Повръщане преди среща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Повръщане преди среща
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1007 пъти
Здравейте, моля за помощ!
Момиче съм на 20г вече студентка, от малко селце, винаги съм била тиха и скромна.
Историята е малко дълга, но ще я разкажа на кратко!
Края на 2017 се запознах с едно момче, което ми беше допаднало, пишехме си редовно и решихме да излезем, но от тогава ми се случи нещо, което и до ден днешен продължава. Преди да изляза влязох в паника и ми се гадеше, мислех си, че ще отмине, но уви повърнах, излизанията ни започнаха да става по-често, но аз при всяко излизане повръщах дори и при него, не можех да се отпусна, ръцете ми се схващаха чак. Бяхме заедно тогава 2 месеца и се разделихме. След като се разделихме, той веднага се събра с бившата си, на мен ми стана малко гадно. Бяхме година разделени, след това, той скъса с нея и се върна пак при мен, но аз при мисълта, че ще излизам с него или като ми званеше, веднага затварях телефона и тръгвам да повръщам, при всяко излизане с него излизах с пласичка, не се отпусках при него и при мисълта, че ще ме целуне или ще иска нещо, което не съм го правила се страхувах и повръщах. Нашите знаеха за моя проблем и решиха да ме водят на психолог, а аз категорично отказах. Връзката ни тогава продължи 5 месеца, оставих го, защото разбрах, че е ходил и с мен и с друга. Мина пак една година и прави опити пак да се съберем, и аз последния път като излязох с него пак повръщах.
Не знам какво да правя вече искам го, но му нямам доверие и се притеснявам и всичко се почва, не искам да ходя на психолог, искам сама да си помогна!
Моля Ви за съвети! Извинявам се, ако съм допуснала някъде грешки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 19c0f12b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мило момиче! Това е нормално. Показателно е, че не си безсърдечна като повечето хора и най-вече женската част от обществото. При момчетата е по-често, но не си споделят такива работи. Пробвай да пиеш по една глътка био оцет или водка Аляска. Сериозен съм. Друго не ми помага, а вече съм на 32! Също така за водката не и правя реклама, а просто в този ценови клас е най-добрата. Отпуска стомаха и малко емоцията се нормализира. За толкова години все съм емоционален и явно така ще е до края. :))
А за момчето... щом веднъж си го хванала, че се среща с друга паралелно... по-добре го забрави. Слушай разума не сърцето. Трудно е, но наистина трябва да слушаме разсъдъка си, а не сърцето! Казват, че сърцето не лъже, но... напротив! То ни лъже и ние му вярваме! Поздрави!
М 32

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6baa1f36f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо отказваш помощ от психолог?! Не е нещо срамно, не означава автоматично, че нещо не е наред с теб - той е просто човек, който реално може да ти даде адекватен съвет, да те опознае... а не да разчиташ на повърхностни мнения по форумите, базирани на 10 реда текст.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 926d9a4d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Само с него ли се случва? Случвало ли ти се е да излизаш с друго момче, към което имаш чувства и да изпиташ същото?
Ако отговорът е да, то е желателно да отидеш на психолог. Това не те прави луда, психологът не е страшилище. Мисълта ми е, че тази ситуация показва, че имаш потиснат страх или притеснение. Не е хубаво да живееш така.
Ако с други не ти се е случвало, веднага мога да ти помогна като човек, който е минал през нещо подобно. Не съм повръщала, но като ученичка излизах с момче и винаги преди среща ми се свиваше стомаха, гадеше ми се и положението беше толкова зле, че нормален човек би се определил за болен и би си останал у дома. Леката нервност е нормална и дори симпатична, но паниката е лош индикатор. Анализирах ситуацията и стигнах до извода, че мислите и чувствата ми спрямо него са коренно различни. Да, харесвах го, влюбвах се дори, но не го намирах за достатъчно разбран, свестен и имах резерви към него. В общи линии- с него не бях спокойна, очаквах да ме нарани, не му имах доверие. Послушах тялото си и спрях да се занимавам. В последствие се оказа, че той реално не е бил добър избор и е разигравал доста момичета.
Тялото ти е част от теб, когато то реагира по даден начин, си има причина. Всяко нещо, което ти се случва, се случва с причина! Колкото по-бързо разбереш причината, толкова по-безболезнено ще се измъкнеш от неприятна за теб ситуация. Иначе е най-лесно преди среща да пиеш Мента, валериана и глог или да смучеш Валидол. Проблемът ти със сигурност е на нервна почва. Според мен не е лоша идея да поговориш със специалист, който ще те насочи бързо към правилните въпроси и ще ти помогне, но не мога да те накарам насила.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: eeeffa5d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това е от притеснения. И на мен ми се е случвало веднъж като малък преди да изляза на презентация пред много хора.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2ac17263e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз пък често повръщам след първа среща.Или пък на сутринта като констатирам автентичността на крокодила до мен,който на всичкото отгоре и говори.Плаша мивката,та пушек се вдига.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker