Има ли надежда за мен да създам връзка и семейство?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли надежда за мен да създам връзка и семейство?!
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1748 пъти
Здравейте!

Прочетох темата за хората, които не искат семейства и това ме наведе на мисълта да споделя в отделна история мой проблем, който се очертава като сериозен за самия мен.

Мъж съм, в началото на 30-те си години. Живея в неголям областен град. Работя и имам не толкова високи, но прилични за моята възраст и положение доходи. Обичам често да пътувам, но го правя сам. Живея с майка ми, единствено дете съм.

Нека започна отначало.

Имах обикновено детство, разбира се с някои лишения (хванах началото на прехода и всичките му кризи). Нашите се разведоха, когато бях на 10. Често имаше скандали, неразбории, но съм имал и много хубави моменти - най-вече при моите баба и дядо на село, където бе рай за мен.

В ученическите си години бях относително затворен човек. Имах няколко по-добри приятели, но определено не бях от тези пичове, които познават всеки и са в светлините на прожекторите. Все пак имал съм истински приятели, но в последствие пътищата ни се разделиха.

Достигайки гимназиална степен започнах да имам доста разнообразни хобита (бях така да се каже всестранно развит) - музика, ИТ и куп странни неща и т.н. Това звучи добре, но бях предимно солов играч. Нито в класа си, нито в училището като цяло не успях да намеря приятелски кръг от хора с общи интереси. Имах усещането, че връстниците ми мислеха само за кръчми (сега осъзнавам, че не е било точно така).

Още от 13 годишна възраст много исках да си намеря гадже, но без успех. Моите връстници ритаха топка, а аз бях започнал да ходя по т.нар. "детски дискотеки" с още няколко добри приятелчета. Беше наистина хубаво време :)))

Грижех се за външния си вид, но ми куцаше все нещо във взаимотношенията с момичетата. Просто не знаех как да общувам с тях, идея си нямах какво мога да си говоря с едно момиче. Сега, междудругото разбирам, че съм имал няколко възможности за връзка, но просто съм бил сляп и съм ги изпуснал. Както и да е, минало е отдавна :)

В университета не успях да имам истински студентски живот. Имах известни проблеми със здравето - депресия с тревожност. Бях малко объркан от рязката смяна в средата.

След завършване на висшето си образование си намерих бързо работа. Не посмях да се отделя от родния си град, защото "уж" бях направил това, което се искаше - образование, работа.. и май спираме дотук. Може би е било грешка.

Опитах за кратко да живея самостоятелно, но това нищо не промени (може би освен че се научих да си пера сам гащите и започнах да размишлявам на глас). Точно това е истината!

Докато бях на 25-30 годишен все още мечтаех за връзка, но дали ми лиспваше среда или просто бях недобър в общуването, не знам. Може би и двете. Мислех си, че някой ден момичето просто ще почука на вратата и ще станат нещата.

Така и не успях да създам връзка, дори за кратко. Просто всички жени около мен бяха или сериозно обвързани или семейни или аз бях затворен за нова среда.

Сега съм на 33. Никога не съм имал истинска връзка, само отделни сексуални контакти с няколко платени жени. Вероятно ще кажете, че съм ударил дъното, но аз не се срамувам, че съм правил за първи път секс с проститутка. Срамувам се че съм си пропилял годините.

Ще споделя и още нещо. Преди няколко години бях здраво хлътнал по омъжена жена, по-голяма от мен. Изпаднах в жестока депресия. Това бе по-скоро някакво наказание за самия мен. Незнам откъде ми дойде, може би тя ми е давала някакви заблуждаващи сигнали и така аз "лапнах". С нея абсолютно нищо не сме имали, искам да подчертая дебело! Тогава просто исках да не мисля за нея, а да си намеря момиче и да имам семейство. Но се се получаваше.

Това може би бе първият ми по-сериозен порив да имам сериозна връзка със сериозна жена. По онова време си мислех, че това е някакъв житейски урок, който ще ме накара да порастна ментално и ценностно. Сега разбирам, че е било точно обратното - бях се вдетинил и оглупял. Това е вече минало, надявам се!

Последните три години обаче започнах да мисля по друг начин. Появиха се някои страхове у мен. Изведнъж спрях да гледам на жените като на потенциален партньор, с който бих имал семейство или някаква връзка. Мислех само за жени, с които мога да правя секс за един път и дотам (сещате се). Ума ми е покварен! Спрях да мечтая за сериозна приятелка.

В момента мисля, че повече от всякога нямам потребност от приятелка и семейство. Междудругото, замислям се, че не съм искал да имам деца. Не ме разбирайте погрешно, не че не обичам децата, просто не съм имал такава потребност, така да го кажем.

В последните месеци дори нямам нужда секс. Не мисля за секс, чувствам се все едно съм на 70. Нещо се случва в мен и това ме плаши!

Изглежда имам някакъв проблем, който се е появил още от тийнейджърските ми години. Замислям се, че в резултат от него, на първо място лишавам родителите си от възможността да бъдат баба и дядо. Те нищо не са ми казвали до момента, но знам, че няма начин това да не е тревога за тях.

На следващо място, аз самия оставам без поколение. Един хубав ден, ако доживея до старост няма да има кой да ме погледне. Имам някакво дребно имущество, което дори няма на кого да го оставя.

Имам възрастен близък, който има нужда от грижи и слава Богу аз и родителите ми сме насреща. Но това ме кара да се замисля за себе си един ден. Много мои близки също са без семейства и деца и на моменти си мисля, че тегне някакво проклятие върху семейството ми - да сме сами и да останем без поколение.

Споделям тази история.. не знам и аз защо впрочем! Това е товар, който ми тежи вече повече от 15 години. Когато бях по-млад дори не съм си и представял, че някога ще пиша подобно нещо. Имах малко оптимизъм, а сега просто живея и работя като някакъв неодушевен предмет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 01617563fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се чувствам точно по този начин, но съм на 21. Бил съм само с 5-6 проститутки в живота ми.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b5adc8301
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да ти кажа? На някои просто така ни е писано. Приказката, че за всеки влак си има пътници, не е общовалидна. Едни се молят един да ги пожелае, другите ги заливат стотици. Тъжна история!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 578140d466
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Като почнете с това, че оставате без поколение ... Батко, умираш и оттам нататък на никой повече не му пука за тебе, за мене и за всички умрели.
От 3 до 6 месеца и вече ще има само бегли спомени за това какъв си бил и какво си правил. Да не мислиш, че като оставиш поколение ще си направил голямото нещо в тоя живот.
Животът е чисто и просто една илюзия, а всеки, който му придава изключително дълбок смисъл си е негов проблем и нека си живеят в заблуда. Нека не се взимаме толкова сериозно, като всъщност сме една нищожна част от това човечество и от всичките вселени и галактики, които съществуват. Докато щракнеш и вече си на 65
Като не искаш деца, не правиш деца. Нито трябва да се съобразяваш с някой, нито да ги питаш. А ако си мислиш. че на децата им е любимото нещо да гледат стари и болни хора, то дълбоко се лъжеш.
И ако правиш деца с цел да не си сам на старини, то по-добре изобщо не се захващай. Разбирам да кажеш, че не искаш да караш още един човешки живот да прежиява несгодите на нашето съвремие, ама тебе те е страх от това дали ще има кой да ти сменя памперсите. Както и да умреш до 5 дена си се разложил на съставни части и изчезваш. Като те гледа някой няма да умреш по-добре това ти го гарантирам.
Сега жените ще ти наскачат: Ама как така не си имал връзка и си спал с проститутки, значи за нищо не ставаш.
Аз ще ти кажа обаче, че единствено има значение какво ти мислиш за себе си. Второто нещо, което ти казвам е никога не се разкирвай напълно пред жените, защото това нещо се използва срещу теб в момент, когато си най-уязвим.
Връзките са изключително надценени като усещане и преживяване. Всеки си мисли, че всичко е цветя и рози и животът ти става розов.
Батко, идея си нямаш какво проклятие е някаква овца да ти дудне по цял ден за каквото и да било, да не искаш да се прибираш, да имаш дете от човек, който не обичаш и той не те обича, обаче те е вързал и сега няма измъкване. Не казвам, че аз съм в такава ситуация, обаче много добре знам за какво става въпрос.
Живей си живота, ако изпадне възможност действаш, но няма смисъл от съжаление.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4913148780
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автор е, много бих искала да си поговорим, жена на 27, как можем да разменим контакт, тъй като в сайта не се допуска?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4d4e2efd60
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Що пък да те е срам, че за първи път си бил с проститутка, на 19 девствен съм и мисля да отида да се отърва от девствеността, аз потребност за " връзка" нямам, първо че не ме харесват и второ тия дето са около моята възраст са много разглезени и претенциозни. По- добре да се опиташ по- някакъв начин да забогатееш, поне да си заможен, тогава може и да се намери някоя, знам ли.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f42f7d401a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами да, етапи в живота не могат да се пропускат или прескачат. Няма как пиленцето да проходи, или да се научи да лети, преди да се е излюпило от яйцето...
Другото е, че за всеки от тези етапи си има подходящо време. И колкото си по-далече от това подходящо време (независимо дали напред или назад във времето), толкова по-лоши са резултатите. Човек се учи да общува с другите на определена възраст, учи се да общува с другия пол също на определена възраст, първа целувка - на определена възраст, първи секс - също. Ако е с "платено" момиче, това е непозволен шорткът и показва, че нещо си пропуснал да направиш като хората и за това не се е стигнало до нормален секс... Като свикнеш така по "лесния" начин, след това много трудно се връщаш на правия път (просто да вървиш по него ти се струва безсмислено трудно). Да се отделиш от мама също си има подходящо време, и то е между 18 и 22, а не на 33... И така нататък. Ето защо в един момент всички жени около тебе са били сериозно обвързани - защото са го направили навреме. Сега можеш да разчиташ само на прясно-раведените или изневеряващите около 35... но и те, както разбираш, не са стока - или са неспособни да създадат нормално семейство, или са някакви опарени, или склонни да живеят в лъжи... но при всички положения не и хора, на които можеш да разчиташ.
Освен това наблюдавам, че човек не се ли задоми до към 40, вече така свиква да живее сам и никой да не му смущава спокойствието, че перспективата за жена и 2-3 деца, с които да дели жизнено пространстово, пари и всичко останало започва да изглежда все по-невероятна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5b0a7b670f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Първият проблем е, че на 33 живееш с майка си. И да не бягай с това, че си се научил да се переш и говориш сам. Това няма значение. Някой беше препоръчала книгата в оковите на майчината любов. Мъж на твоята възраст трябва да живее сам. Ако не се прибереш вкъщи, нормално е майка ти да попита къде си? Моя приятелка на която от поне 10 г. и повтарям да се изнесе, го прави чак сега. Да късничко и май, и тя ще остане и без деца и партньор. Тези токсични отношения в късна възраст, не носят нищо добро. Да мама готвеше, переше, чистеше и ми беше крайно неприятно на жена над 30 г. да звънне да я попита, кога ще се прибереш?
Аз като жена не бих дошла у вас, каква връзка очакваш и продължение. Излез сред приятелите ти, след твоята среда. Дай лично пространство на себе си и на майка си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 25346ab90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще ти го кажа метафорично, но съм сигурна, че ще ме разбереш- научи се да си живееш живота така, както сърцето ти желае, но никога не забравяй да вземеш по пътя и ума си.

Наистина си пропилял няколко години, но не е фатално. Предполагам, че всички хора сме се лутали и сме проспивали това-онова. От теб зависи дали ще гледаш назад, или напред. Имаш бъдеще, не си в пенсионна възраст, а си в разцвета на силите си. Не е късно да подобриш комуникативните си умения. Не е късно да разбереш, че с жените се общува също толкова лесно и свободно, колкото и с мъжете, но с по-малко цинизъм. Не е късно да откраднеш цвете от градината на някоя баба, да усилиш музиката повече, да влезеш с дрехите в морето, да излезеш вечерта и да се прибереш на другия ден. Все още си ерген- това ти дава свободата и правото да правиш всичко, което пожелаеш. Ти нямаш деца и жена, за които да се грижиш. Парите ти са лично твой, загубите и победите също. Позволи си да се чувстваш свободен, това ще ти донесе увереност, а увереността ще ти донесе повече социални контакти. Някой ден, живот и здраве, ще се появи жена. Може в началото всичко да е само секс и забавления, а може от ден първи да чувствате уют и топлина. Бъдещето ще покаже. Не е твоя работа да мислиш кое кога и как ще се случи. Ти се грижи за себе си, прави неща, които ще те карат да се чувстваш жив, а другото ще се подреди. Знам, че ти звучи банално, но във всяко клише има голяма доза истина.

Съветвам те да се забавляваш повече и да общуваш с хора, макар и да се чувстваш неловко понякога. Човек така се учи да разпуска и да се разчупва. Всеки добър събеседник някога е бил лош събеседник. Всеки веселяк, някога е плакал сам. През каквото и да преминаваш, не си единствения в това положение. Естествено, че имаш шанс да създадеш семейство. Ти си на 33 години, млад си.
Ако имаш нужда, започни да посещаваш психолог, с когото заедно да изчистите тревожността ти.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7da6ce00b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До някаква степен историята ти се препокрива с моята. От дете бях човек интроверт, имах някакво общуване с другите, но съвсем повърхностно, четях буквално непрекъснато, книгите ми заместваха всичко и сега са моето бягство от реалността. Нямах никакви амбиции за работа и кариера, за семейство и деца, дори за любов и постоянна връзка с някого. Не се и чувствах зле сама, грижех се само за себе си и се чувствах силна. За кратко се влюбих (несподелено) в женен мъж, по-голям, нямах дори връзка с него, съвсем безперспективна история. Тъкмо се "излекувах" и се чувствах спокойно, съдбата ми се промени неочаквано. Срещна ме с "моя човек", който сега ми е съпруг и имаме две деца. Нито той, нито аз сме мислили за брак и за деца преди това.
Стана дълго, мисълта ми е, че нещата стават дори когато спреш отчаяно да ги желаеш, даже не мислиш за тях.
Това с проклятието го забрави, най-голямото ни проклятие е нашето собствено мислене, нашият характер.
За да имаш успех с някоя жена не трябва да показваш несигурност, неувереност, отчаяно желание за близост, това отблъсква жените. Също и не бързай да разкриваш цялата си душа, както се казва, още от началото. Позволи да те опознае, както и ти нея постепенно. Това е мое мнение, от моя опит, не ангажирам никого с него.
Казваш, че се чувстваш на 70, аз съм се чувствала като на 100. Направи нещо ново и вълнуващо за себе си- туризъм, рафтинг, карай велосипед, фитнес, йога, каквото желаеш, прояви някаква физическа активност, вземи си животно куче, котка или каквото ти обичаш. Грижата за него ще те накара да се почувстваш нужен и необходим някому, сигурна съм, че има много повече неща, които ти сам ще откриеш за себе си.
За твоята възраст размишленията ти са незаслужено мрачни. Бъди уверен, че щастието ще се сполети, когато най-малко го очакваш, ти си все пак в най-добрите години за един мъж.
От все сърце ти желая успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a5ee10923e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм в същото положение, авторе! Само че съм на 37 г., но не се оплаквам, живея с майка си, още не работя, защото всички шефове искат опит, който аз нямам! Просто не сме намерили подходящите жени, това е положението! Повечето искат само да ги издържаш, без да ги интересува нищо друго! Но факта, че човек трябва да има семейство, е неоспорим!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8e3987ced6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Нямаш някакви големи грешки или проблем от детството. Така е не само с теб, но и с много мъже. Вярно е, че това влияе доста на тези години на това да имаш интимна връзка. Мога да сподеял моят опит, който беше много подобен. При мен по-силното желание за секс дойде след 30, като преди това дори не съм бил интимен. Все още наивен и не осъзнавах, че може да ме иска само за секс. По-късно някак срещнах мечтаното момиче за първата ми връзка. Разбира се по-млада на 25г. Някак си е по-естествено, защото разликата в опита с 30г жена е наистина голяма и някак нестествена. Тя ме желаеше силно, но за добро или лошо изглежда отново основно за секс. А също като теб търсех нещо повече. Когато тя осъзна това, просто прекрати нещата. Поне изживях за кратко приятното усещане да прегръщам, целувам, докосвам, любя. И съм благодарен, въпреки че бях наранен.
Мъжът е в най-силните си години м-у 35 и 45 г. Това е "алфа" периодът от живота ни. Разбира се ако си се осъзнал и имаш добра професия, житейсски опит, увереност, сила. За тези неща не ти трябва жена. Много мъже остават незабелязани преди това, защото нямат тези качества. Имам достатъчно приятели на възраст около 30, които никога не са имали приятелка. За съжаление така се получават някой трудно преодолими разлики между мъжете и жените след 30г. Познаваме по-добре себе си и другите, и се лъжем по-трудно. Жените са най-привлекателни като млади и това е естествено. Много по-лесно е да поискаш да спиш с 25 годишна от колкото с 35. В момента съм на 37 и подобно на теб започвам да губя интерес и желание да каня жени. Основно защото за първи път в живтоа си ценя себе си и не намирам за правилно да показвам отношение към жени, които не го оценяват. Вече не се занимавам, ако не видя желание за това от отсрещната страна. Предпочитам да отделям време за нещо полезно. Да уча , да чета, да слушам музика, да майсторя и да оправям неща, да помагам и да се уча да живея сам. Зашото времете тече, а вече осъзнавам, че е много вероятно да не намеря моята половинка. Не искам да губя това време в безполезни зарибяваки, преглеждане на женски профили, фантазии и напразни усилия. Признавам, че съм уморен от това. Последните години положих доста да се случи нещо. Знам, че тепърва ми предстои да забелязвам по-голям инерес на жени към мен. Но също така виждам, че моят интерес към тях ще намаля. Просто се разминаваме. Съвета ми е да си намериш смислени за теб занимания. Не се отчайвай. Отдели внимание на духовното. Развивай се, но не избягвай контакти с жени. Достатъчно млад си, за да срещенеш твоята. А и за мен е възможно, но не толкова вероятно за семейство с деца.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 48f7fd013b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Накратко - не може да правиш едно и също и да очакваш различен резултат! Няма да ти падне жена от небето. Щастливите случайности в живота са под 1%, и 99% във филмите и книгите. Вземи се в ръце - промени нещо. Трябва да си разшириш социалния кръг и да общуваш, да се научиш да общуваш правилно. Хората не харесват загубеняци и интроверти. Прояви интерес към техния живот и ще намериш, приятели среда. И въпреки очевидното удобство, не е редно да живееш с майка си. И най-правилната и златната да е, все ще те пита - кога ще се прибереш, кое е това момиче, в смиъсл за нея ще си онова 15 годишно момче, което подсъзнателно влияе и на твоето самоусещане. Ти женчо ли си, мамино синче или мъж? Ако си мъж - покажи го, докажи го. Стегни се. Щастието е за смелите - немска поговорка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 191f9e7ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   12 Ти вярваш ли си? Кой иска мъж на 37 г. без да е работил. Така като си седиш и нищо не правиш, какво очавкаш да промениш. И как другите са натрупали стаж, а ти чакаш ли чакаш. Всеки е започнал от накъде. Излез от зоната на комфорта и това да ти е удобно, да не работиш, да те издържа някой и някой да се грижи да си нахранен и обгрижен. Започни какватато и да е работа. Какво правиш по цял ден вкъщи и как един ден ще се издържаш, когато няма кой да го прави. А за връзка и жена, можеш ли да поемеш отговорност? Коя жена иска такъв мъж или всички са .....изреди каквито обиди искаш.
Моя позната прави същото, синът и над 30 вкъщи, тя работи и той все причини си намира. Нито жена има, изглежда психически вече не добре. Дори тя му намери работа, но той не започна, защото го е страх и си стои вкъщи. Родителите явно толерира това и считат за правилно. Жалко, все по-често се случва, при това на мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fd1d13fee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Имаше и такива по-галещи коментари от момичета, затова си позволявам да те шамаросам с моя коментар.

Млъкни, лишаваш родителите от внуци? Абе я си гледай тебе си бе. И стига ги говори тея нямам потребности към приятелка, вече не ми се прави секс ти чуваш ли се?
Ти си някъде посредана на това да си се предал и да си приел, че няма нужда и така ти е добре. По-лошо от това, НЯМА! Просто си спри мозъка с тея мисли, по-лошо си правиш. А това как да си намериш приятелка е друг въпрос. Живота бяга на някъде, ти трябва да се движиш на там, ако около теб няма момичета, и/или няма такива, които те искат, значи стоиш на назад! За момичетата е по-лесно(момичета обиждате ли се ако кажа, че е по-лесно? Не съм искал, но така мисля.) да се навъртат към мястото на където живота бяга. Мъжа трябва да избута до там, жената в много от случаите просто си намира мъж, който е избутал.(1) Трябва да се движиш и да покажеш кой си, препоръчвам ти да живееш сам, не само за да си переш гащите сам ( ти като живееш с майка ти не си ли переш гащите ти?!) Живей сам и продължи живота си, майка ти трябва да разбере и да те пусне, на теб фокуса трябва да ти е към живота, а не към майка ти, фокуса! Това не означава да я забравиш, означава да сложиш теб пред нея, а ти да разбереш, че да живееш сам означава да сложиш първо теб. Да се движиш към живота и да буташ, означава да сложиш първо теб. Започнеш ли да буташ, ти се движиш в правилната посока, може да си намериш момиче и да бутате заедно, но ако не се научиш да се движиш към живота, защо момичетата да те искат?

(1)Жените В ПЪТИ по-често се присламчват съм половинка, която си е избутала живота до добра позиция. Факт. Това не означава, че няма жени, които си бутат техния, и аз казвам, че предпочитам такива жени. Но много често както и мъжете така и жените си губят душито по-пътя на "успеха". Та ако двама, които са си избутали живота до добра позиция, и са си запазили душите някакси докато са гонили "успеха", се срещнат и разбират.. Това са силните хора, и заслужават доброто и да са заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 48f7fd013b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Още нещо - не слушай тия с ообощенията - жените това, жените онова. Запомни - ти, като индивид, търсиш своята си жена! Не се настройвай предварително. Просто повече действай.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fd1d13fee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Жени, вие май нямате сила да отгледате един мъж. Дундуркате го "мамино" "мамино" и хич не ви е ако го направите 30 годишен девственик, после го бутате да работи и не знам си какво ама той не иска.
Вижте #12, ако това е истинска история, какво се случва подяволите? Жени, мъжете не сe отглеждат като жените. Трябва да научите да ги пускате още от малки(евала на филма 300, жената откъсва пъпната връв още веднага и се научава), 1 по 1 преди пубертета излизат ситуации, които те искат да са самостоятелни. Моментите, в който вие, да вие, жените, кажете на сина си "абе къде ти ще правиш това още си малък" и да му се подхилквате с намериения " ти до вчера се напикваше", "още ти знам малкото пишле" и некви такива уязвими събития от живота, вместо да ги използвате срущу него млъкнете и се дръжте като истинска жена и дори да е 9 годишен го приемете за мъж! . Вие сте виновни, защото вие сте слаби, а къде са татковците та не може да ви се скарат да престанете да отслабвате синовете си с вашите слабости!

Номер #12, извинявай, че те използвам за пример така, но хора #12 е 99% майчина грешка!

Още преди да навърша 10 годишен исках да съм самостоятелен за всякакви работи, можех го, можех да се науча да съм много отговорен и да поемам тежки отговорности още преди да стана възрастен, но майка ми ме намрази и ме тормозеше психически затова, че започвам да имам по-малка нужда от нея. (Това ли не е слабост? Жени да не сте смеяли да ми напишете, коментари, че ви се иска или че ви е добре да си дундуркате сина! ) Не означава, че щях да спра да я обичам или да й обръщам внимание, стана ми интересно да да ставам мъж! Но това, което ми причини майка ми, точно такава реакция създаде у мен, да спра да я обичам и да я оставя. Не ме съдете предварително прочетете моята история.
Принуди ме не с добри отношения да се изнеса от вкъщи (защото е норално да го направя), а всякаш съм бил на война пълен с емоционални и всякакви белези. Да не ти позволява да пораснеш! Жени трябва да разберете, че синовете ви са хора и трябва да ги уважавате или ще ги загубите! Ще станах страхливци доживот или ще избягат от вас с много белези и трудности за преодоляване!
Къде беше баща ми? Наоколо беше, но само физически. Не знам тоя човек как не можа 1 дума да каже на жена си да даде пространство на сина си. А сега, не искам да разговарям с тях. Едната причина е, че догонвам все още годините си и постоянно се питам как можаха да се държат така с мен, толкова по-напред в живота можех да съм! Относно отношения с хора и вяскакви работи, които исках да израста още в пубертета, че и след това съм назад спрямо себе си с 5 до 10 години! Другото е, че имаше психически тормоз от страна на майка ми, и се случи 1 път да ми трябва линейка, което беше като знак, че трябва да си гледам себе си ако искам да оцелея.

Не говоря за изключенията или други измъчени ситуации, но главно ВИЕ МАЙКИТЕ, тези, които са слаби да отгледат 1 мъж, са причината да има мамини синчета и 30-40 годишни девствени мъже живеещи с мама! Вие се опитвайте да им търсите работа на 40 като вече 20 и кусур години сте ги превързвали емоционално към вас.

Авторе, давам ти модел на мислене, не конкретно решение, излизаш там където е това нещо, което искаш. Това е първо. Второ се бориш да го вземеш и оцелееш!
Като мъж. Трябва да изчистиш детското и маминото в себе си! . Put yourself out there за каквото и да ти се иска от живота.
Търси КАК да направиш, това между ТАМ КЪДЕТО СИ и ТАМ КЪДЕТО ИСКАШ ДА БЪДЕШ. Търси как се действа за да се подобриш така! Там ти е фокуса.
Искаш жени? Отиваш и събираш подигравки, неподигравки, "не"-та, "да"-та. Изнасяш се, оправяш се сам, ставаш войник командван от себе си! Дисциплина, няма "ама не мога сега", " ама майка ми ще мисли това". Кво предпочиташ, майка ти, близките ти да мисля "това" или да си живееш живота на мечтите? Ако има някой който те спира, саботира, подиграва, то той не е от значение да знаеш, просто ще изпадне от мислите ти само да дръпнеш 1 път и ще видиш, че изобщо не е бил, не е и няма да бъде фактор.

Разбираш ли, повечето хора се пускат по течението, за няколко години може да си повече мъж от онази огромната част, която са движили по течението, защото те не са мислили за подобрение конкретно като обсебване. Тези мисли и съмнения от поста ти ги отрязваш от речника ти!
Пред жена никога не се оправдавай, не хленчи, не се самосаботирай, без да се самоопределяш с малки думи или със ситуации от миналото ти.

Нещо, което ми мина през главата и реших да го споделя, за едно умение на жените, става ми едно благо ако се замисля. Когато жените разберат за тежка ситуация от миналото ти да речем, че си преминал през ада и си оцелял, очевидно, щом си до тях, тогава жената знае какво да направи с теб, умее го, тя запълва тази дупка в сърцето ти с любов, лекува те, олеква ти, така ти обръщайки се назад ти повече не се сещаш за "ада", а за жена си и любовта й! Но трябва да изтърпиш да преодолееш ситуацията и да оставиш тази ситуация да се саморазкрие! Та искам да ти кажа, че лесния живот не ти е добре дошъл, имаш възможност да почувстваш неща, които не всеки има шанса да чувства. Действай смело.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5234212beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Браво 20, но кой ли те разбра. Накараме много да се замисля. Мъжете масово са мамини синчета, искат са се чуят с мама всеки ден, да й разкажат всичко и тя са каже, как нейното момче е най-доброто. Да виждаш как сина ти остарява и да стои до теб 3 да го обсебваш, да мрънкаш за всичко, ако си намери приятелка да си мреш носа във вкичко. Реалност.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: edc8b0cf67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Бил такъв, бил онакъв... Ами той затова споделя, сигнал е до тук, и нещата не вървят. Хубавото е, че го осъзнава. Накратко, имаш си цел - да създадеш семейство, и да имаш деца, да продължиш рода си. Какво по-хубаво от това? Казват, живей сам! Ами ако така майка ти се почувства изоставена? Трябва да мислиш и за нея, не само за себе си. Но за другото - къде да срещнеш подходяща жена? Ако чакаш, боя се, че шансът ще е нулев. Трябва да разшириш кръга си на общуване, за да имаш избор, защото сега жените са в голямата си част неподходящи, да го кажа по-меко, но вие се сещате какво имам пред вид. Как ще разшириш този кръг на общуване не знам, но трябва да го направиш. Помисли си сам как. И второто условие е да отличаваш подходящите жени от неподходящите. Как? Ами, четѝ литература по въпроса, сега в Интернет има всичко, просто трябва да не те мързи да търсиш и да четеш. И другото условие е, като определиш вероятните подходящи за теб жени, да завържеш познанство и да ги привържеш към себе си. Преди да усетиш взаимност, преди някоя една жена от всички да се обвърже със взаимност, да ти признае любовта си, и че иска да е с теб и само с теб, не бива в никакъв случай заради която и да е, която си харесал, да ограничаваш кръга на познанството си с жени, защото ще е преждевременно. Как да я спечелиш? В нета и по този въпрос много се пише, и то не от такива любители, като нас тук, а от истински професионалисти. Стига да знаеш английски и руски език, например. Накратко, не бива да прекаляваш с преследването, и трябва да съблюдаваш баланса на ценността между двамата. Бъди винаги в силна позиция по отношение на нея. Тогава жената ще тръгне с теб, ако си самоуверен и ако балансът на ценността е към 60/40% и повече в твоя полза. Ако тя се чувства по-ценната от теб, никога няма да тръгне с теб, а вероятно само ще те използва. То ест, ако искаш да постигнеш това, което си си наумил, трябва да не те мързи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker