Съпруг воайор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съпруг воайор
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 6923 пъти
Здравейте, бих искал да споделя за едно мое увлечение. Женен мъж на 37 г. съм и имам секси съпруга, с която много се обичаме. Въпросът е в това, че страшно много се възбуждам когато я наблюдавам как прави секс с друг мъж. Само като се сетя и ми набъбва долу. Знам, че звучи малко откачено, но е самата истина. Правихме вече няколко тройки с други мъже и беше страхотно, после правихме невероятен секс по между ни. На нея започна да й харесва много, въпреки, че в началото се дърпаше и едвам я убедих да опитаме. Каза, ме й се вдига страшно много адреналина, като го прави пред мен. Мисля, че намерихме нашата хармония в брачния секс. Искам да попитам, дали има и други такива двойки, като нас? Ако може да споделите своя опит и да кажете дали този начин на живот е повлиял на брака ви в последствие.
Благодаря на отзовалите се!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 3 години, 8 месеца
hash: fe4d42032e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Здравей, спокойно и ние с жена ми го правим. Дори вечи им придържам пенисите, докато се нанизва на тях. Страшно се възбуждам от гледката. Аз й избирам винаги надарени младежи, почти винаги се получава страхитен секс. Дерзайте!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7dea363f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Ами хора всякакви..... предполагам.
Обаче!!!!!На 37 години си и се възбуждаш от това да гледаш как някой е*б жена ти.... а какво мислиш примерно за педофилите, които се възбуждат от малки момиченца и момченца? Според теб, те не са ли малко ненаред в главата ? Или онея дето искат да правят секс с трупове (много се възбуждали), или с животни, или пък мъж да иска да го оправя друг мъж? Съпостави се към тях и виж кое е общото. И се запитай ти наистина ли си нормален?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 93ba00f287
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   На този сорт рогоносци май им се вика куколд. Воайорът просто занича оттук оттам за двойки, дето правят секс. А на куколда му е кеф да гледа като гласят жена му. Коментатор 1, а дали няма да ти е по-кеф, ако след жена ти надарените младежи опаткат и тебе? И това ми било мъже...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e9ac405b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Да, има други като вас и то никак не малко. Това твое увлечение си има име - Къколдинг (cuckold) или хотуайфинг (hot wife). Разиката между двете е, че при първото на съпруга до някаква степен му харесва да бъде уижаван сексуално от жена си (вид мазохизъм е), която си има множество любовници и "принуждава" съпруга си да гледа и постоянно му казва колко е неспособен в секса спрямо любовника. При втория вариант, жената също има любовници, но често съпругът също участва в акта или най-често го наблюдава и след това и той се сношава с жена си.
Аз съм мъж да 41, женен от 12 години (жена ми е на 39), и също имам подобна фантазия от около 10 години. Аз харесвам не толкова тройките, колкото жена ми да си има любовник/ци, да се среща сама с него и след това да ми разказва какво са правили докато правим див секс с нея. Отначало съпругата ми възприе добре идеята и много бързо си намери и прави секс с двама различни мъже, с единия от които нещата продължиха около година. Това беше изключително див и сексуален период за нас, защото когато беше правила секс с друг я желаех неистово и го правехме по няколко пъти на ден.
Всичко свърши, когато веднъж беше попаднала случайно на някакъв мъж на фирмено събитие, с когото правила еднократен леко пиянски секс, без мое знание. После ми каза, че секса не само бил ужасен, но човекът се оказал и доста нечистоплътен. След това отказа да се занимава повече с това, защото не и допадало повече. Това беше преди 8 години.
В момента сме на положение тя да иска да си намерим мъж за тройка, но аз се дърпам, защото ще се чувствам тъпо с друг гол мъж в стая. Тя иска тройка, защото понякога, по време на секс и подмятам да си намери някой за секс, но тя отказва този вариант. Иска само тройка с друг мъж, защото много искала да опита двойно проникване.
За малко, малко преди хотуайфинга, минахме през период на суинг. Ведниж се видяхме с една двойка и правихме секс, но лично на мен това не ми допадна особено по ред причини и не го повторихме. Тогава разбрах, че ми е некомфортно да съм с друг гол мъж в стая и в сексуален контекст. Като се замисля, може би имам някакъв скрит комплекс и това да е причината много повече да харесвам тя да се забавлява сама. Друга по-откачена моя фантазия е да си представям, че съпругата ми проституира с подбрани клиенти и си докарва добри странични доходи. Веднъж, по време на секс и казах, че си представям, че е проститутка и че следващия клиент вече я чака... тя откачи от възбуда и свърши много силно. След това повече не съм го споменавал, тя също.
Този наш живот не повлия по никакъв начин на брака ни. Все така се, разбираме и обичаме. С времето секса понамаля, защото живитът ни влезе в някакво ежедневно русло, а това убива страстта. Затова напоследък се мъча отново да възродя нещата, връщаки старите фантазийки.
А за тройките.... може и ние да опитаме в скоро време. В период на преосмисляне съм :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 144b302309
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   По темичката мога да изпиша цяла страничка, определено има интересни моменти в това какво всъщност представлява чисто психологически, от къде и как произлиза, но който го интересува може да се разрови. И да, първият път и аз като чух за това си казах, че е ненормална работа.. но
Номер 1 не можеш да правиш сравнение на куколдинга със педофилията или се*с с трупове. Срещу педофилията има закон, норма и е силно неправилна, не само според личностнтие ми виждания, но и по всякакъв друг начин. Тя наранява хора. Това с труповете по същия начин, нарушава нечия неприкосновеност.
Докато куколдинга е по взаимно съгласие на всички участници, не е наказуемо от закона, освен ако не си в някоя силно религиозна страна и най важното не вредиш на никого с него, за разлика от посочените от теб. Това не го прави по лесно приемливо за хората, които са по-малко разкрепостени, но не е и нужно.
Аз лично почти нямам опит с това, но бих опитала, ако мъжът не е от онзи тип рогоносци, които се кефят да ги обиждат, че им е малък, че не ги бива сексуално и с други обиди от този тип.
Първоначално бях отблъсната също, защото мислех като номер 4, какъв е този мъж който ще "предостави" приятелката си на друг, вместо да я "пази". Но ако куколда не е като описания от мен по горе (мекушав, харесващ сексуални обиди за себе си) може да се погледне и от друга гледна точка. Че едва ли не е алфа мъжкар след като не изпитва страх и несигурност от това жена му да спи с други и в крайна сметка тя пак да предпочете него, а не любовника. Наистина в цялото нещо има психология и биология.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 20be6c7bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Ние със съпруга ми сме суингъри и той също се възбужда да гледа как правя секс с друг мъж пред него. Обикновено гледаме мъжът от другата двойка да е по надарен и по някое време се включва и той в дупето, усещането е уникално, особено ако и двамата свършат едновременно в мен. С проверени двойки го правим без презервативи и секса е невероятен. Като жена се чувствам много щастлива от факта, че мога да правя постоянен секс с още няколко страхотни пениса, без да се налага да се крия от съпруга си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c025868881
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Направо ми се повдигна от номер 8.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d59d94a77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, хем знам, че всеки е свободен да си прави каквото си иска, стига да не пречи и лъже, хем ми пак ми се повдига, като си го помисля.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: db22d05d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Мдаа...Като ви чете човек, ще започне да го е срам, че прави секс само с жена си/мъжа си с любови и е толкова задръстен, неразкрепотен и старомоден, че не си е взел няколко ортаци с големи патки.
Не ми дреме, нека сме егоисти, без фантазия и ограничени, пък вие си вкарайте и слонски, ако можете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6cfac3d017
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И няма да има градушка ли?Колко още може да падне човек?

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 29cd0e0589
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Направо повърнах от номер 8. Как може да има толкоз паднали жени!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2c461f834c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   На мен вече дори ми се повръща. Да се фукаш, че си извратен? Да се гордееш? Като въшка на чело...Какво доживяхме...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 14b8d20c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Моята пък я опъва немската овчарка /s

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fe4d42032e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Интересна тема, естествено поругана от комплексарите с малки достойнства и голямо его. Да, ние с жена ми също го правим и с други мъже, жени и двойки, ако ни допаднат. Не ме е срам, защото ни е хубаво и на двамата. Дълги години имах фетиш да й правя орална любов и да свърши, докато друг е проникнал в нея. Е, преди няколко години го направихме, никога не съм бил по-възбуден. Аз обичам жена си и бих искал да й осигуря най-доброто във всичко, както най-хубавия апартамент, най-хубавата кола, така и най-хубавия пенис, дори да не е моя. Тук е и разликата, щом на нея й е хубаво, хубаво е и на мен. Ако не свърши, докато прави секс с друг пред мен се разочаровам и аз, искам да й е хубаво. Искам да е щастлива и да си живее живота, както и аз. Когато правим тройка се стараем да получим максимум изживяване от третия човек, като получим най-добрия секс от него, на който е способен. Някой мъже са споделяли, че никога не са правили такъв секс с жените си, какъвто е бил първия път с моята обичана съпруга. Ядосвайте се, ние живеем и двамата, а вие лъскате по порно сайтове в интернет, докато съпругите/съпрузите се чудят как да кръшнат тайно.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a7200b9473
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   17, не го разбирам това мислене. Ако не пускаш на жена си по един пръч на ден, си комплексар. И това трябва да говори, че нямаш комплекси?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6cfac3d017
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   №17, а не допускаш ли, че ние комплексарите"с малко достойнство и голямо его"просто вярваме в това, че където са двама и има любов между тях третият е излишен? Че ти си далеч по комплесиран и извратен? Жена съм и не мога дори да си представя да се чукам с друг и мъжът ми ще гледа или ще ми прави френска в това време. Моят съпруг е мъжкар, който никога не би допуснал подобно нещо. И това никак не ни прави комлексари и смотаняци. Вие сте свободни да си вършите извращенията колкото искате, но не се опитвайте да се подигравате на нормалните хора с болните си мозъци.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: db22d05d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   17 - като не можеш да я задоволяваш твоята , ясно, че ще търсиш помощници да я оправят. Ваша си работа. Обаче мери ли им ги на другите, дето жените им не са Мара Общата и откъде знаеш какво могат? С нищо не сте нито по-стойностни, нито по-потентни от всички останали хора. Да не ти прави кеф да порят жена ти пред теб не е комплекс и не е извращение, както и тя да не е парцал за обща употреба.И защо вие да ползвате третия, четвъртия или който е там, а не той женка ти, пък да си просто балъка, който я издържа?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e3971db6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Номер 17, няма да те разберат! Те просто не схващат какво говориш. Хора като нас в България ги обявяват за перверзници. Правото да изявиш сексуалността си се смята за обиждащо обществения морал, а пък да разчупиш личния си стереотип, макар да не вредиш никому, те прави в хорските очи престъпник. Ние със съпруга ми също сме суингъри, не защото не се обичаме, а защото искаме да извлечем максимално удоволствие от секса. Имаме повече от удовлетворяващ ни интимен живот само двамата, но, както мъжът ми казва: "Имаме толкова много любов, че можем и да раздаваме". Няма как да се разбере, а не е и нужно, че подобни връзки са просто друго ниво на отношенията, в което егоизмът, деспотизмът и ревността напълно отсъстват. Има чиста обич към любимия човек и желание той да се чувства щастлив, защото неговото щастие е и твое.
Моралът не е свързан по никакъв начин със секса, така както и храненето и пиенето на вода - това са базисни инстинкти. Неморално е да лъжеш партньора си, да знаеш, че не можеш да му дадеш всичко, но да му забраняваш да си го вземе, да гледаш на него като на своя собственост и да се дразниш, ако случайно той е получил удоволствие, което не дължи на теб. Ето така би трябвало да изглежда семейството в очите на 99 на сто от потребителите на този сайт, номер 19. Няма смисъл с теб да си чешем писалките тук, все едно - нито ще ни разберат, нито ще им помогнем повече да се радват на живота.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a7200b9473
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   21, ебете се с когото си искате, но защо този тъпанар ще обижда нормалните хора на комплексари, само защото и те не са тъпанари като него? Уж сте много толерантни, а не приемате дори нормалните и за вас са комплексари?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d30b4675e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   "Хора като нас в България ги обявяват за перверзници".
Грешка, хора като вас навсякъде ги смятат за перверзници. Може би в някой от кварталите на Аместердам да ви приемат. Иначе ще си останете морални помияри...

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5cf7a5dcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   22, с обидите започнахте вие, моногамните. Не се сърдете, когато някой ви отвръща със същата монета. Аз няма да ви обиждам, напротив, съжалявам ви и ви съчувствам. Вие не само имате едно удоволствие по-малко в живота, но и изпадате в ярост, от това, че други имат вещо кжчоето не можете или не ви стиска да имате. Мир и любов, а не злъч и омраза и ви гарантирам, че ще се почувствате по-добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e71e455070
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Ако знаехте някои "щастливци" тук какво си причинявате,. ако само можехте да видите виталната си енергия и аура от толкова интимни смесвания с толкова хора...
Не съдя, ваша си работа, ваш си живот, без това почти всички които несъзнателно практикувате много повече отколкото можете да разбетете сте просто фигуранти. Лошото е, че в някои случаи успявате да включите някой "реален" просто блокиран...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a7200b9473
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   24, ето за това говоря. Мислите, че като не си извратен и живота е пропуснат. не всеки изпитва удоволствие да си го слага с всеки втори непознат. Не бери грижа за моето удоволствие. Аз го разбирам по друг начин.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e4ac966dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Да спорите с аргументи и факти за свободен избор и нормални съвременни практики, срещу средностатистически типични ганьовци /с мозък развит колкото на австралопитек/ е като да се борите срещу вятърни мелници. Нали сте чували, че силен вятър и прост човек нищо не може да ги спре. Едно си ганя знае, едно си бае. Те винаги са най най във всичко, особено в морала! Какво като си изневеряват, какво като не могат да се дишат! Какво като са тооолкова щастливи, че единственото им занимание е да плюят разкрепостените, богатите, турците, негрите, свободните жени и хора. Ама то е щото са тооолкова щастливи и доволни от прекрасния си живот. ;);) Толкова са щастливи и доволни, че не могат да го гледат и все се навират разпенявили се от злоба, в чуждите, плюещи без грам аргументи. ;) Сякаш са толкова безпомощни срещу толкова щастливото си жалко съществуване, че едва се сдържат да не убият "перверзниците", "кариеристките", "феминистките", "кифлите", "бездетните". ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a7200b9473
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   27, виждам кой е злобния. Тази помия от човек в мир ще да е написана.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5cf7a5dcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   26, ето и аз за това говоря. Съдите, че съм извратен, без да знаете нищо за мен и на базата на индивидалните си "норми". Вие сте, като диабетик, който мрази хората, които ядат шаколад. И моля Ви, на "ти" говорете само с хора, с които се познавате. Елементарна култура.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6252103761
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Такива като вас само сеят разврат. Правете си каквото щете, но не го натрапвайте на другите!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6dccd13e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Погледнете 21, какво е написала"

"Моралът не е свързан по никакъв начин със секса, така както и храненето и пиенето на вода - това са базисни инстинкти."

МОРАЛЪТ НЕ Е СВЪРЗАН СЪС СЕКСА!!!

После го сравнява с храненето и пиенето, че били базови инстинкти!

С такова мислене, нищо чудно ,че те лашкат много к*рове.

Създателят ЯСНО Е ОЧЕРТАЛ, какво е правилно за човешкия индивид:

ЕДНА ВАГИНА за жената, ЕДИН ПЕНИС за мъжа!
Двамата са необходими за зачеването и отглеждането на детето ИМ!!!

Всичко друго е извращение. Че изпитвате удоволствие от такива неща, това е друг въпрос! Но тези "удоволствия" е глупаво да се поставят като норма за това, кое е правилно и кое не!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: beee751e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Нямате право да се наричате хора. Вие сте маймуни.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c2af4ecde0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   27, пак влизам влизам тук като класната с показалката. Дайте да си мълчим, м? Няма да ни разберат, приятелю! За Бога, тук един съсед преби до смърт жена си, защото отишла на Бабин ден в селския стол с другите женоря и се прибрала в един през нощта. Имаме лятна къща в едно близко до София селце и съм се нагледала на такива чудеса, че наистина вече вярвам, че половината човечество не знае как живее другата половина. Те се чифтосват масово в гората, после това се разчува и има побоища, кървища и счупени глави в името на морала. През това време ние с мъжа ми и нашите приятели вечеряме на терасата, беседваме на всякакви теми, шегуваме се, а после.... после както ни е приятно, но не в гората като животни, а в сатенени чаршафи и с баня в непосредствена близост. Кое е по-добре? Всичките тези дами и господа с високата нравственост се държат един с друг като със заложници в семействата си, не си свалят гащите само защото ги е страх да не ги спипат, всъщност са дълбоко нещастни, но не знаят кое не им е наред. Ние знаем кое не им е наред. И това нещо не е сексът! Но и да се опитаме да обясним, само ще ги разгневим. Как да сведеш до съзнанието на онзи идиот, който уби жена си, че суингът е друго ниво на култура? Не че горката, лека й пръст, изобщо си е помисляла за такова нещо.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 652daa045b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   29, трябва изчукам жена ти, за да заслужа привилегията да ти говоря на ТИ ли?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 68580cd4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Сега видях един коментар, че "Вие не само имате едно удоволствие по-малко в живота, но и изпадате в ярост, от това, че други имат вещо кжчоето не можете или не ви стиска да имате."

Така, да видим: за да имаме едно удоволствие по-малко от вас, трябва да сме наравно в останалите и разликата да е само, че вие правите тези неща, а ние не. Да ти изреждам ли удоволствията в живота си, докато открием колко от моите не си ги чувал и/или не смееш да си ги доставиш или ще разберем колко нарцистично е цялото изказване?

За мен е все едно кой е започнал пръв - това поведение не е характерно само за вашата група. Някои хора се опитва да превърнат маргиналността си в предимство, а тя си остава недостатък от гледна точка на еволюцията, миличък. На мен ми е все тая с какво се занимавате, докато го правите сами. Намесите ли Интернет, естествено, че ще получите такива коментари.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: db22d05d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Уф, поредният глупак, решил, че е станал непостижим, понеже дръ-дили жена му в негово присъствие.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0802380e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Цитат на годината: Суингът е друго ниво на култура. Ти вече, мой човек, имаш нужда от психиатрична помощ!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5cf7a5dcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   35, отговорих Ви много по-възпитано, отколкото Вие на мен, без фамилиарничене, но модераторът очевидно счита, че евентуалната дискусия ще е в ущърб на собствените му разбирания. Здраве да е, няма да седна да играя мач, в който реферът открито свири за противника.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6cfac3d017
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

40.   От №19 до 33-Мадам, колкото и да обличате в красиви думи противните си постъпки те няма да станат по-хубави. Асолютно без значение е къде се сношавате с няколко мъже-дали в сатенените чаршафи или в гората-еднакво гнусно е. Разбрах, че тия дето не приветстваме вашите мизерии имаме проблем със секса. Аз не правя секс, аз правя любов със мъжа когото обичам-моят съпруг. Правя го с тялото, с ума, с душата си. Но това няма как да се разбере от хора само с първа сигнална система за които най важни са животинските им инстинкти. Изкарвате всички хора, които не вършат вашите свинщини че не са наред, че са нещастни, че не си свалят гащите единствено от страх да не ги пребият. Уверявам ви че съм си съвсем в ред, не съм нещастна, а пък не си свалям гащите на чужди мъже не защото ме е страх, а просто защото не искам. Много обичам и ценя тялото си за да позволя да го докосват случайни хора. Ще призная нещо-аз наистина знам, че мъжът ми не би ми простил изневяра-никога, при никакви обстоятелства. Но това, че казах че е мъжкар не значи, че е насилник -той няма да ме пребие като вашия съсед, няма дори да ме докосне. Просто ще събере една чанта дрехи и ще си тръгне. Както би постъпил истински мъж. Не се срамувам, че години наред спя само с един мъж- просто така си ми харесва, не се чувствам ощетена, нищо не ми липсва. За мен няма по-унизителна женска съдба от тая на проститутките-да правиш секс с няколко мъже на ден. Разбирам изцяло клетите жени, които го правят от принуда или необходимост, съчувствам им от сърце. Но тия които го правят доброволно... да, те по нищо не се различават от вас. И ако позволите да похваля коментарите на номера 22, 23, 26, и30. А пък 34 искрено ме разсмя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4f7846aa00
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Госпожо, 19! 33 съм. Никой от тук писалите протребители, практикуващи суинг, дори с намек не е оспорил, осмял или дискредитирал разбиранията на моногамните хора. Да повечето сте такива и това заслужава уважение към светогледа ви, ние сме изключението и затова не се натрапваме. Просто темата е такава, че авторът търси съвет от такива като нас, затова се включихе. Не сме имали намерение да превръщаме в предмет на дискусия моралните принципи, наложени от обществото като преобладаващ модел. Тези, които се нахврлиха върху нас - с обиди, вулгарна лексика и откровена омраза, визирайки всеки от нас поотделно, сте именно вие - целомъдрените. Аз като жена просто се срамувам да цитирам някои отправени към мен реплики, за да илюстрирам мисълта си. За мен сексът не е "лашкане", нито "чукане", нито "извращение".
Както и да е. Не забравяме ли, всъщност, че тази тема не е да си мерим морала, да да помогнем на автора да се ориентира в желанията и фантазиите си?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: db22d05d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Браво № 40!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d45f8a46e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   "Никой от тук писалите протребители, практикуващи суинг, дори с намек не е оспорил, осмял или дискредитирал разбиранията на моногамните хора"

"комплексарите с малки достойнства и голямо его"

"Ядосвайте се, ние живеем и двамата, а вие лъскате по порно сайтове в интернет, докато съпругите/съпрузите се чудят как да кръшнат тайно."

"подобни връзки са просто друго ниво на отношенията, в което егоизмът, деспотизмът и ревността напълно отсъстват"

"да гледаш на него като на своя собственост"

"имате едно удоволствие по-малко в живота"

И защо се сравнявате с тия, дето се крият и изневеряват или се убиват от ревност? Защо не се сравнявате с тия, които нямат очи за други, понеже се обичат? Вариантите само суингъри и изневеряваши ли са?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3d52559e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Абе хора, вместо да се мандахерцате из Интернет, ходете да си възпитавате децата! Аз съм моногамна, но не разбирам какво толкова плюете по автора.
Човекът е пуснал тема, в която споделя нещо за сексуалния си живот и пита дали има и други като него. А вие тука се скъсахте да го критикувате. Още втория коментар го е сравнил дори с педофил, което няма нищо общо.
Както казах, аз съм моногамна, но не виждам нищо лошо в това, което правят автора и жена му. За мен гнусно и сравнимо с педофилия е единствено секс между млад и възрастен човек - аз дори го наричам Узаконена Педофилия! Особенон гнусно е, ако младият човек е жената, защото има опастност да зачене и да роди дете, което после цял живот ще трябва да живее с мисълта, че баща му е дъртак, а много вероятно и на погребението му да се наложи да ходи още в ранните си или поне младите си години... Да, на никого не е гарантиран достатъчно дълъг живот, но мъжете обикновено умират по-рано от жените, а за едно дете е много важно да има и баща, не само майка. Затова виждам едно голяма лицемерие в тези, които критикуват автора, защото не си спомням да е имало такава сериозна критика към тези, практикуващи Узаконената педофилия!

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 527f6c3ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Значи първо : автора в някакъв чикиджия ,който е толкова прост че не прави разлика между рогоносец и воайор. Темата е написана шаблонно ... "Аз съм такъв и онакъв ,много обичам жена си и искам да ви питам дали има и друго като мене.." Ако влизате тук един път в седмицата , след една година ще ви стане ясен модела на темите за провокация.


Второ:. Най яростните защитници на "морала" са точно тези които най-много го пристъпват. Те са толкова яростни (директно обиждайки тук хора с имена , които никога не са срещали и не познават) защото се плащат от собственото си подсъзнание..

Аз съм масажист и много често чувам фразата от жени : " ами не искам да ме масажира мъж , защото ще ми хареса"... Разбирате ли накъде бия ? Недейте да сте лицемери пред себе си, защото аз успешно си масажирам всички останали , които нямат проблем да ги масажира мъж и толкова много свикнали с това , че и през ум не има минава да се възбудят и да им хареса. Камо ли да тръгнат да правят нещо с мен.
Същото е и за двойките , които натисна се обичат, а не просто живеят в страх да не се изгубят един-друг.

Изневярата е там , където има ревност. А ревността е там , където има страх от загуба на партньора.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: baa536de89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Чета темата и само потвърждавам наблюденията си за ограничения разсъдък на масовия български Ганьо. Ние със жена ми също сме суингъри и повечето от вас едва ли някога ще изпитат и 1/3 от удоволствието, което сме получили от секса и въобще от този начин на живот. От това да си свободен и щастлив и да не се налага да се правиш на голям моралист, а в същото време да гледаш да опънеш някоя колежка, докато следиш жена си да не прави същото. За нас този начин на живот е изключително жалък и елементарен. За съжаление нацията ни е доста примитивна, с все по-простоват и ограничен народ. Едва ли може да се очаква друго от общество, където масовата посредственост е преобладаваща и то във всички сфери. Щеше ли един гавазин-шофьор да я управлява вече 10г.?!? Какво може да се очаква от такова общество по отношение на сексуалната му култура?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5b4ee11946
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   До Автора,

Здравей, приятел! На мен преди време ми се случи нещо подобно. Със жена ми, бяхме на нашата къща в провинцията и се сприятелихме с едно съседско момче. Идваше при нас на кафе, после на бири, ракийка и т. н. Една вечер се бяхме почерпили и се поотпуснахме, от дума на дума се заговори за секс. По време на разговора се подразбра, че е прилично надарен. Накарах го да ни покаже снимки и на жена ми й светнаха очичките. След малко я поощрих да му направи една свирка, седна върху него и се почна един див секс. Подейства ми страшно възбуждащо, извадих си го, започнах да маструбирам и свърших брутално. Най-важното, жената беше много доволна. :-)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5360803ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Защо не коментират хора които темата е свързана с тях, а тези които са против да си направят собствена тема и да си я коментират колко искат.
Това може да се дискотира цял живот... за едни е нещо нормално за други е ненормално.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 78e8b04b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Жена на 41г. съм и имам зад гърба си един развод, заради непрекъснатите забежки на бившия ми съпруг. Постоянно се криеше и се опитваше да оправи някой мастия зад гърба ми. Аз съм красива жена, имам хубаво стегнато тяло, а някой от любовниците му бяха далеч по нелицеприятни от мен. Каза че, така му се вдигал адреналина. Сега, с втория ми съпруг подхождам по различен начин, от известно време сме суингъри, т. е. правим секс и с други двойки ако си допаднем взаимно. Интимния ми живот никога не е бил толкова пълноценен. Видях и научих много неща, и най-важното е, че вече се отпускам напълно по време на секс, като свършвам по няколко пъти всеки път. Имаме си няколко симпатични двойки на които винаги може да звъннем за приятно изкарване. Някой от мъжете в тях са ми фаворити и съм в очакване, когато се разбираме за среща, други пък са мили и са приятна компания на по питие.
Втория ми съпруг също ми е споделял, че му харесва да гледа как правя секс с друг пред него. Понякога, ако е подходящо и е свършил преди мен, сяда на стол и ме кара да се кача отгоре на мъжа от другата двойка с лице към него. Така бързо се възбужда, че после другата дама го получава с мощна ерекция. Съжалявам само за изгубените ми най-хубави години в първия брак. Това е моето откровение по темата тук, не се страхувайте да живеете, докато се усетите ще сте от застаряващите двойки в сайта за запознанства, където имаме семеен профил.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6dccd13e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   от 31

Много суингъри са се навъдили у тая държава.
Не пропагандирайте своите полови влечения като единственото правилно нещо. Не са добри за човек тези сладострастия. В историята е имало такива места, където хората са практикували на воля всякакви сексуални практики. Благодарение на единствено правилното сте живи сега. Мъжът зачева жената и им се ражда поколение.

Нямате елементарна логика, суингъри, във вашите съчинения, особено тези написани от жените ви....

Не всяко сладко е полезно за организма!

Плодовете са полезни, но сладките-фабриканти не са.
Като ги ядем, си плащаме малко по малко със здравето.

Така не всяко удоволствие, което човек може да изпита, е добро и полезно за него - не е! Който го прави, също след време ще си плати с нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6cfac3d017
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Госпожо №41, пишете че се срамувате от думи като"лашкане", "чукане"ама иначе никак не се срамувате да ги вършите тия неща и то с няколко мъже. Само аз ли съзирам тук двоен аршин и лицемерие? -от №40

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5b4ee11946
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Съпругът ми също обича да гледа как правя секс с друг мъж пред него. Споделям ми е, че го е искал от много отдавна.
Понякога си избираме някое съвестно момче от сайтовете за запознанства и го каним вкъщи. Пийваме по нещо. После му правя орална любов, а мъжа ми се настанява удобно и ни гледа. След това отиваме всички в спалнята и започва същинската част. Преди време беше поканил един млад стажант от офиса, момчето малко се притесняваше, но го предразположих подобаващо. Каза ми, че специално ми го е избрал, като си свали гащите разбрах защо. Вече съм на 44, макар и доста добре изглеждаща, времето си лети, а желание не ми липсва. Признавам си, че се вълнувам всеки път. Една колежка, 3 месеца ми се тръшка, че веднъж изневерила на мъжа си. Не посмях да й кажа, че го правя почти всяка седмица пред очите на моя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: baa536de89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Моя мъж има фантазия да опитаме двойно проникване с още някой, но за сега само си говорим. Интересното е, че след такъв разговор ни се получава страстен секс. Признавам, че ми е любопитно, решила съм да посвикна още малко с аналния, защото планирам там да бъде мъжа ми, а отпред си представям по-голям размер от неговия. Имам двама партньори от миналото, който са идеални, но все още обмислям дали да не е някой от тях, женени са, но не биха ми отказали. А, за пред моя ще се направим, че сега се запознаваме случайно от сайт. Нещо такова ми се върти в главата, възбужда ме като си го представя, но може би още не ми стиска.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5360803ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Много мъже искат да гледат как някой чука жена им... но не всички жени се съгласяват... до 53 ти как се нави. До 52 вземете си вибратор, аз с жена ми го правим с вибратор дори и двойно вагинален... ако си вземете два вибратора ще разбереш какво е да си пълна навсякъде...

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker