Права ли е приятелката ми?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121532)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Права ли е приятелката ми??
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2325 пъти
Пише ви млада жена, която е доста дебела 30 кг над нормата. Момчетата винаги са ме отбягвали и са се отвращавали от моя вид. Заради това преживях и много изневери от мъже, които уж са "различни и външният вид не бил важен". Успокоителни лъжи. Та от скоро се взех в ръце, защото ми писна. Платих си за тренировъчна програма и хранителен режим от треньор. Една моя приятелка има същият проблем и тя е дебеличка. И тя не се харесва, но разликата между мен и нея е, че тя все още отрича диетите и фитнеса и е убедена, че нашата структура си е такава и, че каквито и усилия да положим ще са на вятъра и, че не си заслужава. Говори ми как трябвало да се примирим и началото категорично не й вярвах. Защото доста хора ме убедиха, че с правилен хранителен режим, нисковъглехидратен, редовни тренировки дори и с ИР, Хашимото, хормонални проблеми и подобни да си пак е постижимо. Мотивирах се. Но вчера както пак коментирахме с моята приятелка по въпроса, тя ми даде един пример. Пример, който ме побърка и притесни. Примерът е с породи кучета. Цитирам я горе долу както съм запомнила как ми го е казала:

"Представи си че имаш един лабрадор и един далматинец. Представи си, че храниш лабрадора си много умерено, със стриктно спазване на режим, изготвен от ветеринар, че го водиш редовно на тренировки и прочие. А сега се замисли, че много хора по този начин отглеждат лабрадорите си, защото държат на тяхното здравословно състояние. И все пак - да си видяла накъде лабрадор с такова красиво и стройно тяло, каквото е на далматинеца? И на хрътките. Не. И защо? Защото структурата на породата е такава. Приеми, че такива сме и породите хора спрямо структура на тялото. "

И това ме притесни. Наистина като разграничавам лабрадор, ротвайлер и овчарка от една красиво оформена хрътка примерно... ами ако аз съм "от тези породи"? Ако структурата си ми е такава независимо колко и какви усилия полагам? Много се бях мотивирала към новата промяна на моя начин на живот и имам нужда да чуя вашите мнения има ли смисъл от това изобщо и права ли е приятелката ми... Не искам никакви излишни килограми и един да е. Защото нито веднъж през моя живот не съм изпитвала чувството да знаеш, че си красива. И общото на тази тема с Любов и изневяра е това, че моето тегло и моята грозотия са причината всички момчета, с които съм се захващала да са ме използвали просто защото им липсва женско внимание. Както и да е, дълги години отричах диетите и спорта и вярвах, че аз съм красива посвоему, но от месец осъзнах колко жестоко съм се лъгала!! Да, за по- голямата част от жените външният вид няма значение, но за мъжете има значение и това е първото, което забелязват в една жена.

Давам пример - аз самата примерно не държа на атлетичен хубавец. Много ще се изненадате... но. Мен лично много ме привличат ( и като приятели) мъже, които са много остър и труден характер. Нервни, много строги с хората, емоционални, понякога заядливи и дребнави в очите на другите. Които е много трудно да ги впечатлиш и спечелиш. И отблъскващи другите хора с характера си. И не само за интимни партньори, искам да създам приятелство с такива мъже. Предостатъчно ми е. Какво виждат другите хора в такива мъже? Заядливи гадняри, които крещят за щяло и нещяло. Какво виждам аз в тези мъже? Друг начин на възприятие на света, по - различна гледна точка, много емоция в тях, много тайни и толкова тъга!!! Но такива винаги са ме отхвърляли като пътен знак ако се опитам да ги заговоря, защото такъв тип хора подсъзнателно определят дебелите жени като лакоми, безотговорни и мързеливи. И не ги обвинявам, разбирам ги напълно!! Държат си на изискванията!! Прави са!! Безотговорните хора за тях нямат място в живота им дори и като познати!!! Аз трябва да положа усилия да не им създавам впечатление на безотговорна, лакома и мързелива!!!

Готова съм на усилия, единственото което ме тревожи е да не би да е права приятелката ми... с примера за породите кучета... тя самата не желае да положи усилия. Хем се комплексира и тя заради външния ѝ вид, хем все още няма мотивацията да опита поне.
Силно се надявам да достигна мечтаната от мен фигура и след 1 година да ме види в този вид и аз да се окажа правата и по този начин да я успея да накарам да повярва, че и тя може и да се опита и тя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17b82d6f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Приятелката ти не е права. Докажи й го!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6ac9391aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   В крайна сметка можеш да експериментираш и да видите нагледно кой е прав.

Познавам хора, при които въпреки всичкия фитнес и режим, не се е получило абсолютно нищо (може би не тренират правилно или просто тялото им не реагира, не знам), но познавам и такива, които наистина отслабнаха, въпреки че са си дебели по природа. Но при тях просто е по-трудно и трябва постоянство. Малко да се отпуснат и веднага си връщат колиграмите. А това е голямо бреме, защото изисква време, пари, непрекъснати усилия и постоянно да се лишаваш и внимаваш какво ядеш. Особено когато имаш дете и мъж, става сложно. На работа ли да ходиш, с мъжа ли да прекарваш време, домакинството ли да въртиш, детето ли да гледаш, на фитнес ли да ходиш. И особено при някоя стресова ситуация, когато ти остава поне да се наядеш като хората - ааа, не може, на режим си.

Ами не всеки може да понесе това. За някои това е едва ли не целта на живота им и го правят, но нормалните хора искат да имат и други интереси освен да правят тяло.

Вече всеки сам си преценява струва ли си цял живот да виси във фитнеса и целия му живот да се върти около това или иска да си живее, както му душа сака и поне да си е спокоен.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2aff44b6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 1.

Според структурата на тялото ти може да не направиш супер стройната фигура, но поне ще се оформиш и стегнеш и ще изглеждаш по-добре.
Продължавай с режима и тренировките и докажи на приятелката си, че греши.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6968cf3013
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пълни глупости! Имам Хашимото имах и ИР, и имам изкарана видима коремната мускулатура, сиреч преса! Бях наднормен 25 килограма и ги свалих точно за 6 месеца със НВД,Кардио и Силови Тренировки. Няма такова нещо като породи хора, нямаш дебел кокал и прочие. Просто сте мързеливи, безволеви и се тъпчете с въглехидрати. Можеш да слушаш "тъпата" си приятелка, да се оставиш на течението и да ревеш как видиш ли другите се раждат със стройни фигури с ти не... Или да се вземеш във ръце и да видиш тялото си в най добрата му светлина...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f603e14f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз лично като малък бях с много слаба структора но за сметка на това бях висок.Спомням си че на 14/15г започнах да тренирам за да кача кг ,думата диета лично аз много я мрязя и никога несъм спазвал диета,просто ядох повече и си имах режим но пак казвам несъм се съобрязявял че днес трябва да ям по часовник и т.н. Също така взимах и хранителни добавките от които 50% работеха другите 50% неработеха..И кво да ти кажа от 66кг на 14г до 18годишен тежах близо 100кг тялото постепенно започна да ми се променя аз самия също,стана ми навик да тренирам да ям каквото трябва и искам да ти кажа че всико това което ти искаш е възможно и с времето в залите съм видял наистина много и всичко си е до човек.Трябва си постоянство , от време на време поне хубава храна и здрав сън.Като ти прочетох историята се сетих за една съоченичка която беше по малка от мен с две години и не беше толкова пълна но въпреки това никой нея харесваше.Момичето започна да тренира в друга зала и за две години няма да ти казвам как изглеждаше..Комбинираше всяка тренировка със солариум за да хваща и постоянен тен.Такаче няма от какво да се отказваш важното е да не бързаш в фитнес залите и да изпълняваш правилно всяко едно упражнение ,малко ще се ограничиш от някой храни и ще се получат нещата но най трудното е от самото начало после с време става всичко лесно запомниго това!

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 97f198272a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Отслабни, но не за да доказваш нещо на някаква приятелка, или да влезеш в критериите на някакви повредени психически мъже, а за да се харесваш на себе си. Такива мъже в дългосрочен план няма да се отнасят добре с теб, дори и да имаш топ тяло, те не се отнасят добре с никоя и никого по принцип. Като те чета освен сваляне на килограми, имаш да сваляш доста и от психиката си. Затова за собственото ти самочувствие ще е добре освен да отслабнеш, и да започнеш да посещаваш психотерапевт, казвам ти го това най-добронамерено.

Обаче имам една много сериозна забелжка към текста ти - абсолютно невярно е твърдението ти, че за по-голямата част от жените външният вид на мъжете нямал значение. Да, има жени, които правят секс с грозни(казано най-общо), че и се събират с такива, но това са изключения и в повечето(не казвам всички) случаи в основата на всичко стоят парите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2c7daf7692
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, вместо тези километрични алабализми напиши колко килограма си и колко си висока. Едно са 70 кг при ръст 1,75 например, друго са при 1,55. И слаба фигура не значи автоматично красива, ако не е що годе хармонична.
Една позната отслабна рязко и в резултат бузите и гушата и увиснаха , гърдите и висят като празни торбички, доста грозно е.
Фигурата може да си промениш, по-големият проблем ще е да я запазиш, спреш ли да тренираш, пак ще надебелееш.
А пък най-големият ти проблем е мисленето. Като те чета какви ги редиш за "лошите момчета", много ще има да ревеш и да пускаш още теми. Ако ще да се направиш мис Свят, точно тези, за които си мечтаеш, ще те използват само за секс и като им омръзнеш ще те пуснат на пързалката. След което следва отчаяние, рев, депресия, тъпчене със сладко и пак килограми плюс. Работи върху мисленето, че с изкривените си представи за мъжете ще страдаш, независимо колко тежиш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6ac9391aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ще отслабнеш, но не се вманичавай и не ставай поредната кифла, качваща селфита от фитнеса и имаща свръхсамочувствие, само защото направила тяло. Намери баланса. Хора, чийто живот се върти само около тялото, не правят добро впечатление и с право.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7f5e16274a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Приятелката ти не само, че не е права. Тя е много глупава и най-вероятно мързелива също.
Лъже себе си, защото я мързи и няма воля да се промени. Така има оправдание...

Не казвам това за да я обиждам! Просто констатирам очевиден факт.

Ти животно ли си или човек? Кви кучета, кви породи...

И едно "предсказание" ако успееш да отслабнеш (100% от теб зависи) "приятелката" ти ще започне да ти завижда и ще си промени отношението към теб.

И едно напътстиве, елементарно, от което зависи успеха ти:

- 30% интензивни тренировки, да се изпотиш. Трбяват ти 20-30 минути на ден, максимум. Максимално нароварване(!) с минимални почивни интервали (!) между упражненията. Клекове, подскоци, burpees, лицеви (ако не можеш сгъни краката и стой на колена). Потене.

- 30% диета. Спираш захарта и бокуците. Готвена, истинска храна, с повечко зеленини.

- 30% сън. Здравословен, редовен, под режим, не да седиш до 1-2 и да спиш до обяд.

Всичко горе е с еднаква важност!

- 10% генетика, само там не можеш да контролираш, но тия гени ти трябват ако искаш да ставаш олимпийски шампион по някой спорт...

Всичко друго са оправдания, невежество, завист и прочее неща с които приятелката ти е зпозната.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: cbf3b83120
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке приятелката ти не е права, няма различни по тежест породи хора. Да има такива, които изяждат количества и не дебелеят, но всъщност те се движат много повече, хабят много повече енергия. Не е задължително да ходят на фитнес, те се движат навън и в дома си. Моя позната е 48кг 169см, яде като 100 килограмов мъж, 4 мазни триъгълни банички за закуска, супа и мешана скара с гарнитура плюс десерт за обяд, за вечеря три порции разни дробчета, панирани хапки и пържени картофи, плюс салата, но чисти дома си по два пъти на ден, мие прозорците и пере килимите си всяка седмица, ежеседмично основно почистване на 4 стайно жилище, разхожда кучето си тичайки по 5км дневно и т.н.
Правилната човешка структура е: височината минус 110 е равна на килограмите. Ако си 160 см трябва да си 50 кг. От там нататък човек сам решава за да постигне такова равенство храненето ли ще промени, движението ли, или и двете.
Ти обаче авторке също грешиш, нямаш никакво право да проявяваш насилие над приятелката си било то да отслабва с теб, било то да й доказваш, че не била права. Каквото и да правиш гледай себе си и не налагай мнението и действията си на човек, който не е готов за това, който не иска да слабее. Грешиш също, че мъжете ще те харесват по слаба, мъжете всъщност спят с красиви жени, но остават за цял живот с жени, които им пасват по характер. По света има хиляди дебели омъжени хора с дългогодишни бракове без изневери. В същото време връзките на хиляди слаби се развалят заради изневери. Което идва да ни покаже че килограмите нямат връзка с изневерите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 534a8777b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не слушай приятелката си, а вътрешния си глас. Ако килограмите ти пречат положи усилия и отслабни. Не е мисия невъзможна. Аз също за 2 години от стрес след развода качих рязко около 20 кг. Скачах от диета на диета, но без резултат. Преди 2 месеца ме диагностицираха с ИР. Започнах НВД и приемам метформинов медикамент и успях да смъкна 5-6 кг. и продалжавам, защото аз самата не се фаресвам в този си вид. (до 37-та си годишнина съм била с нормална фигура). Сега с подходящи дрехи също не изглеждам пълна, но както казва и номер 7 проблема е в мисленето. Ако ти не се харесваш никой няма да те хареса. Така че преди да започнеш диета си направи изследвания- щитовидна жлеза, инсулин, кортизол. Щом искаш при добро желание и воля ще постигнеш резултат, но имай предвид, че този режим е до живот. Това не е диета, а начин на живот. Промени и начина си на мислене. Красотата няма нищо общо с килограмите. Дори и да си слаба не означава , че ще имаш перфектна връзка. Има много красиви жени, които са сами или в трудни връзки.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ecb4110ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей.

Темата ми е интересна, и за това ще остава и своето мнение.

Нещата които видях са: как се бориш с килограмите, и успяваш. Как срещу теб, вместо подкрепящ човек, стои такъв, който не може да направи тази крачка, и те саботира, и как си привлечена от мъже, които са трудни или по-скоро че им има нещо, тоест не са идеални, също като теб.

Това за което съм съгласна е че при всеки човек процеса може да бъде по-лесен или по-труден в зависимост от много други фактори. Другото важно, което не трябва да те притеснява, че ти имаш един предел, не можеш да си толкова тясна, колкото някое много слабо момиче, но там е само и единствено заради нейната структура, от което се опасяваш.

Искам да отбележа също по повод коментара ти „ Не искам никакви излишни килограми и един да е.“ че трябва да се подготвиш за възходи и падения, и да не бъдеш толкова крайна. Крайностите стресират. Добра отправна точка могат да са, но е важно да се съобразим с това какво можем да направим сега, и да се съобразим със сегашния си начин на живот.

Продължавай с тази промяна, но заедно с нея, поработи и за нагласата, защото лично от опит мога да ти кажа, че човек дори и да отслабнал, вътрешните мисли си остават, ако не направи нещо и за тях. Както работиш за това да се харесаш в огледалото, така и работи за хубави и позитивни мисли в тази насока.

Идея: напиши на лист хартия защо правиш тази промяна, какво те мотивира, и когато стане трудно, просто прочети списъка, а на твоята приятелка може да и помогнеш, само и единствено с примера си. Но по възможност се отдалечи от нея. Дори и да не го прави съзнателно, тя те саботира, а в такъв момент имаш нужда от подкрепа.

Продължавай в същият дух, защото ще успееш, вярвам в теб!

Поздрави.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 84b360a956
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не, приятелката ти не е права. Това са глупости. От 105кг свалих до 80кг. С времето като поотпуснах режима станах 90кг и се поддържам така, пак е по-добре от 105кг. Мъж съм, но познавам жена свалила от над 90кг до 70кг.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c460e22ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Има индивиди, които са едри. Не дебели (тлъсти), а просто едри - широк таз, широки рамене, дебели китки и глезени, някак набити. Това няма как да се поправи, това са кокали и телосложение. Както знаем, има дребни, ниски, високи, едри и т.н. хора. Ако приятелката ти има това предвид - да, права е. Но си мисля, че просто се оправдава да не полага усилия. Това е доста удобно оправдание за тези, които обичат да папкат твърде много. Най-добрата ми приятелка е с много фина структура, но последните 2 години качи доста, и сега е 85 кила на ръст 1.75. Преди беше около 53 и въпреки това не приличаше на тапициран скелет. Защо? Защото просто има страшно дребни кокали. Определено си личи, когато иде реч за структура и когато става въпрос за сланина.
Та не я слушай нея, тренирай си и си яж разумно. Дори и да си с ячка фигура, което ме съмнява, пак е милион пъти по-добре да си оформена, отколкото и едра, и дебела. И внимавай с тази твоя приятелка, май не я кефи, че се грижиш за себе си и така се цепиш от колектива.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7efac160c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Следвай указанията на треньора, храни се правилно и ще отслабнеш. Аз тежах 140 кг/178 см и за три години свалих 65 кг. 45 кг с диата и упражнения, 10 вода за първите 15 дни и 10 кг излишна кожа. Ти си млада и ще се стегнеш

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1298649067
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Оправдание за мързеливите и безволевите...

Не доказвай на никого нищо, направи го за здравето си.

V

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4fd976888a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Колко смешно, да сравняваш породи кучета по дебелина, ето това е пример за тъпотия.
А породи хора има ли?
Ами има, само че другите породи хора не съществуват сред нас. Къде е хомо еректус, къде е кроманьонския човек, къде е неандерталеца? В музея с плоскочелите черепи и малкия мозък.
Или може би авторката и приятелката и са оцелели неандерталки след толкова хиляди години?
Хахаха

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ce46b0228c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Това са глупости. Начина на живот, спорта, храната всичко има значение. Всичко е какво слагаш в устата си. Не можеш да плюскаш за трима и да очакваш да изглеждаш добре. Няма хашимото, лоша обмяна и всякакви оправдания, колко кг. си зависи само от това, което ежедневно ядеш. Хайде да не даваме жестоки примери. Просто се стегни и внимавай какво ядеш. Моя позната тежи 100 кг. то диети чудеса, нищо не яла, пълнеела от вятъра, наследство...и т.н. аз пия вода, тя изпи енергийна напитка. Колко калории има без коментар. Е сори, но така кг. не се свалят, каквато и диета да прави. Да приятелка ми е, често сме заедно, но количеството което изяжда, няма как да не и се "залепи". Баба ми казваше, тая шия не е от туршия. И тя не е единствената, ако си с един човек често, виждаш огромната разлика между тона което казва или по-скоро се оправдава и реално какво прави, какви хранителни навици има. Просто така му е по-лесно и си вярва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: dc0d9f0421
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Приятелката ти чисто и просто оправдава себе си. Не е права.
Вярно е, че хората имат различни структури; че някои трупат мазнини по-лесно и т.н. НО винаги можеш да бъдеш по-добра версия на себе си. И да се чувстваш по-добре.
В историята ти прозира и още нещо. Привлечена си от хора, които се отнасят зле с теб и те отхвърлят. Искаш да си по-слаба, за да приемат.
Може би не е лошо да преосмислиш нещата. Може би трябва да се харесваш такава, каквато си. Да тренираш заради себе си, а не за да те хареса друг.
Може би не привличаш правилните мъже, не защо си пълничка, а просто защото не се харесваш и нямаш самочувствие...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2c861edde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Според мен искаш да се задомиш с такъв мъж, защото тайно се надяваш и ти да си такава, когато всъщност си противоположното - твърде плашлива и неуверена. Показателно е, че 1 (един!) пример... с кучета...... и то напълно неудачен... е бил достатъчен да те разколебае, че и да сядаш да пишеш тук. Както и да е, това е друга тема.

Да те светна за кучетата, при тях става въпрос за векове/хилядолетия от ИЗКУСТВЕН отбор. Развъждане изцяло въз основа на външен вид. Много ясно тогава, че примерно далматинецът ще е строен, защото за такъв външен вид са го развъждали. Не пречи обаче да има и дебели далматинци, един бърз сърч за картинки в гугъл ще ти покаже десетки снимки на такива, колко занемарен може да бъде един далматинец ако собственикът му не се грижи за него. При хората такива работи няма.

Ако си 30 килограма над нормата, тогава ти гарантирам че с правилна диета и сериозен тренировъчен режим ще смъкнеш към 10 кила още в първите 8 седмици. А за приятелката ти... достатъчно хора са се изказали за нея и нейните смешни оправдания вече.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3a16f6c023
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Като бях на 21г. ходех редовно на фитнес с инструктор, готвех за по няколко дни напред все едно и също. Още са ми пред очите пилешкити пържоли и 0,1% мляко на Здравец, защото нямаше друго. С труд и постоянство имаше ефект. На една практика от университета се сгаджосахме, така да се каже с една колежка, която не беше слаба. Имаше голям бюс, дупе, но беше и много магнетична. Руса с тъмните очила. Всички я заглеждаха и ми завиждаха. Мъжете ахваха, когато тя минеше и ми подхвърляха от старите лафове, че “ големия майстор работи на голям тезгях”. Аз си я харесвах и всичко беше супер, докато самата тя не започна да иска да я тренирам, за да отслабне и не стана сприхава. Тя и така беше желана. Няма да забравя как все повтаряше, че аз не съм за нея защото като излезнем хората и се смеели защото не ми отивала и така успя да ме отблъсне. В крайна сметка се ожених за жена която ми отива, но не според другите, а според мен. Важното е излъчването на човека и дали сами се обичате и сте уверени в себе си, тогава и другите ще ви ценят. Не се затваряйте в черупките си, а бъдете позитивни защото живота е твърде кратък, за да отлагате до го живеете. Спортувайте и не яжте буклуци, казвайте на любимата всеки ден, че е прекрасна и когато поиска да ви прегърне не я отминавайте защото бързате за работа, а се върнете и я гушнете. Кажете и че сте луд по нея и я обичате. Мъжете обичаме с очите си, а жените с ума.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: fbb40a5908
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   И е права, и не е права приятелката ти. Да, човек има определени генетични заложби и предразположености, но колкото по-"правилно" живее, толкова по-голяма е вероятността да получи най-добрата своя версия. Съответно колкото по-"неправилно" живее, толкова повече ще се задълбочават проблемите му. А истината е, че приятелката ти вероятно няма твоята воля и амбиция, така че се опитва да убеди и теб, и себе си в това, което говори. Винаги ще си намери доводи, но в живота се доказват както тезите, така и антитезите. Спира себе си, опитва се да спре и теб. Така тя самата успокоява съвестта си и се чувства комфортно. Но медалът винаги има две страни. Така че вимавай с нисковъглехидратите режими, защото могат да те докарат до бъбречна недостатъчност, не прекалявай с натоварването, но не забравяй и физическата активност, съгласувай решенията си със специалисти и чети специализирана литература по темата, бъди критична, образовай се, променяй, ако е нужно, подхода си, но не се отказвай. Ти можеш!
Ж32

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7e0c41996d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Има ли желание, има и начин.Няма ли желание - оправдавния колкото искаш ще си намериш.Казаха ти го вече, от теб си зависи дали и до колко ще отслабнеш.
Но за какво са ти такива мъже?Само за да се симпатизираш на борсуци ли искаш да отслабнеш? Това е доста глупаво. Мъж,който се заяжда с другите ,кое те кара да си мислиш, че с теб ще е по - различен?Това, че ще го омаеш с красотата си ли?Май прекаляваш с гледането на Дисни филмчетата.Излез от тях и стъпи в реалността.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 86f3ecd1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Разбира се, че за абсолютно всеки е възможно да постигне мечтаната фигура. Виждали сме немалко фрапиращи (в добрия смисъл) и мотивиращи примери на хора, които са били със силно наднормено тегло, а сега са с идеална или почти идеална фигура. Има такива примери и в България. Сещам се за едно момче от Русе, което беше постигнало невероятна трансформация.
Така че не слушай приятелката ти, нея вероятно просто я мързи и не е мотивирана да постигне промяната. Ти си тръгнала по правилен път, така че.дерзай и не се отказвай. С цената на много усилия ще постигнеш целта си, стига наистина да го поискаш!
П.П. Не знам дали треньор ти го е казал, но широко разпространена е заблудата, че килограми се свалят с нисковъглехидратна диета. Напротив, това може да се окаже и опасно, защото организмът ни се нуждае и от въглехидрати, които изграждат "енергийния ни резервоар", не по-малко и от другите основни нутриенти като протеини и фибри. Ако не приемаш въглехидрати няма да имаш и енергия да тренираш, а и за рутинни ежедневни дейности. Просто диетата ти трябва да е по-балансирана и да приемаш храни, които са източници на здравословни въглехидрати, а не да ги ограничиш или спреш напълно, защото тогава може да настъпят опасни дефицити за организма то. Затова, съветът ми е диетата ти да я изготви диетолог, а не фитнес треньор. А килограми иначе се свалят с калориен дефицит, т.е. да изразходваш за дълъг период от време повече калории, отколкото приемаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 69fb0454f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   23 последното изречение е с ушите, а не ума. Иначе си много готин, добре си го написал. Мъжете си падат по по-пищни жени, но не по дебели. Има разлика, това беше за авторката.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa17d7217e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Мисля, че е права. Познавам момиче, ниско и дебело, което се храни толкова по малко, като на някаква супер строга диета - тя така си яде по принцип. И ако структурата й беше такава, до момента не да е фиданка, а отвъд. Но не е. Така е родена, баща й е така и не - не зависи нито от диета, нито от спорт. Като уточнявам, че тук нямам предвид надебелели те от много ядене, а само родените дебели.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 83cf4e5ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Интересно, как в концлагерите не е имало и един човек с наднормено тегло, бавен метаболизъм, тебки кости, кофти гени, предразположен към напълняване.
Всеки миже да влезе във форма. Тези с кофти структура просто трябва да вложат повече усилия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b295c76af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   То една Адел успя да отслабне, та ти ли няма да можеш? Горе главата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker