Помощ! Вагинални гъбички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ! Вагинални гъбички
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1251 пъти
Здравейте. Спешно се нуждая от помощ. На 13 съм. Живея в малко селце в Пловдивско с баща ми(майка ми работи в чужбина). Мястото, където живеем е от онези малки и забутани селца, в които има два магазина на центъра. Няма аптека. Та... Преди няколко дни усетих силен сърбеж там долу. Реших, че нещо не съм се измила добре. На следващия ден сърбежа продължи, придружен с парене и секрет. Не водя сексуален живот. Исках да ви попитам знаете ли някакъв домашен метод за лекуване на гъбички, защото очевидно това съм лепнала. Няма начин да кажа на баща ми. Въпреки, че знам, че няма нищо срамно в това, не мога да го накарам да ме заведе на гинеколог защото имам гъбички. Той ще ме пита как съм разбрала и как да му кажа, че ме сърби там и имам секрет. Не знам какво да правя, но много ме е страх, че може да ми стане нещо, ако не отида.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3c9817d601
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Купи си смрадлика, свари я, след това прецеждаш водата, изсипваш я в леген. Подмивай се във водата или седни в нея за известно време. Дано помогне.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a9e175244a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, пила ли си някакъв антибиотик или повече витамини последните дни, опитай се да се сетиш за такива неща. Възможно е от нещо да е нарушена киселинността и затова да чувстваш това. Другото, за което се сещам, е какво ползваш за измиване. Необходимо е да си вземеш нещо специално за тази среда, най-добре за чувствителна кожа, защото си малка все още. Не трябва да използваш обикновен сапун. Виж в интернет за подмиване с чай от лайка. Направи си по-силен чай и в рамките на един ден се измий с него няколко пъти. Опитай се и да не ядеш много сладко няколко дни или изобщо, ако можеш. Ако обаче сърбежът не ти намалее през първия ден, кажи на баща си, в това няма нищо притеснително. Кажи му, че не си правила нищо различно, просто се е появило и не ти минава. Помоли го да отидете на гинеколог. Там само ще те погледнат долу и ще ти изпишат нещо за измиване и мазане най-вероятно. Няма да представлява нищо притеснително. Без да се притесняваш, можеш и направо да кажеш на баща си. Той ще е спокоен, че споделяш с него и му имаш доверие.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 27083810fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   След като се оправиш се мий всеки ден и си сменяй гащите пак всеки ден. Е така превантивно. Нямам идея що ти се е случило. Дано някоя жена даде инфо. Докато чакаш пиши в Интернет домашно лечение за еди какво си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b9549064b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смрадлика. По аптеките има.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2c5e0cf237
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   О, миличка аз така не лекувах проблем, дори не знам какво ми е било точно. Но си ходих с бяло течение, успокоена от приятелки, че всички имат и щом не правя секс няма страшно. Всеки ден си правих промивки с интимен душ и носих ежедневни превръзки. И на 26 като реших да имам дете, се оказа, че имам запушени маточни тръби. Казаха ми, че се е получило, защото съм имала нелекувана инфекция, която е станала хронична. А с прекалената хигиена съм измивала и полезния секрет, който пази от бактерии и реално само съм влошавала нещата все повече.
Моят съвет е, така или иначе си здравноосигурена и ще ходиш с направление от личния лекар. Кажи на него, той ще е дискретен, а и на направлението ти ще пише, че те праща на профилактичен преглед. А на баща си кажи, че личният ти лекар, те е посъветвал да ходиш на профилактичен преглед веднъж годишно и ти е дал направление.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 63f9a86a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това се случва, защото със съвременното хранане не приемаме почти никакви лактобацили. По този начин се развъждат вредните бактерии там, вместо полезните лактобацили. Можеш д си вземеш като ходите до града - флора 8, на мен ми помогна
А докато ате на село - прави си домашно кисело мляко от истинско прясно млякп, купувай си от някоя бабка и яж всеки ден в продълженив на месеци. По принцип изписват някои скъпи пробиотици, но трябва д се пият с месеци, пробвай това, което ти казах. Като домашно средство - може да се измиеш със сода в краен случай, но тя не е толкова полезна, така че пробвай смрадликата, както ти казаха по-горе. Също така, това нещо се влошава от тампони и копринени дамски превръзки. Ползвай само памучни и сменяй често. Ако не - най-добре само памук, но предполагам, че може да е малко рисковано само с него, трябв д слагаш по една трета пакет всеки път минимум. Там долу - задължително се миеш с интимен гел и то само отвън, отвътре само с вода. Има такива гелово в почти всеки магазин, на билка е най-популярен, но препоръчвам да си купиш друга марка. Това не е за лечение, а за д не ти се появяват повече, защото сапуна нарушава флората там. Много жени получават такив инфекции и нного често имат бяло течение. Причината е липса на лактобацили и ит тм нататък се развъждат бактерии и гъби. Когато пиеш антибиотик от тик натам - задължително взимай пробиотик, ако нмаш яж домашно кисело мляко, иначе става пак същото. Не е лесно да си жена, трябв много да се грижиш за себе си. И с тази ужасна храна в градовете, повечвто жени имаме някакъв проблем често. Аз в момвнта пия пробиотик за 100 лева з 30 дни, зщото по-евтините не ми помогнаха, освен флора 8, ама тя се пия до 3 седмици, а този е до 3 месеца. Исках да си правя домашно кисело мляко, но в града никой не продава. Взимай мерки от сега, за да не си тка постоянно. Лекарите изписват разни глобули, дето обиват гъбите, но те убиват и лактобацилите. В началото ти минава и се успоковш, обаче след известно време става пак същото, ако не възстановиш лактобацилите. Също така трябва д забравиш за газарано и д намилиш захарта, до колкото е възможно. Спираш да ядрш и кроасани, опакова и и с трайност 2-3 години и прочее храни. Истинската храна се разваля за няколко дни. Щом си на село, поне тов можеш да направиш. Избягвай хляб от магазина, прави си или яж малко, ако не можеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 31927342a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отиди на гинеколог, така по интернет как да преценя колко ви е тежка инфекцията дали флуконазол дали полижинакс трябва да се изпише. Вагинални пробиотици също ще трябват, лекувайте се, няма нищо срамно от тва да се ходи на гинеколог, всяка втора жена има кандидоза, я от козметика, я от лекарства и тн

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 519d9c5665
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма нищо срамно от родител, можеш да кажеш и дояееиш всичко. Абсолютно всичко. Задължително да те заведе на лелар за да ти пуснат секрет, да ти назначат лечение и контролен преглед слвд месец такива неща ноже да се оправят за седмица, две вначалото, а може дасеналожи и с години да ги лвкуваш слвд това, ако не вземеш сега мерки!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8ee70650d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Жена ми е лекарка.

Показах ѝ го и направо се ужаси с това дето питаш.

Като каза, има само един вид полезен отговор тук
а той е този дето ще те убеди да ходиш на лекар.

бъди здрава

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker