случайна среща. Поговорихме си, видяхме се. Тя сподели, че е сгрешила и, че аз съм истинския човек за нея, но нямало как да продължим напред като двойка. Признах си и аз моите грешки, които съм постъпил. Остана да спи вкъщи, правихме секс. В следващите седмици само тя ми се обаждаше, търсеше контакт с мен, искаше да се виждаме. И аз откликвах винаги. Но все ми заявяваше, че ме търси в качеството ми на приятел и че няма как да се съберем. А аз не съм правил намеци са събиране никога. Всеки намек от моя страна дори и за секс е отсвирван в зародиш.
Попитах я защо ме търси толкова упорито, а тя ми заяви, че ме уважавала като приятел, но реално нищо съществено не ми е споделила, освен проблемите си в работата. Какъв приятел?! Как уважаваш някого като приятел, пък му заявяш седмици по-рано, че не искаш да го виждаш. А сега ме търси всеки ден.
И тук вече изплуват множество въпроси:
Защо ме търси въобще? Какво иска от мен? Защо, като ми сподели, че е сгрешила и че аз съм истиснкия човек за нея ми заявява, че не иска връзка с мен? Ако пък ме търси само за секс не е и това, защото всеки намек от моя страна за това го отхвърля. А пък през годините сме правили страхотен секс, което е признато многократно от двете страни. Изслушвам я за всичко, което сподели. Вкарвам ѝ идеи за разнообразие с разходки в града и около него. И тук имам някакви мисли, че аз имам качеството на добър слушател и подкрепящ хората около мен и заради тези качества ме използва за да ѝ вдъхна пак сили и кураж за последващия живот. Използва ли ме?
Относно мъжете ми заявява, че ги намразила, но има профил в Тиндър.
Сексът- правили сме страхотен секс, след като сме се разделили е търсила само това в мъжете, с които се е срещала. Сега не искала секс, защото нямала никакво желание.
Споделих ѝ и моите опасения, че сега ме търси, колкото да си поизгуби времето, докато не си намери някой нов, и че тогава това "приятелство" ще се разпадне.
Защо го прави цялото това нещо? Какво иска от мен?
Скъпи жени, ако искате приятелски контакс с бившите ви приятели защо го правите? Ако не е за секс, желание да се съберете отново. Ако искате поне да разберете как бившия е продължиш живота напред? В това естество аз ѝ обясних всичко, за новото жилище,в което спа, за спорта, затова че нямам приятелка около себе си, че не съм правил случаен секс и т.н.
Как въобще искаш да си приятел с някого, на когото си казвал, че не искаш да го виждаш, казвал си му, че е лош човек и други такива неща? Защо една жена иска да бъде само приятел с бившия си без да имаме деца?

Моля ви, драги читатели, да споделите вашето мнение по моята история. Ще съм ви много благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 дни
hash: e4d87c004d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май и тя не знае какво иска. Въпросът е какво искаш ти.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: a7a1b69cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз лично не съм искала да съм дружка с бивши. Те са искали, но това е номер. Безсмислено е. Как да съм приятел на човек, когото съм обичала и ме е виждал гола?! Приятелство с бивши е за секс и някаква надежда, че може това да възобнови връзката ви.
Мен са ме търсили бивши, но за секс и да се оплачат как с някоя не им върви. Да ме натоварват с техните проблеми . На един му казах, че сам си я избирал и да си решава проблемите си. Не съм ги рязала грубо, но просто съм ги молила да спрат да ме търсят. Ако и това не помага-блокиране.
Твоята бивша те търси със същата цел- секс докато намери някой и да си начеше егото като и отговаряш. Повдига си самочувствието. Като си намери някой, може да те ползва като кошче за емоционални отпадъци и да се оплаква. Прекрати това в зародиш, докато не е прекалила. Колкото по-добре се държиш, изслушваш я, обръщаш и внимание, толкова повече ще нахалства. Кажи и, че вие вече нямате връзка и няма право да се интересува. Иначе ще паразитира постоянно.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 088662533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторе, каквото е искала, постигнала го е. Отрязали са и крилата някъде, останала сама и докато намери нов клон да се хване, ще ползва теб. Ще се прави на разочарована, обидена от живота и каква ли още не, ще съжалява и целия там репертоар с цел предизвикване на съчувствие. Манипулира те. Ако си балък, вЕрвай и. И без това си показал, че си мека Гана, като не си телил една майна и не си затворил телефона. Извинявай, но така мисля.
Жена съм, по-голяма от теб,омъжена, казвам ти- не се занимавай с тази Глупостите с приятелството пък винаги са ми звучали много фалшиво. Както и това с втория, третия и не знам си кой шанс. За мен край значи край и толкова. Бившите принадлежат на миналото и е най-добре да си останат там. Дори не ги поздравявам при среща, камо ли да говоря и да се обаждам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: b965a6d50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си искрен с нея, но тя-не. Нещо те лъготи, нещо го усуква...Според мен спри да се виждаш изобщо с нея. Не й вдигай телефона и продължавай напред.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 9a448eff94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторе, не е ли възможно бившата ти приятелка да държи на теб като човек, да те уважава, въпреки че сте се разделили, да иска да бъдеш част от живота й, макар вече да не сте заедно, защото й допадаш като човек, просто знае, че нямате съвместно бъдеще като двойка? Толкова ли е невъзможно, че веднага се хвърляш да мислиш, че те използва? За какво да те използва? Да ти мрънка за работата си? Това може и с други свои приятели и приятелки да го прави. А лошите думи и това, че не иска да те вижда повече са били провокирани от неприятната ви раздяла, вероятно и ти си казал подобни неща. Обаче с времето болката и обидата от раздялата ви са намалели и вече можете да продължите нормални човешки взаимоотношения.

Аз лично за себе си не мога да остана приятел с бивше гадже. Но много мои приятелки все още поддържат контакт с бившите им, не сексуален, а приятелски и то години наред след като са се разделили. Прецени ти сам за себе си дали искаш да имаш приятелски отношения с бившата, или не. Ако ти носи мъка това общуване и си спомняш неприятни мигове от миналото, по-добре прекрати отношенията. Ако си ок и я приемаш за готин човек, не виждам защо да не продължите да общувате, ако и двамата го искате.

Ж28

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 дни
hash: e7d894ee62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти я познаваш най-добре, но моят съвет е да не се занимаваш с нея. Тя просто си те използва да си запълва времето и да те има под ръка, ако й потрябва някаква помощ. Уж казва, че не иска секс, а пък на първа среща правите секс. Това не е сериозно. Аз имах подобен случай преди години, с тази разлика, че бяхме заедно само 2-3 месеца. После тя изведнъж ме зачеркна и спря всякаква комуникация с мен, като преди това беше станала супер раздразнителна и заядлива. Още тогава ми стана ясно какво се случва и си продължих напред въпреки, че имах много сериозни намерения към нея. Не се бяхме чували около 6 месеца или малко повече, когато изведнъж започна да ми пише и то всяка вечер. От предишната й заядливост нямаше и следа. Беше станала супер мила. Сама си призна, че са й били шута, както тя се изрази. По това време и аз тъкмо бях започнал да я преодолявам и в началото се замислих дали да не пробваме отново, но после бързо реших, че това е напълно безсмислено. Просто щях да си загубя времето с нея и при появата на поредния нов на хоризонта, да ме разкара моментално, както първия път. Между другото, въпреки че се държах сравнително хладно с нея, продължи да ми пише в продължение на година и половина почти всеки ден. Според мен, не се занимавай с бившата. Най-много да се чувате от време на време и то само при положение, че нямаш чувства. В противен случай, след време ще се събудиш употребен и захвърлен отново.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: cb5631a0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен иска да се съберете и чака ти да дадеш това предложение и да се убеди, че я обичаш...

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 47a1197d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Млади момко, бившата ти просто не знае какво иска. Остави я да е бивша и въобще не се разправяй с нея. Намери си момиче, с което ще се чувстваш щастлив. Време е, действай! Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: fa79b23c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Такова поведение го разбирам по следния начин -искам да ми бъдеш държанка ,докато хвана правилния клон ,т.е .играе си с теб ,жените без секс за месец полудяват ,просто изчаква момента да има с кой да бъде насериозно ,не само за секса

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 ден
hash: 947ee7c225
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Използва те, и то по повече от един начин. Тя те превръща в емоционален отдушник, един вид кошче за боклук. Освен това сигурно самотата ѝ тежи, та допълнително те използва за компания. Нататък - понеже ѝ е ниско самочувствието в момента не ѝ върви с мъжете, така че те използва за да си го възвърне, съответно по-лесно да намери друг. И секса е сигурно ней-безобидното нещо за което те използва. Реално обаче те изцежда емоционално, а тези приказки за това че не иска да се събирате са глупост с цел да ти насади точно мисълта за събиране в съзнанието.
Решението за проблема е окончателна раздяла и прекратяване на контактите. Не е нужно да има драми, нападки и т.н., но трябва да има финален край. Иначе ти ще си този който ще опере пешкира накрая, след като ти се налюбува и ѝ мине проблема със самочувствието, ще те зареже за някой друг.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 31049021eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей ,не знам колко ще ти е от полза но аз лично искам да се видя с една моя бивша любов просто защото бяхме освен всичко друго и най близките си. Работата е там че си казахме много лоши неща като се разделихме и ....Истината е че често ми липсва просто за разговор не с задни мисли.

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 3786177f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   О-о-о, падне ли ти възможност - БОДИ! БОДИ! БОДИ!
Това е мъжкото, това е човешкото, кой каквото и ще да ти разправя!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 ден
hash: bffb948f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Бий й шута мощно. Баламосва те и иска да те ползва като резервен вариант. Сигурно я е погнал страха, че ще остане стара мома (на 28г - типично) и те обработва. Щом си се закрепил, не се занимавай. Ще загубиш още години. А щом толкова са се прекъснали нещата, в бъдеще ще е най-лесно да се повтори. Така че общото бъдеще е обречено. Освен ако тя не надебелее сериозно, да изгуби шансове с други мъже, а ти да се лепнеш отчаяно.

 
  ...
преди: 4 години, 23 часа
hash: 82db26bc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Вариантите са два. Или не иска да те губи за бъдещи отношения, а още и се чеше с други, или чака да се бориш за нея, да си по активен.

 
  ...
преди: 4 години, 11 часа
hash: 7a2dcde2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Тя те използва като отдушник и си разтоварва душевната помия върху теб, защото сигурно няма на кой друг. В момента в който тя си намери някой друг и ще ти набие шута. Разделили сте се, защото нещата между вас не са вървяли добре. Това няма да се промени. Режи и я и се опитай да си оправиш живота. Не я оставяйда те разиграва така.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: da95f02c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ти трябва да се цениш повече и да не оставаш в отношения, които не те устройват. Имаш право да изискаш това, което чувстваш и ако не го получиш да сложиш край. Ти не си гъба да поемаш и приемаш необходимата й в момента форма на общуване. Това на мен не ми звучи добронамерено към теб, започнал си ново начало, знам колко е хем трудно, хем ентусиазиращо и си представям колко е кофти така да те връщат в първи клас. Какво за тези твои усилия? Толкова ли смяташ, че струват? Направи всичко това за да продължиш напред, нали? Не за да й станеш мажоретка, аниматор, отдушник и т.н. Какво е това чудене как да забавляваш някой, който ти отказва всичко, елементарна искреност и яснота.
Виж, човек, който не изисква не вярва, че заслужава, това е истината. Никой не си казва брей, колко е над нещата, какъв компромис прави със себе си, не, казва си- щом е тук, значи е ок, значи го устройва. Аз като жена бих се изкефила мъжът срещу мен да знае какво иска и да не се задоволява с по-малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker