Връзка с турчин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с турчин
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 3339 пъти
Здравейте, в опитите си да забравя някого към когото имах силни чувства си инсталирах тиндър и се започнаха мачванията. Все ставаше така, че отмятам мъже с турски имена. И затова се зачудих, според вас има ли възможност за връзка между българка и турчин?
Повечето от тях винаги са ми изглеждали интелигентни образовани и симпатични визуално. Но всички знаем за религията и вярванията им.
Вие имали ли сте такава връзка? Ако вие сте турчин каи гледате на нас, като забавление преди брака ви с туркиня или може и нещо повече?
Дали наистина този тип отношение българка мюсюлманин отговарят на стереотипа, че той ще и забранява неща, а тя ще се превърне в някоя която да трябва да се подчинява едва ли не или има вариант и за нормални взаимоотношения?
Ако сте има ли такъв тип връзка, споделете.
Да уточня, че става въпрос за турци от Турция родом, но работят тук, а не побългарените. Над 25 г. съм ако има значение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2cef0c0300
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо лично,нито имам за цел да те обидя,обаче момента със забавлението си го усетила много правилно.Никога не е инало и никога няма да имаш сериозен шанс за нещо повече пред една туркиня и то от същата вяра.Това го има само в Дубай и емирствата като цяло,но там нещата са други и вярвам,че случая ти не е такъв.Та,ти преценяваш-ако искаш да станеш повод за смеха на него,жена му и всичките им роднини и приятели-дерзай.Не съм турчин,но съм живял там и сред тях,за да знам как стоят нещата "от мъжка гледна точка".

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 27bf00de8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Имам позната, която се омъжи за турчин от Турция. Роди дете. Започнаха да не се разбират и тя се разведе с него. Съдът в Турция присъди детето на баща си, нищо, че е безработен. Тя се върна в България и има право да вижда детето си един месец в годината. При това няма право да го води в България , а да са в същия град в Турция. Дори и този един месец постоянно й пречат да остава сама с детето. То е момиче. Майката е съсипана, роднините й също. Никога не се жени за турчин и въобще за мюсюлманин.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8b389f35bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Само да ти кажа, че има много голяма разлика между мохамеданите и етническите турци. Имам приятели, които са си с турски имена, но са по-българи от хора с български имена.

Други мохамедани пък клонят повече към турските си корени и имат по-различно съзнание. Зависи от възпитанието, авторке. Редно е да опознаеш човека, а такива неща е редно да се усетят отначалото (дано не разсъждавам наивно).

Умната!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 379cbb3542
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мъжа ми е Чеченец,не смятам,че етноса и религията имат значение))) Ж26

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2006a3d0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако връзката се задълбочи и стигнете до брак, от теб ще се очаква да приемеш исляма автоматично и да спазваш всички техни традиции и обичаи, вкл. празници. Ако си отворена за това, няма никакъв проблем. Но няма никакъв начин ти да останеш христианка и да почиташ христиански обичаи. Ако мъжът е демократичен, може да те пусне да се видиш с родителите си на някой празник, но не е сигурно. Децата ви ще носят турски имена и също ще бъдат мюсюлмани. Това при сериозни отношения. Иначе си знаеш...

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 73b8aa87f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Във всяко стадо си има мърши, независимо каква религия изповядва. Да, мюсюлманите са по консервативни, трудно възприемат съвремието, но има много примери, че голяма част от тях са и съвременни хора. Обикновено интелигентните и образованите сред тях са приятни за общуване, но по първичните и нискообразованите са отвратителни, както има и прости българи. Аз не деля хората на турци и българи, а на добри и лоши. Естествено и сред необразованите хора, които не са умишлено зомбирани от тарикати като Доган, може да се срещнат природно добри хора, които не делят хората по религиозна принадлежност. Не знам дали времето преди е било такова, но в нашият клас имахме няколко турчета, които се държаха много скромно и никой не ги отбягваше, бяхме приятели с тях и те не се деляха от нас. После с тази перестройка, тарикати като ДПС ги яхнаха политически, извадиха етническата карта и започнаха да манипулират мюсюлманите, започнаха да ги оформят като фракция в българското общество и така започна разделението. А и възродителният процес много помага днес на политиците мюсюлмани, точно с това плашат наивните турци, че ако не е Доган, пак ще има възродителен процес, което е пълна измислица, но по селата вярват в това и затова лесно ги манипулират. Интелигентните млади турци сами се интегрират в българското общество, защото иначе трябва да живеят изолирани. Прекрасен пример има в шоуто на Слави, там тече един цирк за избор на мис Левски-Г, в който цирк участва и едно момиче мюсюлманка, което по нищо не се различава от българките, даже участва и в задачата им за еротични танци, а знаем какво значи голотата на жените при мюсюлманите!? За разлика от мюсюлманката, българка отказа да участва в тази задача и не се съблече пред камерите. Затова не трябва да делим хората по етноса, а по душевността им, има добри и лоши във всички етноси.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 55c962036e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До 5. Да де, но живеете сигурно в България или Западна Европа, само не ми обяснявай, че живеете в Чечня. Имам първа братовчедка омъжена за мюсюлманин, когато има среща за кафе с приятелки, той изпраща майка си да я придружава...Напълно я обезличи. Тя се примири за децата и се затвори в себе си

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bc0b658e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   С мюсюлмани работа не трябва въобще да си имаш! Първо ще се прави пред теб на добричък после като те замъкне в родината си ще ти покаже истинското си лице и ще започне да те малтретира нонстоп.Ако пък имаш дете съдът там винаги е в полза на бащата. Преди няколко години даваха българка омъжена за йорданец онзи за отмъщение, че не искала да го последва отвлякъл дъщерите им близначки в родината си и тя се чуди как да си ги върне. Приети и "Не без дъщеря ми" на Бети Махмуди.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bc0b658e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   И още нещо мъжът на Бети Махмуди е бил образован човек лекар, но това пак не му е попречило да се държи с нея като с боклук. Докато са били в Щатите се е държал привидно добре с нея и синовете и от пърия и брак. После им се ражда обща дъщеря. След като пристигат в Иран показва истинското си лице започва да тормози и нея и детето и физически и психически. С помощта на добри хора тя успява да спаси себе си и дъщеря си и да се прибере в Щатите след година и половина живот в ада и да разкаже на света историята си, за да не направят и други жени грешката да се хванат с мюсюлмами
. Колкото и степени на образование да имат те си остават боклуци по отношение на жените.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9e88aed03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз имах връзка с турчин, който си живее в България със семейството си, не побългарени. Само ще ти кажа, че отначало всичко беше цветя и рози, ужасно влюбен беше и се държеше уникално просто. Имах едно на ум за турците, но все пак се впуснах в тази връзка. Знаех, че не е шега работа да имаш вземане даване с тях. Та първите месеци всичко 6 и след това си показа какъв е - една болна ревност, едно постоянно звънене по телефона и контрол къде съм, почна да ми прави проблеми за абсолютно всичко и всички, как съм облечена, с кого говоря, къде ходя, ако трябваше да излизам ставаше пълен ад и проблеми, затова и по едно време спрях да излизам изобщо. Следеше ме постоянно какво правя, къде съм и с кого, до момента, в който и ми посегна отново от РЕВНОСТ. После бяха хилядите извинения, не ме остави намира, докато не му простя. И това беше най-голямата ми грешка - простих му 1 единствен път, но му казах 2ри път има ли КРАЙ. Съответно имаше и 2ри път разбира се, 1 път посегне ли ти със сигурност ще посегне и 2ри ... и след като ми посегна и 2 път, го оставих. След като го зарязах, просто си живея живота и не ми е по-добре отвсякога. Да, има и изключения и си има по-съвременни турци, но покрай него видях и близките и приятелите му, просто са такива и към жените така се държат, ревнуват яко, властни и все едно си му собственост. Съответно най-добре е да си стоиш вкъщи и да си домакиня, а на него никой нищо не може да му каже.
За съжаление повечето случаи, които знам и чух. включително и моя са все такива. Но има си хора и хора, не всички са еднакви. Аз съжалявам, че по-рано като виждах знаците, ги игнорирах, защото си мислех, че е от любов всичко, което прави. Но се оказа болна любов и вманиачаване и просто един комплексиран и агресивен човек, който на всичкото отгоре и пиеше много и имаше ужасно пиянство.
Ако тръгваш по тоя път, много внимавай и не си позволявай да стигнеш до там да изживееш такива гадости.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5193e09879
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, защо отдаваш тази ревност на произхода му? Нима няма такива българи?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0751f009e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12, Разбира се, че има и такива българи. И не само българи, всякакви националности. В случая говорим за турци. Говоря за тях, защото лично изпитах това и защото видях и опознах манталитета им, традициите и много неща свързани с тях и начина им на живот. Винаги има изключения, не казвам, че всички са такива. Но при мен нещата така се случиха и в последствие видях много от тях как се държат, какво правят и какви са всъщност отношенията им с жените. Много умеят да завъртят главата на една жена и да я накарат да се почувства една единствена на света. Когато нещата станат сериозни и стане ли въпрос за сватба и деца, всичко се свежда до тяхните традиции, детето е с турско име, трябва да приеме мюсюлсманството и трябва да се подчиняваш на мъжа си за всичко. Като цяло им е заложено и религията им им налага всичко това, изключения има и ще има винаги. Филма Не без дъщеря ми показва истината в по голямата част от случаите. Не искам да настройвам никой за нищо, моят опит е такъв и си стоя зад думите, че с такъв тип хора аз не искам да имам повече общо. Лошото е, че е много умеят да завъртят една жена и да я накарат да се влюби и роди деца, но момента, когато една жена е тяхна, се променят.
Която иска да се хваща с такъв, все пак може и да попадне на някой по нормален, но като цяло са такива и който се интересува има ужасно много истории, които се препокриват и не е случайно, че толкова жени са изпатили!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 379cbb3542
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   в Европа живеем,нито ми забранява,нито ме контролира,..е ревнува понякога,но в рамките на нормалното:))) По-прекрасен мъж не съм срещала:)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3e52555f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Моята връзка с турчин е прекрасна. Ревнува си в рамките на нормалното. Не е мюсюлманин, празнуваме християнските празници заедно. Семейството му ме обича, както и моето него. За деца сме говорили, разбрахме се да не са с турски имена и изобщо всичко да е както трябва да си е. Има турци и турци. Моят просто е от "побългарените". Само името му е турско, иначе си е чист българин за мен.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3ad6b57010
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Колкото и да ги слагате на пиедестал и да ги прехвалвате, това са само изключения, ако приемем, че не лъжете разбира се.
Аз на ябълково дърво не съм виждал да се раждат круши, нито диня да роди ананас.
Кой разбрал, разбрал.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 03ceab31ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Тиндър е приложение за търсене на необвързващ секс. Нещо си в грешка, ако си решила оттам на базата на лаикванията да си подбираш бъдещия съпруг. Мъж съм, не съм турчин, но съм сигурен че и турците като мен не влизат в приложението с очакването да намерят там потенциална съпруга. Сред женените ми приятели има турци - точни хора са и мога да разчитам на тях, но не си прави илюзии, държат на традициите и съпругите им са си мюсюлманки.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8923eb204e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Трудно може да се обобщи цяла нация от има-няма 80 милиона. Аз познавам няколко турци от Турция, не български турци и мога да кажа, че по-гостоприемни и мили хора не съм срещала, а съм виждала наистина доста хора от различни държави.
Много зависи обаче от коя прослойка са хората. Интелигентните и образовани турци са наистина на много високо ниво, повечето са учили и/или работили в чужбина и имат европейско възпитание. Огромната маса обаче не е като тях, има доста религиозни хора, необразовани, работещи нискоквалифицирана работа, които са възпитани консервативно.
Та много зависи твоят човек от кои ще е, как е възпитаван, къде е живял и какви разбирания има.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: beb5b0b7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здравей,
аз имам връзка от 10 години със български турчин. Това е най- сериозната ми връзка. Имаме и дете на 3 годинки. Детето ни е кръстено и е християнче. Таткото нямаше нищо против. Много е грижовен. Роднините му са странни. Може би са очаквали той да си вземе туркиня. Те са по- възрастни и си мислят, че са истински турци. По- грижовен приятел никога не съм имала. Каквото може би ми дал. Единственото различно нещо е, че е консервативен относно начина на живот. Не обича са излиза вечер и понякога ми е доста скучно. Обича домашния уют. Не ме ограничава. Имала съм командировки, излизам вечер с приятелки а той гледа детето. Не ревнува. Той също има лична свобода. Не е като всички останали връзки но не е и невъзможно. Относно ревнистта- бившия чи беше българин и беше болезнено ревнив. Мъжете подлежат на ,,дресировка” и турските момчета не правят изключение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 11c7cb3c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз съм Туркиня, но съм си родена и израснала в България. Моят мъж е българин. Имаме прекрасно дете. Празнуваме и християнските празници и мюсулманските, не до такава степен, че да спазваме всичко, просто ги отразяваме. Нито мъжът ми е много вярващ, нито аз. Не бих си взема мъж от Турция. Разбиранията са им остарели и закостенели. Фризьорите са им дори отделни за мъже и жени. Помислете много добре, защото рано или късно ще започне следене, ровене в телефона, критика за облекло, критика за приятели, забрани за излизане и подобни неща. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 63cd79c9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   По-грижовни съпрузи от турците няма - работят здраво, без да се оплакват и си гледат семейството!!! Да, в началото на връзката са малко ревниви, но когато жената докаже, че е достойна за тяхна съпруга, тогава пристъпват към брак. Те държат много на уважението, ако ти се отнасяш с уважение към неговата страна, те ще ти отвърнат със същото. И това със задължителното приемане на исляма го няма. Ако наистина искаш да си с човек от различна религия трябва да сте честни един с друг още в началото и да се разберете каква ще е сватбата, ще има ли религиозен брак (позволен ли е), къде ще живеете и как ще се казват децата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 77b69530f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Знам, че чуждото е по-сладко. Но ако искаш сериозна връзка по-добре не се занимавай с чужденци. Не говоря само за турци. Имах мюсюлмани в курса, оказа се, че всички си имат годеници в родината си, тук са били, за да могат да бъдат и с други жени за известно време. Имаха такт, бая сърца разбиха. Гърците и те така, с връзки тук и там, те пък съвсем бохемски живот водиха. Не че българин не може да ти прави номера или да се държи лошо, но поне няма да има сериозни пречки като религия, културни различия, дистанция.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker