Бившият ми получи всичко, но не го заслужава. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми получи всичко, но не го заслужава.
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1049 пъти
Здравейте! Това е малко дълга история и благодаря на тези, които искат да я прочетат! <3 Вярвам, че ще е интересна.

Преди повече от година имах приятел от друга държава. Той не беше нито красив, нито много учен, но имаше голяма харизма и беше много спокоен и мил човек, който беше преминал през доста страдания. Станахме добри приятели, само че усетих още от първия ден, че той иска да бъде с мен.

Не исках в никакъв случай връзка от разстояние и много му се дърпах. Бягах от него, но той правеше всичко за мен, а аз чувствах огромно необяснимо привличане и химия между нас, от които се опитвах да избягам. Преследваше ме близо една година.

С времето вече ми беше трудно да отричам чувствата си и реших да му дам шанс. Първото му обещание беше, че ще започне да събира пари, за да ме види. Така нашата връзка започна.

Имаше много проблеми в семейството си, взимаше хапчета, здравето му беше влошено и аз правех всичко, за да му помогна.
Дори плаках, че не спира лошите хапчета, които знаех, че го тровят и не се грижи за себе си. Толкова бях загрижена за него и благодарна за усилията му към мен, че си казах, че ще направя всичко, за да е щастлив. Обсипвах го с любов и го защитавах срещу всеки, който дръзнеше да каже нещо лошо за него. Бях винаги зад гърба му.
Дори приятелите му ми се възхищаваха и ми благодаряха.

Постоянно ходеше по болници и аз се молех всеки ден да оздравее. Имаше слаба имунна система. Постепено, след много разговори и усилия от негова страна да ме послуша, и да направи правилните неща, той се оправи и докторите му казаха, че е по- добре. Аз бях много щастлива за него и тогава ми каза, че иска да сме семейство един ден и, че ни е сънувал женени с две деца.

Само че в момента, в който напълно оздравя, нещата коренно се промениха.

Първо започна да се затваря в себе си и да играе по цял ден видео игри.
Аз се радвах, че е добре и го подкрепях, но той започна да ме отблъсква. Не работеше, не се хранеше, просто по цял ден играеше. След време свикнах с това и колкото и да ме болеше, спрях да правя проблеми и го оставих намира да си играе.

После обаче започна да се бие навън с някакви хора, да пие, да прави неща, които не бяха нормални за мен. Аз го спирах от побоища и му заповядвах да си стои вкъщи, понеже знаех, че преди е щял да стигне до затвор, ако не е бил баща му.

Постепено започна да се държи неуважително и да ме обижда, но го отдавах на лошите взаимоотношения с майка му, която сякаш го мразеше и не му обръщах внимание.

( Не разбирах много любовта тогава, за това позволявах всичко това да се случи и не го нападах или оставях. )

С времето обаче държанието му стана дори арогантно и започнахме да се караме.
Той решаваше всичко, като просто отново отиваше да играе с приятелите си. После започна да ходи на ексурзии, чувах момичета в стаята му докато си говорим, за които казваше, че няма никой и просто ми се причуват неща, и затваряше телефона. Казваше от време на време "на шега", че ще ми изневери и, че иска да спи с приятелките ми и му липсва секс.

Това много ме нараняваше, но той казваше, че просто мрънкам за нищо и ме караше да се чувствам виновна. Наричаше ме твърде ревнива, че не му давам да си има приятелки.

След месеци някакъв непознат човек се свърза с мен веднъж и ме ЗАПЛАШИ, че трябва или да го оставя намира, или нещо лошо ще ми се случи, знаел къде живея и така нататък. А след това ми каза, че той трябва да е с друга, а не с мен. Всичко това ме хвърляше в толкова много тъга и стрес, че не мога да ви опиша!

Чувствах се ужасно. Но го обичах толкова много, че продължавах да се грижа за него, когато не се чувства добре и дори организирах прекрасна изненада за рождения му ден, която всъщност го разплака и ми каза, че никое момиче не е правило такова нещо за него. Приятелите му му завиждаха, че има момиче като мен. Или така поне ми казваха.

Но дори тази малка светлинка беше фалшива. Скоро след това отново започна да се държи зле.
Така след много страдания, ние се разделихме, но той поиска да бъдем приятели- голяма грешка! Постоянно говореше за други момичета и как си мечтае за тройка, всякакви простотии! Така след време ми призна, че вече си има друго гадже.

Аз разбрах някак по инстинкт, че той отдавна ми е изневерявал с нея. Разбрах, че дълго са ми се подигравали зад гърба ми и си е писал с нея, а човекът, който ме е заплашвал, е бил самият той.

Страдах все още, но постепено, разбирайки какъв човек е, спрях да го обичам. Приех, че просто съм губещата в цялата ситуация. Само за месеци той беше успял да събере пари и да се види с нея, направиха си снимки и макар тя също да беше далеч, сякаш връзката им потръгна изведнъж.

Моментът, в който чувствата ми към този човек изчезнаха, за мен беше истински триумф! Почувствах се свободна, щастлива, сякаш ми поникнаха криле! . Съжалявах просто, че съм го срещнала, защото преминах през истински ад, само и само, за да стигнем до деня, в който ще го видя наживо.

След време обаче, докато беше още във връзка с нея, той започна отново да ме търси и да не ме оставя намира. Отново ме обвини за всички проблеми, които сме имали във връзката ни, особено за периода, в който не исках да съм с него. Нарече ме ужасно момиче и, че никой няма да иска да е с мен.
Само, че за мой огромен шок, в един от разговорите ни, той започна да иска секс чат.
Аз казах НЕ! Няма да позволя да причини на приятелката си нещата, които причини на мен! Отказах му и му казах, че това няма да е правилно и, че не искам да сме приятели.

След месеци обаче, той отново се върна, искайки секс, и ми звънеше по двадесет пъти на ден от различни номера. Накрая аз му вдигнах и му се развиках, защото е досаден, а той се смееше от реакцията ми и дори стигна до там изведнъж да си покаже члена. Веднага затворих телефона без обяснения и го блокирах отново.

Дори до този ден той все още иска да сме "приятели" и изобщо не го разбирам за какво! Има момиче, което според него е хиляди пъти по- добро, така че защо ме притеснява? Не разбирам такива мъже! Ще си сменям номера скоро само заради това!

Яд ме е, че получи момиче, което явно е перфектно, той така казва. Успели са да се видят наживо, но дори не я заслужава, щом прави тези неща зад гърба и. Наистина преди вярвах, че съм твърде ревнива и хленчеща, защото толкова ме беше грижа за него, но сега започвам да мисля, че той просто не е момче само за едно момиче.

Имаше си и добри черти, не казвам, че е лош човек, но не знам какво да мисля за цялата ситуация. Просто това беше най- ужасната и драматична връзка, която ми остави доста рани и депресия, но се радвам, че свърши. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 06229ac77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам си дебелана, която има "връзки" само в интернет. Каква връзка имате след като никога не сте се срещали дори, а камо ли да правите секс? И тоя наркоманчо на 20г ли е или толкова му е акъла? Уж бил много спокоен - кое му е спокойното, сигурно безсилен или упоен от хапчета. Като ги няма спира да е спокоен. Вземи отслабни и си търси някой навън, а не въображаем член в друга държава.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f61c1dbfbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Аз не мисля, че това е било връзка. Доколкото разбирам вие сте се видяли веднъж, два пъти? Може и да не съм разбрал правилно, не знам.
Но във всеки случай няма нищо, за което да го съжаляваш този тъпак. Мъж съм и такова държание от друг мъж е жалко за мен. Или правиш всичко за да имаш една жена и оставаш с нея и я цениш след като си я спечелил, или не си играеш игрички. Не стана ясно и вие на по колко години сте, мисля че има някакво значение все пак. Мисля че след време ще мислиш по- трезво.
Искам да кажа, че няма абсолютно нищо, за което да съжаляваш. Изглеждаш на добро и съвестно момиче и не заслужаваш такова държане. Обичала си го, той ти е показал, че е нямало за какво и не те е заслужавал. Колкото по- бързо го изтриеш от ума си, толкова по- добре за теб.
А колкото до въпросния, или не е дорасъл още и затова му е такова държанието, или нещо от тези хапчета, за които говореше в началото може да е
От сърце ти пожелавам да срещнеш истински мъж, който да те цени и уважава, такъв, какъвто заслужаваш

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: df75b37be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не разбрах дали сте се видели на живо. Но това ти е за урок никога да не спасяваш мъж от болести и пр. Когато оздравее те зарязва. Аз помогнах на един да се избави от пиянството. И в момента, в който си стъпи на краката тръгна с друга, по-млада. Е, след това се разделиха, и пак почна да ми звъни, но веднъж щом те е предал, ще те предаде винаги. Добре си направила, че си му отказала повече комуникация.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 59a22922e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Връзка от разстояние е тогава, когато хората все пак се виждат. Аз имам връзка от разстояние. Приятелят ми живее на около 100 км. (в съвременния свят това не е много, но пък не е и малко за работещи хора) от мен, в друго населено място. Но се виждаме 1-3 пъти седмично, прекарваме отпуските си заедно и планираме да се съберем да живеем заедно. Да си пишете - това НЕ е връзка. Не и връзка, каквато си въобразяваш, че си имала.
Ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker