Знаете ли какво е да трепериш от любов и гняв едновременно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (107331)
 Любов и изневяра (25764)
 Секс и интимност (12620)
 Тинейджърски (21013)
 Семейство (5478)
 Здраве (8548)
 Спорт и красота (4426)
 На работното място (2531)
 Образование (6655)
 В чужбина (1431)
 Наркотици и алкохол (1001)
 Измислени истории (765)
 Проза, литература (1575)
 Други (15377)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Знаете ли какво е да трепериш от любов и гняв едновременно?
преди: 1 година, 16 дни, прочетена 1148 пъти
.. буквално.. имам дългогодишна връзка, която не върви, но не мога и да напусна тази връзка - необяснимо защо. Преди няколко месеца се зспознах с мъж, който ме караше да грея от любов. Наистина след всяка среща или дори да са пет минути, в които го видя след това бях най-щастливата жена на земята. Летях от щастие и сърцето имах чувството, че ще ми се пръсне от любов, така беше и от негова страна. Човек, който не показва емоции, не се смее, изглеждащ видимо като някой, на който си му изял закуската. Като цяло видимо кисел човек, но не - видехме ли се беше тотално друг. Любов беше изписана в очите и на двама ни, но.. за съжаление всичко утихна. Даже приключи. Аз съм във връзка, той с жена и дете. Не мислете, че вината е в мен и в това, че имам връзка. Уж не се разбираха с нея, но в последните ни разговори навързах казани от него факти и се оказа, че не е точно така. Накрая без нищо казано и без довод защо всъщност прекратява всичко - просто докато си писахме абсолютно нормално - изведнъж край. Какво се случи? Не разбрах израза ‘обичам те’ от негова страна къде отиде? Как се забравя това чувство. Защото аз не съм го забравила. Няколко месеца аз не го забравям. Не мисля и че ще го направя. Виждам го от време на време покрай работата. Сърцето ми прескача и не мога да спра чувствста си. Преди последната ни комуникация не ме и поглеждаше в очите. Не отговаряше когато го търсех. Последният път когато го видях беше случайно и неочаквано. Но цялата сутрин си мислех за него и този път нямаше как да си избегнем погледите. Три секунди ми се сториха като много повече. Погледът му беше студен, но сякаш изпълнен с неизказани думи.. Липсваше ми погледът му безумно. Да не говоря за усмивката, смеха, гласът му.. След размяната на този поглед започнах да треперя. Много. Щях да си изпусна телефона, защото ръцете ми не можеха да го задържат. Изпитах гняв-заради всичко, което остана неизказано, заради чувствата, които първо той изрази към мен и то по безкрайно красноречив начин, които в крайна сметка загърби. И от друга страна любов-заради погледа, в който съм неизмерно влюбена. Заради еуфорията, която изпитах само за един поглед.. липсва ми щастието, което изпитвах. Липсва ми. Не мога да спра да мисля за него.. умирам от тъга и от любов едновременно.. не мога да опиша какво чувствам. Няма речник в който мога да намеря правилните думи. За мен това беше чиста и истинска любов от пръв поглед, мислех че и от всичко казано от него и той го чувстваше. Имам чувството, че съм изгубила сърцето си и болката е неописуема. Всеки ден в продължение на месеци я усещам и не утихва.. няма да си простя ако не разбера отговорите на всички въпроси, които останаха незададени.. Човек, който обича не си тръгва, нали? Аз все още не съм си тръгнала. .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 16 дни
hash: 3444d0d6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има жена и дете и не иска да разваля това. Човек може много пъти да се влюбва, знаеш ли колко често ми се е случвало, а после е утихвало. Нали и ти не си сама.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: b720233be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изпитание е тази връзка за двама ви.Да,позволил си еда бъде истински за миговете в които сте били заедно,но вероятно това че има семество е натежало Само семейните ,ако връзката е била здрава знаят през какво минават.Ако се раздели,кой ще гледа децата му,ами жената до него, да и каже,че се е отдал на позабравени между тях емоции с друга жена? Осъзнаването на отговорността се е обадила при него, да остане до децата,и как да ти обясни,че ти си нещо прекрасно ,което му се е случило,но реалността е друга.Относно теб успокой душата си,усешташ,че е бил истински и искрен когато сте били заедно и това е, явно красивия миг е приключил,продължи и не се рови повече,не сетерзаи,един ден ,когато емоциите се балансират има вариант да сподели,но се съмнявам,мъжете също се страхуват от емоцийте си

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 7a74cebc97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами какво да ти кажа, пича е имал проблеми с жена си, позабавлявал се е с теб за да се разсейва, а после седнали и се разбрали с жената.Не го мисли.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 16 дни
hash: 496659d3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам защо се мъчиш ,човека е "обичал" определен момент с теб а не Теб!! Както сама каза който обича не си тръгва Лесно ...... Приеми го този човек ти си вече чужда за него . Ровиш ли в миналото само ще си увеличиш собственото терзание !!! Представиси сега аз започна да се ЖАЛВАМ че ти не ме обичаш ;) даже не сме се виждали !!

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: b450eb5f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Противни го като се засечете за отговори. Не за продължаване на връзка, обясни му това за да не се чувства като "Няма отърване от тази" а именно отговори. Може просто нещо да е видял, чул от някого или някоя твоя дума/изречение да са го засегнали без ти да си даваш сметка. Описваш онзи тип хора дето премълчават и си обмислят нещата сами, не търси обяснения. Трудни са за комуникация такива, трудни за връзка съответно, но....
Може и жена му да е разбрала за вас и нещо да е изфабрикувал свързано с теб. Ти само поискай отговори които да изясните и ако трябва нещо да обясниш.
Не бих съветвала това имайки в предвид, че е женен.
Но аз съм живото доказателство, че женен не значи обвързан.
Срещнах мъжът со преди 16 г. Аз бях излязла скоро от дългогодишна връзка, той беше женен. Каза ми няколко пъти, че бракът продължава само заради дъщеря им, уговорили са се така докато тя навърши определя възраст и да се чувства сигурна и защитена, но че са свободни помежду си с майката иначе. Естествено, че не повярвах, пък и за нищо на света не бих влязла като трети човек във връзка с всичките негативи които ще отнеса. Най- малкото от гордост и самоуважение. А беше разпознаване на точният човек от пръв поглед ...
Казах му, че е невъзможно да се забърквам с женен мъж, аз си бях свободна жена и нямах намерение да се крия, да чакам, да задоволяващ прищевките на женен "объркан" и му казах да не ме търси повече по никакъв повод.
За отрицателно време се активира, над адвокат, разведе се и се върна при мен с документа за развод. Не беше сигурен дали и така ще приема, но го направи.
16 г вече сме заедно и сме си като сиамски близнаци, сродни души сме си, буквално си четем дори мислите.
Беше опитала жена му тогава да изфабрикува неща срещу мен, въпреки че, убедих се после, действително последните 4 години преди да ме срещне не е имало нищо между тях освен споделяне на общ покрив и време за детето.
Удари на камък с мен защото в началото него не го интересуваше миналото ми, а после без да се налага аз да доказвам каквото и да е, той сам се убеди, че са били измислени простотии нейни в опит да го задържи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 8e6b58bbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Човекът има семейство и е отговорен. А ти се раздели с дългата връзка щом си нещастна. Така -свободна ще може да се намериш мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 16 дни
hash: e2d8c7df23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом има жена и дете, може жена му да е разбрала за вас и да е поискала да прекратите авантюрата си. И ако му е поставила ултиматум “ тя или ние с детето” , ще е избрал тях. А за дългогодишната ти връзка, мисля че е време да я прекратиш щом си се влюбила в друг.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 677c28da31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ти не си си тръгнала,но той си е тръгнал,нали?Това не ти ли отговаря на въпроса дали те обича?Вече се убедих не знам за кой ли път,че и светът да се свърши,наивниците никога няма да свършат.Каква любов бълнуваш,какви неизказани думи в погледа му виждаш?Ами история стара като света-женен мъж се е позабавлявал,после си е дръпнал задника и се е прибрал при жена си,с която"не се разбира"Аман от тия мъже,чука им се чуждо,пък не си правят труда да измислят по-различно оправдание.Няма чиста и истинска любов,когато единият е женен,а другият обвързан.На това му се вика изневяра.Спри с фантазиите и не се ври където не ти е мястото-в чуждите семейства.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: f19e7c08d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Оффф,много присърце го взимаш ,да ясно е ,че привличането не можеш да го спреш ,то е като глада -хапнеш и ти мине,но след определено време това чувство се връща .
Имай предвид ,че човека има семейство ,а да си зарежеш жената и детето заради една мома е глупава постъпка и той го знае .
Може би и той изпитва същите чувства като теб,но ги прикрива за да може да те отблъсне с безразличие ,колкото и да му е трудно.
Кажи стоп за да не разбиеш едно семейство с дете ,ако беше свободен Ок ,но в тази ситуация недей.
М35

 
  ... горе^
преди: 1 година, 16 дни
hash: 2dcde65ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   По всяка вероятност жена му е разбрала нещо и той за да си запази семейството е прекратил отношенията ви или сам е решил да прекрати, за да не рискува жена му да разбере. А ти в случаят също имаш човек до себе си и трябва да решиш и за двама ви, дали ще се борите за връзката ви да се оправят нещата или се разделете, да оставаш в застой, да лъжеш и да търсиш любов настрани до нищо добро няма да доведе.

 
  ...

...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 2808856e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката - Още като ти прочетох първото изречение ми стана ясно какво ще последва.
Връзката ти не върви, няма развитие, изчерпана е, но ти стоиш в нея. За да не си сама? Това ти е първата грешка. Влюбила си се в друг, ок, случва се. Когато толкова много обичаш един човек как и защо имаш връзка/брак/ с друг? Това важи и за теб и за женения ти любим. Не знам дали този въпрос е от "въпросите, които останаха незададени", както пишеш накрая.
Очевидно той не те е обичал толкова, колкото ти него. И не е поставил чувствата си към теб, доколкото ги е имал, над семейството си. Не е напуснал привичното и познатото, зоната на комфорт , за да скочи в новото и неизвестното. Малко женени мъже го правят. Изживяват си "тръпката", задоволяват си желанието за разнообразие и се връщат пак при съпругата, с която уж не се разбират. Баналната история.
" Аз все още не съм си тръгнала." А трябва. Колкото повече циклиш и въртиш същата лента, толкова по-зле ще се чувстваш. Каквото и да е било, вече е МИНАЛО. Не можеш да вървиш напред с глава, обърната назад.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 56447cd375
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Моля ти се, гади ми се от написаното. То бива наглост, ама съвсем си се увлякла. Човека има дете и жена, а ти си поредната изтривалка. Да не говорим за твоя приятел, че е жертва на ситуацията. Не ги пишете такива истории, освен, че дават лош пример, не са и интересни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: 802f7bdb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Кефите ме тука, обаче... имате връзки и си изневерявате... сигурно не може да се задържиш с няколко за дълго време, а?!

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: 3444d0d6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   13 хората масово имат доста връзки преди брака и след това искат същото разнообразие.. Сигурно...

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: a42518c3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мисли за детето си. Ако му го отнемат, това ще е като нож в сърцето. Жени много, а детето е единствено, завинаги негово.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 15 дни
hash: a42518c3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ти самата не си скъсала, а се сърдиш, че той не е. Ама неговото положение е много по-завързано...
Гледай да си останеш с позитива, казвай си с усмивка : Ах, каква щура любов изживях!!.." - остани си с хубавия спомен, това все е нещо. А гневът ще ти помрачи душата и какво? Дори и хубавия спомен ще изгубиш. Приятелят ти - той да му мисли, че с такава като тебе лошо му се пише.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker