Трябва ли да се разделим? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да се разделим?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1001 пъти
Здравейте.Имам връзка с човек от 3г.Интелигентен е,умен,работи що годе добра работа.Адски много го обичам,НО..
Ами проблемът ми е там,че взима разни неща.Трева пуши всеки ден.Аз нито пуша,ако пия пия по малко а за по-тежки неща и дума да не става.Когато се събере с компанията си взимат и други неща(наркотици),което просто ме изнервя и ме изкарва извън нерви!Компанията му е меко казано само от такива хора,нямат сериозни приятелки и работа.Само се чудят каква далавера да завъртят и оцеляват ден за ден.Той държи много на тях,защото са му приятели от детство.Много свободолюбива личност е и като цяло не е свикнал някой да му дава наклон в живота а и преди мен приятелка не е имал.Другото което е,че в тревата не вижда нищо лошо,защото по света било легализорано,не знам си какво..от цигарите умирали хора от нея никой.Другите неща ги взима от време на време уж,в което аз не мога да съм сигурна,защото не е 24/7 с мен и повечето пъти разбирам от други хора,защото той не казва.
Карали сме се безброй пъти заради това нещо,защото НЕ искам такъв човек до себе си,тези неща,това обкръжение,не е моето,грозна гледка е за човек,който не е на тяхната вълна.Сами по себе си са готини,забавни.Не мога да съдя хората и да им кажа как да си живят живота,но щом става въпрос за човека до мен,с който уж семейство ще създавам(на 26г е той) нещата са различни.
Хиляди пъти е обещавал,казва,че е помислил..в следващия момент “коя съм аз,че да му казвам”.При което моят отговор е “ок” нали щом не иска да се отдели от стадото,нека си остане с тях,казвала съм му,че сме различни и просто да се разделим преди нещата да са станали по-сериозни например да имаме дете,защото живеем заедно все пак.Не мога а и не искам да си представям един ден да имам бебе,да съм сама с него а баща му да се е събрал с приятели и да друсат!!
Не му е забранено да е с приятелите си,напротив..просто да не ги прави тези неща!И всеки път обещава,размисля и куп други глупости и след известно време е същото.Просто вече не знам какво да правя наистина,изгубила съм надежда,че ще се промени.Може пък да си намери такъв човек,който ще го приеме така или да си ги правят заедно тези неща,но това не съм аз и няма как да приема това нещо за нормално и съм му го казвала,но..той си продължава :/Държа на него,защото си има и плюсове,но това е един огромен минус,който НЕ мога да преглътна.За отделяне от въпросната компания и дума да не става няма как да стане.
Някой имал ли е подобна ситуация?Да сложа ли окончателен край или какво?Как да подходя?
Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: eef3aaed8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да се промени, а още по-малко ако ти му натякваш. Да не говорим че щом се стига до "ти каква си му" работата е ясна колко държи на теб. Ако искаш да си губиш времето като безброй други отчаяни жени, продължавай.
В противен случай се разделете, и когато той започне да ти се моли на колене и да обещава - не се съгласявай. Няма да се промени колкото и да продължаваш да му даваш шансове.
А тревата колкото и да е 'безвредна', при ежедневна употреба оставя едни неприятни последствия върху мозъка. Виждал съм лично резултатите от това, човека трудно можеше да свърже две изречения и единствения му интерес беше да се напуши за деня.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9d231d855a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 26 г изобщо не им е до семейства ,търси си някой от 30 нагоре ,мъжете са момченца до много по късно от момичетата

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5582d8b96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всеки си има глава на раменете и е свободен да я използва така, както сметне за добре. Аз лично не бих имала връзка с човек, който взима наркотици, защото през повечето време той няма да е в реалността. Има и други фактори, качваш се в колата му и отивате до магазина, после катастрофирате, а ти дори не си предположила, че той отново е надрусан. Да си рискуваш психическото и физическото здраве ли? Защо?
Представи си, че имате бебе. Децата внасят определено напрежение, защото те изискват постоянно да си нащрек и това изнервя. Как ще оставиш детето с баща му, за да отидеш да платиш сметките? Няма ли да се притесняваш, че той ще вземе нещо и няма да е адекватен? Такива размисли мен биха ме довели до стрес, страх.
Ти решаваш как да процедираш, но се замисли за качеството на живот, което би имала в подобна връзка в дългосрочен план.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e20f731f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От такъв хаир не търси, използва те временно, докато още е що годе адекватен, но скоро ще стане непоносим. Ако искаш, опитай да го вразумиш, поне ще си опитала. Ако до година не поеме към промяна, изритай го от живота си, иначе и твоят ще погуби!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: aaac6bffe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Каква година бе, 14-ти! Само ще си губи времето авторката.
Мила, спасявай се, това не е човек за връзка. Веднага! Колкото по-рано, толкова по-добре. Няма да се промени, ти не си му приоритет. Действай!

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 793b263f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката:Номер 4 опитвала съм се да го вразумя вече 3та година се опитвам.И няма промяна.
Явно просто ще трябва да сложа окончателен край,защото просто не си представям семейството си така.Тревата твърди,че не му влияела..реално до другите такива наистина не му личи,но когато не е става супер изнервен,арогантен и трябва задължително да пуши,което мен супер много ме изнервя.И аз съм пушач,но цигари нищо друго,което е различно от трева.Той казва,че било същото.
Казва,че уж другите неща рядко ги взимал,което мен силно ме съмнява и честно казано му нямам доверие.
Манипулира ме с плюсовете си,как аз не съм разбирала,как съм била “несъвременна” някакви такива..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: eef3aaed8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точно 'съвременните' хора са най-цъфнали и вързали, да знаеш. Масово са несериозни да не говорим че нямат и най-малка идея какво искат отвъд това да се 'наживеят'. Да ама създаде ли се този навик, те цял живот ще се 'наживяват'. Тези 3 години буквално си ги похабила, особено че мъж никога не се е променил заради жена. Това ви е голямата грешка, винаги се хващате с някой боклук и после редовната история - 'той ще се промени' алабала. Да ама не, докато правите компромиси ще се възползват от вас.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d01c392d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз ще пиша малко от позицията на твоя приятел, въпреки че съм почти на 40 допреди 5 години пушех всеки ден, сега доста по рядко и това смея да кажа, не ми пречи да отглеждам и възпитавам две страхотни деца. Тъй като сте млади ако се обичате дайте си шанс, защото ако приятеля ти държи на тебе и има малко воля с времето ще улегне, на първо време трябва да спре с другите наркотици задължително. Ако имаш правилен подход и разбиране всичко ще е наред. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 793b263f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 5, Какъв точно ще да е този “правилен подход”
Човек или иска или не! Ако държи на теб ще се промени ако не ще си остане такъв до живот!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker