Дали да му вярвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали да му вярвам?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1518 пъти
Аз съм момиче на 17 години и имам нужда от вашата помощ. Преди 2 години се влюбих в едно уникално момче - баскетболист. Сега сме гаджета, като ми казваше какви качества трябва да има момичето до него. Каза, че аз имам тези качества обаче иска от момичето до него интимни отношения. Откакто станахме гаджета той почна да се държи много странно с мен-искаше да му пращам голи снимки и ако не го направех веднага почваше да се сърди, да ми поставя срокове докога да го направя, нито веднъж не ми е казал, че ме обича а му го повтарям аз. На всичкото отгоре от началото на връзката ни той не спира да повтаря, че иска да се чукаме. Искаше дори снимка на вагината ми и ми обясняваше, че така щял да ме чука, че ще спра да дишам. Харесва ми да ме възбужда ама той постоянно мисли за това и говори само за това. Даже снощи ми прати две снимки на пениса си и ми каза, че много ме желае и иска да му го пипам и да ме чука. Питах го дали изобщо има любов помежду ни а той каза, че има любов обаче искал и да се чукаме. Не разбирам поведението му. Моля ви за съвети! Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1e615d9c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уникално нахален е приятелят ти според мен, нищо друго уникално не видях от написаното. А ти ще си уникално глупава, с извинение, ако му вярваш. На 17 го друса хормона , че 2 не вижда и търси секс и пак секс. Избягвай да пращаш голи снимки на когото и да е, защото не знаеш един ден кой и къде ще ги гледа. Дали ще му удовлетвориш желанието си решаваш сама, но не очаквай сериозна връзка с него, най-вероятно ще загуби интерес и ще тръгне с друга.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a30a6bd0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, какво не разбираш? Той го казва ясно-иска секс. И не му пращай голи снимки, защото може да започне да те изнудва с тях, че ще ги пусне в нета и всичките ти познати ще ги видят и ще станеш за смях. Може да ги видят и твоите родители. Помисли си ти какво искаш от връзката ти с него. И дали той ти го дава.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c9ee99ca5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нормално е да иска, но той се вълнува от неговите желания, ако тте иска, ще те чака. Дали няма да те остави след това? Дали не го иска и от други, вероятно не го е правил и иска.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 584edb2a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Струва ми се от типа чуква и хвърля. Не е сериозен.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 21aa7b8285
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Момиче, съжалявам за това, което ще кажа, но това е самата истина-гаджето ти е голям простак! Първо, ако наистина те обичаше, нямаше да те притиска да правите секс. Второ, един мъж, ако цени, обича и уважава жената, която е до него, няма да си позволи да употреби думата, , чукам", а по-скоро думата, , любя". Много по-красива думата, отколкото тази грозна. Не мислиш ли? Трето, за това, че ти иска голи снимки, особено на половия ти орган и че ти праща снимки на пениса си, ти не знаеш ли, че това също се води за СЕКСУАЛНО НАСИЛИЕ? Порови из интернет за това, няма нищо срамно по отношение на това! Просто, махай го! Няма смисъл! И... не му се давай-все пак, ако той те вижда само като един сексуален обект, ти трябва да му покажеш, че си много повече от това, което той вижда. Утвърди се като силна, най-вече чисто психически, личност, която не позволява на никой да я пречупи, въпреки огромния натиск! Защитавай и отстоявай смело и дръзко позицията си, дори ако трябва и по грубо! Късмет, момиче! Не му се давай!

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7f467b9f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Кое му е уникалното на тва момче, щом те кара да пратиш тези неща? Винаги съм се чудил на индивидите от женски пол как по външността на някого веднага стигат до заключението, че е уникален, единствен и плитките им мозъчета решават, че трябва да са с него на всяка цена. Има много по- свестни момчета от тоя, но за съжаление за тях не важи определението " уникален". Четейки твоите и неговите разсъждения, мога да кажа, че и на двамата интелектуалното ниво е по- ниско и е някак е смешно да говорите за любов, защото очевидно не знаете какво е това. Съветът ми за такива като вас е да си задоволите нагона, щото за връзка, която не е основана само на физическо привличане, не сте способни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0147c3dcf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каква любов виждаш тук? Пичът е просто разгонен. Би писал такива неща на всяка, независимо коя. Просто му се прави секс.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bf6a5629c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Наистина ли няма никаква любов и той ме лъже?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 960bf13db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пубер, истински :) явно има момичета, които му изпълняват и сега иска и от теб подчинение. Това не значи, че не те хресва, но не показва и с нещо да си специална за него. Ако успееш да го омгьосаш, мож еи да го задържиш. Иначе след секса може и да скъсате, жързо-бързо, защото ще се прехвърли на следващата кандидатка!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker