Няма жени! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма жени!
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2484 пъти
На 35 години съм, спортувам, поддържам се, дрехи, жилище, кола, добра работа - материално и физически съм супер. Имам висше образование, разнообразни интереси и хобита, имам малко, но много добри приятели... Обаче само нея - не! Готов съм да правя адски компромиси, да убивам, да я закрилям, всичко за нея! Жената, която ще се реши да сподели животът си с мен. С която ще създадем семейство... Е вече съм на 35, жените около моята възраст или са обвързани - семейство и деца, или пък такива, които казват, че "имат приятел" - не знам какво означава това... не искат сериозно обвързване ли? !? !? !? ! Какво е това "приятел", годеник ли означава? Означава ли, че този "приятел" ще бъде с нея след 2 год. или след 5, 10, 20 или 40 години или пък ще отгледат заедно деца?? Що за глупости.
Е жени, какво сега? Еманципирани ли сте достатъчно или можете още? Казвате, че мъжете са лоши, обаче по природа вие май сте по-лоши. Вече няма морал, няма жени, няма нищо. Всичките са просто момиченца на по 30-35 години. Смешна работа.
Жени, казвате, че страдате, че не сте разбрани, че сте потъпквани, а в същото време си играете с мъжете, даже не точно играете, а по-скоро гаврите се....
А тези мили семейни дами, където очите им не гледат децата, а разни... даже не мога да намеря думи да опиша какви скамбагс харесват. Изродщина! Може би си заслувате скапаният живот.
Това не е нормално.
Жени, вашата роля в нашият свят е много важна. Нямате право да сте такива, каквито сте в момента! Необходимо е да се промените!
Имах огромно разочарование днес и просто исках да си излея болката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 10513f8eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги са ме отблъсквали мъже, които имат негативна и озлобена настройка към жените, обобщават ги и ги обвиняват за това, че те са сами. Обаче пък в същото време готови на всичко за едната, която ще им обърне, внимание. Забавно.

Съжалявам авторе, но само от тази твоя тема ми става ясно, че не бих желала да имам връзка с теб. На 31 съм, винаги съм искала семейство. Попадала съм и свестни и на гадняри, а последната ми връзка завърши доста тежко. Но никога не съм намразвала мъжете, никога не съм слагала всички под общ знаменател, никога не съм си го изкарвала на едни заради действията на други. Замисли се, ти би ли искал жена, която повтаря как мъжете не стават, масово са долни и безполезни, че харесват само к*рви, че не могат да оценят жена като нея, и че тя си е самодостатъчна и не би търпяла някакъв измекяр? Е, ти си нейният еквивалент.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ae3122041b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Жени има и то най-различни. А такива, каквито уж не харесваш, си ги избираш ти.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 419255ebad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чета и не вярвам... ако си всичко това, как въобще си хартисал бре, момко? Хахаха. Аз съм съм с около 10 годинки по-малка, ама направо те взимам, така като чета... ти направо си мъж-мечта. Шегата настрана - дето се вика - за всеки влак си има пътник... повечето жени и мъже на тези години вече са се намерили с някого - я доброволно, я не... и твоят момент ще настъпи най-вероятно... пробвай някое приложение за запознанства като Тиндър... в днешно време явно така стават нещата... тъпо е да ти казвам да търсиш там, имайки предвид че там е за хора, търсещи чисто и просто секс, но никога не знаеш... според мен или имаш твъъърде високо самочувствие, или просто още не си попаднал на твоята сродна душа... айдър уей - успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d0f67e4a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разбирам те напълно авторе, аз съм по-малък от теб, но и на мен не ми върви любовният живот. Мога само да ти кажа, че не бива да губиш вяра, всеки рано или късно намира своята половинка.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b37851fee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Целият проблем е че през 21 век жените имат прекалено много самочувствие и избор. Средностатистическата жена има толкова много нови ухажори на ден колкото заразени с коронавирус. Междувременно още от малки родителите им, телевизията, филмите, музиката им казват неща като "ти си принцеса", "заслужаваш най-доброто" и т.н. И не, 99.9% очевидно не заслужават най-доброто тъй като са скучни мастии.

Разбирам ти болката авторе, но така стоят нещата. Извън нашия контрол са. Това което мога да ти дам като съвет ако много искаш жена е да си свалиш стандартите до огромна степен и да си живееш с фалшива усмивка цял живот.
Тежко е положението.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4e7e1523e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Намерили някого да да им доскапе животчето та като станат на 40 и кусур глей кво става почват да гледат само на кур.
Аз съм на 35 и не ми пука въобще дали ще имам семейство и жена.
Даже се чувствам супер и много на място.
Негативно мнение за много жени имам, но това не са предразсъдъци а жестоката действителност. Тя е такава, че голяма част от тия боклуци се влачат с цигани и вяква друга измет.
Че пък и чакат ,някой да им се докаже хахаха.
Родителите им са същия боклук.
Разговарям с жени на 45,50год и не вярвам направо за какви наивни и разстреляни гъски става дума и те са обладани от снимчиците и телефончетата си и гледат картинки.
За тези по малките няма думи направо.
Разбира се това е една добре планирана доктрина,която е в действие и вече всички вкусват отровните и горчиви плодове на тази сатанинска продукция.
Готини и свестни жени има разбира се ,но за тая работа се иска шанс и късмет да се срещнеш и запознаеш с тях.
Към автора- наборе спри да се тормозиш а си гледай кефа и изключи от съзнанието боклука за който споменаваш, я1000 пъти по добре така от колко някой тн. Наживян женски парцал дето е изяздила 750 хуя, търсейки любовта, но заглеждайки се нон стоп по чуждите дюкяни. После да се чуди човек, детето на кой тъпкачите гените носи.!?
Само безмозъчен глупак или екстремен мазохист би желал такова обречено семейство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fe5354d829
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   "Какво е това "приятел" питаш? Приятел означава, че жената не иска да е с теб. Просто и ясно, на 35 трябва да го знаеш. Какво щяла да прави на 40-50-60 години и кога ще си създава семейство или няма, теб въобще не те засяга и не ти е проблем. Искаш да имаш жена, само че с такова отношение и омраза към женския пол няма да ти се получи. Напомняш ми на лисицата от старата басня, която като не стигнала гроздето казала, че е зелено. Ако беше щастлив с жена, която те обича нямаше да плюеш. Не си ти, който да казва на хората, респективно жените какво да правят и как да се променят. Всеки/а си живее своя живот както го разбира и както може. Явно ти някъде грешиш, щом на теб не ти се получава, колкото и да се представяш тук като мистър Перфектен. Не мога да знам къде точно, не те познавам. И като казваш, че другите си заслужавали скапания живот, помисли, че и ти може би заслужаваш твоя.
А стойностни жени има достатъчно , както и мъже за тях-също.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2c058e95c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с номер 2 — доста по-малка съм от теб, но само от прочетеното разбирам, че имаш проблем: отблъскваш чрез мнението си. Никоя жена не би искала да ѝ се бутне или такъв, който би се бутнал на всяка, или такъв, който по начало изповядва някакви напълно обидни, отрицателни и генерализирани вярвания, които вероятно нямат общо с реалността, а са базирани по-скоро на лична неудовлетвореност. Опитай се да промениш начина си на мислене.

Относно „сагата“ с определения от дамите като „приятел“ — ти какъв опит имаш във взаимоотношенията с жени до този момент? Не си споменал, доколкото прочетох, но по това твое разсъждение някак проличава, че потенциално не си излизал с много, не си водил особен брой връзки. Започва се от „приятел“. Независимо дали това ти допада, дали не. И е абсолютно нормално — никой не би се обвързал за един ден, а на следващия да е буквално на брачния олтар. Безотговорно е и обикновено такива прибързани решения водят до огромни провали. Трябва да осъзнаеш, че сериозната връзка не пада от небето, тя се гради. Понякога дори с години. Първо си просто приятел, след това се превръщаш в „приятел“, след време преминаваш към годеник, а накрая и към съпруг. Всеки желае сигурност преди да се ожени/омъжи, не е случайно, че много млади хора преди да предприемат тази крачка, живеят заедно под един покрив — така най-добре опознаваш другия и осъзнаваш дали има изобщо смисъл. Все пак се очаква, че с този човек би изградил семейство някога, нали така? Множество мои приятелки се впуснаха в бързи връзки, заживяха с прекрасните им приятели, мислейки си, че са изключително мили и добри, а накрая се оказа, че вкъщи не подлежат на никакъв коментар — даже някои си позволиха крайна словесна агресия и дори физически тормоз, посягания и т.н.

Не давай зор, не бързай. Ако попаднеш на жена според твоите критерии, не я впрягай като някакъв добитък — и аз бих си обрала крушите, ако някой проявява обсесивно поведение спрямо мен, започне да ми говори на третата ни среща за брак, за семейства и т.н. Нали разбираш колко е комично отстрани подобно държание? Ето. Заради това просто не бъди такъв.

За критиките ти към това кой кого оглеждал, на кого изневерявал и т.н. — разбирам те, аз също съм човек с традиционни ценности и мислене, изневярата според мен е грозно и непростимо деяние. Но искам да кажа и това: всеки сам за себе си определя как ще живее и следователно, носи последствията от решението си и направените избори. Не съм никоя, за да съдя. Мога да съдя само себе си и да определям как аз да живея — да не изневерявам, да не залъгвам някого, да не си играя с нечии чувства. Това е моят избор, не го налагам на никого. И ти недей.

Успех!

Ж20

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d99420c12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Първо, хубаво е, че имаш самочувствие, обаче явно е малко завишено, щом не привличаш жени. Кои иска да е с мистър Идеален? Това е къртовски труд. Второ, показваш омраза към жените. Как искаш да привлечеш нещо в живота, си което априори ненавиждаш? Трето, съветвам те да имаш повече социални контакти, да си положителен, усмихнат - защото всеки иска да бъде сред такива хора. На никой не са му нужни претенциозни киселяци, па макар и перфектни като външност и статус. Нито живота, нито хората са в черно и бяло.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b70c215650
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Коментари 2 и 3 са ти казали всичко. Според мен не умееш да приемаш откази и това те прави невротичен, изобщо негативен и отблъскващ.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 362b9d92bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   2, той не попада на различни, попада на едни и същи. Не, не попада само той! А, заучените нападки "женомразци", "негативни", " черногледи" , "мърморковци" са просто едни обвинения, една невъзможност за аргументиране и злоба. Да, аз пък знам супер готините и точни мъже, супер забавни, коректни, симпатични и мъжкари, а никой от тях не е огрян, а в същото време познавам прекрасно и големи измекяри, боклуци и нещастници, които се хвалят, че обикновено дундуркат бонбончета, като теб 2. :) Ок, сега остава да разберем, как такива безгрешни и почтени момичета сте в прегръдките на такъв некачествен мъжки индивид. Мога да ти отговоря твърде точно, няма да ме публикуват. Но да ти кажа така, една жена ми е признала, че масово не казвате причините за зарязването на някой мъж, просто защото не знаете и вие какво искате, а и се привличате от морални подметки. Тя сама ми каза, че няма да ме огрее на едно място, защото съм бил прекалено читав.. Искахме да ходим на един купон с доста разкрепостени хора. Тогава един авер се намеси в разговора. "Защо да не го огрее, та той е висок, хубав и харизматичен?" Такъв е - каза тя, но не е боклук! Е, благодарен съм, че се запознах с тази жена, че сега да знам какво се случва около мен. И днес си играя картите прекрасно. Прекрасно знам, че ролите, апатията, нахалството и безсрамието са печеливши. Разсъжденията, тезите, всичко си оазя за мен си, гъските просто ги лъжа и дори не осъзнават, че дълбоко в себе си съм сериозен и принципен тип, който ненавижда гадните им игрички. Най-готиното е, че самото усещане да легнеш с такива гъски върховна победа. Това те прави супер манипулатор и ти вдига рейтинга. По-добре да тичат и страдат за теб, че иначе е другата и по-жалка версия.
На исъинските мъже им е трудно да се преструват на льохмани, но могат, а льохманите и да искат няма да станат мъже.
Айде у лево, 2. Евала на авторчето, а ти сега започвай да солиш звездички, единички и да църксш за сексизъм и мизогиния.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d34cc25b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Сега от позицията на жена ще ти обясня. Значи браво авторе, че се грижиш за здравето си , затова няма как да не те похваля. Относно финансовата страна на нещата, изобщо не бива да пардираш с това, освен ако не си търсиш меркантилна жена. Достатъчно е да кажеш печеля добре, и мога да си позволя да живея добре. Има много жени, които всъщност издържана мъжете си има и такива мъже. Това не е правилно брака, или връзката са партньорство, при което и двамата трябва да допринасят за финансовата страна на нещата, това е моето мнение. За съжаление аз имам и такъв пример пред себе си. Баща ми отказа да работи по какъвто и да било начин за жълти стотинки по негови думи. Чака единствено на подкрепа от баба ми, а докато е бил с майка ми и от нея, това не е правилно в никакъв случай. Повечето жени се страхуват, че мъжът до тях, може да избяга от отговорност, и да ги остави да отглеждат детето си сами, което със сигурност не е лека задача. Виждам, че ти не си от този тип мъже и според мен, ще намериш жена до себе си, просто знаеш какво търсиш. Още нещо ако някоя ти каже имам си приятел, то е ясно, че е незаинтерсована. Не се опитвай да спечелиш вниманието и няма да успееш, знам от опит.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6794301eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   М28, София.
Гледам, че преди мен са писали бая женски, които са изказали малко или много тяхната позиция, леко засегнати (с основание, разбира се), без да си дават сметка, че ще те закопаят без реален съвет, НО аз ще гледам да съм обективен, ЗА ДА ТИ ПОМОГНА.
Съжалявам, че ще го кажа, но си поредният, на който са създали грешна представа за жените/мъжете като дете. Някой ти е втълпил, че си много готин и едва ли не всички жени трябва да са за тебе. Е, няма такова нещо. Няма жена, която да бяга от хубавото, нещо ти куца явно. Ако продължаваш с това мислене, няма да си намериш жена.
НЕ Е СРАМНО да нямаш гадже или да не си бил интимен, срамното идва като почваш да идеализираш и слагаш всичките под един знаменател, така си подбиваш сам шансовете. Отделно, звучи детски и незряло.
НЕ Е ПРОБЛЕМ, разбери! Стига да го промениш !Може и да се целиш много високо, знаем ли те. Колкото жени има нечитави, толкова са и мъжете (в различни отношения), според пола. Ама съм сигурен, че и около тебе има читави момичета, ама не ги забелязваш, защото може би се взираш в по-обиращите погледи, ама те си имат и изисквания и капризи, да знаеш. Може и подходът да ти е грешен, знаем ли те ?
С ТАКИВА ГЛУПОСТИ - "ДА СПОДЕЛИ ЖИВОТА С МЕН и Т.Н."ВЪОБЩЕ НЕ подхващай тема. ПЛАШИ ХОРАТА, РАЗБЕРИ. Колкото по-лежерно го караш, толкова по-добре. Отгоре, отгоре.
СЕРИОЗНОТО ИДВА САМО, ТО НЕ СЕ ПЛАНИРА. Та ти не се познавате, а тръгнал живота да споделя. Не се излагай, дай да те водя към студентски някой път, за да ти намерим нещо за забавление.
НИКОЯ ЖЕНА не обича да й се обясняват сто часа, и то още в началото. Бъди мъжкар, а не изнежен джендър. Сега е модерно да си последното, ама си бъди мъжкар.
НИКОЙ, който не те познава, не знае с колко жени си бил и т.н., знае това, което ТИ МУ КАЖЕШ/ПОКАЖЕШ. С една дума, първото впечатление е много важно. Гледай с него да не се осереш. Тук специално орева света и даже жените вътрешно се ядосват сигурно, че мрънкаш повече от тях. Ако на живо така оревеш нещата, ще си каже, че си куку. ("Този мърмори повече от мен, какво гадже може да ми е").
Това "скамбагс" говори, че използваш чуждици, което ме навежда на мисълта, че вероятно се въртиш по Бизнес парка и работиш нещо там. Следователно, както сам си посочил, че си независим, имаш и добър доход. Вземи си някоя елитна компаньонка за нощ дори. Почукай я, малко да те разтовари, леко да се социализираш. Разбира се, вземи всички предпазни мерки.
Имам усещането, че е възможно родителите ти или други близки около теб още да ти се бъркат и от това да страда цялата работа. За предпочитане е майка ти да не се бърка грам. За нея никога няма да има идеална жена за тебе. КАЗВАМ ТИ ГО ОТ ОПИТ.
Ще следя темата и ще пиша пак евентуално.
Поздрави !

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d34cc25b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Какви деца, защо всичко, което пишеш опира до тях? Има много жени и мъже, които не искат да имат деца, и това си е лично тяхно и персонално решение. Какви момичета на по 30-35, а вие мъжете пък сте много улегнали на тази възраст, сигурно. Кой ти дава право ти да определяш кой трябва да се промени и кой не? Нямали сме били право, а ти имаш ли право да плюеш всички жени, просто защото повечето не искат да се обвържат с човек като теб, нямаш. Доста инфантилно ми звучи цялата ти тема. Какво било означавало приятел, и след това се впускаш в дълбоки философски размисли, дали този човек щял да бъде до съответната жена след годни. Съзнаваш,ли, че това изобщо не ти влиза в работата. Защо не ни споделиш какво точно беше това огромно, по твои думи разочарование. Някоя заблудена жена отрязва принца на белият кон ( визирам теб) и предпочете някое лошо момче това ли е?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6c898e2c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Жената цени външната красота. Ако ще и сърцето си да й дадеш тя ще ти бъде благодарна .... докато мине онзи с мерцедеса.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c8e77a507d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Може би не си бил неин тип, отрязала те е, затова се чувстваш обиден и отчаян. Може да имаш работа, къща, кола, да изглеждаш добре и т.н., образование и др., но просто да не си неин ТИП, това е! Ще срещнеш друга, за всеки влак си има пътници..

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ee5a3f6ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Това, което е в теб, ти излъчваш навън към хората. А то в момента е отблъскващо. Никой не обича да разочарова, а такива хора разочаровани по дефолт, съдещи по дефолт- просто имат проблем с приемането на себе си и са твърде натоварващи, ако нямаш енергията на отбор мажоретки. Защото именно това се изисква с този тип хора - да им надуваш Егото, иначе фучат, всичко в пространството им пречи и издават неприятни звуци.
Тая енергия за анализиране на жените, които са ти отказвали да я беше насочил към нещо по-съзидателно. Ясно е какво значи "имам си приятел"- че няма да се срещате, няма нужда от толкова размисъл бъдещето на някакво партньорство, в което не си участник.
Занимай се малко със себе си съвършения, готов на компромиси и саможертви и едновременно съдещ яростно цялото женско съсловие, нещо със самооценката ти не е ок.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 16b1f8972f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Обикновено на тази възраст, за да нямаш семейство все още то или си градил кариера или просто си от отстатъка комплексирани мъже и не ставаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fe5354d829
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Автора и подгласниците му, които сте толкова недоволни от жените и мислите, че жени няма, защо не вземете да се ориентирате към мъжкия пол тогава? Ако и там не ви се получи, козичките са много симпатични.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c846f18752
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Авторе отвори тиндер и виж колко самотни жени има и масата там са на 35-40 без мъж и деца. Хайде спокойно и омразата няма да ти помогне. Не спирай да флиртуваш без да ти пука за резултата. Аз съм необвързан мъж на 32 и съм в твоето положение. Постоянно излизам и всякакви момичета ми се усмихват и нали знаеш накрая някоя поддава! Be COOL

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1784793fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Това, че жените не харесвали женомразци, са пълни глупости. Както и че могат да усетят, че си женомразец, това също е пълна простотия. Жените ще си затворят очите и ще се опитат да оправдаят възгледите ти (ако въобще ги разкриеш), стига да си красив/висок/заможен/с висок социален статус или комбинация от тези ("ореолен ефект").

Източник: Свалих 25 кг и се понацепих, характерът ми не се промени кой знае колко, освен новооткритата дисциплина и воля. Коренно различно отношение и от двата пола (в добрия смисъл) и вече сравнително често получавам позитивно внимание от жени. Вярно, че рядко привличам наистина красиви мадами, ама прогресът си е прогрес, преди и посредствените и грозните не ме поглеждаха. :D

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 09fc4dfec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Знаете ли какво е общото между мъж женомразец и злобното куче? И двете са създадени от обстоятелствата.
Никой не се е родил лош, нали? Никой не се е родил мразещ, нали? Не е ли логично да има нещо, което наистина да не е наред в жените за да предизвиква негативното отношение на мъжете?
Жената използва тялото си за да постигне целите си, не е ли така? А такова нещо като душа има ли? Има ли морал? Има ли самоуважение? На какво може да научи нейното дете? Защо мъжът до нея трябва да се примирява със своеволията й? А тези, които не искат деца, за какво изобщо се "обвързвате" с някой? За секса, за пари?
Има всякакви хора, лошото е в това, кои точно преобладават.

Моят личен опит с "приятелите" на около 95% от жените е следният - секс докато на него му омръзне и тръгне след следващата тръпка. Или при промяна в жената - я характер (което докато има як секс не е проблем). Обаче я взела, че надебеляла/забременяла/остаряла (е тука вече има проблем, кофти секс). Такива са вашите "приятелчета".

И понеже номер 25 ме дразни с глупоста си, ще й задам следният всъщност сериозен въпрос: защо правите секс с мъжете? Вървете се търкайте една друга или на някой кол се набучете. Явно за вас госпожо е едно и също, нали? Това нещо мъжът не е човек, нали така? А вие сте толкова добра жена. Може би точно това е работата - жени има! И те са точно това, което сте вие.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 10513f8eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Номер 13, за да попадаш на едни и същи винаги има причина. Или такива търсиш, или такива привличаш. А в даден момент започваш само такива да виждаш, защото не желаеш да погледнеш себе си.

А това какво вие определени мъже приемате за качествен мъжки "материал" просто не съвпада с усещането на жените. Вероятно ако поискаш жените да опишат какви жени трябва да харесват мъжете, на мъжете ще им е доста забавно и изобщо няма да са съгласни. Това е нещо, което не можеш да определяш за собствения си пол, освен ако наклонностите ти не са към него.

А относно този прехвален типаж. Познат ми е добре, дори имах неблагоразумието да дам шанс за среща на един двама такива в младежките си години. Липсва усет към жената, липсва умение да създаде връзка и интерес. Натоварващо е, защото такива хора са постоянно съсредоточени върху себе си, подлагащи на съмнение всяка своя крачка, неспособни да вземат решения, зад които да стоят смело, готови на угаждат до пълно обезличаване. Вътрешно изпълнени с презрение и огорчение, повече към себе си, но канализирано към жените. В следствие на това неспособни на нормален човешки контакт с тях. В тях бушува тежък дуализъм между идеализацията и демонизацията. Смятат себе си за нищо, но за да се успокоят се убеждават, че са най-идеалните и тотално неоценени от недостойните и неспособни женски. По този начин демонизирайки ги, докато вътрешно всъщност са ги издигнали на пиедестал - все пак, те са тяхното най-голямо и недостижимо желание.

Някои минават и в другата фаза, в която за почват да унижават, пренебрегват и да си играят с жените, опитвайки се да имитират митичните, успешни представители на пола си. Мислят си, че най-накрая са си доказали тезата за нисотата на жените, а всъщност "успехът" им се дължи на комбинация от наивен и все още незрял "улов" и това, че приемайки тази персона, те най-накрая са се отърсили от парализиращия ги егоцентризъм и просто са започнали да придобиват личност. Лошото е, че в техния случай тя е само фасада, зле заучена роля, която не може да устои на истинска връзка, следователно попадайки в такава, или следва разпад, или погром.

А относно тези, които са успели да издундурят бонбонче като мен (така е, не мога да отрека ;) Не знам как изглежда отстрани, но никой не е бил измекяр, нещастник или боклук. Като всички хора и те са си имали кусурите, а когато някой не се е оказвал читав, е следвал и край на отношенията. Но никой не е бил от тези митични чудовища, пълни отрепки, по които жените „припадат“. Напротив, имали са достатъчно качества и дори когато са се оказвали неподходящи, пак не съм съжалявала, че съм била с тях. Разни „мъже“ все повтарят как жените не сме знаели какво искаме (за разлика от тях, нали), но аз много добре знам какво искам, и много добре го познавам, когато го срещна. Но дори по-добре от това знам какво не искам и опитът винаги е доказвал правотата ми.

Поздрави от номер 2 ;)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 09fc4dfec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   До 26 - жените в Тиндер са продукти или отпадъци от взетите глупави решения през живота им.
До 20 - никой не съди по дефолт. Всичко е от опитът на човека.
С 19 съм съгласен. Обаче относно "тип" аз разбирам женските предразсъдъци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4bee574f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Аз съм 26. Коментари 2,7,15,19 са страхотни! Само едно ще ти кажа-не слушай съвети от жени как се свалят жени. Те нямат опит. Особено коментар 15 е много здраво стъпил на земята дано да има повече хора да мислят като теб! Всички останали мнения наливат само масло в огъня.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d7fb50a26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До автора: Би ли описал какво търсиш в една жена (освен да е готова за семейство), какви са ти критериите? Очертал си само какво не ти харесва, споменал си еманципация, липса на морал, гаври, игри и други.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9fbf892ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Всичко зависи от средата. Има хора и хора. И от двата пола. Ако на някоя жена всички мъже с ѝ "черни", а на някой мъж всички жени са му "черни", тогава бих се замислила що за хора са те и каква е средата им. Не може всички да са "лоши", а само ти да си "хубав". Успех и по-позитивно! ;)
(жена на 32 години)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0fab964b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   До автора:
Аве брат кво се занимаваш с глупости кви деца кво семейство
Щом искарваш кинти чукаи всичките боклуци до които се добереш и ги разкарви инвестирай и си подсигори старините.
Не жена и деца ще те гледат на стари години а добрите инвестиции.
И оставиги тука кво ти говорят как си женомразец.
Истината е че жените обичат боклуците пияниците дебелаците и всеки който ги мачка а пък ако е малко по заможен направо му се лепят като мухи на мед(а те реално са лайна), при теб е още по лесно незнам защо не злоуботребиш с хубавото си тяло и социален статус и не почнеш да ебеш която и кадето ти падне наред и подред и да нети пука.
Няма нищо по хубаво от това да си самостоятелно финансово осигорен мъж особено на твойта възраст.
Ако нямаш инстаграм си направи, покажи социален статус там и ти гарантирам че сами ще ти се лепнат, като в каталог ще ги избираш за тиндър да неговорим.
Изби си думата семейство от главата, ако пък искаш деца през 2020 има такова нещо като сурогатна майка ражда ти детето наемаш си гувернантка тя го кърми и въспитава.
Спрете да НАДЦЕНЯВАТЕ жените и да им добавяте стойност която те непритежават мамкаму.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 49e96b19fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Жалко е ко
38. лко деградирало ни е обществото. Трябва да благодаря всеки ден за прекрасното си семейство и за добрите си взаимоотношения. Номер 36 , има и щастлива семейства и прекрасни мъже и жени. Семейството е трудно нещо, трябват компромиси, търпение, една силна душевност. Растем В силно материално общество, от всякъде се лееят мантрите секс, пари, скъпо, марки, пороци, да се забавляваме. Няма как с такива приоритети да имаме качествени хора и семейство. Всичко е от днес до утре, и важното е "Аз" да съм добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker