Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121259)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2160 пъти
Здравейте! Ще разкажа накратко своята история. Бих искала съвет и вашата гледна точка.
Имах доста дълга връзка 6г. и 2месеца. Отналото не го харесвах и доста го режех преди да тръгнем, но той удържа, беше доста настоятелен. В продължение на година и половина не спираше да ми показва, че държи на мен, разни подаръци, мили думи и така един ден реших да се съберем. Той беше много влюбен в мен и беше мечтаното гадже. С течение на времето се влюбих и аз. Връзката ни беше много сериозна, учехме заедно, след това записахме университет и всичко си беше точно. Годините минаваха, а аз бях толкова радостна, че сме заедно и, че държим един на друг толкова много. Но както знаем всички всяко нещо има своя край и това важеше и за нашата приказка. Един ден каза, че е по-добре да се разделим, не искал да ме мъчи повече, понеже не сме могли да се виждаме често и някакви такива глупости.. Аз осъзнах, че иска да бъде сам, иска да се среща с други жени и да види как е с тях.. в момента сме в добри отношения, за празници си пишем, след това ме пита как съм, какво правя... но наскоро от обща позната разбирам какви неща всъщност е правил зад гърба ми.. докато сме били заедно... спал е с някаква, която пред мен наричаше "боклук" излизал е с друга.... предлагал се е на трета..... "бил много добър в леглото, щяла да изпусне ако не спи с него".... и кой знае още какви неща аз не знам, а си мислех че той е идеален и, че наистина ме обича... тук идва въпросът защо е бил с мен цели 6г.? Защо не спря да ми казва, че ме обича и, че се радва как ни се получават нещата, а всъщност ми е изневерявал най-нагло зад гърба.... а сега се изживява като олейбой...Мина се година от нашата раздяла, а аз едва сега разбирам тези неща, не знам дали да му искам обяснение, дали да не му пиша изобщо... Вие как бихте постъпили... много съм объркана...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 115ee0f8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И на теб ще кажа същото, както на онази, която скочила от небето до земята:
ако искаш свестен и читав мъж, хвани си някой и си го отглеждай в продължение на години дома като стайно цвете - чак тогава се омъжвай и създавай семество. НО това няма как да стане с някой измекяр и тея, приличащите на мутри използвачи.

Не си единствената лъгана, има много като теб, но да те пита човек, за толкова години как не го хвана поне веднъж? Излиза, че не само той ти е губил времето, но и ти самата.
С такъв как можеш да създадеш семейство?
Намери си някой свестен.

Айде успех и умната оттук насетне.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9ada20e60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай повече с него и си намери друг.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6a7d29cb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Идеалното нещо, което можеш да направиш е да продължиш с вдигната глава. Всеки си намира майстора, рано или късно ще му се върне не се съмнявай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5c731ca098
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз бих му писала,за да го поставя в неудобно положение и повече не бих имала никакъв контакт с този човек,дори и на улицата няма да го поздравя.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 36e3545122
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Познавам такъв мъж (макар, че не знам дали да ползвам точно тази дума) по скоро някъкво подобие на мъж. Женен е от доста години ама това не му пречи да си играе игрите, същите като на твоя човек с една си пише с друга излиза, на трета обяснява колко е велик и колко е испуснала, че не е била с него абе голям играч. Жена му понякога разбира за подвизите му друг път не. Имаха две деца, тя разбра за някаква негова афера, не знам от него дали е искала обяснение, но знам че е търсила такова от жената с която е имал връзка, изкарала я к***а, долна и каква ли още не. Любовницата се одръпнала а съпругата, скоро роди и трето на въпросния хубосник.
Разказвам ти това, за да ти стане ясно, че с такъв човек не те чака нищо добро, тези хора не се променят.

Ж33

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 559d1bc79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не се занимавай, има си карма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ff9cda0ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодариму за тази и тази и продължи на пред. А за другото както казват всичко се връща.

А връща ли се всичко?

М32

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 245ef84ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Наситил ти се е... Наистина печало, защото както го описваш, докато си го режела, отблъсквала, той е бил много амбициран да се докаже като мъж, и е успял най-накрая... Знам ли вече - може би първоначалните ти резерви към него са били някакво предчувствие за проблемите, които в бъдещето ще ти създаде... Догадки!

Как да постъпиш? Щом те гони от себе си, как можеш да постъпиш? Естествено, ще си отидеш, но той може би ще съжалява, че така се е отнесъл. Може би именно ти си неговото щастие, а другите мацки ще го направят нещастен, ще го наранят. Съдба! Карма. Жал ми е за хубавото ви начало... Когато една любов умира, е тъжно.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 04504551dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти си му била сигурната, а другите са били разнообразие. На много хора се случва. Това, че ти казва, че те обича, не значи, че е верен. Не се занимавай с него. Тай ще си намери майстора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8eaa621ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   (От авторката) Здравейте, наскоро разбрах, че му било празно без мен, казвал на приятели как му е мъчно много. Майка му, баба му, брат му, не спират да ми звънят все още да ме чуят как съм, какво правя. Тези хора ме приеха като част от семейството си, брат му ми казва, че непрестанно му повтаря какво момиче е изпуснал, как ще го е яд.. опитвам се да прекъсна връзка с тях, но някак не мога, аз също много ги обичам, това са 6г.. непрестанно уважение и обич от цялата рода! Като ме види е някак гузен, гледа ме виновно, гледа в земята, когато го питам как е.. никога не ми казва - добре, а винаги изтъква някакъв проблем.. казва ми, че не може да се похвали с нищо, може само да се оплаква.. до колкото знам пази всичко наше, дори снимката ни на нощното му шкафче седи все още.. объркващо е

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c182236f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Що го прави... по същата причина поради която и много жени го правят - искат нещо сигурно, но като им се отдаде шанс за нова тръпка, не щат та я изпускат. Поне по някое време те е отразал официално вместо да те разиграва дори повече...

И един съвет, това че те е преследвал като куче без самоуважение, не значи че е бил много влюбен. Обикновено хора с интегритет, като разберат че не ги харесваш и цениш, не се въртят наоколо и гледат как ги "режеш". Напротив - хора без самоуважение го правят, готови на всичко да спечелят някоя жена. И логично - както може да си ти, така може и да е друга. Преди е заплюл теб, сега е заплюл да ходи след друга. Дето викат - нищо лично...

Това е всъщност дефицит в женската психика - или тръгва след визуално атрактивни мъже, или такива които очакват да се върят и "доказват" с години (извесно като френдзоната), щото не го чувствали. И двата типа мъже са без интегритет, без гръбнак, така че не се учудвай. Нормалната връзка... каквато за съжаление аз не съм виждал, е базирана на взаимно уважение и постепенно сближаване. Тогава вече е до личност, но еволюционно хомо сапиенс е много далеч от подобно нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b104d13c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не вярвай на приятелки. Не гледай назад и не търси отговори. Запази хубав спомен за приятните мигове заедно. И.... Продължи напред.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 79f3645edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Пълен игнор! Той се гаврил с теб с години, правил те на глупачка, подигравал се е с чувствата ти и си взела да го питаш как е и да слушаш за проблемите му?! Ти осъзнаваш ли какъв боклук си пуснала в живота си и в леглото си и колко от най-хубавите си години си пропиляла с него? И никакви уважения на родата му, съжаления и пр. няма да ти върнат изгубеното. Просто ги отрежи и им кажи да се обаждат на ония, с които се е търкалял, докато те лъже.
С такива като бившия ти има само един начин - плюй и отмини.
Най-голямото му наказание е да те види, че си щастлива с друг.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 39fe51e5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Почти на 100% съм съгласен с Н13, казвам почти, защото не е нужно да наказваш родата му, не е нужно да "режеш", ако са умни сами ще се усетят.
Честно казано, чудя ти се, а и не само на теб, на упорството да не проумяваш, че всичко е приключило и бъдеще с този чУвак нямаш, няма за какво да го питаш как е, няма за какво да му пишеш, няма какво повече да си кажете. Не е нужно на всяка цена да го мразиш, но какво още имаш да си кажеш с човек, който те е заплюл, какво очакваш, някаква милостиня, подаяние, очакваш да се завърне след една година, да те прегърне и всичко да се окаже сън??? Няма такива сънища!
И както 13 е казал/а "Най-голямото му наказание е да те види, че си щастлива с друг." - дай си шанс и бъди щастлива с правилния човек, на този не е необходимо дори да му го казваш, има си хора, които ще му "снесат".

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3cc7782b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Гледай си живота и да не ти пука. Миналото, минало

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6aa49fe493
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Най-добре се дистанцирай напълно от него. Или поне доколкото е възможно, предвид общите ви познати. И да го питаш - какво очакваш да ти каже? Тогава те е лъгал, а сега ще ти дава обяснения? Макар че няма смисъл, ако искаш му кажи, че знаеш, но да искаш обяснения и да задълбаваш е абсолютно излишно. Разделени сте от година! Просто спри да се интересуваш от неговия живот, изключи го от живота ти (дори това, че си пишете, го прави част от живота ти) и гледай твоя собствен живот!
Ж32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker