Да остана ли с него заради детето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да остана ли с него заради детето
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 883 пъти
Здравейте, пиша ви защото съм много объркана, на 29 години съм и имам дете. Не съм женена с приятеля ми живеем без брак защото той не искаше сватба. Живяхме 2 години и ни роди детенце, но след това всичко се промени... аз разбрах, че не го обичам. Нещатя започнаха да не вървят, той е много студен човек и не може да си изразява чувствата, никога не усетих, че ме обича истински. И аз спрях да правя каквото и да било за връзката ни, иначе е отговорен баща гледа детето ни и се грижи за нас. Но не мога да живея без да съм щастлива. В новата работа срещнах момче което много обикнах, и вече сме полувин година заедно. Искам да съм с него и да живеем заедно, той би приел детето ми. Говорили сме и той иска да сме заедно, но когато заговорих по сериозно по темата, той започна да се отдръпва, понеже аз мисля да се изнеса при баща ми с детето И след два три месеца да се изнесем двамата. Той ми казва, че решението за изнасянето трябва да ги взема сама а не заради него. И, че иска е с мен не знае дали ще може да се изнесем до 2 3 месеца, тъй като е на квартира и в момента търси жилище да купи. И аз съм объркана и заради детето, защото другата година е първи клас и ще и объркам живота...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 20075505e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Объркана история... Според мен се изнеси като искаш, колкото е по–малко детето, толкова по–лесно ще го приеме. Но ако приятелят ти иска да остане с детето какво ще правиш? Трябва да водите дело за родителски права... пък дори и да спечелиш делото той пак ще има право да вижда детето. Така че прецени обстоятелствата и вземи решение. Аз на твое място бих се изнесла, защото човек трябва да се съобразява със себе си от време на време.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 727d6f0a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тъй де, ще се изнесеш с детето, той няма да заживее с вас, защото е на квартира. На практика ти ще се разделиш с бащата на детето. То това е основното, което трябва да решиш-искаш ли да се разделиш с баща му и можеш ли да отгледаш детето сама. Защото може да се окаже, че хората, на които държиш може да се окажат несериозни. Не говоря за мъжът, с когото се обичате, а по принцип.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5b76897a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Доколкото разбирам ти искаш да се разделиш с мъжа си, но и да си сигурна, че с любовника ще сте заедно. Никой не може да ти я даде тази гаранция. За мен най-реалния вариант е от двата стола да паднеш на земята. Освен това като се разделиш с бащата на детето, ще продължите да се виждате, освен ско не си много далече или в чужбина. Пътят разделя хората, освен че ги стбира по принцип.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c8fba935df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в почти същото положение само, че имам бебе на няколко месеца. Моят съвет е да го напуснеш дори и после да не бъдеш с другия човек.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6c039d1f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Той не желае да поеме отговорността, ако нещата не се получат между вас да ти е длъжен, защото си си прекратила връзката заради
него. Затова е прав, че ти трябва да решиш за себе си, а не после да обвиняваш него. Но ако беше сигурен в отношенията ви, нямаше да е такава ситуацията. Наистина трябва да го направиш за себе си, с ясното съзнание, че може да останеш и сама.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 727d15b873
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Любовникът ти няма да поеме никаква отговорност към теб, и ще избяга още в момента в който напуснеш съпруга си.Просто прочети това,което сама си писала.Заговорила си по сериозно за раздяла с мъжа си-той веднага си дърпа задника.А щом мъж ти каже,че решението трябва да го вземеш сама за себе си разбирай йезуитския език-прави каквото сама решиш и се оправяй сама.З какво му е такъв натур-жена с чуждо дете,когато може да си вземе момиче,което да му роди негово дете.Любовта,която ти се струва че изживяваш е илюзия.Но суровия живот ако останеш сама с дете не е.Дано не стигаш дотам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 26c19be959
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе скъпа, раждате си детето да ви мине като ангажимент и после - еми разбрах, че не го обичам.
Е как го разбра след детето бе? Що не го разбра преди да родиш? Или така върза единия да има парички от него и помощ, а сега ще вържеш и втория. Като забележете как го каза - готов е да ни привме с детето.
Тоест, поставила си условието, че имаш дете и да си сигурна, че пича знае, да не би да останеш сама после.
Аз ще ти кажа какво ще стане. Пак няма да си щастлива, щото не знаете какво искате. Пак ще живееш в рутина, пак ще заглеждаш други. Един път курва, завинаги курва.
Е за това аз деца няма да правя на жени, катп теб, които ги използват за валута.
Детето срвщу материалната сигурност. Единственото, за което ви пука е задника ти да е материлно обезпечен.
Иначе вината видищ ли била в мъжа. Представям си кво юрънкало си, което едвам търпи да слуша, затова е студен.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e23e3a6f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като си се хванала на хорото, трябва да си готова да го играеш до край. Щом не си щастлива с бащата на детето си, напускаш го и си готова да се бориш и да се оправяш сама. Щом имаш и родители, които те подкрепят, още по-добре.
Дали ще се получат нещата с любовника е божа работа... но ти трябва да си си самодостатъчна. Ако той се окаже сериозен и е готов да заживеете заедно - прекрасно, ше си създадете семейство. Ако се окаже, че само те е използвал за лесен секс, да е жив и здрав... ще си намериш друг мъж. Това трябва да ти е мисленето - независимо и борбено.
Ако се опитваш да балансираш между двамата мъже с цел да играеш на сигурно и да "не се минеш", вероятноста да се окажеш на земята е огромна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker