една любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

една любов
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1285 пъти
Здравейте на всички, искам да споделя моята история защото с приятели или роднини немога да споделя мойте проблеми защото се срамувам от мен самия! На 31години съм вече имам приятелка до мен от 8години но неможе да се кажат че нещата са сериозно защо ли? Защото за тия 8години ако е трябвало да са станали някой неща както при повечето ми приятели или познати или както правят нормалните хора.. свадби, деца, ремонти и т. н. Ще бъдя кратък. От голям град съм със заможни родители до тук ок, но преди 8г се срещнах с момиче в което се влюбих във външния вид най вече да бъдя честен. Тя беше красива и много секси, правех всичко за нея, както и тя за мен правеше неща които аз лично много ги приемах на вътре и ми бяха достатъчни. Работех в офис с език, изкарвах добри пари зада мога да си позволя лизинга на колата ми които беше единствен и сметките по апартамента ми които не бяха никак малки. Майками и бащами винаги са били до мен и ми помогаха с каквото могат, бях доволен от живота си но ми липсваше това че бях сам докато не се появи въпросното момиче до мен което след години ми преобърна живота! Ако се питате как ще ви отговоря накратко. С времето тя ме накара да напусна апартамента си и работата си, да се преместя в малкия град в който тя живе с родителите си, така и направих с простата си глава защото бях влюбен и глупав неочаквах просто какво правя и какво ще се случи с мен в бъдещето, запознах работа в склад като склададжия защото няма много избор за работа там, с времето парите нени стигаха а тя неискаше да работи както до този ден, живем с техните под един покрив и постояно съм под стрес защото проблемите стават все повече и повече, кредити изтеглихме да по освежим тук таме някоя стая в тях и накрая всичко аз изплащам и плащам сметките в тях докато техните изобщо не пипат нищо и недават лев, а парите ми не стигат проблемите не спират. Каже те ми какво да правя с нея обичам я много а тя постояно е недоволна от мен и ме натоварва психически и физически с родителите си не си говоря защото се отрекоха от мен от както напуснах дома си и работата си и съм напълно сам, приятели трудно да се каже че имам защото съм все пак в друг град и никой непознавам достатъчно добре за да го допусна да му споделя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1ce7344f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пхх много си се набутал с тая “красавица”, която се оказа краставица ама дървена и иска да те изработи отзад.
Абе, не е много, ама ако стоиш още ще стане много.
Нямаш никакъв проблем, дигаш чуковете, не си залепен за някаква тъпачка, отиваш при ваще, вземаш си пак работа, апартамент и кола и следващата я хващаш и тя да бачка и тя да изплаща апартамента и колата в големия град.
А не обратното и то в някво село и то при нейните мухъли.
Не ти ли се повдига бе! Ебаси изработения путю си, я се стегни!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 110792443f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Глупава постъпка на млад влюбен мъж, зарежи я и се върни там откадето си. Устрой си живота наново без нея тази жена не те обича а използва. действай докато още си млад, че ше минат годинкити и тогава ни семейсво ни нищо. Ж на 50

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ac783274c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Взимай си багажчето и беж. Още ли искаш да се пържиш в тая идиотия. Родителите ти ще ти простят, ще работиш нормална работа и постепенно ще си подредиш живота. Жени, колкото искаш. Нулирай ги тия грешки, не стой повече!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7765128d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали имаш красотата й!? Отговори си тя защо е тръгнала с теб, мисля че знаеш отговора.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4284a85051
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не мога категорично да отсъдя дали е така, но имам усещането, че са те хванали за дойна крава.
Според мен, единственият ти полезен ход е да се върнеш в града. Потърси родителите си, може да ти се сърдят, но те обичат. Ако покажеш, че искрено се разкайваш, може да ти простят и да ти помогнат.
Ако ли не те приемат, търси начин да се върнеш - работа, малка квартира.. Ще ти е трудно в началото, но по-добре труден живот с надежда, отколкото труден живот с отчаяние.
Колкото до жената до теб - ти си я последвал в малкия град, защото си я обичал. Сега тя ще те последва в големия град, ако те обича. Ако не те последва, не си струва да си с нея.
Мисля, че сам осъзнаваш, че си постъпил глупаво в името на любовта. Все още имаш шанс да вземеш живота си в ръце обаче. Ти трябва да си автор на съдбата си. Не позволявай на друг да те води за носа, дори в името на сляпата любов.
Успех,
Жена 32г.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a598eb7a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тя не те обича. А те използва. Върни се в своя апартамент, опитай се да се върнеш на старата работа. Ако тя те последва, значи те обича. Ако не-не съжалявай. Щом за 8 години не ти е родила едно дете, значи нещо не е наред. Гледа на теб като източник на пари, на практика ти издържаш нея и родителите й. Срещу какво? Срещу секс? Мисля, че заслужаваш много повече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bcd3968225
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Остави я за малко и тръгни, върни си рабората, апартамента. Оставия сама, ако те обича истински е нейн ред да порасне и премине през всичко. За друг път да си наясно дали ще харесваш външността в която да се влюбиш или ще опиташ да опознаваш и хората отвътре. Още не е късно да вземеш живота си в ръце. Да, ще боли, но си минал през толкова проблеми досега, че си кален и имаш силите да се справиш, този път заради себе си. Има свестни момичета и те изглеждат добре, защото отвътре го излъчват.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 965072cf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вземай си багажа и да те няма защото до тук си само със заеми надявам се не големи. Следва да ти разбият психиката нервната система и здравето като цяло. А ако и роди.. Казвам ти го от опит аз помагах на сестраи на моята бивша с пари психическа и физическа помощ мъжът и я биеше като магаре занесох я нарязана цялата в болницата. Адвокати дела пари. Техните теглили заеми ЧСИ ги изрита от апартамент за 10000лв а той струва 60000е и ми се обадиха с багажа на улицата какво да правим. Щях да го платя ако бяха се обади ли преди да подпишат. Давай квартири работа за едните другите нямаха какво да ядат. Бившата не работеше. И така няколко години помагах те се постабилизираха и започнаха с интриги завист че те не са добре на квартира и изнемогват а бившата с мен вземаме наеми аз работя за себеси и сме добре. Панаири скандали запознахая с един ц.... н и ме заряза. С дете разбит сън стомах и нерви. Няколко години ми трябваха да се възстановя. (Това за мен е един голям урок не съжалявам можеше и по зле да е да са живи и здрави) Такаче ако искаш да си спестиш проблемите бягай.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8b4099f4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На такива като теб им се вика "путкопоклонници".
Ако се осъзнаеш, може и да попреобърнеш нещата около себе си, ако ли не - още сега си свършен.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 973dec09dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много зле, авторе. Обикновено момичетата от малък град са готови и задника си да дадат да отидат в голям, при теб точно обратното. Бий си шута, цял живот ли ще ги издържаш и ще се гърчиш като склададжия? Тя никога няма да работи, цял живот ли ще дърпаш сам каиша? Нищо фатално не се е случило, не бъди идиот. Няколко приятели си хванаха подобни красавици, нищо добро не излезе, мързи ги да работят, мъжете се убиват от работа, безпаричие, скандали, след време жените не са красавици вече и какво остава.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7be6bdbc73
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Каква любов, кви 5 лева!!! Ти не си мъж, ти си путьо!!! Един здрав бой на всички и чао!!! Заради една путка да изгубиш всичко в живота!!!! Бегай бързо!!! Здрав си, прав си, жени много!!!! Не се оставяй да те мачкат!!!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ad3b2bf902
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Поговори с приятелката си и й сподели, че изнемогваш по този начин само ти да плащаш за всичко там при положение, че сте четирима работоспособни хора в тази къща, обясни й и колко непълноценно се чувстваш с тази работа и че всичко това ти тежи, а когато двама души градят живота си заедно всеки дава своя принос, а не лежи на чуждия гръб.. Освен това след толкова време се очаква да мислите за отделяне и създаване на семейство.. Под един покрив различни поколения винаги е мъка..Кажи й, че я обичаш и си го доказал, но не издържаш да живееш по този начин и й предложи да се върнете и да заживеете в твоя апартамент, да започнете и двамата по-доходоносна работа с перспектива за развитие.. Вече ако ти каже, че не желае се замисли как да постъпиш с живота си и дали се оценява отсреща какво правиш за нея.

Вещица

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker