Влюбена съм в мъж с 20 години по-малък от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в мъж с 20 години по-малък от мен
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 17072 пъти
Не знам от къде да започнаq но се случи много отдавна преди 4 години Бяхме колеги и уж на шега си подхвърляхме шеги общувахме Докато чувствата се засилиха и на двамата. Аз съм омъжена от 20 години и имам две прекрасни дъщери и един любящ и добър съпруг. Не знам какво ме накара да се случи това, просто нямах причина да го правя. Той е 15 години по-малък от мен но... случи се.

Аз не исках и много сме си говорили преди това, че това е невъзможно грешно, но.. сърцето подсказваше друго. И така виждахме се често излизахме на кръчми ходили сме за по 2-4 дни някъде. Наистина беше чудесно, но любовта ни от ден на ден нарастваше все повече. Но дойде един момент, в които много пъти той ми намекваше, че ме има като своя жена и ме иска на 100 %, но между временно се беше запознал с едно момиче, с което се виждаха от време на време и то най вече почивните дни, защото тя беше от друг град.

Това ми тежеше много, но го приемах, защото на него му трябваше бъдеще и не можех да му попреча, а и нямах право. Но той това момиче не я обичаше просто се опитваше но.. сърцето му беше при мен. Иии се стигна дотам, че той ме искаше само за себе си с една дума да оставя моето семейство и да заживеем заедно. Аз тогава изтъкнах причини - наистина много го обичам това момче повярвайте ми и искам да продължа живота си с него, но ме спира факта - голямата разлика между двамата, моята възраст която е 43 сега, и че нямам никакво основание да нараня моите хора никакво, как ще го понесат това те родители, близки, колеги, приятели. Това беше причината която му казах.
За него причина нямаше.

Но след всичко това, когато разбра, че това не може да се случи, тоест да напусна семейството си и да заживеем двамата той реши да спрем вижданията си или да ги ограничим поне. Много ме боли, повярвайте ми, не мога да понеса това да не го виждам с дни, много дни. Между временно след това, което ми каза той започна да излиза с неговите си приятели и да търси както той самия казва, забавления в други жени.

И ми пишеше куп неща за моята вина, че той ми даде всичко и направи всичко, но аз пропуснах или по точно не исках този шанс. Пишехме си и ги говорихме само раними неща. Той е правил всичко, за да бъде с мен излизахме в удобно за мен време, защото съпруга ми ходеше на смени на работа. Да всичко това е така, но нали го правихме в името на любовта, а сега търсим вината в някои и този някои бях аз.

На него също му е зле усещам го и все още ме обича и държи на това, за което ме е помолил. И съм сигурна, че той търси утеха и нарочно говори такива неща, за да ме дразни, може би. Но аз не мога да направя крачка. Защото това е некоректно спрямо, първо него, второ семейството ми.

И сега вече дойде края. Каза ми, че повече не иска нито да се чуваме, нито да се виждаме, нито да си пишем било нищо. Просто казва сбогом. Това е жестока за мен. Не мога да спря, постоянно е в мислите ми, постоянно плача, не мога да работя, просто нищо не ми се вижда.

Не знам дали ме разбрахте правилно и как ви изглеждам в очите на всичко, но това е една истинска история, която сега боли.
Кажете ми, дайте ми съвет какво е трябвало и какво трябва да направя. И как да потуша тази рана. Дали постъпи правилно с мен, както и аз с него.
Благодаря Ви!
Поздрав ЖеНаТа

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4d4e8edf56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен ти си постъпила абсолютно правилно. При положение, че нямаш намерение да напускаш семейството си, няма как и да спираш момчето да продължи живота си. Знам, че ще те боли, но и това ще мине. Времето лекува раните, потърси утеха в семейството си.

Аз съм в подобно положение - връзка с по-млад мъж, той свободен, аз омъжена. Не съм искала, но се случи. От 7 месеца сме заедно, но знам, че в един момент всичко ще приключи, защото аз също не бих оставила семейството си заради тази връзка. Сега живея за мига, но рано или късно аз ще страдам, убедена съм.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 255d17ae10
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все не искате и все се случва, а къде е ролята на сърузите тук, нищо не споменавате.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a2fd6e896d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Аз мисля, че той ще ти се обади, но наистина това е краят. Просто ще се чувате от време на време. Ще те забрави защото наистина разликата ви епости като разводи и раздели другия да прави глу много голяма, той сега тепърва открива любовта и ще я намери в някое момиче с което може да излезе когато си поиска, няма да се налага да се крие, просто ще му хареса да се радва на любовта по този начин. Аз също се уредих с подобен проблем, при нас той е по голям със 7 год. и двамата сме семейни но никой не притиска другия със раздели или разводи. Знам само, че много ме е страх когато ще дойде и нашия край, Бог ми е свидетел колко го обичам този човек, но съм стъпила на земята и знам какво следва. Трябва да си изживееш мъката сама.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1d1dc1036b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Може да прозвучи жестоко, но заслужаваш това, което преживяваш сега. Страдай.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5d3c9039ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   "ходили сме за по 2-4 дни някъде"
Е, те от тук насетне спрях да чИтЪ
Чудна картинка : любяща съпруга и майка, тя на 43 годин, на две чудесни дъщери... изчезва някЪде си по за 2-4 денЯ... хи-хи
и ни кост ни вест и никой не го е ЕНя, като що ли стана с наш-та съпруга и майка, къдЯ сЪ загуби 2-4 денЯ
Хи-хи-хи

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: eecc3da862
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти изчука ли го вече?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: eecc3da862
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не се дърпай - ако не е тоя ще се оглеждаш за друг - то вероятно е в кръвта ти

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5038bdd898
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ама много моралисти имало! Смешници! Казвате неща, само защото е прието така да се каже, а не защото мислите така. Какво ви е чудно? Жените се, мислите, че това е човекът за вас, живеете си нормално, докато един ден не срещнете едни очи, един поглед... и вече нищо не е както преди. Да, имате волята да се отдадете или да се противопоставите... Но защо да не изберете да се отдадете на емоцията? Кое е грешното? Така е устроен света. И всички вие с фалшивия морал - замислете се дали наистина това е мнението ви или само си говорите шаблонно.
А на авторката желая успех и дано има едно красиво продължение... Както казват, където е горял огън винаги остават въглени... Дано... Знам, че го искаш и ти го пожелавам :)
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c95604401f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   5.6.7.8. Нямате ли си друга работа освен да пишете злобни тъпотии?
До авторката: Разбирам те прекрасно! Който не е изживял късна любов, няма как да разбере... Мисля че не е трябвало да се отказваш толкова лесно. След като той не е имал проблем с разликата във възрастта! Задай си въпроса: Щастлива ли си без него?-Убедена съм че не! За това ако мислиш че имаш възможност да си с него-бори се! Колкото лудо да изглежда!
Прегръщам те!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: af64d7b9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Интересно ми е да чуя, ти наистина ли се надяваше че може да се случи нещо сериозно??? Никога не може да има бъдеще такава връзка, никога. Разликата е много голяма. Наистина се учудвам, просто трудно е за разбиране. Казваш че имаш прекрасно семейство, имаш всичко, а същевременно имаш и любовник, момче, което може да ти бъде син, обичаш го, искаш да си с него, не искаш да напускаш семейството... испански сериал направо.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 643125cc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Радвай си, че си успяла да изживееш, нещо такова. Ако го обичаш, го освободи да уреди живота си! Иначе за отговорните хора такава връзка е временна. Освен това има приказка-Не разваляй любовта с брак. Ако се разведеш и се съберете, тайнството на Забранената любов ще изчезне!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a696816a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Постъпила си правилно. Само 3-4 години след като се съберете нещата ще се разсъхнат поради огромната възрастова разлика. Не си заслужава да си съсипваш семейството заради едното чукане.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1d1dc1036b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Номер 10,
интересно ми е дали пак щеше да мислиш така, ако твоят мъж (приятел) беше решил да изживее късната си любов?
Да се отдадеш на такава емоция е не само егоистично, а и безотговорно към хората, които те обичат. Аз никъде в историята на авторката не прочетох да е нещастна с мъжа си, да имат някакви проблеми. Ами не - досърбяло я и хукнала през глава да се начеше.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b9a5e7efb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Грешното номер 9 е, че като се обвързваш, поемаш ангажимент (надявам се значението и смисъла на думата да ти е ясно) към човека, никой не ти е сочил пистолед в лицето, за да те накара да се обвържиш, сам си го решил, със всичките му последици. Като искаш да си хойкаш не се обвързвай, не лъжи човека до теб, лесно е. Аз за това не се обвързвам...
Лола
П. П. Съгласна съм, че не е в природата ни да сме моногамни..

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8bdeda658c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Тази история ми заприлича на филма Изневяра.. където накрая знаете какво става, тоест какво прави Ричард Гиър.. Звучи много готино като преживяване, дано само съпругът да не разбере, той всъщност интересува ли се ти къде си?
Иначе нямате бъдеще в такава връзка и ти го знаеш, защото той е млад и тепърва му предстои да осъзнава някои неща, а бракът със съпругът ти е изпробван във времето, така че моли се само да не разбере отнякъде..

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d60f6e2212
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Не слушай злобните забележки. Комплексари колкото искаш. И се радвай, че все пак си проявила разум и не си съсипала семейството си... както направих аз. Като четях и направо ми идва да затрия всички жени :) (включително и себе си). Толкова сме глупави. Той правел жертви.

Хайде, моля ви се. Сега живея с един такъв жертвоготовен, дето вече трудно го понасям. Но пък затова зарязах семейството си... и аз на 41 години, децата си и "осъществих" мечтата на всички жени в късен пубертет - ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ, МЛАД МЪЖ, НОВО НАЧАЛО... Глупости!

Изобщо не се тормози. Съгласна съм с номер 12. Ако се съберете с новинкия нещата ще се повторят и ти ще страдаш двойно повече. И на мен ми идва да си отрежа главата, но вече имам и още едно дете - от новото начало. И ще си нося кръста, но е хубаво, че все някой може да се поучи. Всъщност само глупаците се учат от собствените си грешки. така че се поучи от моята. Никой не прави жертви, всеки прави това, което му харесва. А като слушам той дори те тормози и те обвинява. Така им е най-лесно. Усмихни се и започни да се харесваш! Все пак имаш семейство, което да те подкрепя. Не дължиш никому нищо.
Успех! Времето НАИСТИНА лекува!
от друга Лапнишаранка

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ae0a2975d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Търсим навън това което не намираме в къщи ! Жената се нуждае от разнообразие и като не и го дава съпругът, тя го е намерила другаде / не става въпрос само секс/. И който не го е изжвял да не си дава мнението.Защото ако му се случи друга песен ще запее....

Убедена съм, че е имало причина за да постъпиш така - усмихвай се повече, намери си да правиш нещо което да ти доставя удоволствие, излизай с приятели не се затваряй в себе си.

Времето лекува " бяхме колеги е добре " защото, ако все още сте ще ти е по - трудничко !
Поздравления и благодарности за добрите съвети на номер 12 и 17 !

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 205dea264a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Здравейте на всички моята история е такава че обичам 16 годишна жена по голяма от мен целува ли сме се два пъти тя е на 33 години посъветвайте ме моля ви и тя ми обръща внимание но е женена е понякога не може а аз постоянно мисля за нея pleasee

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f0da75ceaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   С мен се случи същото. Знам какво е. Той е 17 г по-млад от мен и необвързан. Знаех, че ще свърши. Продължи 2 г и тогава той срещна жена. Не е с нищо повече от мен, дори напротив, но има предимството да е млада и свободна.

Опитвам се да прекъсна нещата между нас, но успях да не вдигам телефона само 1 месец. Сега просто се крием още повече и се срещаме още по-рядко. Той казва, че за него съм всичко, но никога не съм била негова и няма да бъда. Така е и е прав.

Никога не съм имала връзка извън брака си, който е един хубав над средностатистически брак, не са намалели чувствата към съпруга ми, правя в къщи всичко - желязно, не искам никого от нищо да лиша, никога нищо да не проличи. Но личи, защото съм напрегната. Няма вече телефон винаги когато си поискам, няма глас нощем, когато съм у дома сама. Знам, че не е човек, с когото бих живяла, обаче ми даде толкова любов, че сега търся сили да приема правото му да има собствено семейство и да престана да му преча.

Не ме разбирайте погрешно! Аз всъщност не преча, но то не е така, защото докато ме има мен, той няма да бъде само неин, значи не е неин до край. Всеки ден си пожелавам да намеря сили да откажа. Всеки път го казвам, той казва - не. Той казвал - не, защото било така, всичко било преходно. Нашата връзка вечна. Вечна, защото е невъзможна.

Как добре си живеех, приспана и вярна съпруга! Но нали щях да изживея живота си без да позная това, което получих. Нима не си заслужаваше?
Вие знаете как боли, как го искам отново само за себе си. Нямам право, знам, обаче .... Природата не прощава, някъде е било писано да се срещнем и да се разминем. Съдби...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8ffd97329c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   20, усетих те и някак те обикнах. Естествено и леко си изляла душата си. Едва ли си търсила тази необикновена любов, но тя ти се е изпречила на пътя, за какво? Сигурно има причина и според мен тя е, че ние преди всичко сме частици енергия и после физическо тяло на 20, 30, 40...години. Има заряд в нас, който привлича или отблъсква други и се ражда понкога нещо разтърсващо...

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f0da75ceaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Към 21: Благодаря ти, че си прочела това, което вчера написах. Не е пробем физическото ми тяло в момента, макар че скоро ще стане. Не е проблем да му дам дете, но аз имам друг живот и други деца и няма да е редно спрямо тях.

Проблем е да продължаваме така, защото всяка среща сега е щастие в болката, болка в щастието, огън отвътре. Аз трябва да се откажа сама, защото аз съм по-голямата, аз съм по-виновната, аз съм тази, която сега е излишната.

Но знаеш ли колко е страшно да знаеш, че никога повече няма да имам това, от което сега трябва да се откажа доброволно? И все си казваш - още само веднъж, само един път, последен...
Макар че когато се случи, аз не бях търсила никаква връзка, даже в мислите си...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8ffd97329c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   От 21
Женската душа носи неизчерпаем запас от нежност, която иска да бъде насочена към избрана от нея, адекватна душа. Този миг настъпва неочаквано и едва ли някой е подготвен за него. Срещата може да е с "неподходящ" по възраст обект, но надарен с магнетизъм, на който трудно се устоява. Сякаш някаква невидима сила си играе с нас и ни поставя в невъзможни на пръв поглед ситуации. Умението ни да приемем с благодарност и смирение случващото се е нашият урок...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 63f3f51ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Издала си се, че историята е измислена. Не си съгласувала заглавието с текста, писала си го необмислено, явно.
Е, 20 години или 15 години е по-млад от теб, последно?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 17eb7e2e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Аз съм номер 20. Днес бях отново с него. Днес научих и някои истини. Тя не е по-млада, по-голяма е от него, разведена е и има дете. Той се е оплел между двете ни, а аз съм толкова огорчена. Той не беше свободен, защо ми го взе. Той беше със мен! Тя не е невинна и неопитна. Тя е хитра пораснала зряла жена и знае какво е докопала. Той си струва играта! И тя е победила в тая игра.
Той казва, че тя е много красива. Аз го чух наобратно това изречение - сякаш ми каза - ти не си...
Нашите отношения са специални - каза ми той. Ти си завинаги, тя е обвивка, хартия....
Мога да печеля само ако се науча да търпя. но адз питам, не мълча... Гризе ме и допускам грешки, като малко момиче.
Нямам сън, нямам нерви, нямам покой на изтерзаната си душа.
А когато правим любов, е още по-хубаво...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fd233ab6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   До 26, не си прави труда. Каква" истинска "си ти, просто те прави на глупачка. Ти какво очакваш да ти каже? Да ти каже истината? Че е полудял от страст? Че я желае повече от всичко? Никоя жена не е само обвивка или хартия, това го запомни много добре. Не ти ли е под достойнството да търпиш, това ли се опитваш да направиш? Ами научи се да търпиш, ще си перфектната домашна прислужница, която му глади ризите, за да излиза с другата. Човек трябва да има малко себеуважение и да си тръгне, когато види, че нещата са приключили. А и между другото - секса ви бил страхотен... Коя всъщност е обвивката? Продължавай в същият дух, да си с човек, който явно не те обича и не те желае, ще се побъркаш накрая, депресията ти е започнала и без това.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fd233ab6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100 гласа)

28.   До 26, не си прави труда. Каква" истинска "си ти, просто те прави на глупачка. Ти какво очакваш да ти каже? Да ти каже истината? Че е полудял от страст? Че я желае повече от всичко? Никоя жена не е само обвивка или хартия, това го запомни много добре. Не ти ли е под достойнството да търпиш, това ли се опитваш да направиш? Ами научи се да търпиш, ще си перфектната домашна прислужница, която му глади ризите, за да излиза с другата. Човек трябва да има малко себеуважение и да си тръгне, когато види, че нещата са приключили. А и между другото - секса ви бил страхотен... Коя всъщност е обвивката? Продължавай в същият дух, да си с човек, който явно не те обича и не те желае, ще се побъркаш накрая, депресията ти е започнала и без това.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a2f23038ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   аучи се да търпиш, ще си перфектната домашна прислужница, която му глади ризите, за да излиза с другата. Човек трябва да има малко себеуважение и да си тръгне, когато види, че нещата са приключили. А и между другото - секса ви бил страхотен... Коя всъщност е обвивката? Продължавай в същият дух, да си с човек, който явно не те обича и не те желае, ще се побъркаш накрая, депресията ти е започнала и без това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bee65129b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Номер 26, колко заспал е мъжът ти, та досега не е разбрал. Ако съм на него... ох...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4e9e7263cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Как омъжена жена отсъства 3-4 дни от вкъщи.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 409f9d8c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Ами това което казваш съм го преживял. Тя 10 г. по голяма и имахме връзка 21 г. Сега тя се влюби отново. (56г. е в момента) изглежда неестествено млада за годините си. Аз съм подобен тип. Живота продължава. Имали сме незаменими преживявания, страхотен секс пропит с много любов. За всичко се разбирахме. За това време сме се карали около 3-4 пъти и то не особенно сериозно. Но ето и това свърши. Не я мразя. Не се сърдя. Не желая зло. А да не забравя не съм се женил никога и нямам деца за сега.
Ето как звуча аз. Как ще ме коментираш ти? Мисля че сме полигамни и всичко е докато не се появи следващата тръпка. Да сме благодарни на това което сме имали. Защото има и такива които нищо почти не са видели и са получили толкова малко любов че е даже тъжно.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 467dd1ee8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Не можах да разбера, авторке, ти правила ли си секс със този млад мъж. Защото искам от все сърце да те посъветвам-ако не си го направила... никога не го прави. Имам впредвид, че ако си го направила, вече е късно за съвети. Аз не съм преживяла такава любов, но преди години мъжът ми имаше кратка любовна връзка със своя колежка, и тя по възрастна. Няма да те занимавам със скандалите, разправиите и другите неприятности които имаше. Само ще ти кажа, че минаха години, виждаме тази жена, защото живеем в малък град. Много остаряла.... много надебеляла... а моят мъж и аз все още млади.... , е сравнително... но изглеждащи още твърде добре. Ако за миг видиш погледа на моя мъж към някогашната му любовница... няма и да помислиш за секс с младия си колега. Убийствена смесица от презрение, съжаление, отвращение и срам. Така че замисли се... сериозно се замисли...

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: e89c7013c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   н. 35, мъж съм, но те поздравявам за поведението, което сте имали с мъжа ти. Аз съм попадал горе долу в неговото положение, с разликата, че не се е стигало до физическа близост. Не е за пренебрегване, че понякога някакви сили поставят на изпитание брака и понякога брачните партньори не се усещат, че точно това се случва. И единият от тях е замаян и отнесен от 'любов'. Всяка конструкция като брака и семейството има слаби места и приложена голяма сила в тях може да ги разруши или повреди сериозно. Например, оженили сте се, обичате се, но не сте изживели някаква неземна страст. Резултатът е, че в определен момент на някой му светва - ето това е страхотна любовна връзка, която не трябва да изпусна. Говоря от личен опит, защото точно това си мислех, че е нещо, което не може да се повтори. Обаче всъщност не е така - всяко прекалено нещо е вредно - както безумната побъркваща страст, така и апатията Не е необходимо да се обвинява конкретната жена или мъж, която е замесена - може и тя да не се усеща за какво става дума. Най-вероятно тя има други мотиви. Всъщност това си е тестване на брака.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 1df93491f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Номер 35, е и? Много ясно, че като остареем всички погрозняваме и наделебяваме... В крайна сметка и умираме! Това значи ли, че не трябва да живеем докато сме живи? Сигурна съм, че тази жена и да не е била любовница на мъжа ти, пак е щяла да стане стара и напълняла, но е нямало да има хубаво изживените си моменти на щастие и удоволствие, ако не е била с него. Животът трябва да се живее, не просто да се преминава през него. За протокола и аз си падам по много млади мъже горе-долу като авторката съм.
Ж38

 
  ... горе^
преди: 10 години, 27 дни
hash: 467dd1ee8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Аз съм 35... и сърдечно благодаря за коментара на 36.... наистина съм впечатлена. Благодаря и на 37-нищо, че ми се нахвърля. Аз съм убедена, че ако лично познаваше жената за която пиша, НИКОГА не би я защитила. Няма нищо лошо, мила госпожо, че си падате по по-млади мъже. Че има ли човек, който да не се впечатлява от младостта и красотата? Мисля, че няма такъв... А жената, която вие така горещо защитавате, преди връзката си с моя съпруг имаше дългогодишна връзка със съпруга на сестрата на мъжът си. Така го беше омотала... така го насъскваше срещу жена му... стигаше се много пъти до физическо насилие.... абе в прав текст, под влияние на любовницата си, той пребиваше жена си... и в сюблимния момент любовницата се появяваше като синя каска да ги разтърве.... и клетата съпруга обожаваше спасителката си... тоест жената, която и причиняваше всичко това... Тя се опита и при нас да преповтори целият сценарий... но не можа... просто моят съпруг се оказа по-умен и не го позволи... а за хубаво изживените моменти сигурно сте права.... уцелихте ме право в сърцето... директно... разказахте ми играта.. Както и да е.... нали сълзите пречиствали... От все сърце ви желая щастие....

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0ce5984e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Искам нещо да споделя във връзка с тази тема. Разтревожена майка съм на мъж вече на 29 години, който има връзка с омъжена жена на 44 години с две големи деца и съпруг. Моят син живее с нас, защото заплатата му не позволява да живее самостоятелно, а и няма къде. За връзката си с тази жена той крие от нас, но ние рабрахме от други хора за това. Тази жена го търси по телефона непрекъснато по 3-4 пъти на ден(всеки ден), също праща sms –и непрекъснато. И това вече продължава година. Непрекъснато му иска разни суми за свои работи, доколкото разбрах където и да отидат той плаща. Аз съм възпитана в други ценности и това да оставиш децата си и съпруга си и да тръгнеш с мъж, който не ти съответства по възраст, за мен е неморално и съсипва и твоето семейство, а и живота на мъжа с който си тръгнала. За мен това е безизходна връзка и загуба не време.
Не знам какво да правя и как да говоря в този случай?

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 383f7e1a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Я малко да възкресим тази тема. Измислена, или не, в нея има много истина. Ще дам един пример със себе си.
Не съм омъжена, но живея с приятеля си и имаме бебе. С него съм от 7-8 г. На 38 съм. Имахме много перипети в тази връзка и определено не бих казала, че някога сме били лудо влюбени или нещо подобно, но в крайна сметка, обмисляйки преживяното и натрупания опит, се оказа, че той е един добър избор за партньор, въпреки кусурите си. Както и да е.
Преди време имахме доста проблеми във връзката и аз се влюбих в много по-млад мъж от мен, абе направо си беше момче. Тогава беше на 20. Бях му първата, а чувствата бяха взаимни. Пак повтарям, аз не бях омъжена и нямах деца, живеех с родителите ми, пречката ни беше възрастта. Аз исках дете и семейство, а момчето не беше готово и виждах, че с тази любов затъвам. Че ще остана сама един ден, затова сложих рязко чертата и казах край. Събрах се пак с приятеля ми, забременях и заживяхме заедно. Роди се и детето, но не престанах да обичам въпросното момче. Страдах много и пак страдам. Боли ме, че така се чувствам. Искам да съм щастлива с приятеля си и детето, а не да страдам по друг. С въпросното момче сме си писали от време на време. Приятеля ми разбра, прочете ни разговорите в скайпа случайно и от тогава е някакъв ад в нас, въпреки че връзката с момчето ми беше от преди да заживея с приятеля ми. Не ми се живее направо. Промени се коренно към мен. Студен е, груб е. Мрази ме може би. Непрекъснато слушам реплики от типа "по млади гаджета ли отиваш", "как беше с оня младия", "явно съм дърт за теб, бегай по младоци" и т. н. и т. н. Не ви пиша тази история да се оплаквам, а да ви предупредя! Правете каквото ще правите, само гледайте съпрузите/съпругите да не разберат, че лошо ви се пише. Ще живеете в постоянно напрежение.
Това е от мен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 95dead4f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Ще продължа тази тема, защото, ако я бях чела преди 4 години, щях да изпитвам съжаление, защото когато има флирт и приятно докосване, всичко се случва. До авторката:Преди седмица бях на дискотека и там се случи-не защото пих. Той е точно 21 г по-малък от мен, аз на 46 години /господи/Нашите магазини са врата до врата, работим 3 години. Това с танците, това с нежното докосване на блус, всичко това беше прекрасно. Сега аз съм на твоя хал. Знам, разбирам и прочие, но ако продължи това и аз ще загазя. След прекараната нощ, подържаме разговора, но все си мисля, че ще се сзкоши и ще ме покани, а аз няма да откажа! Така, че напълно сега мога да кажа, че те разбирам и ти пожелавам да него забравяш, защото това ни кара да сме по-млади и предимно жени!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7c22acdc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Знам какво е... и е трудно. № 20 идентична история с моята. Сега си сърбам попарата, но си права, писано е било.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f7e721c826
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Ние сме заедно от 6 години. Аз-по голяма с 20 от него, той - преди момче, сега вече сериозен млад мъж с професия. Обичам го повече от всичко, той мен също. Никога не се караме, погледа му е нежен и влюбен както първия ден, в който призна любовта си. Няма изневери, няма несериозно и некоректно изнудване, че той е по младия и има нужда от излизане, от контакти с приятели. Излизаме заедно, приятелите са ни общи. Правим всичко заедно.. Той е моят любим, моят приятел, мое дете, моят мъж... Какво ще стане после не зная и не искам да мисля за това. Достатъчно умна и зряла съм, за да съм сигурна, че живота е днес, в днешният ден. Обичайте се, няма по хубаво от това.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dd4adbee70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Послушай и прочети номер 17. Не се подвеждай по разни тъпи приказки да си изживеш любовта, да следваш мечтите си с по млад мъж. Човек винаги има една истинска любов, при теб не е тази повярвай ми, това е увлечение. Има две големи дъщери и съпруг. Знаеш, че ако се събереш с младока и ако се разведеш, децата ти няма да те последват, а на тях непърва им предстоят бракове, любови, следвания... Пишеш, че имаш любящ съпруг? Е като е толкова любящ защо обичаш друг? Или на човек все не му стига.... И друго трябва да заемеш позиция. Ако действително си скъсала с младока, това е единственото правилно решение, ако друго беше предприела отиваш по дяволите. Аз съм минала по твоя път, но се овладях овреме и не съжалявам.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dd4adbee70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Това момче не е добре. Не може да те кара да напускаш семейството си, като сложиш черта на живота си до сега. Явно действа по детски импулсивно. За съжаление и ти не си добре. Искаш да продължаваш да виждаш любимия си младеж и да продължаваш да изневеряваш на съпруга си, но не искаш да се развеждаш, за да не нараниш близките си, та ти нима не осъзнаваш, че в момента с поведението си ги нараняваш? Или караш късен пубертет, където един от коментиращите писа или просто не си зряла жена?
Може би, защото съм мъж не разбирам такова поведение, а може и да не съм прав.
Другият вариант е да поговорите със съпруга си и той да ви разбере?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7a2ef6e5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   До 46. Определено не си достатъчно умна. Просто си мислиш, че си надхитрила природата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9d59fe4761
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   49, умна съм точно, колкото трябва, за да обичам и да бъда обичана. Природата отдавна е надхитрена по един или друг начин. Не се опитвам да надхитря живота обаче и спазвам заложените в сътворението му правила, а именно да има любов, любов и пак любов. Това е. Никой не може да заповядва на сърцето си, а и връзката между двама души не е само въпрос на случайност или секс и привличане. Имало е много неща, които сме направили аз и той един за друг, за да стигнем до тук. И всички те са били важни и специални. Аз не бих посъветвала никой да пропуска шанса си да обича истински.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dd4adbee70
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   До номер 50. Жена съм, но подкрепям 49 и не се обиждай - просто изразяваме мнение. Първо, много идеализираш връзката си с младежа, второ не разбрах само дали си имала преди това съпруг или деца..
И какво съветваш авторката - да напусне съпруга си и двете дъщери и да търси истинската любов с 20 години по млад от нея мъж? Понеже до сега любовта със съпруга и явно не е била истинска? ! Бъдеще с предизвестен край!!! Аз съм на 41 г., с две деца 15 и 13 г., омъжена за студентската си любов, но не мога да си представя, че ще зарежа семейството си и ще тръгна с 20 годишен младеж, каквото и да е направил за мен или аз за него, и каквото и сърцето да ми подсказва. Налице са ред несъвместимости и слепец трябва да си само, за да не ги виждаш. Прощавай, не искам да те засегна, възможно е да съм старомодна, но така ги виждам нещата.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2c50822c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Номер 51, номер 50 съм. Не се засягам. Не споря с никого и не налагам критерии. Подобни връзки са рядкост и не би следвало да са еталон. Всеки човек съди по себе си. Ето ти, говориш за своята връзка и брак, това е твоят начин, твоят живот. Моят е друг, други хора, друга любов. Никой не е старомоден или пък много модерен. Говорим за любов, не за сексуални фетиши. Не идеализирам нищо, ние сме заедно от много време, с всички трудности и проблеми на нормална двойка. Да, аз съм била омъжена, имам дете.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 94e5ab5c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   До 50 / 52. Госпожо здравейте, аз съм авторката на темата "Сватба с по - голяма жена без да присъстват родителите и на двете страни" публикувана в сайта и ви моля за съвет. Накратко, нашият син се ожени за жена с 18 г. по- голяма от него, той е на 26, тя на 44 г. с дете. На сватбата им не пожелаха роднини и от двете страни и ние не отидохме. Искам да подчертая, че не сме му се месили в избора по никакъв начин, подкрепяме го изцяло. Явно обаче снахата не иска да поддържа контакт с нас. Дори след сватбата не дойдоха в къщи заедно. Синът ни идва от време у дома, но нищо не споделя. Явно снахата не желае и елементарен конта
Имам въпрос към вас: как успявате да балансирате с родителите на вашия избранник, който е доста по - малък от вас?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 05b6ef5eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   Родителите му живеят в чужбина, познавам само майка му и то от една две срещи. Те са интелектуалци, а и явно живота навън ги е променил и приемат нещата по широко. . Съжалявам, че при вас се е получило така. Това не е хубаво и със сигурност вашето момче не е щастливо от създаденото положение.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dd4adbee70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   До 55 от 54. Благодаря ви много. Нищо друго не ни остава освен да приемем положението такова, каквото е.
Всичко добро!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker