Връзка с катарец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с катарец
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 540 пъти
Здравейте!

На 26 съм, близо година и половина бях сама след много тежка раздяла с предишния ми приятел. Преместих се в Ню Йорк, където живея от около година. Запознах се с мъж от Катар, първоначално ми беше странно, но така се случи, че започнахме да се виждаме и се влюбих. Връзката ни не беше точно връзка - поне в началото. Той ми беше интересен, аз на него също и като цяло нито един от двама ни нямаше някакви очаквания за развитието на взаимоотношенията ни. Така докато се появиха чувствата и всъщност в момента сме официално заедно от близо половин година. Проблемът е, че имаме много големи културни, финансови и lifestyle-различия, които на моменти ме карат да се чувствам неудобно.
Когато сме двамата и например сме в апартамента ми или се разхождаме, или ходим в по-непретенциозни места, се чувствам много щастлива, но в момента, в който отидем у тях - живее в много по-скъп апартамент от моя, или сме с приятелите му се чувствам съвсем не на място, не знам как да се държа и буквално се притеснявам от самата себе си, не ми е комфортно, че стандратите ни на живот се различават толкова много. Споделяла съм, че не ми в удобно, че не искам да ми прави подаръци, но въпреки това неглижира факта, че всичкият този лукс и блясък в начина му на живот ме карат да се чувствам много некомфортно.

Споделяла съм с близки и приятели и всички ми казват, че преигравам, че късметът ми е почукал на вратата, но е факт, че когато съм в “неговия” свят се чувствам изключително безполезна и незначима, а не знам докъде ще доведе това при по-сериозно обвързване. За тези, които питат - имам образование, работа, градя кариерата си с малки крачки и за моите представи аз съм успяла за годините си, но заставайки до него сякаш изведнъж се губя и изглеждам като “жената до М. ”.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 10f14af526
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Парите не определят човека. Не се комплексирай заради глупости. Важното е да си интелигентна и възпитана. Почти винаги единият във връзката превъзхожда финансово другия. Ти си имаш свои качества, не всичко е пари. Щом такъв успял човек е избрал да бъде с теб, явно е оценил нещо в теб. Радвай се на любовта и не се притеснявай, че не си богата, защото има по-важни неща, които не се купуват с пари.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker