Вярно ли е, че мъжете губят интерес, ако жената направи първата крачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вярно ли е, че мъжете губят интерес, ако жената направи първата крачка
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2736 пъти
Здравейте, чета противоречиви мнения в интернет относно това дали трябвало жената да прави първата крачка или не. На много места чета, че мъжът бил губил интерес към жената, ако тя направела първата крачка, дори и преди това да я е харесвал много. Вярно ли е това? Търся мнения главно от мъже, но може и от жени с подобен опит по темата. Вижда ми се доста странно това. При вас мъжете така ли е? Случвало ли се е да нямате смелост с месеци да предприемете нещо към жена, която харесвате или липсата на действия говори, че нямате намерения към жената, а просто ви е симпатична и до там? Как да го тълкуваме това жените?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: d2fd0fbba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Вярно ли е, че мъжете губят интерес, ако жената направи първата крачка " - не е вярно.
Случвало ли се е да нямате смелост с месеци да предприемете нещо към жена - да, случвало се е.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 977c4251b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютни глупости. Много от нас, мъжете, бихме се радвали, ако поне веднъж жена направи първата крачка, защото самите ние знаем каква смелост и усилия изисква това нещо. И понеже е голяма рядкост жената да направи първата крачка, ние винаги ще я помним с това. Ако мъжът е истински мъж, няма да загуби интерес, даже напротив - ще се радва на смелостта на жената. :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 35884b6607
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Вярно е. Можеш да покажеш, че харесваш някого, да направиш намек, но дотам. Инициативата трябва да дойде от мъжа. Ако не е някой чехлю, де...Ако е смотан и захлупен, просто някоя по-нахакана мома идва и си го взима като пакет чипс от рафта. Но предполагам питаш за класическия случай. Каккто казах, показваш, но не казваш. Ако той не предприеме нищо - значи просто не те харесва, няма интерес. Не е сложно! Не е зает, не си е счупил телефона и не са го отвлекли извънземните.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2b0c90597f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Случвало ми се е не с месеци ами и години да нямам смелост да заговоря жена . Повечето мъже нямат смелост да заговорят красива жена ,но ако нормална или по-ниско ниво е много по-лесно. Аз не бих загубил интерес ако жена направи първата крачка. От значение е каква е жената много ясно ,че хубава жена би трябвало да не е сама и много трудно някой ще я заговори

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 13de41233b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Има ли българка, която да прави първа крачка. Силно се съмнявам.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3f8cdab772
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Може да покаже интерес, но мъжа трябва да е водещ в ухажването.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a2c5c765f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Срамежливи мъже.... не и когато аз съм в мола, или в някой парк, не мога да се отърва от хора, искащи телефона ми или социалните ми страници...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 94bc36556b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Няма мъж, който да ти каже, че му е противно жена да направи първата крачка. Това е показване на интерес, четкане на его и още една камара други.

Повече хора трябва да са искрени със себе си, с чувствата и с желанията си. Да са гласни и да изразяват.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e533a5b1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз съм губил интерес към жена, защото е била прекалено настъпателна. Има разлика между крачка и обсебване.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f7fe229c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зависи от обстоятелствата. Ако е комплексирана и непривлекателна, вероятно е отчаяна и не бих се занимавал с нея. Ако е красавица, ще я питам защо е така надъхана?

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ad48e8c486
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не е нужно, дори да прави крачка, а само да намекне интерес. От там нататък ако мъжът има интерес, сам ще предприеме действия. Ако се прави на разсеян, че не разбира, значи просто няма интерес. Отблъскващо става, ако мадамата е прекалено настъпателна. Но честно казано в България не съм виждал нормална жена да прави първа крачка, а малкото, които я правят, обикновено са курви. Не казвам, че по принцип такива жени са курви, а че в България има такова сващане "сакън да ме помислят за курва" и общо взето наистина само на курвите не им пука и нямат задържки и наистина само те се осмеляват. Точно поради тази причина ако българка направи първата крачка към мен, вероятно бих допуснал, че е възможно просто да иска да я чукат или да гони някакъв интерес чрез секс. Затова предпочитам само да ми намекнат интерес, пък вече аз си знам какво да правя, ако искам.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6a1ebc581b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами, губят! Естествено, че не! Че аз как се омъжих? Съпругът ми се навърташе наоколо все някакви услуги да ми прави. После взе да идва да сме били пиели кафе по съседски. По едно време се замислих този човек какво всъщност иска от мен? И взех да го наблюдавам. Идва, изпива си кафето, гледа ме с кравешки поглед и аха нещо да каже, но не го казва. А хубав мъж. Исках го. И накрая взех нещата в свои ръце. Дойде пак той. Но този път предложих да пием по чаша вино. По едно време се оплака, че кръстът му е схванат и попита имам ли аспирин. "Не искаш ли след аспирина един масаж - отвърнах, - може да те отпусне?" Той вика: "Не, не искам да те притеснявам". Обаче в този момент явно схвана, блеснаха му очите и каза: "О, това наистина би ми помогнало!" Останалото е история. Между другото, години по-късно си призна, че тогава наистина го е болял кръстът. Т.е. не е било постановка. Но намеренията му са били единствено, докато го изпращам, да направи опит да ме целуне, пък ако му отвъртя шамар, да изчезне завинаги.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b41f057acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Има логика да губят мъжете интерес, ако жената направи първата крачка. Прието е мъжете да гонят топката, така е било винаги. За мъжете свалянето на жени е като предизвикателство, тръпка му е да я "покори" и колкото е по-трудно толкова повече се нахъсва. Подозирам че играят роля тук подсъзнателното/ловните инстинкти в него. Но ако тя поеме инициативата, така убива интригата едва ли не. Според мен е възможно тогава той да си помисли и, "а, тя ми е в кърпа вързана вече" и да започне да важничи, изцяло с цел да си надува егото за сметка на нейното.

Но горното е изцяло мое лично мнение, и го казвам като мъж който има огромен интерес да беше обратното. На такива като мен им е трудно да се отпуснат, затворен човек съм. Предполагам и емпатията ме спъва, защото съм твърдо против наглярстването, мъж да се ръга на жена без значение дали тя го харесва или не.

Определено ми се е случвало с месеци да не предприемам задълбочаване на отношенията с жена, която харесвам. Затова бих казал, че липсата на инициатива от страна на един мъж не е показателна за липса на интерес, просто си опира до човека.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ad48e8c486
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   12, това беше забавно :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9eb386a989
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Никакъв интерес не губят, напротив- биха се радвали. Аз специално нищо против не бих имал. Даже повечето пъти в живота ми жени са се мотали около мен с тая идея, отколкото обратното. Но така или иначе никога не стана нищо :)))

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8fa50d64be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   От мъж до мъж има разлика от земята до небето!
Обикновено е желателно жената да показва интерес, да дава положителни знаци и да не се прави на ощипана госпожица. Всяка приветливост от нейна страна е зелена светлина за мъжа. Не е срамно жена да те извика на кафе, да направи някакъв намек или закачка, да те докосне уж неволно. Всички тези неща се броят за по-пасивни първи крачки и не отблъскват повечето мъже, а им дават увереност да действат. Изобщо, така решаваш, че си много желан и ти никнат крила. Ако си свестен, си взимаш жената чудо, а не хукваш след всичко с бюст в радиус от 5 километра.

Виж, ако жена целуне мъж първа или му скочи на секс, той може и да се притесни. Определено не всеки един ще изпадне в размисли и страсти тип "Тази да не е лесна / Това пък е много скучно за мен, нямаше игра.", но някои ще го направят. Тези някои често са с умствени дефицити и определят смелите жени с ясни цели за лесни/развратни. От мъж до мъж е, ама ако ви е писано и е влюбен, няма да го изплаши нещо подобно. И, да, почти всеки мъж е имал период, в който се е притеснявал да прави първи крачки с месеци, че и с години. Повечето го преодоляват след пубертета, но при други е доживотна диагноза.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4ee3b065b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   При мен пък само жени са правели първата крачка!Къде явно явно и директно, къде с погледи, усмивки и т.н.Сещям се за над 20 жени.Е, ако жената ми харесваше отвръщах, но ако не - игнорирах.Имаше един малък проблем, ако може така на се каже- до 20 и няколко години бях девствен и не знаех как да се държа с жените, когато проявяваха интерес съм мен!:) Съпругата ми беше от директните - пита един познат дали може да ни запознае.Вече 20години сме заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5de5be9f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Несериозните и загубените мъже - да!
Та това си е един много хубав филтър да отсееш такива :)
Тръгвал съм с момиче само от уважение към чувствата му. По-късно съм се влюбвал и всичко си е идвало на мястото.
Това кой ще направи първата крачка не е важно. Важното е дали двамата ще си допаднат и ще се разбират...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2608dc4c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Няма значение даил мъжът или жената ще направят първата крачка.
Много мъже биха останали доволни ако жената направи първата крачка особенно, ако ги заговори на място където тези мъже почти никога не биха заговорили жена.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cbdd8e078e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Мъжете никога не губят интерес, но когата жената сама се натиска, така им растат криле и навирват нос. Авторе, така ще станеш еднодневка, но интерес ще има към тебе, макар и временен!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 35884b6607
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   н. 19 Няма значение, ама има - до последно жената се пита - добре де, защо като ме /ако/ ме харесва не прави нищо? Значи не му е до мен...Аз два пъти съм си признавала чувствата и за двата пъти жестоко съжалявам, защото получих отговор не. За една жена това е жесток удар по самочувствието - затова е по-добре все пак да даде знак на харесвания мъж, а той от своя страна, ако не е пълен задръстеняк, ще реагира. Нека не си разменяме ролите!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e1f9ba1212
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Принципът е, че първа крачка правят жените, които са непривлекателни. Канили са ме на среща няколко пъти - все стари моми над 30 г. с наднормено тегло, но пък имащи видимо високо мнение за себе си:) Една атрактивна жена, желана от много мъже никога не би направила първа крачка.... принцип.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 72aeb7a24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Това са типични женски лъжи. За съжалние дори повечето жени не разбират как работи женската психика...

Да те светна колко е просто - който прави първата крачка, рискува да бъде отрязан. Няма значение какъв си пол. Никой не харесва да бъде отрязан. Но жените са... "по-специфични". Те хем не харесват разни неща, хем не харесват и да си го признаят. Затова имат тоя трик, да извъртат нещата към другия пол и да поектират собствените си слабости към него. Затова уж сме много равни днес, феминизъм и какво ли не, но всички жени седят и "чакат". И да, атрактивните, пък и не чак толкова атрактивните "привличат" мъжки погледи, но това не значи че привличат нормални мъже. Голяма част от мъжете които ходят след по жени са дребни свалячи, лентяи, играчи... Това не са истински мъже които търсят смислена връзка, да не говорим деца и семейство. Още по-лошо - самите жени имайки подобни... обожатели, променят мнението си за мъжете и стават супер цинични, което ги отделя още повече от нещо... нормално. Мъжете също стават цинични естествено. Динамиката на човешките взаимоотношения като цяло днес е... абсурдна.

И една скоба, някои ще кажат, че е много по-лесно за жена да не бъде отрязана. Но не е баш така. Повечето жени е доказано че си падат по топ 10-20% от мъжете. Така че шансът да бъдат отрязани от тази доста малка категория, е почти толкова, колкото и мъж да бъде отрязан преследвайки 80-90% от жените. Така че и бонус съвет към жените - разширете си малко идеала за "перфектният мъж", защото реално по никакъв начин няма как да получите "пълният пакет" от добри гени, пари, забавен, умен, ама да не е и ревнив, насилник или алкохолик. Помислете малко с главата си кое цените в друг човек, бъдете... малко по-индивиди. Не мислете само с това между краката си, защото не само мъжете го правят. Част сме от един и същ вид ако не знаете.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 35884b6607
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Няма нищо по-жалко от жена, която сваля мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e533a5b1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   23 е абсолютно прав, особено във втория параграф.

Повече индивидуализъм, по-малко съобразяване с мнението на "приятелките". И за мъжете същото важи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f2fff7c346
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Мъжете днес растат от малки в страх от отхвърляне , за което е виновна хипергамията. Реално жените отхвърлят мъже , които по всякакви показатели , социален статус , интелект и тн. са много над тях. Все човешки качества , които се разбират в последствие , след задълбочени взаимоотношения.

Другото е, че масово майките масово пребиват от бой синовете си и ги възпитават в покорничество и страх към жените. Вие не сте такава? Ами 90% от приятелите ми са с такива майкк...какво да ви кажа.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cfd160ff83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Аз лично се плаша ако жената направи първата крачка :D

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0e8ded66bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Не, не е вярно. Повечето мъже се кефим, ако жената направи първата крачка. Показва, че не е лигла и е сериозна в желанията си към нас.
Лично аз се ожених за една такава, която директно си легна гола в леглото ми и заяви, най-нахално, че няма да си тръгне. А не се бяхме целунали, още даже. И така вече почти 20 години не мога да я изгоня от леглото. Че и се размножи вкъщи, гадината хахаха.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fb01c9158a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не е вярно, ама никак!
Все пак, мъже разни, така че може да има различни реакции. Ако е комплексар, може да се стресне, или да направи неправилен извод.
Както и да е, тази стъпка е оправдана от страна на жената, защото ще си изясни ситуацията, и дали има смисъл да влага време, емоции и мисли, дали да продължи да мечтае и да гради планове за този конкретен човек, или да се насочи другаде.
Има, обаче, нещо също много важно: КАК ще бъде направена тази първа стъпка от страна на жената: Това трябва да е непринудено, необвързващо, деликатно, културно. Иначе може наистина да се получи обратен ефект. Ето това спира жените да правят първата крачка - че поемат риск, и че не знаят как... Ама "кой не играе, не пичели"!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 64cd4e0315
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   1.Не е вярно, даже напротив.
Зависи, какво точно се. Смята за първа крачка, но ако ме заговори жена разбира се ще проявя интерес.
2. Случвало се е от неудобство.
Просто симпатия може да се превърне лесно в нещо повече.
3. Няма нищо унизително или неестествено жена да покаже интерес към мъж. Не всички стават за свалячи.
Ако не покаже, че го харесва може да изтърве някой готин пич и да не срещне такъв с годни или въобще. Всичко останало са предрасъдъци.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2b808d5bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Зависи от много неща, възраст, опит, нагласа, конкретно състояние, степен на опознаване. За мен винаги е било отблъскващо жената да направи първа крачка едва след седмица запознанство. Отблъскващо е и ако не съм проявил интерес, но ми се слагат и настояват. Отблъскващо е и ако знаят, че съм обвързан, но въпреки всичко ме пробват. Във всички подбни ситуации си задавам въпроса "тая толкова ли е закъсала и на колко още се е сложила". Съвсем различно е ако се познаваме от доста време, било то от училище, от работа, от общи компании, комшии, общи хобита и т. н. Говоря за себе си, а не за всички мъже, колкото и да съм петел, колкото и да ми е харесала една мацка, трябва ми време за да я поискам. Ако на мен вече ми се въртят някакви мисли в главата, вероятно ще съм дал и сигнал, тогава надали ще загубя интерес само защото мацката е направила първата крачка, напротив ще се зарадвам, че ме е отменила в тази роля.
И за да не съм голословен ще кажа, че имам горчив опит в тази посока - съгласих се на среща след няколко дена писане, сега вече "парен, каша духа".

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b59aec7438
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Модераторите трябва да се замислят с одобряването на коментари, които съдържат морални осъждения, освен ако автора не е поискал такъв съвет. Модератори, случайни сте.


#1 #2 и #9 са прави според мен. Мисля същото.
Това, което казва #9 ми се е случвало. Първо ти харесва. Но ако е обсебваща, не става. То не е такава, защото тя е направила първата крачка, но в моя случай тя не се отдръпна малко за да изчака моя реакция, настъпваше всякаш не ми позволяваше и не искаше да ми позволи да откажа. Както ние мъжете трябва да се учим да ви приближаваме и да ви оставиме пространството вие да се изказвате и показвате, а не само да ви бутаме това какво ние искаме, така и вие трябва да се научите за да може да станат нещата. Същото е, мърда ти нещо по корема като жена ти покаже първа, че има интерес.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b59aec7438
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   "На много места чета, че мъжът бил губил интерес към жената, ако тя направела първата крачка, дори и преди това да я е харесвал много."

Случвало ми се е да се наострям да я заговоря известно време, едва ли не се надъхвам приготвям насилвам, и ако тя първа ме приближи всякаш това, за което съм се приготвял не е трябвало. Не е като да се откажеш или изгубиш интерес, но завоеванието, за което съм се приготвил, не получавам допамин ако мога така да се изразя. Това е малко по-отстрани гледна точка, но има нещо общо и за това ти го споделям. Мисля, че мъж ако изгуби интерес към жена, за това, че тя го приближи първа, той значи е искал само завоеванието, а не жената. Искал е да се накефи, че може.


"Случвало ли се е да нямате смелост с месеци да предприемете нещо към жена, която харесвате или липсата на действия говори, че нямате намерения към жената, а просто ви е симпатична и до там?"
Идвете ми се е случвало, сигурно искаш да разбереш разликата, не знам дали мога да съм ти полезен в това. Случвало ми се е с месеци да нямам смелост да направя крачка към момиче, което харесвам. Случвало ми се е също и да съв виждал момиче, да я приемам симпатична, но всякаш нещо не е достатъчно, и не съм се замислял че не искам да я заговарям, просто не го правя приемам я за симпатична и толкова, нещата си остават същите.
Не знам дали мога да ти издам сигурен знак, кога нямам смелост и кога ми е просто симпатична, нека помисля. Ако ми е само симпатична не бил си позволил да й давам фалшиви знаци, например да искам да си положа главата на краката й докато седи на пейка, де да знам. Това нещо бих го направил ако нямам никакви чувства към момичето ми я приемам за близка, или когато искам да и дам сигнал. Но ако я приемам за симпатична и не искам изрично не искам да й давам сигнали за да не я обърам, не бих си позволявал да и лягам на краката. Разбираш ли? Има ли сигнали, има шанс, това е, дори и да те приемам за близка само, легна ли ти на краката(в случая това и пример за някакъв знак), това е ясно, че по някакъв начин не се притеснявам да съм близо до теб, дори и да не съм мислил за мен и теб двамата, но не изключва и да съм мислил. Виж дали проявява накакви знаци към теб, ако не иска да ти дава никакъв знак и дори избягва да не направи някаква грешка, да ти даде знак, който не иска, това означава, че няма интерес. Вече зависи колко имате в главата, колко сте години и така, щото ако сте деца 16-17 може и да ти даде сигнал, но да мисли "не" щото все още не се е научил да е себе си. Надявам се да съм ти помогнал

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5c6ea47ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Не съм правила първи крачки, стъпки, подходи и т.н. Нямам афинитет към страхливи, затворени, срамежливи , пасивни мъже или някакви темерути, дето не могат една реплика да измислят. Моят мъж направи първата крачка, аз дори не го харесвах (бяхме състуденти) и не бях говорила с него. Оказа се интелигентен и приятен събеседник.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b59aec7438
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   #34 докато приемаш всичко за даденост, няма да можеш да изпиташ истински кеф. Точна за това има болка в живота, за да има и щастие. Точно и за това глезените са често постоянно намръщени, щото не сам видяли болка в дълбини, всичко им е било на готово. Като вие жените разберете какво е да правите първата крачка, тогава ще се научите да се радвате напълно на това, когато мъж ви заговори. Страшно си е, но както всичко страшно, в последствие става интересно. Шофиране, секс, екстремни спортове... какво ли не, всякакви рискове.
Аз бих предпочел дори и момиче да ме заговори първа, и да се оженя за нея, бих искал да съм се научил аз да заговарям момичета. Някакси трябва да си знаеме и тези и онези неща, дори и да не ни трябват, разширяват ти мисленето, дават основа на доброто.
Лично харесва жени, че дори и всякакви хора отворени към всичко. За пример давам това, че ти не си отворена да заговаряш някой. Изказването ти подчертава, че със сигурност не искаш ти да направиш крачката, това бих го приел за знак, че и други работи не искаш да правиш или казваш първа във връзката и някакси ми показваш, че си тежест.
Не привлекателно е ако човека, към който се прави крачка, без значение мъж или жена, не го приема за знак за встъпване (cue), за знак, че е негов ред да дава, а го приема като, (малко преувеличено, но искам да разберете смисъла)"а тя/той сега ще се научи тя да дава първо иначе аз няма да давам. "
Разбирате ли, искам да давам не защото искаш да зимаш, а защото просто искам да давам. И ако ти не си такъв човек, нещата няма да се получат!
Привлича ме и мисля, че е привлекателно ако жена умее да направи първата крачка.


Това, което имам предвид, ти(който и да си) си разшири мисленето да можеш и да си отворен да правиш крачката, па, после на мен няма да ми пука аз да я правя! И не само по тази тема, бъди отворен към всичко!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5c6ea47ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   35 - За теб може да е привлекателно жената да направи първа крачка, за мен пък е привлекателно да я прави мъжът. И щом моят е останал и създал семейство и деца с мен, не е приемал знаците, както ги приемаш ти. Все пак за мен е по-важно какво мисли той, а не ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b59aec7438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Към 36, може да се срещнете в магазин за дрехи или др и ти на излизане да пуснеш 1 флирт дори той без да те е видял. Това пак е първа крачка. Не всички мъже са страхливи, затворени, срамежливи, пасивни мъже или някакви темерути, дето не могат една реплика да измислят. Може така да се е получило, че ти ако не направиш нещо във важен момент да не се срещнете никога повече, но го харесваш първоначално. Кво ти пречи да пуснеш 1 флирт, че ти е направил впечатление па си ходи после :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: af977a13ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Много сте странни!
Жените не желаят ли да са с хубав мъж?
Много ясно, че когато даден мъж се хареса на някоя жена, тя може да направи опит да покаже това по някакъв начин. Как някой се влюбват от пръв поглед - тава само за мъжете ли важи. При мен няколко жени от многото, които са правили първата крачка са ми казвали - още като те видях исках да си мой!
Може и да е химия, знам ли - явно организма, както при влюбване, когато “разпознае” добри гени и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker