Направих ли нещо грешно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Направих ли нещо грешно?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1343 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 19 години.
Скоро ще стане 1 година откакто аз се боря да спечеля чувствата на едно момче или накратко 29 годишен ( със акъла на 15 годишен. )
Та, всичко започна зимата, когато аз започнах да общувам с него, да сме в една компания и т. н още като га видях го харесах, привлече ме супер много. Мина известен период от време, той разбра че аз имам нещо към него, говорихме за нас и той ми обясни, че за момента не иска връзка, аз съм била добро момиче, не било момента в който той можел да ми даде това, което търся аз и т. н, след тези думи аз се опитах да се съглася с неговото решение но уви, не успях.
Продължих да се боря за него, да му показвам че го харесвам, той твърдо ме отхвърля и така играта на котка и мишка продължава и до днес.
Но преди 1 седмица ние пак говорихме за нас, тъй като отношенията ни станаха още по-близки ( правиме секс, гушкаме се, целуваме се). И трябваше да вземем някакво решение дали това ще спре или ще сме заедно, да но той каза че не иска връзка с мен, не ме чувствал, било му хубаво с мен, разбирали сме се всичко било окей, но ако имаме връзка нямало да може да ме обича и т. н., каза да продължа живота си напред, да си търся друго момче и т. н. Стана ми много гадно, но някак си се опитвах да се настройвам , че той няма как да е мой.
Минаха се няколко дни и вчера той ми взе телефона, докато телефона беше в него ми писа едно момче, беше ме питал как съм и аз бях написала само едно "добре", но той отдолу продължи да ми пише дали искам да си пиша с него, но аз не съм отговоряла, защото не ми се занимава с него и не искам да си пиша, като знам колко много искам да съм с този човек, който беше до мен.
Следователно той се ядоса, почна да ме обижда, че съм била Курва, какъв бил тоя, било му станало ясно. И аз го попитах кое му е ясно, той нищо не каза. Почна да ми обяснява как съм била податлива за изневяра и не знам си какво. Абе с една дума ми каза, че съм курва. Иначе и на него му пишат различни жени, най-нагло ме пита за съвети какво да прави с тях, дали да я изчука и т. н. и аз като му казах, че и той е същия и да не ми говори за сериозна връзка, отговора беше, аз съм отрязъл всички, а това не е така, защото му пишат.

Но има друг въпрос, какво грешно направих според вас, при положение че той ми каза, че не иска нищо с мен и да продължа напред и във същото време се ядосва и ми държи сметка. Какво означава това, аз да го чакам и той да ми дава празни надежди?
Моля за съвет, имам нужда от помощ. Какво да правя, как да постъпя?
Моля модераторите да публикувате историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 777629dd2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Порастни. Това направи.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b519d1095a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направила си много грешно нещо. Човекът в прав текст ти е казал, че не те харесва и никога няма да се влюби в теб, а ти вместо да приемеш решението му, да гледаш напред и търсиш друго момче, си загубила една година по него. Това ти е грешката. Мъжете могат да правят секс с момиче и без да са влюбени в него, без да имат чувства. Не искаш ли да се чувстваш обичана? Стига ли ти само секс с човека, в който си влюбена, но без любов от негова страна? Бас ловя, че като пораснеш, ще гледаш на тези моменти от живота ти като на най-голямата грешка в него.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 27491f8b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напоследък има 3 такива подобни теми . Не разбирам , как не разбирате , че по някаква причина не искат да бъдат с вас , ама вие сте обидени и се "борите" .
Би трябвало , първо , да приемете желанието на обекта на любовта ви .
Второ , да имате , малко достойнство .
Трето , като ви обиждат директно с най-грозни думи ,най-накрая ,да спрете да се натискате за връзка .
Може би ,този изначално няма добро мнение за теб и за това не е искал връзка ,но ти го е казал деликатно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5ee0803292
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахаха, номер 1, четях последния абзац и си казах - порастни, скролнах - ти си го написал. Та, порастни, авторке. Задай си въпроса - аз бих ли отблъснала някого към когото имам чувства. Айде спрете с това, ма ревнувал, оня ми писал, ма реално не ме иска и ме отблъсква. Не си номер едно за него, това е, приеми го.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 197cedb8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Знаеш поговорката - Насила хубост не става. Човекът ясно ти е казал, че не те иска и не те обича. Спри да му се навираш в ръцете , само ще страдаш. Че и секс правиш с него. Губиш си времето и чувствата. Щом не те обича няма смисъл да му се натискаш. Имай самоуважение.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9b7b1d8ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отдалечи се от този човек. Ще ти е много трудно да продължиш напред като си около него.. а пък той хем не иска да се обвърже, хем не те пуска.. не става така.
Отдръпни се, излизай с други, а този въобще не става за сериозни отношения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9926736daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   #1 ти го каза. Извинявай, но сама си се вкарала в крайно глупава ситуация. След като някой ти казва, че не желае връзка с теб, а ти се вкарваш (или даваш да те вкара) в леглото, ясно, че няма да те уважава и да има добро мнение за теб. И ти го е показал. Какво прави твоят телефон в него? Пази си чатовете и си го дръж в теб.
Понеже питаш " Какво означава това, аз да го чакам и той да ми дава празни надежди? ", отговарям- означава, че постъпваш глупаво. Той не ти дава надежди, напротив, казал ти е да си търсиш друг. Е, на това ли му викаш надежда? Или на това, че е спал с теб? Не си ли чувала, че хората правят секс с някоя/й и без да имат чувства към него?
Съветът ми е - забрави го този. И като искаш връзка, освен чувства, се опитай да влагаш и разум.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17a273c0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ревнува и заедно с това нежелае сериозна връзка, защото му се иска да опитва и с други

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 65870fc213
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе наполовина е прав, защото си въобразила че като спите заедно и ще поиска нещо с теб. Да ама всъщност ефекта е обратен, пък да не говорим че тоя пич иска да те контролира. За него е оферта да си му секс партньорка и да не се занимаваш с други, а той да върти колкото се може повече мадами. Звучи типично като red pill типаж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e9d8bba1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Вие просто сте деца. Загубих интерес още в началото. Не се обиждай. Дори не можеш да си подредиш мислите на хартия. Ще смениш няколко гаджета, пък на около 25 - 30 ще пораснеш и тогава ще е по-лесно. Късмет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker