Някой излизал ли е от този кръг? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Някой излизал ли е от този кръг?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1608 пъти
На 22 години съм и вече започнах да се отчайвам. Тийнейджърските ми години бяха най-хубавите в живота ми - момичета, приятели, бегрижие, купони. След като завърших гимназия обаче нещо се случи... записах университет и очаквах там животът да ми хареса още повече. Но така и не се случва нищо вълнуващо откакто съм там. Отговорностите са много повече, времето много по-малко. Откакто съм там не ми върви и с момичетата, а очаквах че ще има много по-голям избор в големия град. Намерих си компания в университета, но въпреки това се чувствам самотен и също че не се възползвам на макс от студентските години, коита се считат за най-хубавите. Не искам да е така - искам да се възползвам максимално от малкото време, което ми остава там и как да го направя по най-добрия начин. Ще се радвам да чуя вашите съвети! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: fa99d5ba74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искаш да се възползваш максимално от студентските години и питаш как? Веднага отговарям: в библиотеката, приятелю, в библиотеката ще се възползваш най-добре!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3a8bded244
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е, порастваш и нещата стават сериозни. Като се ожениш, започнеш работа-още повече. Това е да се възрастен.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 56526c06c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   А може би именно тази промяна случваща се в живота ти цели да ти покаже как да излезнеш от този кръг който смяташ за добър. Да ти покаже(може би), че приоритетите ти до момента не биха те извели на нужното място в перспектива/бъдеще. Може това което е било най-важно за теб до сега да трябва да се промени и понятието за забава което имаш да трябва да се смени. Само предполагам и казвам нещо индиректно понеже знам колко не съвсем типично старомоден съм...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d86bd7df74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кой ти каза, че животът е купон и безкраен празник? Хайде, добре дошъл в реалността. Нататък ще става и по-зле.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0c2474402a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мъж на 30 от София

Виж аз имах същият проблем.Това което го обесняваш се случва като нямаш финанси. Проблема даже не се решава с времето а зависи само от това дали ще направиш повече пари или не. Един приятел от гимназията е все така даже 1-2 години от преди завършването до ден днешен.

Аз не съм така. Разликата е просто във финансите. Примерно аз последните години съм само по живот. Барове, басейни, нариглета екскурзии и тн. Ако не съм аз да го изкарам с мен малко да поживее нищо не му се случва.

Просто като хората знаят че имаш финанси и ти предлагат някакви неща за правене. Вярно че много пъти те и използват за нещо. Примерно едни приятели тук наскоро ми викат да ходим на планина, обаче с моята кола да ходим. Други пък ми викат на дискотека и е с идеята да си разделим бутилката, понеже те не могат да вземат цяла сами.

Давам ти го това като пример понеже ако те знаят че не мога да извадя 200 лв за бар без да ми е проблем, просто няма да ме викнат. Тъпо е че хората толкова гледат ползата в днешно време, но какво да се прави...

Аз наскоро си взех голямо жилище и преди няколко месеца дадох близо 10 000 за билярдна маса. Едни приятели наскоро ми викат може ли да се съберем във вас да пием че живееш сам. Викам им няма проблем ,но се сетих какво имат в предвид. Идват ми 3 човека с една бутилка за 30 лв уиски и после 5-6 часа играем билярд и пием... Сещаш се че само билярда ще им е 50-60 лв ако го плащат на заведение. Така че пак използват за нещо, но за жалост никой не те вика защото са ти хубави очите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker