Надути ли са българките в Тиндър? С чужденките се получава по-добре - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Надути ли са българките в Тиндър? С чужденките се получава по-добре
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2945 пъти
Здравейте, мъж на 34 съм, не съм топ красавец, но се поддържам. От около половин година ползвам Тиндър. Не ми се получава особено - малко мачвания, основно с непривлекателни жени. От тези, които са горе-долу симпатични, масово не отговарят или отговарят едносрично и разговорът замира. А не съм глупав човек, на живо повечето хора ме намират за приятен събеседник. Бил съм на няколко срещи, но нямаше химия.
Бях чел някъде, че в Тиндър имат шанс само топ мъжкарите и си викам "явно е така наистина".
Реших обаче да си направя един експеримент - пуснах се с локация Новосибирск, Русия. Град колкото София. Ами, за два дни имах повече мачове, отколкото за месец в София. В Одеса същата работа.
Викам си "това са бедни региони, сигурно като съм чужденец си мислят, че съм богат". Но опитах и с няколко други града по света, с по 1-2 милиона жители, за да е сравнимо. Пробвах Братислава, Будапеща, Манчестър, Маями, Сан Франциско. Ами не беше като в Русия, но навсякъде имах мачове. в пъти повече, отколкото у нас. И разговорът вървеше много по-лесно. Голяма част от момичетата отговаряха, показваха желание за комуникация. С много от тях си разменихме Инстаграм и ФБ и си пишем понякога. Говорихме си, като мине Ковид да се запознаем на живо. Аз обичам да пътувам така или иначе, а едно ново запознанство на живо и евентуално аватюра за мен е бонус. Но като цяло ме учуди това. Какви са възможните причини?
1. Българките са надути, искат мъжът да е топ батка, мускулсест, с порше и т.н. Не ми се иска да е истина и далеч не всички българки са такива, познавам много готини момичета в реалния живот, които са с нормални мъже. И моите бивши приятелки не са били никак грозни.
2. В България Тиндър просто се ползва малко. Примерно тук да са 5 000 потребителя, а в Маями 50 000 (условно). И просто повече хора, повече мачове, с повече си допадаме.
3. Бях чел някъде, че навсякъде по света жените предпочитат чужденци. Биологично заложено е, стремеж към разнообразие в гена, непознатото е по-интересно.
Темата не цели да оплюва българките. И да не е Тиндър, на живо пак се запознавам с жени, понякога правим секс, а за любов си е въпрос на късмет вече. Но ми стана интересно просто защо се получава така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0d9e796a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Българката е с бедно мислене. Не се славят с много акъл и не можеш да очакваш повече хахаахах

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8f0db1b4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелю, българката има твърде занижено самочувствие, в резултат е твърде недоверчива и твърде много избира.
Половината необвързани момичета в БГ стоят недо**ни, защото не са о че много избират ами има една такава социална тенденция "да не се прецакат ". Ирония е че точно тия най много остават пррцакани, ама както и да е

Така че авторе изключи другите точки. Но. 1 ти е истината. Живея в Лондон и правя секс всяка седмица с четири приятелки за секс. FWB, както ги наричат.

В България има един остатъчен манталитет от социализма, когато имахме общество, премесен с курвалъка на запада. Пълна помия.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7435db79fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм го мислил много и много отдавна съм стигнал до извода ,че нашите са надути . Говорил съм с приятели от Украина и те също ме питат защо жените ни са такива темерутки . Украинката ми казва ,че в Украина много ще ме харесват жените да ходя там също и с рускините и с германки излизах някога . Не ,че нямаме скромни и хубави момичета ,но са много много малко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 63ea816089
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, не се обиждай, но щом не си топ красавец, няма как да ти се получават нещата. Жените харесваме красиви мъже, това е. Пак казвам, не искам да те обидя, просто съм откровена. У нас, в България, изключително рядко се срещат хубави мъже, за жалост.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d775924bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Номер 1, българката слуша чалга, това е доста показателно за манталитета и мисленето й.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2065591d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ползвам Тиндър от 2 години, много е зле работата. Или само дебелани които никой не ги иска, или откачалки с фалшиви профили. Има много които искат пари да излязат с мен. Като цяло голяма измет има там. Има жени които години наред са листнати там и в елмаз и други сайтове, мачваш се с тях, пише ти здрасти и до там. Едни и същи снимки и профили никаде не отговарят.
Никакъв шанс няма там свястна жена да се намери там, дори и платен абонамент да плащаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 14290c3523
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми аз имах над 1000 мача за 2 месеца с украинки и рускини, дори едната ми стана гадже и дойде да живее при мен тук ама са големи курви, така че внимавай

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ca5197f133
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Аз съм на 51, използвам Тиндър от 6-7 години...както в БГ, така и в чужбина.
Намирал съм достатъчно дами в Тиндър. По-зрелите са по-земни, защото са видяли вече реалността, по-малките все още си мислят, че "им се полага" и "заслужават" нещо по-добро....без да се замислят те какво предлагат.
- твоите впечатления не ме учудват: погледни само какво промиване на мозъци пада всекидневно по медиите в БГ- чалга културата - отвсякъде се носи посланието "достатъчно е да имаш слива и мъжете ще те носят на ръце.
Да, ама не.
Българката като цяло е селективна феминистка: иска равнопоставеност, но само за неща, които ѝ изнасят. Става ли въпрос за отговорности и задължения, там не иска равнопоставеност. Там мъжът е отговорен.
Другояче казано - иска да ходи на кафе в мола с приятелки, ама парите за парцалките да ги вади някой друг.
Централноевропейките са свикнали да си вадят парите сами. Те се държат другояче и търсят друг тип хора.
Азиатките пък ясно очакват мъжът да финансира семейството, затова пък вкъщи го гледат като писано яйце.
Нашенките очакват те да бъдат носени на ръце, а и парите да идват от мъжа.
А докато разберат, че батката с поршето само им го набива без да е толкова малоумен, че да се жени за тях, минава време.
А батка с порше е привлекателен за кифлите, защото Мара от Нови Пазар няма никакво образование, никакъв мозък и никакви амбиции за професионално развитие. Тя може максимум да е продавачка в мола. Тоест ако не я измъкне някой от това ниско социално ниво, там ще си седи.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4fb8ecb8d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   1, а, чужденките, дето му се лепят, са с много акъл? Да ти имам логиката...
Авторе, просто чужденките не знаят колко много НЕ струва масовият българският мъж. Не казвам за теб конкретно, но масово от БГ мъжете са б**лук и българките си го знаем. Има свестни, но са малцинство. Масово от българските мъже са или мамини сВинчета, или мазни батки. Никоя нормална жена не иска такова нещо до себе си....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d0d53b7340
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ето н. 51 е показателен, на 51 станал и ходи по срещи за една нощ, ама ако може да не плаща. Аман от скъсани цървули! Украинките и рускините били лесни, ама българките са к.урвите. Нещо ви куца логиката. Накратко, драги мъже, докато имате пет страници изисквания към жената, съчетано с дебел корем, ЕГН започващо с 6 или 7 и тънка сметка в пряк и преносен смисъл, никоя няма да ви върже, било тя чужденка или българка.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 14e5d93c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Зависи какво търсиш и как подхождаш. Аз съм опукал 20 тупалки в София. На мен ми е за секс. Със среден доход съм, имам хубави дрешки и скъп часовник и телефон. За среща взимам на шефа колата, имаме приятелски отношения - БМВ на 1 година. Видя ги обикновенно в Саса ресторанта. Там за 100 кинта с десерт и вино се събира една двойка. Разправям им, че съм консултант в енергийния сектор. Зениците им се разширяват като на коте, на което си показал мишка. Целя винаги секс на първа среща и често го получавам. Нямам средства да инвестираме във повторна среща за същата кифла. Ако не успея я изтривам от мрежите и преминавам на следващата. Та това е - жените, поне в София искат демонстрация на висок стандарт, хубава кола, телефон и часовник. Със стихчета, заучени фрази и джентълменство може да впечатлиш някоя табуретка или стара мома. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: df011d3494
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интелектуалното и духовното ниво на масата съвременни български е равно или по малко от 0.
Много са малко жените, които имат капацитет да отсяват информацията и това което им се набива всекидневно в патешките глави.
Не съм съгласен че имали ниско самочувствие,напротив прекалено им е завишено даже и без покритие.
Те имали критерии!!! Какъв? Харесвали красиви мъже.!?
В този сайт най голямата тема трябва да е:
Защо подрастващите Българските Курви Долнопробни Боклуци от Най- долните ходят масово и си го слагат с цигани?
Какво получават от миризливия мангал? Как не ги е срам? Как не ги е гнус? Как се гледат в огледалото после? Имат ли представа какъв автогол са си забили? И най-вече как очакват че нормален мъж ще ги погледне и пожелае после.
Мен лично такива ме отблъскват до максимална степен и смятам че такива боклуци не бива да създават поколение. Просто безсмислено съществуване вече!
За Англия да не говорим там курвите не са по малко долни.
Ползвам друг сайт за запознанства.
Писал съм си с доста жени и мога да си извадя окончателно заключение, и то е:
Всички те искат като по списък с подточки да им се подредят по най бързия възможен начин, сякаш там си на някакво интервю и видиш ли важното жури очаква да направи подбор на кадри, които да покрият някакви предварително поставени техни праволинейни виждания или критерий.
Клиширани изрази и нещата от техния беден светоглед са в , но ако си по-нестандартен и непредвидим се объркват тотално и комуникацията им катастрофира тотално.
Не всички разбира се но масата е така.
За съжаление образователната система пропадна от всякъде и тука липсва адекватен отговор на пороците и предизвикателствата ,които нахлуват като водопад в леген.
Ценностната система на много жени вече опира до задоволяване някакви първични нужди, целящи да са в крак с времето и неспособни да се справя със собствените си демони те оскотяват, речника им става по беден и каруцарски от всякъде и така стават лесна плячка за бай мангау, който от своя страна чака да бодне поредното бяло парче месо.
Ако се загледате в тези сайтове е пълно с черни субекти от мъжки пол. Дали пък на тях не им се получават нещата?
Отвъд нашите профили ние знаем какво в действителност се случва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: dba11cef30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Честно казано, хубавците нямат големи постижения в тиндъра. Приложението се използва правилно в чужбина, тук ще те преценява на Ганьо щерката.. Тия са в толкова тегави филми горкичките, че понякога ми става мъчно за тях. Тиндър е чиста илюзия. Ако чуете, че някой в България е излизал с няколко момичета и е бил интимен, лъже като дърт брикет.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: da37bd2c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Причината е, че в България е пълно с простаци и жените са подозрителни към всеки в тиндър, въпреки, че ти може да си си прекрасен човек. Те това няма как да го знаят и мн често не се отговаря, ако разговорът започне клиширано или не е интересен. Мен лично ме притеснява в бг мъжът, че може да е използвач, както теб те притеснява същото в жените. Случвало ми се е, на мен, както и на мои приятелки мъжа да харчи и от моята заплата, а за благодарност да не върши нищо и да трябва да му се слугува, докато се налива с бира примерно. Накрая за благодарност разправят, че сме били с тях за пари, при положение, че са ни ощетили финансово и по всяккъв начин,за да си избият комплексите пред приятелите си какви мъже са. Масово е това. И поради тези причини, бг жените са силно резервирни и губят бързо интерес,ако не успееш да ги впечатлиш. Другата причина, поне при мен е, че си търся интелектуален разговор в каквато и да била сфера, от която мъжа разбира, но тези в сайтовете за запознанства много често не разбират от нищо. Не ми е интересно да водя празни разговори. Очаквам и да ми е забавно, също така. Но в тия сайтове не се получава, не знам защо. Като говоря с някой на живо е друго. Аз предполагам, че като е сайт за запознанства, много мъже очакват да се започне директно със свалките, което е тъпо, защото аз дори не знам с кой си пиша и не ви познавам. На живо също много често не работят така нещата. Не може на петото изречение да те канят на среща например, силно прибързано е. То зад монитора може да стои всякакъв психопат, нали разбираш?? Липсва подход. На живо се справяте добре, но в сайта не ви се случват нещата. Това е причината. И не ни и приемате на сериозно, което на живо не е така. Кофти работа е това с тия сайтове. В чужбина може би мъжете имат по-различен подход, пък и не е пълно с бай ганьовци и съответно жените не са подозрителни. Заради такива, като описаните, нормалните мъже сте ощетени, това е. Също, ако почнеш да ми говориш за пари - колко си богат или обратното - как нямаш пари на първа-втора среща или в сайта, също сме чао веднага. Издава комплексарщина,все пак няма да се женя за теб, надявам се разбираш логиката - че не ме интересува, защото не си ми никакъв. Все едно аз да тръгна да ти го разправям това - същото е.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: afa5b4754e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 10, интересно ми е, ако не дай си боже, ти на 51 се разведеш или останеш вдовица, какво ще правиш. В манастир ли ще отидеш?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d0d53b7340
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Не, няма да отида в в манастир. Ще си намеря нормален мъж за нормална връзка, а не тиндър търсачка на боклуци.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a4e8292db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   "Причината е, че в България е пълно с простаци и жените са подозрителни към всеки в тиндър, въпреки, че ти може да си си прекрасен човек."

Тогава защо изобщо имаш Tinder?
На мен ми харесва много - запознаваш се с някого, неангажиращ и приятен секс. Стига да има предпазни средства, дори е здравословен!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b83ea409cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Вчера бях на среща с момиче от тиндър. Сладка мацка, нормална, даже интелигентна над средното, нямаше много химия. Но въпреки това си поговорихме над 3 часа, просто да убием време. Регистрирала се в Тиндър преди 2 дни. Имаше 2596 харесвания. За 2 дни. В София. Аз се регнах в тиндър и даже си платих за абонамент в началото на август месец - т.е. вече някъде към 3 месеца съм там. Имал съм малко над сто мачвания и в момента имам 40 харесвания, и то с доста добри снимки (питал съм приятелки за мнение кои снимки да слагам и съм избирал тези с най-много позитивни мнения). И не се учудвам. Не е защото съм грозен. А просто защото жените са супер заляти от матчове. Тя просто няма време да суайпва за нови мъже. Просто всеки суайп й е матч. Докато бяхме на срещата няколко различни мъже й писаха в Тиндър. Тези жени просто са облъчени от съвпадения и разговори и нямат време да стигнат до тебе или мене, авторе. Само една малка част стигат до нас.

Има всякакви българки - харесващи поршета, харесващи нормални коли и дори харесващи велосипеди. Всякакви видове има. Рускините са по-отворени за запознанства като цяло, особено ако си избрал някакъв забутан сибирски град (нищо, че бил 2 милиона) и като види, че си от чужбина и веднага й светва лампичката за мечтата как един ден ще се разкара от Сибир и ще заживее някъде на по-топло и то в истинска Европа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f5362dc3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Жаси Гевезиева се е запознала с приятеля си в тиндър и са много сладка двойка. Така че всеки си намира каквото търси и заслужава,стига с тези глупави обобщения и заключения.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4e4cd5d8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Жена съм, не ползвам Тиндър. Чувала съм, че там се търсят предимно неангажиращи връзки и секс. Масово потребителите и мъже и жени са с доста проблеми в общуването, преклено високо самочувствие, без покритие или никакво самоувствие и доста комплекси и проблеми.

Ж37

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 53236087ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Номер 11 е изключително точна извадка по темата, за типажа хора които можеш да срещнеш, особено в тиндър, и за двата пола. Какви са повечето мъже, като цели, манталитет и подход. "колата на шефа за 1 ден" ми хареса, гаврошчо. Казвам ти го като собственик на БМВ :) а пък жените - като развеееш пред късогледите им очички малко пари и стандарт и почват да се подмокрят до коленете. Повечето търсят просто неангажиращ секс и толкоз. имам чувството, че се разхождам в циганска махала дето предимно се клецат като мишки.

След 20 години България ще се превърне в държава в която има само евтини тарикати и лачени к...ви. Сегиз тогиз мяркаш някой нормален, но и това е спорно, след по обстоен поглед....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: dba11cef30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Номер 11, едни от най-големите хубавци нямат и 2 срещи, пък ти имаш 20. Не те знам как изглеждаш, ама звучиш нелепо. Тиндър е за балъци. Някои се срещат и само са на лаф. Сексът е главната цел, ако го няма, няма успех. Да си спал с 20 е меко казано дебилно твърдение. Ние сме 6 млн. Тия мъже с по 10, 20 жени в живота си, събуждат изродско вълнение от подигравателен тип. :) Само ще ти кажа, че съм щъкал в чужбината, понятно ми е приложението тиндър. Знам как става там и тук. Ако беше във Франция, да, щях да ти повярвам. Тук лягали с теб на първа среща, при положение, че дори не си топ хубавец(по всяка вероятност), а топ хубавците са на сухо - ДООООБРЕ, ЩЕ МУ ПРЕДАМ.. Брат, мога да ти покажа фотоси на две момчета, които ще помислиш за топ желаните парчета, а ееиният сигурно няколко годони е на сухо, трай си. :) Няма нужда от фантасмагория.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2133769f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Н 5, ти пък се изцепи хахха българка съм и слушам основно рок, джаз и понякога класическа музика.
Бих казала, че повече мъжете слушат чалгии, поне аз съм останала с такива впечатления.
Моето "лекарство" за хипералергията ми към чалгата е:
https://youtu.be/HQmmM_qwG4k

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b101f19d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Познавам две момичета с Тиндър! От две години го ползват и оше нямат среща с никой. Мога 100% да твърдя, че да се търсят глупави мъже с добър стандарт - програмиране, чиновници, администрация и др. Както знаем, повечето мъже от тези области не са особено секси за жените, поне това съм чул и видял, но са шаранчета. Аутсайдери, които намазват от доброто статусче. Защото познавам и други мъже с това приложение, един от тях е адвокат и кикбоксьор! Симпатяга, мъжествен, висок е почти 1.90 и тялото му е мечта за всички жени, но е с характер и разпознава боклуците(както и аз) и се вижда ясно, че на алфа умните мъжете с хубава външност, не връзват. Вързията е на балъците само.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cb76f53a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Какво излиза? Че българката е конс*рва и на открито, и на скрито.
А вече като отворена консерва, минала 35 години, е и застаряваща конс*рва!

Добре че живея в София, след 30-40 години да видя остатъчните застаряващи конс*рви на какво приличат, какъв им е мирогледа, на къде ги е отвял живота и намерили ли са щастието в леглото?

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d7fe3dc22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Надути не са, но нямат желание да те опознат или умствена възможност. В Тиндър няма да си намерите жени. Освен това, не вяряам някакви дето се били оженили точно от чатове в Тиндър. Поне в България това е изключено. Освен да е някаква грозна с грозник.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b4f48d23ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Българките са надути и грозни, не се занимавай. Аз живея в Азия и жените тук са 30000 пъти по-добри. По-красиви, по-разговорливи и по приятелски настроени. Не бих се занимавал с българка никога ама НИКОГА.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4fba547eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Дори не съм чувала за Пиндар, Тиндал или каквото е там. Извън контекста на темата според мен социалните мрежи се отразяват крайно негативно на общуването между хората. И понеже виждам, че в доста коментари се споменава ключовата дума "химия " ще ви река нещо. Излизала съм с доста мъже. Ако не усетя тръпката в първите пет минути просто се извинявам на човека и напускам. Не го заблуждавам. Далеч не съм материалистка, малко идеалистка и повече мечтателка. Но няма ли привличане, това е живо мъчение. Нямам какво да отбележа повече. Със здраве.
Анна

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4a914629ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Българката е толкова филмирана извън и вътре в чатовете, че не е за приказка. Седи там и само чати, пази се да не легне с някой( в приложение за секс) като й кажеш нещо или я критукуяаш, веднага ставаш женомразец и тъпанар. Няма мисъл, човещина, нищо. Жалка работа и цял живот седи до някой бастун, с който нито прави секс, нито я кара да се почувства жена. Съдбата си я пише сама, никой не я пише предварително. Даже и майка ми се смее, че може едно хубаво момиче да тръгне с тотален каиш, само защото имал жишище или кола. Ще ви залея от смях, само това ще ви кажа. Смях за тесните ви душици. Толкова сте ми ясни и елементарни. Знам на всяко едно изречение как ще ми се отговори. Познавам всеки приятел дето се нарежда до поредната тъпачка, но винаги съм го предупреждавал как ще свърши връзката. И нямам грешка до ден днешен. Толкова да ви разпознавам. И някои тъпаци излизат месеци наред с вас, месеци без секс. Клети балъци много и това е жалко. Ако нямаше отчаяни тъпаци, нямаше да ви вървят игрите. Много сте смешни момиче, много. И как имам един приятел, който записа курс за програмиране, сега си взе куче и иола и вече шиба няколко от вас в колата ди, как ми протрива доволно ръце и вика, тя ме мисли за амбициозен млад мъж, а аз дори не се кефя на работата си, ама й го слагам навсякъде. Хахахаха. Нормално да й го слага, то на ясяка го слагат акттьорчета, които после се хвалят на приятелите си. Женомразците ви чукат и не го подозирате даже, жалки създания.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f0aeb9796a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Жена съм, нямам и регистрация в тиндър защито там има такива като теб, които искат само авантюри... Не съм нечие тяло за вечер и не искам да бъда. И избягвам и всичките които си мислят, че защото са ме добавили във фейсбук аз трябва да им пиша. Не знам защо мислите, че жените трябва да ви избираме по снимка и това ни стига да спим с вас. За това така се случва.

Ж 24

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6279bbd3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Нямам особен успех с приложението за няколко месеца. Спах с една дебела, защото тя ми изпрати фалшиви снимки и си беше прикрила тялото на срещата с някаква черна рокля. Излизах с една красива и луда, която говореше бавно и нямаше мозък. С третата срещата продължи точно 10 мин и тя си тръгна. Гарантирам ти, че там има истински и нормални жени в същото време, защото познавам такива. Ползвай приложението с мисълта I don't give a fuck. Социалните мрежи изкривиха мозъците предимно на жените. I don't give a fuck, защото това си е за тяхна сметка.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2ef35444b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Спокойно..и нас чуждото ни е по-сладко.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 32a90f7cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Ти си мислиш, че рускините, украинките връзват, защото мечтата им е българският мъж?! Просто са лесни и връзват на всеки. Вижте какво правят рускините и прочие нации по морето и клубовете и пак ги възхвалявайте. Не припадат по вас заради красота, сексапил, а просто са лека нация. Работила съм с украинки и рускини и такова чудо не сте виждали- запои, секс, с който падне и т.н. Но това пък устройва бг мъжа, който изпитва страшни затруднения да свали някоя , идва му като чудо една руска кака.
Та затова и чужденките ти се виждат по-дружелюбни- за тях е екзотика да спят с балканец , макар че не знаят страната къде се намира.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 46bf5ddbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Повечето българки мьекат като котки със синдром на Даун, ти пък им се чудиш на качеството. Не са надути само в Тиндър, а и на други места и подобни апликации са си недодялани селянки. Преди няколко години направих грешката да отида на едно от тези събирания за необвързани. Правилото бе, че отивайки там имплицитно заявяваш, че си търсиш връзка с другия пол.

"Добра вечер, мож... "
- "А не, имам приятел. "

"Да пред... "
- "Не, аз съм тук само да гледам. "

"Здравей. "
- "Обвързана съм. "

Питай ги после тъпните какво търсят в събиране на необвързани.

В Тиндър не беше по-добре, там нашенките буквално си търсеха сериозна връзка. Смятай, сериозна връзка. В Тиндър. Апликацията, която цял свят използва само за е*ане, Пенка и Станка ползват за търсене на Чаровния принц. В ОкКюпид си бе същата стока. Все си повтарях, че нещо аз не правя, че пропускам какво ли не. Мне. Тук, извън България, жените флиртуват и им стиска да са нещо повече от дръпнати селтачки. Българката освен една мръсно кестенява коса (редовно изрусена с неподдържани корени), грозно произношение на роден и чужд език, тя друго в запас няма. Най-лошите ми връзки са били с българки, буквално три от четирите ми изневериха.

Да, да, не всички българки са такива, мрън-мрън. Не ме грее, достатъчно представителна извадка имам за един живот. Мога само да съм благодарен, че съм във връзка с жена, която няма нищо общо с тази нация и този пропаднал манталитет. От бългрка по-лошо наказание не можеш да си навлечеш - примитивен манталитет, слабо образование, високомерие, консерва в кревата, а и нищо особено на вид.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 62ff51227a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   29, така ще е като излизате само с някакви намацани кифлички. Като излизате с тях и не обръщате внимание на нормалните жени, точно такива смачкани к***и получавате и си заслужавате. И стига с това "българките"! Като толкова ви пречим - нации и жени колкото щеш! Само дето и на Запад жените не са чак толкова читави, колкото си мислите вие наивниците. Нито разните му там азиатки, дето ги издигате на пиедестал. Не на празно на Запад тръгва MGTOW и едва ли е защото жените там са ангели. А азиатките ще тръгнат с вас, само защото ви виждат като "по- съвършенни" от техните мъже. Ако искаш да видиш истинската същност на жените от дадена нация, виж как се отнасят с техните мъже. Ама, вие сте глупави и само българките са ви черни, а всички останали - ангели. Търсете си НЕбългарки и стига ревахте по форумите. С мрънкане не става!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker