Внезапно привличане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Внезапно привличане
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1371 пъти
Здравейте! Много ми е трудно да пиша за това..Имах приятел, който твърдеше, че иска само мен, а за една негова позната- че била грозна и глупава. Изведнъж той тръгна с нея, внезапно привличане ми каза, че било... Мъже, може ли да стане така, кажете ми? Казвате, че е глупава и грозна и изведнъж е любовта на живота Ви. За мен надеждата е това да е временно увлечение... Колко ще продължи, според Вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6665746325
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да. С моята приятелка беше така. В началото пред хората казвах,че беше дебела и дъхът и мирише и не е красива, отделно тя е бисексуална и също има сериозен психически проблем.....тя ме искаше много и след много дърпане аз развих силни чувства.

Странно е но се случи. Аз 26м тя е на 20.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0293ce81a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото и да продължи, на теб този човек не ти трябва. След подобна постъпка не ти трябва. Зачеркни и продължи напред.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 769fdb530d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Лъгал е, за да приспи вниманието ти. Не вярвай на всичко, което ти казват.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9ca37223f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И по-странни неща са се случвали в този живот от това мъж изневиделица да си промени мнението за жена.
Колкото повече гледаш някого, толкова повече свикваш с лицето му и той започва да ти се струва по-симпатичен. Нали знаеш понякога не харесваш визуално човек при първата ви среща, но на третото излизане ти се струва по-хубав. Разхубавил ли се е- не, просто си свикнала с вида му и си се концентрирала върху по-привлекателните му черти, защото си имала времето да ги забележиш. Понякога привличането виси на един нов поглед върху другия и избухва.
Как мислиш мъж и жена, клети приятели от деца, изведнъж лягат заедно и стават двойка? Просто са си позволили да погледнат на другия по нов начин, представили са си евентуалната връзка, поискали са да видят привлекателността му.
Нищо странно, наистина, такива неща се случват ежедневно. Лошото е, че ти си потърпевша, но поне си си спестила нестабилната връзка и сега имаш шанс за нова и по-добра.

Или пък те е лъгал за да не ревнуваш и винаги тайно е имал чувства към нея, но тя едва сега го е поискала.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4eaae72485
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката съм. Той я е познавал преди да се запознае с мен. Защо тогава не е отишъл при нея? И не, не са се виждали често. Най- лошото е, че и тя и семейството и са много лоши хора. Много ми е мъчно. Аз го обичам повече от всичко.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ee7e9ac0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Глупости. Лъгал те е, докато е гледал да я свали. Когато "си е опекал" работата с нея и вече си му излишна, гледа как по-леко да се отърве от теб. Колкото по-бързо го забравиш, толкова по-добре за теб. Възможно, ако тя го зареже и остане на сухо да те потърси пак, тогава вече зависи дали ти уважаваш достатъчно себе си за да го пратиш по дяволите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4eaae72485
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отново съм авторката. Тя няма нужда от сваляне, ако ме разбирате какво имам предвид... Номер 6, сигурно сте прав/а. Просто самата ситуация за мен беше странна. Твърдеше пред мен, казвал го е и пред други, че тя не става, била много грозна и глупава, проста, вулгарна и изведнъж се обръща на 180 градуса. Било внезапно и силно, каза той. Изживявали ли сте нещо подобно и колко време Ви отне да се осъзнаете?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 058634bd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторке, той си е осъзнат, просто те е мотал. Това са най-гадната порода мъже - говори гадории за нея, а тайно все му е била в мислите. Ти се осъзнай и му бий шута завинаги.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dc66bcc4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, имах гадже, което плюеше пред мен обща позната, как е събрано в нея всичко, което смята за противно в една жена. Отвращавало го курвенското и поведение, била парцал, лигавела се, пиела много, миндил била, не ставала да се покажеш с нея, последната жена, която би погледнал итн. Разделихме се и познай скоро след това, коя се оказа че е новата му приятелка. Както преди плюеше по нея, така сега я гледаше в очите, държаха се за ръчичка неразделни навсякъде и се чудеше как да и угажда. Не можех да повярвам на очите си след всичко, което беше говорил за нея. Не само че оцеляха трайно като двойка, но в последствие и семейство създадоха. Така че не вярвай, когато един мъж плюе по жена или прекалено енергично и агресивно заявява, че не му харесва. Като погледна назад, си обяснявам начинът, по който отначало говореше за нея с това, че преди това подобен тип жена го е наранила и изоставила. Тоест типът му харесва, но има предишен негативен опит с такива и оттам се включва механизъм за самозащита, един вид гроздето е кисело. Защитна реакция е цялото това плюене или пък израз вътрешно противоречие, защото от една страна е привлечен от нея, а от друга се срамува че е привлечен от такъв тип жена и не иска да си го признае.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker