Защо никой не ме харесва! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо никой не ме харесва!
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1206 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 години и имам проблем с мнението на хората около мен.
Като за начало ще започна с това че никога не съм имала много приятели. Аз не съм от хората, които излизат в компании. Винаги съм имала по 1 или 2 приятелки, а за момчета да не говорим!
Познавам се с доста хора и доста хора ме знаят, и имат изградено грешно мнение и представа за мен, което базират може би на външния ми вид. Аз съм много много суетна и комплексирана, въпреки че се опитвам да не го показвам. Стилът ми на обличане е доста предизвикателен, обичам да нося по-разголени дрехи, обичам силния и тежък грим, имам дълги нокти и съм изрусена. Знам че това не е нормално за моите години и съм наясно с това! Но не мога да си представя да изглеждам по различен начин и не желая да се променям заради други хора. Но това не е проблемът, защото не съм съдена толкова за външността ми.
Около 60% от хората, които, , ме познават, , твърдят за мен че съм проста, което наистина не е така, защото винаги съм учила и винаги съм чела! Същия процент хора мислят за мен, че съм к*рва ( колкото и смешно да звучи на база възрастта ми), което също не е така, защото не съм имала все още приятел.
В момента има точно 2 приятелки, които даже не се държът добре с мен и виждам, че не желаят да излизат с мен. Не искам да намеквам нeщо ( не ме разбирайте погрешно), но едната ми приятелка не желаеда излиза с мен защото казва че се комлексирала.
Чувствам се наистина самотна! И искам да си намеря повече приятели, но наистина ми е много трудно, защото след като се запозная с някой и чуя какво мисли за мен ( научавам го от други хора) разбирам че не съм желана.
Дори и при момчетата е така. На пръв поглед много ме харесват казват ми че съм много красива и че имам хубаво тяло ( което не е лъжа), но щом ме опознаят малко, си променят представата за мен. С външност нищо не се постига и това е факт!
Моля Ви, дайте ми някакъв съвет, защото се чувствам ужасно!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: b1ecf6980b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми,защо,защо защото си надута,надменна и постоянно се хвалиш "че съм курва (което не е вярно),че съм красива (което е вярно), че съм умна (което е вярно)" то си се вижда от историята ти. Поправи си това твое надуто,надменно поведение и си свали малко това твое самочувствие. Прекаляваш с тая твоя високомерност и постоянно хвалене и отблъскваш всички хора,затова никой не те харесва. Момчетата харесват по затворените,тихи и срамежливи момичета,а не такива отворени кифли като тебе,дето се правят на голямата работа и очакват всички да им ръкопляската и да им кажат "Браво!". Свали летвата малко,и ще видиш как ще започнат да ти се лепят момчетата,послушай съвета ми,и няма да сбъркаш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5b47a1fb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората съдят твърде бързо, за съжаление. Покажи, че не си това, за което те мислят. Говори с тях и се дръж мило. Разбира се, не се променяй заради тях. Ако и това не стане - просто не ти трябват такива. Рано или късно ще намериш своята среда. :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 838c63c341
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трудно е да се даде съвет, след като не те познавам. Няма как да знам дали си проста или не. Четенето не е единственото определящо нещо. Важно е да можеш да проведеш нормален разговор, да говориш на много теми, самоосъзнаването съяо е важно. Да, за всичко това може да прощетеш в една книга, но си трябва и практика. Може би там ти куцат нещата. Има една приказка, , никой не ни учи как да бъдем добри''. Тоест аок си егоистка и хич не ти пука за мнението на другите, не ги изслушваш и не знаеш как да се държиш с тях, няма да те харесват. Важното е ти да се харесваш, но след като търсиш одобрение от другите си далеч от това. От друга страна може просто да ти завиждат. Както казах няма как да се даде точен съвет.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a3b2ffb11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   малко по-скромно го давай...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 50411e52bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз пък съм на 37, сега покрай режима много не излизам, нищо че съм на 37, на 15.08 беше Деня на Варна, имаше събития, на които гледах да присъствам, поне по-значимите за мен! Живея с майка си, още не са ми са се обадили, но като се освободи място, ще ме вземат! Просто това лято си стоя повечето време у нас, то и като няма такива събития във Варна, каквито имаше миналата година, къде да ходи човек! Гледам да ходя. където няма входна такса! Сцена "Раковина" не работи това лято, Международния фолклорен фестивал също не се проведе, само Деня на Варна беше повод да изляза! А камерата ми също си стои прибрана, освен на този ден! Просто този коронавирус обърка плановете на всички! И аз нямам компании, защото всички са едни надменни, хвалят се с коли, жени и др. такива, някои злоупотребяват с алкохол и дрога, а нищо, което правя аз, не ги вълнува! Е, затова и си стоя сам! Да си гледат колите и останалите неща тогава, не ме интересуват! Може и клиширано да звучи, но аз не съм от стадото, не цъкам с телефона по улиците, а слушам Радио Варна! Интернет навън за мен не съществува! Коментара си го пиша у нас, седнал на дивана! И бездруго корпорациите следят всеки къде точно се намира 24/7! Е, те в момента знаят, че стоя на едно и също място, но преди да изляза от апартамента, спирам интернета! Този, домашния, а мобилния също е спрян! Така, за всеки случай! Предпочитам да общувам със зрели, умни хора, а не си губя времето с такива, които споменах по-горе! Не съм като другите! Моята ценностна система е съвсем друга! Това е от мен!

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 15c12e70f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Проблема ти е, че комплексите ти се виждат от много далече и хората го забелязват. Нормално е да те отбягват, ако всячески се опитваш да си "вдигнеш акциите" и да изглеждаш привлекателна в очите на другите хора. Сори

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d1225b6f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 29 и още немога да си намеря компания за излизаня много е гадно. По - горе в коментарите ти пишат, че си била прекалена надута и за това си сама. Но при мен случаят е друг, аз пък съм със ниско самочуствие и то сигорно ми личи и хората ме отбягват. Все не ми се получава и аз искам да живея като нормалните хора да има с кой да изляза и да пия кафе да ходя на различни места с компания. Явно за да не бъдем сами ключат е да бъдем харесани, но се побучава.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 73543ff761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Добре, но хем искаш да те харесат, хем не искаш да променяш визията си. И си мислиш, че с тежък грим, изрусена коса, разголени и предизвикателни дрехи, ще накараш някое свястно момче да те хареса? Смях в залата и бурни дюдюкания! И искаш да не те мислят за леко момиче? Моляя! По този начин ще те хареса само един дебеловрат стриган отвратеняк, който ще те командори, обижда и отупва от време на време. Не, не си мисли, че това е поредният хейт. Момичетата имате много изкривена представа, какво харесват свестните момчета и мъже. Мъж съм и спокойно мога да ти кажа, че никой себеуважаващ себе си мъж, не би искал каквито и да е отношения с теб. Ти просто си продукт на чалга културата. А не си ли виждала млада жена, облечена с много вкус, с какви очи я гледат всички мъже? И как се обръщат уж случайно да я доогледат? Тя може и да носи къса пола, но дотолкова, че да е секси, а не курвенски. Може да е много учтива, усмихната и доброжелателна, но не и лесна. Такива жени се предпочитат от красиви, добри, успешни, надеждни мъже и момчета. Промени визията си на такова момиче, забрави този бяло-жълт, а не рус цвят на косата, отнасяй се с всички уважително и мило и ще видиш, че ще започнат да те забелязват нормални момчета. Но знам, че няма да го направиш. Дано ударите на живота да променят нагласата ти, но пак не го вярвам. Руските богаташи казват, че женската красота и младост е най-евтината валута, защото се обезценява много бързо.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6d58236ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   След като сама разбираш, че си комплексирана, опитай се да се освободиш от комплексите си. И понеже крещящото ти облекло е именно израз на комплексираност, като начало престани да се обличаш крещящо, а се обличай спретнато, чисто и скромно. Не е облеклото, което дава на човека някакъв социален статус, и ти си го разбрала. След това, когато общуваш с другиго, да кажем, с приятелки, гледай да им покажеш, че искрено се интересуваш именно от техните проблеми и впечатления, а не набивай постоянно някакви твои неща в диалога. Това е пътят. Трябва да си отзивчива за другите. Ако мислиш по-малко за самата себе си, много по-лесно ще се освободиш от комплексите и ще си намериш мястото сред хората, ще имаш приятели и проч.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker