Сексът на работното място, като че ли вече е масово явление - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сексът на работното място, като че ли вече е масово явление
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 5152 пъти
Здравейте читатели на сайта,
Много и разнообразни теми са поставени в рубриките, но ми се струва, че повечето изневери започват от работното място. Въпреки клишето: "където си вадиш хляба не си вади х*я", повечето хора нямат задръжки и се впускат в любовни авантюри на работното си място във всичките му варианти - командировки, тийм билдинги, след работа, фирмени партита и т.н. Някой контакти са инцидентни, други продължителни, някои накрая завършват драматично.
По съвсем различен начин обаче се гледа, ако сексът на работното място е между семейни или необвързани двойки, т.е. към последните няма особени укори.
Какви са ви наблюденията? Какво ми е мнението за секса на работното място? Попадали ли сте в подобни ситуации?
Благодаря ви
Любо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 05407c7e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попадал?! Аз ги инициирам. Работя над 8 часа на ден, от къде време и сили за връзки, секс или каквото и да е извън работата. Номерът е да имаш позиция или поне гръб. Ако случайно попаднал там шансът да те уволнят е огромен. Супер е да си мениджър и да пляскаш някоя натокана колежка.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d726fa5781
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В офиса точно така започна една връзка, тя беше разведена, а той свободен. В началото явно беше тайно, после всички разбраха, сега са си семейство. Като цяло ако не пречи на работата, не виждам защо не?
На определена възраст вече нямаш време като на 21, да се запознаваш с големи групи от хора и да имаш много време. По-голмата част от времето си прекарваш във фирми с много хора е нормлано да се случват такива неща.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7e885663b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Моите наблюдения са сходни, като съм мислила по повод каква може да е причината. Във фирмата, в която работя, непрекъснато се появяват нови авантюри - някои се женят един за други, някои се развеждат заради колега/колежка, други тайничко въртят номера на половинките си, варианти всякакви.
Аз също съм попадала в такава ситуация с мъж, който временно работи при нас. Просто се харесахме, излизахме някакво време, разделихме се, напусна работа.
Причината е предимно по-рутинния и затворен начин на живот. Много хора със семейства или без си имат определена компания, в която се събират. Имат си определена рутина, която следват. Като цяло сме станали малко по-затворени и не е толкова често срещано като излезеш на заведение с приятели някой да те покани на танц, например. Рядко се среща някой мъж да попита жена може ли да я черпи кафе просто ей така, защото я е видял на улицата. Малко сме и свикнали да имаме повече информация за човека, който каним на среща - вече сме си писали в социалните мрежи в повечето случаи и знаем някакви факти за него предварително.
Няма как да си набавиш значително количество информация, ако нямаш социален профил на човека или ако не общуваш с него. Съответно, ако се срещате с едни и същи хора, правите едни и същи неща, то един от малкото варианти нещо с някого да се случи е точно на работното място. Дали защото работата е свързана с хора, дали заради смяна на екипа, на работното място, ако щеш и на офиса.
Много хора след определена възраст спират да разнообразяват, правейки неща с различни хора. Например, моят приятел има коренна разлика от преди 5 години и сега. Преди като ходихме по планините се връщаше с по 5-10 нови телефонни номера, защото много общуваше с хората, които срещахме по пътя. Сега не е така. Минаваме покрай хора седнали някъде и той е като кон с капаци, все едно ги няма. Тоест на него вече му е минала тръпката и желанието да комуникира с нови хора, да се запознава с нови хора. Има си компания, с която ходи, и само тя го интересува.
Работното място задължава да общуваш с определени хора. В дадени случаи откриваш, че с даден индивид общуването е по-приятно. Съответно наблягаш на комуникацията с него. Така се изграждат понякога приятелства. В други случаи попадаш на любов, или пък просто тръпка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a0fd5cb2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, с първия ми съпруг се запознахме на работното място. Той беше изпълнителен директор на медията, в която работех като главен редактор. Бракът ни се оказа неуспешен и се разведохме. С втория ми съпруг може да се каже, че също се запознахме покрай работата, т.е. аз му бях работодател. Тук обаче и двамата ударихме джакпота, семейството ни е супер.
Авторе, а къде да се срещат хората, според теб? От една възраст нататък спираме да ходим по дискотеки и да висим по кафенетата, а и честно казано нямам представа що за опознавателен разговор би могъл да се проведе сред онези децибели до пръсване и на три водки. Отдавна не е прието да се присламчиш към някоя жена на спирката. Отпадна и практиката на роднинските сбирки, където все някой братовчед ще си доведе приятел. Остават социалните мрежи, където хората общуват предимно ментално, но не и физически и е общо взето да купуваш котка в чувал. Е, къде да се запознаваме? Мястото, в което обменяме идеи, наблюдаваме характера, външността, възпитанието, харизмата, културата и ума на другия, е в работата. Имам един близък приятел и мой колега от 30 години, работили сме по различни проекти заедно, който казва така: "Аз с теб съм прекарал много по-голяма част от живота си, отколкото с жена ми". И като се замисли човек, е напълно прав.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: eeae5dad27
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Говори за лош вкус най-малкото!

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ca60d056fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Нормално е да се породят такива отношения при хора, които прекарват по-голямата част от времето/деня един с друг. А, лично си работя от вкъщи и логично не съм имала връзки с колеги. Една приятелка пък често сменя работата си и почти от всяка е имала връзка с колега. Нормално е да се случи нещо между необвързани хора, но изневерите са много долна постъпка. Предпоставките обаче са налице и имат своето логическо обяснение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e9f06c3668
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вече? Че той винаги е бил. Просто сега ти се е натрупал повее живтейски опит. Особено популярен е за хората между 25 и 35. Къде мислиш, че ще срещаш хора за секс и ще сте достатъчно близки? В някой бар? Да един път и толкова. Ама при тея места се виждате всеки ден и като започнете един път, не спирате. Нито е ново явление, нито е шокиращо. Допреди 50 години се считаше за неучтиво и едва ли не невъзпитано, да има мъж, радотещ сред жени или жена, работеща сред много мъже, поради тази причина. На всеки му е ясно, какво става.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7947f0dfc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Затова "бизнеса" (нямаме такъв) ни е на този хал - защото хората в работа имат твърде мнооого свободно време и си мислят за чифтосване...
Май по цял ден се чудите какво да правите на работа, дето ви и плащат, та и секс ви е в главата по цял ден ...
Затова умните бягат далеч зад граница, а другите нека се размножават - на бюрото, под бюрото, зад бюрото ...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c3ac5fe55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Против съм, не че нямам желания, но влагам мисъл, пък и не е прилично да си женен и да си лягаш с друг, ако го направя ще се чувствам зле след това. Имала съм само двама мъже в живота и се надявам да не променям броя им.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4e7162b183
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не на всяко работно място. Само в офисите, пълни с клатикурчовци и въртиопашки, които една трета от времето лочат кафета и пушат, една трета се свалят, клюкарстват и дрънкат празни приказки и една трета поработват нещо, имитирайки трудолюбие. Не случайно е казано "Безделието е начало на всички пороци". Аз не знам някои миньори да са се залюбили в забоя, под земята, на шивачките, дето не вдигат глава от машината да им идва на акъла за свалки, гладачките, които нямат право и да седнат по 10 часа на ден да имат хал за палави игрички, строителните работници, леярите и др.
Някои май са забравили, че на работа се ходи да се работи и да си изкарваш хляба, не да търсиш партньори за флиртове, брак или просто за е..не.
Някои фирми имат политика, ограничаваща флирта на работното място и са прави според мен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d02f044722
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Чак пък да се ожениш за безперспективен чиновник/калинка с диплома от УНСС?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cdcedca152
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, много си заблуден. И работиш гадна работа. Шивачките не се чукат на работното място просто защото няма мъже освен надзирателя, когото всички мразят. Е и той шибва по някоя все пак, но не става всички - ще спадне темпото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0bcf1f7e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

13.   Жена съм, но ще го кажа: защото жените са мастии и к*урви. Постоянно се чудят как да скатаят на работа и с кой да си го начешат. Без значение за кеф или повишение винаги има някоя такава. ВИНАГИ. От страх съм ходила да си прибирам мъжа от банкет в 3 часа. Не защото му нямам вяра, а защото знам, че пияните боклуци само това чакат! Омръзна ми от душевната мизерия на долнопробните български парцалеси, които спят с който им падне и ходят на работа за разкош. Такива, които се задяват с женени или обвързани мъже заслужават жесток побой и дисциплинарно уволнение. Не е оправдание това, че човек след една възраст нямало с кой да се запознае извън работа. Ами така ще е като не можете да завържете едно читаво приятелство и контакт с хората! Големите кариеристки и успешни жени,””””””бизнесдами”””””” и т.н са реално долнопробни и многократно използвани носни кърпи около 30така, които само чакат възможност да си го сложат с някой нов от работа. За това нямате дом и семейство скъпи “дами”! Защото нямате морал, скрупули и ВЪЗПИТАНИЕ да си го слагате с който ви падне на работа. Работата ви завива в леглото късно вечер докато си пиете антидепресантите.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 75a2c15d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   С тези тъпотии за тим билдинги какво да правят. Аз едва издържам вечерята и си отивам в стаята, почивам си, гледам тв. Моя колежка от тъпотията на модерни ей чар глупости се осакати за цял живот след някакви малоумни игри, колежка роди дете от женен колега, но той остана при жена си, друг си счупи глезена и беше болничен половин година. Падат бариерите и яко пиене и е..... Държавната администрация пък си прави специално семинари някъде и си ходят не защото има нужда, а да се... спокойно.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8ab2d9fc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Номер 13, не се коси, мъжете не можеш да ги спасиш от секс на тим билдингите, просто не е измислен начин. Алкохол, танци, самостоятелни стаи - няма мъж, който да каже не, освен импотентен или обратен. А винаги има самотни незадоволени жени, какво да се прави! Един вид ти искаш да спреш реката да тече. Хохо. хохо.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 37c027aab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Абе мъж си бе 13. Личи ти по изказа, и то мнооого.
Иначе и аз не подкрепям изневярата, нито пък секса на работното място. И да ви кажа не е чак масово явление, колкото и да им се иска на някои хора. В тази тема подкрепям номер5.

Моят съвет към теб лично номер13 е да си търсиш жена от твоята възрастова група: 50 плюс.
Жена "около 30така" или по-млада няма да ти върже, разбери го това нещо и го приеми най-после. Иначе рано-рано ще пукнеш от яд и злоба. Това словесно акане из разни теми по адрес на младите жени няма да ти помогне, само ще ти помогне да се задавиш в собствената ти емоционална помия.
Бъди здрав. Или поне опитай...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e9f06c3668
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До 8

Бизнесът ни не е такъв, защото имаме "твърде много свободно" време, а поради други неща. Когато работех в датския офис, имах поне 2 часа на ден, в които можех да гледам в една точка, да си играя на телефона, да си лафя с колеги, да се разхождам доло в градинката или да си направим няколко one on one срещи и да обсъждаме лични работи или бизнес проекти.

Не знам колко съм умен, ама избутах 5 години образование и бях сравнително далеч от родната граница, така че ти казвам - не е това проблема. Колкото за "секса в офиса" - има си го и в натоварените и в не толкова натоварените. Преди някой беше писал нещо за "офис култура", а някакъв тесногръд "разбирач" изцепи нещо от рода на "ква култура - бачкаш и това е", но аз искам да контрирам това мнение и да кажа, че изобщо не е вярно, защото имам противоположният пример и знам колко важно е, за каквото и да е начинание, да има подходящата среда и да не стресира служителите си.

Както и да е! Написах това мнение, за да защитя сънародниците си. Офиса, бара, ресторанта, полето ... Вингаи, като събереш много млади мъже и жени, ще има такива, които се харесват и ще правят подобни неща. Зависи от човека. Да, ако те забият шивачка в някой цех, където средната възраст на служителите е 52 , ти и на 19 да си, няма да правиш "секс на работното място", ама на 23 ще си като на 53 вече, така че хич нее на добре.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c3ac5fe55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   15 абе, моят като го гледам, колко е 'сексуален' сигурно ще откаже, ама пък ако е друга жената може да иска да разнообразни, знам ли го хаха. Ама то кво толкова да ги пазим, те ако искат сами да се пазят..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d3a68bcb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Не обичам да обсъждам чуждия интимен живот. Клюкарско и тъпо ми се струва. Но понеже питаш, отговарям.
Струва ми се чудесно. Нека да се свалят, да правят секс, ако ще и да се женят. Важното е работата да си вършат добре. Останалото хич не ме интересува, но ми се струва нещо нормално и в реда на нещата. Прекарват доста време заедно и сигурно извън работа не намират никой, който да ги привлича. Аз лично никога не съм имала такава връзка, но ке ми се струва лошо някой да има.

Номер 8: много тъп отговор, нищо не разбираш. Икономиката ни е в такова плачевно състояние заради мафията която управлява държавата от промените (същата мафия от преди промените, но с някои нови попълнения). Ето затова няма почва за бизнес, а не защото някакви колеги се натискат в банята, не ставай смешен.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7947f0dfc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   И още нещо Номер 19 - дано не ти се случо някой път жена ти/ мъжа ти да се натиска със служителка за повишение !
Лек ден !

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0bcf1f7e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   За откачалката психолог и анализатор номер 16 ще кажа, че съм млада и красива жена на 24г. Изказа нормално да ми е такъв като масово се случва това с мои познати, както и на предишното ми работно място. НЕ толелирам такова нещо и не ми харесва. 30така си е съвсем сериозна възраст и на такава възраст една жена не е млада, нито и е време те първа да създава семейство. Какво остава да се чуди още с кого да си го начеше. И да не ти харесва, това е факт. В други теми за “млади” жени никога не съм писала. Жената е млада между 20-25 годишна възраст. Не знам кой ви наби, че на 30-35 сте първа младост. Майка ми като беше на 35 aз бях на 10, ходих на училище и на уроци сама. Сега жените на 35 се свалят с който им падне и нямат морал. Позволяват си разни подобни дъртеши да се свалят на приятеля ми - 26 годишен мъж. Несериозни и гнусни сте. За това на тази възраст сте сами и ви използват вместо дясна ръка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2b7a90885c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Добре е, докато не те хванат.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c3ac5fe55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   22 стани на 30 и тогава говори, една жена на 30 още е млада и има мъже, дето я искат все още... Пък другото като се омъжи, тогава го разбираш как е..

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2a4b53aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Охх тоя 22.... Завалията е от онея амебички с половин мозък, разядени до мозъка на костите си от комплекси и яд. Тези са и най-рязаните от жени, след като с такава жлъч си повтарят фантазиите за жени, които да са лични слугини и робини без право на глас. Мъчат се да лепнат собствената си тъпота и дебилизъм върху жените. Толкова са разядени от яд и безпомощни, че вече се чудят как да бият, убиват и оплюват жените. Толкова са тъпи, че не знаят дори, че са подсъдни, горките глупавки психопатчета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d02985ae4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   22, мъжът ми, който е на 40 години, изобщо не би те погледнал, без значение дали си си напомпала джуките със силикон или не. Само като ти прочете писанията и край. Ум, мила, ум се иска, за да привлечеш качествен мъж, а за да го задържиш, не е нужно да ходиш в 3 часа да го събираш от банкетите, понеже те е страх от някоя подпийнала жена, а той сам да иска да се прибире при теб, защото те обича и му е уютно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bb425b5b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Мъж съм и ще кажа, че няма наистина красива жена, която да е толкова невротизирана и параноична като тази 13. Красивите жени са спокойни и уверени. Аз на мястото на приятеля нямаше да я изтрая дълго дори да е добра в леглото

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 05407c7e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   22, аз съм жена на 41 и съм също млада. Много глупаво разбиране от твоя страна и по отношение на всички жени, които мислят като теб. Важното е ако една жена е харесвана и има възможности за избор. Мъжете да му мислят, не ние

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9dc7276461
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Мъж съм, почти на 50. От скромните ми наблюдения и опит клишето: "където си вадиш хляба не си вади х*я", има сериозно основание да се причислява към новите "народни мъдрости".
След това обикновено има проблеми и последствия, които могат и да са доста неприятни. Но от друга страна това е място където лесно стават нещата. Между 8 и 10 часа всеки работен ден си с колеги и колежки, та ние с половинките имаме обикновено по-малко време заедно.
Тръпката от секса на самото работно място е трудно описуема, но все пак правете го някъде навън. Кофти е като ви хванат. :)))))

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7e05087d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Когато една "тъпа овца" те измести, защото е преспала с шефа!
Тогава се гледат не уменията, а какво имаш между краката!!!
Е това е гадното на този скапан свят...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 07f4416d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Номер 28 и аз не бих ти погледнала никога мъжа, защото е на 40 и защото е ЧУЖД. От там нататък какъвто ще да е. Имам си мъж и не ми трябват други. Дано има повече като мен, че тоя уют на 40 го знам. Нали в предишната ми работа същият такъв спеше с 20 годишна секретарка. Нищо, че има 3 деца и читава жена. Направи и дете след половин година и я заряза като животно като се размирисаха нещата. Тогава напуснах този бардак. Не искам да работя за мизерници. За останалите коментари не ме интересува. И на 30 ще стана и на 40 и така до безкрай. Истината си е такава. Знам, че много жени ще се засегнат, но на 35 не си първа младост. Питайте случайни хора за възрастта на “млада жена”. Никой няма да каже 35. Всяка възраст е красива и има своят чар, НО на 35 не си МЛАДА ЖЕНА, а само жена, която отдавна трябва да си е изградила дом и семейство. Не подкрепям модерните глупости да се жениш на 35, да раждаш на 40 инвитро (къде ти беше акъла 20 години? !? ) и да си мислиш, че живота е безкраен. Явно тези ми разсъждения ме правят мъж в очите на разни форумни психолози.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a7b4e66471
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Мислят те за мъж, защото се гневиш точно като силно несигурен в себе си, злобен и много комплексиран мъж, а в гнева си и така се изразяваш. Още в първото си изречение започваш с гнусна генерализация за жените като цяло. Казваш имало жени, които заслужавали жесток побой. А за някои мъже какво заслужават нищо не каза. Сигурно според теб неща като изневярата просто си им е в природата на мъжете? А виновни са само жените, които го правят с тях? Честно да ти кажа и аз се съмнявам, че всъщност наистина си мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c3ac5fe55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   33 и на 40 да родят, тогава са го искали, всеки си решава в живота. За един 45г мъж, 35 годишната жени му идва млада и не е задължително да е на 20 години. Хубавата жена си е хубава. И какво като не е на 20, а защо търсят и омайва 20 годишни, щото другите не им връзват.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 77db345690
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Ако е с шефа, няма проблеми. Подбирайте умно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ea2b2fac98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   В нашата фирма шефът ни чука редовно бившата си съпруга, която е обвързана с друг мъж, но работи при нас. Защо и как не знам? Чука и една млада колежка на 27 г., която си има сериозен приятел и мислят да се женят. Нея я чука по рядко, взависимост от ситуацията, но все пак го прави, но не и в офиса. Докато бившата си я чука редовно в офиса след работа.
Аз работя за петима във фирмата, той го вижда и ми плаща добре. От много работа нямам време за сериозна връзка, а иначе чукам една безработна съседка, която е младо момиче на 23 и още живее с родителите си. В момента не желае да се ангажира сериозно.
Това е положението в страната. Във фирмата на един мой приятел, в която има 12 души ми каза, че всички вече са се ебали и млади, и стари и се чувстват като едно голямо семейството и никой не напуска.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4e7162b183
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   38 - и като/ако се ожениш един ден ок ли ще си жена ти да я изчука цялата фирма. че да я приобщят към това задружно "семейство"?

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d3ffc8db6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Леле, 13, верно ли ходиш да си прибираш мъжа от банкети, за да не ти го изяде някой? Няма да окрякате много заедно, да знаеш. Пък да ти кажа, никоя няма да го изяде, може да си близне от тук от там, ама все цял ще ти го върне.
Работя на място, в което преди 20 години са работели над 600 човека. Всеки е правил секс с който му падне. Сексът на работното място не е отсега, това го е имало винаги.
Стига да не пречи на работния процес, не виждам нищо лошо в него, независимо от семейния статус на практикуващите го.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1c4d5ca494
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Каквото и да казвате 13 и15 са много прави-пълно е с недоклатени разпоретини на всяко работно място. И точно от тях тръгват нещата, не от мъжете. Защото единствено жената решава с кой да бъде. Един мъж може и да си хареса и да е мераклия на всяка хубава мацка, но.... решението е нейно. Моят съпруг работи в екип с много жени. Не е пръв красавец, макар че за мен е най-хубавия, но е безкрайно чаровен мъж-веселяк, коректен, добър, с уникално чувство за хумор. Тия брантии му налитаха като оси на мед. Чак се излагаха и ставаха жалки. Със сигурност няма да ми повярвате и ще ме обявите за чичо, свако или не знам какъв, но ще разкажа абсолютно истинска случка. Спря ме на улицата една от най-дащните в екипа и ми каза директно в очите-В моята служба най-много харесвам твоят мъж, но той ме отряза, та затова се задоволих с братовчед му-братовчеда на мъжът ми също работи там. Но.... -добави-не съм се отказала. Има ли какво повече да кажа по темата?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7c8976d6ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   От номер 38 и 42 направо ми падна ченето. 42, за хора на каква възраст става въпрос? Тази "най-дащната" на колко е?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ad60916933
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   20 сега съм на год., много връзки минаха на колеги през очите ми, любови какво ли не, няма лошо имали дали. Хубаво момиче бях, сваляха ме е колеги няма лошо да си търсят, омъжих се
имах прекрасен мъж и много ме обичаше, може и тайно да ме е ревнувал но никога не го е показвал повод за това не съм давала. Внезапно почина преди 4години и статута не ми е завиден, все още хубава жена, тук таме намеци за обслужване, да ама не точат лиги колеги, е няма как да стане. То секса си е секс но мое мнение ще е ингогнито и извън обрача на познати, запазена лична територия без много афиши

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9b5dee8847
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Жените, които са си хванали мъже, които са "мераклии на всяка хубава мацка", да се сърдят на себе си и на мъжете си.
А ти 42, вместо тука да редиш разни глупости, по-добре ходи да учиш български правопис и правоговор. Естетвено, че ако мъжът ти не те обича истински ще ти изневери. Може и с млада, може и с някоя на твоите години или на повече... Дори никоя да не иска да му пусне на мъжа ти, тогава на някоя проститутка ще отиде и ще си плати, но ще ти изневери, ако пожелае. А може просто да откачи в един момент, да издебне някоя някъде и да я изнасили. Или да я застави по някакъв начин да прави секс с него. Знаем, че и такива ги има.
Жени като тебе само повтаряте, че другите жени са ви виновни, но сте в голяма заблуда, ако наистина си вярвате на тая мантра.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ceae133f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Да ви кажа честно, никога не ме е свалял колега. Работя от 30 години в областта на медиите и не само сега, когато съм на 49 години, а и когато бях млада репортерка, не ми се е случвало да съм обект на мъжко нахалство на работното място. Хубаво момиче бях, смятам се за привлекателна жена все още, но когато заявиш себе си като професионалист, някак естествено на останалите това им става по-важно. Никой шеф не би рискувал да ме изпусне, заради глупави мераци. С останалите колеги пък сме имали чисто партньорски, дружески отношения, пътували сме по командировки, къде ли не сме били, у нас, в чужбина, по цели седмици и никога, никога не е имало дори дребен флирт. Вечеряме, забавляваме се и всеки в хотела си влиза в стаята. Случвало се е да ми почука колега на вратата да иска аспирин, но си взема аспирина и си отива, извинявайки се, че ме е събудил. И това е било дори когато не съм била семейна, а сега пък абсурд.
Веднъж, няма да забравя, ни бяха объркали резервацията с един колега и се озоваваме в Тунис в стая със спалня. Ние сме резервирали две единични стаи, но те разбрали само, че ще сме двама, а щом сме мъж и жена, значи решават, че сме семейство. И стоим с колегата насред стаята със саковете и се гледаме стреснато. Креватът е един. Хотелът е пълен, няма други стаи. Звъня на мъжа ми в България, той умря от смях и вика: хайде, честито, добре дошла в Третия свят. Колегата ми звъни на жена си, тя също се разхили и казва: ами, то ти без друго прекарваш с колежката си повече време, отколкото с мене, та логично е накрая да ползвате обща спалня. Както и да е, криво-ляво пренощувахме два дена, свършихме си работата, но се оказа, че това неволно съжителство имало доста ползи. Посред нощ дойде проститутка да тропа на вратата. Колегата вика: марш, ма, виж жена ми е тука. Мен ме задиряше един от пиколата в хотела, но казвам: ей го мъжа ми идва и ще те пребие. Знам, че сега чакате да кажа, че е имало и секс, ама не, нямаше. Беше просто едно недоразумение и накрая го обърнахме на майтап. И двамата си носехме пижами, преобличахме се в банята и така. Важното е, че си свършихме работата. То ние и на палатка сме спали един друг път. А с един друг колега фотограф изкарахме една седмица в Синеморец да правим рекламната кампания на един хотел и пак нямаше и намек за секс. Ходили сме да отразяваме събития в Румъния, в Австрия, в Унгария, в Италия, в Германия, в Белгия, в Русия, в Чехия и не - не е имало секс, въпреки количествата руска водка и бира в едната и в другата страна.
Затова моето мнение е, че сексът на работното място е като секса извън работното място. Случва се, ако хората го търсят. Ако всеки си гледа работата или семейството, отношенията се слагат по съвсем различен начин.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1c4d5ca494
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   45,много си зле.Къде прочете,че мъжът ми е мераклия на всяка мацка?Къде видя правописна грешка или объркан словоред в коментара ми?За какъв правопис и правоговор говориш,кой клас си завършила?Ти и изнасилвач го изкара,потресена съм.Ясно ми е защо злобееш,защото със сигурност защитаваш себеподобни.Накрая ще кажа това,което е казала една мъдра и достойна жена"Кучка не вирне ли опашка,кучетата не я закачат""Няма мъже курвари,има жени курви"Не съм го казала аз,аз съм никоя,една обикновена жена.Чувала си го и знаеш кой го е казал,нали?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 22 дни
hash: a7d7a29fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Сексът на работното място е най -евтин и сравнително най-сигурен, отколкото да ходиш по хотели и да лъжеш в къщи след работа.. В 7. 30 сутринта секса в офиса е най-сладък, още никой не е дошъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker