Изневери ми, какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневери ми, какво да правя?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2223 пъти
Здравейте, наскоро се случи нещо наистина ужасно в моя живот. Приятелят ми живее в друг град, но пътуваме и се срещаме. Напоследък забелязвам, че някакво момиче, на което открито си му личи, че не се слави с особено порядъчна репутация му лайква снимките. Аз го попитах коя е тя, той ми отвърна че не я познава, след това проверих инстаграма му и се оказа, че я следва. Аз полудях и се скарахме, на следващия ден проверих инстаграмът ѝ и видях, че е качила стори от къщата му и дори е снимала него. Звъннах му, говорихме, той се оправда и каза, че тя била дошла за да му донесе трева, но си изпуснала влака за нейния град и за това останала да спи у тях. Е 2 дена е спала там, толкова ли е нямало влак на следвщия ден!? Също така ми обясни, че той не е правил нищо с нея, не ми бил изневерил, само мен обичал и тя нямало повече да идва. Но, не ми се вярва. Кажете ми какво да направя в тази ситуация? Дали, наистина има чувства към нея или е било просто секс? Дали да му простя, но не ми се вярва, че той ще се промени. И най - важното, как да разкарам онази въртиопашка? Той е най - голямата ми любов и буквално не мога да живея без него. Преживявам всичко много тежко. Моля ви наистина дайте ми съвет. Всеки коментар, ще ми бъде полезен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: db05b857af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боже момиче... не си видяла явно нищо още от живота. до колкото подразбирам с него нищо не те свързва. Нито брак, нито деца нищо.. Животът е пред теб не е първия нито ще е последният.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e1788e7592
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За секса трябват двама. Тя не го е изнасилила. Колкото и да плюете Кобилкина изгледай нейните видеа по въпроса и ще ги се проясни малко главата.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ccc232b4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Изритвай го! Курвище е този!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 79b1296fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въртиопашката не ти е проблем .Проблемът е , че не сте заедно .Свободни мъже , какво друго да правят , освен да се оглеждат за мокра ,топла дупка . Теб марихуаната не те ли притеснява ?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6f4a6a61b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Поговори с момичето и така ще прецениш как да я разкараш. Според мен ти е изневерил, как да разкараш момичето - кажи й, че си негова приятелка. Ако аферата продължи, значи не е просто афера. Много нелепа и унизителна ситуация за теб, а лъжите му са съшити с бели конци.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 36466dd079
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Просто я е ебал, прости му. За всичко, винаги!

Инстаграм, тревичка, влакове... живеете в приказка...


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7dad34c138
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изневерил ти е естествено,сляпа ли си ? Махай го веднага.Какво друго да ти кажа ? Първо ти е спестил това че въпросното момиче е спала у тях,второ "изпуснала си влака" ..айде стига със заблудите , а си отвори очите момиче.Има ли значение дали има чувства към нея или е само секс ?И в двата случая ти трябва да оставиш този човек.Или ако е правил само секс с нея,теб те устройва.Тоест дали ще е твоята "п*тка" или нечия друга няма значение ..???Знай само че простиш ли всичко това ,след няма има известно време пак ще се случи !!Този човек не те уважава и цени !Дори и да е така,според твоите виждания,знай че изневярата под каквато и да е форма,когато и да се случи и по което и да е време на деня,годината, времето,тя пак си остава ИЗНЕВЯРА!!!Този човек е предпочел друг пред теб и си го набий в главата ! Ядосвам се защото съм го преживяла и при теб не е по различно отколкото при мен !!!! Имала съм връзка от разстояние и същата история като твоята я имам запечатана в главата си ! И още хиляди..бил вкъщи,ама се озовал случайно на дискотека с няква (от една снимка след време разбрах) ..Била от преди 2 години..пфф добре че съм малко по хитра от него и надушвам лъжата веднага ! Внимавай момиче и аз обичах такъв ,но след хиляди прошки нещата се влошаваха..такива хора веднага си казват на акъла,ее щом ми е простила,значи и понатам ще ми прости и ще си ме обича..и хич няма да му пука реално за това какво преживяваш..Успех .

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 487f35716b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ето как стоят нещата:
Мацката му е адреналинка, която не само харесва, но и обича нейната компания!
Ти си сигурната, прилична и добронамерена приятелка, която е подходяща за дълготрайна връзка и затова той ще продължава да те лъже, докогато може и му връзваш на идиотщините!!!!

Връзката ви е приключила! Той не те бръсне за повече от "стабилно" гадже за пред хората. А че го обичаш, си е само твой проблем!

Не си избирай идиоти и наркоманчета следващия път!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: cb02b9a977
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Питаш тук , но много добре знаеш какво да правиш . Колебаеш се защото искаш по някакъв начин да му се докажеш . Егото ти е ранени и искаш да му върнеш . Може би и се сравняваш с нея. Иска ти се да му покажеш, че си по-добра от нея и тогава да го разкараш , за да знае какво губи.

Ох , колко детско.

Това не е любов, мила . Ти не го обичаш . Просто си се привързала към него като към играчка , с която сега си играят другите деца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f556092b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се занимавай нито с нея, нито с този боклук. Извинявай, ама се замислям ти какво ли представляваш, щом един лъжлив тип, който най-нагло те лъже в очите, на всичко отгоре и наркоман, ти бил голямата любов и не можеш без него? И ти ли си на трева или каквито ла*на употребява? Ако не си, нямаш работа с него, той няма да се промени- самата ти си го написала.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 02b64d155c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Момичето, дори и да не е свястно, не е виновно.
Виновен е "твоят приятел", който е позволил това да се случи.
Виновен е, че най-нагло те лъже.
Ти, ако имаш себеуважение, прекъсни какъвто и да е контакт с него и продължи напред! След време ще осъзнаеш много неща.

The Little Donut

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 79f795b5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Без значение дали е имало само секс между тях или дори има паралелна връзка с нея, това че те лъже е по-големият ти проблем. Ти си го хванала в лъжа, каквото и да ти обяснява, как ще му имаш доверие занапред?
Трудно ще ти е, но прекъсни тази връзка и се ориентирай към някого от твоя град, с когото може да имате по-пълноценни взаимоотношения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b45c77af72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Абсурд е да си мислиш как да му простиш и да си затвориш очите за нещо, което е очевадно, а именно измяна. Уважавай себе си и затръшни тази врата, докато е време.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: dd3ecbc6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Още от заглавието имам отговор. Зарязвай го. Първо вика че не я познава, после приятели станали, че накрая и у тях била... Трагедия.

Дори и да не е изневерил те лъже. Това не е малко. Ами ако в бъдще продължи? Ето за това не искам да съм във връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7581d8a8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ти сама си избрала подобен тип, а сега се оплакваш. Едва ли сте много различни. Връзката е от разстояние и явно той не я възприема сериозно, а ти вече имаш изисквания към него. Той обещавал ли ти е нещо, че да очакваш сериозна връзка, доверие и отношение? Той е свободен човек. Не сте женени, дори не живете заедно, а само се виждате от време на време.
Номер 9 е прав. В днешно време хората възприемат партньорите си като играчки и предмети за притежание, удоволствие и изпълнение на желания. Като че ли по-често е от страна на момичетата към момчетата.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: dcb08a5c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не живеете заедно, дори сте в различни градове- връзка от разстояние.
Сигурно сте има няма 16-20 годишни.
Не сте заедно нон стоп, не живеете в едно жилище, нямате деца...
Просто връзката ви не е сериозна.
Шарят му очите просто. Имал е възможност, спал е с момичето, това е.
Не очаквай нищо сериозно от подобни взаимоотношения.
Не се занимавай нито с момичето, нито с него.
Разделяте се и толкова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker