Обичам го, но го предадох.. (не съм изневерила) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го, но го предадох.. (не съм изневерила)
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1285 пъти
Така не очаквайте, това да е история с изневяра или нещо подобно, просто го предадох по друг начин и не знам какво да правя. Няма да споменавам имена. Ще кажа само, че аз съм момиче и с приятелят ми сме от различни градове и сме заедно от скоро, но достатъчно дълго, за да му имам доверие, да го обичам, и той да е моят свят за мен. Ще започна с това, че в началото реших да скрия от него една подробност от миналото ми, която ме наранява винаги, когато се сетя за този момент(няма смисъл да ви разказвам какво е станало, защото, той вече знае ). Та, както казвах, първоначално се опитах да го скрия от него, но постепенно събития се случиха така, че трябваше да му кажа за миналото си, (не успях да му разкажа цялата история, но беше достатъчна за него), след като изслуша това, което му казах, той изведнъж се промени, стана по-спокоен от преди, започна да ми споделя повече. Всичко започна да върви още по-добре за нас. Така един ден, той ми сподели, че доста скоро ще трябва да замине за чужбина, поиска да вземе и мен с него, но аз му отказах, просто защото трябва да завърша училище тази година.. Както и да е, не знам защо, но след като ми каза, че ще замине, започнах да върша глупост след глупост..
Първо седмица след като ми каза това, тъй като аз и той бяхме на работа почти не успявахме да се чуем или видим, бях доста тъжна. Един ден от дните ми тогава не се разви особено добре, защото се наложи два пъти да извикам бърза помощ за много близък човек и накрая на деня просто седнах и изпих 6 шота (от чаша за вино, понеже тя беше с най-малък обем от другите чаши за алкохол ), като с всеки следващ чашата се пълнеше повече от предната, (за шота- мента, ракия, уиски, водка и вино.. Знам това може да е убийствена комбинация, ама и аз съм човек.. впрочем след това се напих за 4ти път, бях толкова пияна, че едвам си стъпвах на краката, (поле ах си малко на плочките в кухнята.. )... наложи се сестра ми да ме занесе до леглото ми.. ) Както и да е на сутринта, моят любим беше доста изненадан, понеже това изобщо не съм аз.. Но също така ми беше и адски ядосан.. Едвам успях да го успокоя и не знам дали изобщо успях..
Мисля, че тогава за втори път предадох вярата му в мен..
(така ето и последните събития.. )
След седмица, той заминава.. Но явно се оказа, че мога още един път да го предам.. (Знам, че вероятно си мислите, какви са тези предателсва, като не си му изневерила, но повярвайте ми усещането е същото, болката, че наранявам любимия си по какъвто и да е начин, се забива като нож все по-дълбоко в мен.. )
Та третият и надявам се последен път, когато го предадох беше днес, той беше в доста добро настроение(знам, че не е от значение, ама за мен е важно), та тъй като се разбрах с една приятелка за уикенда да отида при нея, (7 часа път с влак), аз бях с доста смесени чувства, понеже това ми отиване, значеше, че е доста вероятно да се срещнем и с един мой бивш, а от познати научих, че той имал още чувства към мен.. Казах на моята приятелка, че това доста ме тревожи, понеже аз съм поначало карък и за моя жалост, ще се засечем все някъде и ще бъде доста конфузно.. И накрая се хванахме на бас, като първо се хванахме на баса и двете, а после поставихме правилата на другата, ако загуби или спечели..
Та, след като вече бяхме се съгласили да участваме в баса трябваше да определим правилата, първа бях аз и казах на приятелката си, ако спечеля(тоест, се засечем с въпросното момче) да отидем на дискотека, аз и приятелката ми и нейното гадже и аз да платя сметката.. Да, ще си кажете и къде е проблема тук, ами следваше моята приятелка да каже нейната част и тук вече всичко в мен се срина.. Тя каза, ако тя спечели(тоест не се видим с това момче) да се разделя с моят приятел... Това, вече си е проблем, защото вече се бях хванала на баса и не мога да откажа, а не разбирам, защо поиска това от мен, като знае, че той е ВСИЧКО ЗА МЕН. Знам, че може би постъпих глупаво, но не можех да скрия това от него и му казах за баса, в който вече участвах, (малко или много по моя вина) щом чу нейното условие, той просто се побърка(знам, че е нормално, и аз също се побърках като чух условието й.. ). Нормално ме попита, защо изобщо се хващам на такъв бас, а аз едвам успях да му обясня, че ПОДЧЕРТАВАМ ПЪРВО СЕ ХВАНАХМЕ НА БАС, А ПОСЛЕ ВСЯКА КАЗА СВОИТЕ ПРАВИЛА.. (НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВЯ ПОВЕЧЕ ПОДОБНА ГРЕШКА!! )Та, след като ме изслуша, макар нормално, да ми е много ядосан и както ми каза, че се чувства предаден от мен, уж ми даде още един шанс, но не знам какво да правя, понеже наистина искам да съм с този човек, но напоследък дори аз се изненадвам от себе си, а какво остава за него.. Искам да помоля първо да не хейвате, понеже наистина се нуждая от съвет..
Та въпроса ми е :, , Какво да правя, след като си предал доверието на любимият си, няколко пъти, като очевидно всеки следващ път става по-сериозно предателство.. Как да го накарам да повярва отново в мен и изобщо това възможно ли е? И също какво да направя, за не правя повече такива грешки и да не наранявам така моят любим, защото да си призная, наистина с тези ми постъпки го нарих доста, но не знам, защо той продължава да бъде с мен. Имам спешна нужда от някакъв съвет.. (съжалявам за изписания роман от мен, поздравления за тези горкички хорица, стигнали до края му и наистина моля за помощ какво да правя и евентуално някакъв съвет.. ) Благодаря Ви предварително!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9c937ddd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Басовете с "приятелката" ти определят твоят личен живот ?!
ИЗВИНЯВАШ СЕ! Казваш, че ще се промениш. Задължително казваш, че го обичаш и ИСКАШ!

Извинението е най-вече за твоето съзнание.
Да се промениш - може би той вече си е създал погрешна представа за теб, може би си мисли да те използва само за секс и в удобен случай да те разкара. Според мен точно това те притеснява.
Много жени "обичат" , ама те обичат и малки животни и какво ли не, но да искаш друг човек в живота си е съвсем друго.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4449719322
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке акъл в главата си имаш ли? Зарежи другите глупости, но веднага при поставянето на подобно условие трябва да разваляш всякакви басове - никой не ти е опрял пистолет, за да те принуди. А от подобни 'приятелки' направо трябва да бягаш - госпожицата явно е в партия с твоя бивш и просто идеята е да уредят нещата така че да се разделиш със сегашния, което всъщност е предателство на твоето доверие към нея. Но може и да е добра идея в крайна сметка да се разделите, понеже ти изобщо не заслужаваш това момче с твоя начин на мислене.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 157670988b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Твърде сте се вдетинили. Ако си готова да зарежеш приятеля си заради някакъв вмирисан бас, представи си колко държиш на него. Ако ти каже нещо такова ти как ще се почувстваш?
Спри да правиш детски глупости и слез на земята. Голямо момиче си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1053ad5439
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре, ти си лоялна към един бас, но не можеш да бъдеш лоялна към приятеля си, на който държиш, уж много. Това, според теб, може ли да се научи с даване на акъл? Според мен, не. Защото, който е идиот, то е завинаги.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2382d3978a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма как да хващаш бас без да знаеш на какво се хеащаш, то точно това затова е бас.
Такъв бас не е бас а е манипулация по най гнусния начин, не го ли разбираш?
Ми то тогава някой може да ти каже, еми моето условие е да скочиш от 8мия етаж, да си легнеш с цялата циганска маала, да си дадеш деата бъбрека. Е?
Не става така млади хора.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 890acbe4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отмени пътуването. Кажи, че не можеш да отидеш, защото ще правите нещо важно с приятеля ти. Какви са тези смешки, басове, та кой се хваща на такива тъпотии на днешно време, та чак и се притеснява, че трябва да ги спази. Детинщини! Вземи порасни!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d899049779
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Невинно по детски, глуповато и чаровно.

Колко хлебец има да изядете докато осъзнаете какво е доверие, какво е предаването на съответното и кои са истински важните неща. Няма никакво значение кой - какво ще ти каже тук.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f62f29c6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, което си направила не са сериозни грешки, затова след като отминат нещата не е проблем да обновите всичко прекрасно във връзката ви. От грешките се учим и така не ги повтаряме. Всичко е в теб просто преди да действаш мисли повече!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker