Болезнена ревност и токсична връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болезнена ревност и токсична връзка?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 953 пъти
Здравейте. На 20 години съм. Имам връзка от 5 години с момче, което е 5 години по- голям. Мисля че имам проблем с ревността. Не знам дали си е от мен или се дължи на неговите глупости от преди, но знам че искам да спре. Не се чувствам добре, нямам му доверие за нищо. Притеснявам се като е на кафе с приятели, като вземе телефона в банята.... Чувствам страх... не искам да изживявам отново тази болка на предателство. Много съм дала на този човек, понеже нямам семейство като хората исках да създам с него такова в бъдеще и се бях отдала цялата... Вече просто не се издържам, не издържам и това чувство да ми е винаги кофти за неща които не трябва.... Какво трябва да направя в такъв момент? Токсична ли е връзката ни и да я прекратя? Или да потърся психолог? Не знам.... говорили сме стотици хиляди пъти.... , но файда няма. Наскоро пак го хвана в издънка в социалните мрежи... лъжи от преди се разкриха.... Просто се чувствам отвратително и не издържам така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9918149abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не си продължила историята до край,какво означава "Не знам дали си е от мен или се дължи на неговите глупости от преди"?

Болестната ревност води до раздяла,сама си решавай дали искаш да бъдеш зарязана,или да поправиш психическата си нагласа.
Едно е да нямаш доверие,друго е да си много ревнив,едното е по-лошо от другото.
Ако всички двойки и семейства се гонеха до дупка в стремежа си да предовратят изневяра...
Човекът не е предмет и не може да се притежава,ако иска да изневери ще го направи незавимо дали ти харесва.

Била съм в ситуацията на гаджето ти,само ще ти кажа,че болестния ревнивец го намразих и го блокирах от живота си.

Отиди на психолог,ако не ти помогне тогава изходът е раздяла.







~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2f6ac90af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не разкриваш подробности. Защо му нямаш доверие? Изневерявал ли ти е преди? Какви лъжи? Но каквото и да става, съветвам те да не му правиш сцени и да не избухваш. Защо? Защото така само ще погалиш егото му и той ще продължи по същия начин. Обърни внимание на себе си - купи си някоя нова дреха, сложи грим, направи си някаква прическа, намери си някакво хоби, излез с приятели, не го прави него твой приоритет!! Ако си чати с други, чати си и ти и ако прояви ревност му кажи, че си въобразява. Не казвам да му изневеряваш, това в никакъв случай, но нека знае, че си желана. Качи си снимки и нека ти лайкват мъже. Ако излиза с приятели, излизай и ти с твоите. И най-важното - никога не му прави сцени, никога. Приложи принциппа каквото повикало - такова се обадило. Не тичай по него и не го чакай като някакво кученце. Ако обаче имаш солидно доказателство, че те лъже те съветвам да се отдръпнеш от него и да го оставиш. Не позволявай да те третират като изтривалка. Разбирам, че искаш да имаш нормално семейство, липсва ти топлината и близостта, но това не означава, че трябва да бъдат с цената на това да се унижаваш. Една приятелка също няма добра семейна среда и с години се впускаше във връзки, един я пребиваше, тормозеше, но тя не искаше да го остави. Направи й дете, продължи да я тормози, баща й й постави условие да избира или дома си, или побойника и чак така тя склони. След време побойника го убиха лихвари, но майка му продължи да я тормози. А приятелката ми с дете и сама. Преживя ад. Много й говорех да престане с мъжете, да обърне внимание на себе си, да започне да учи, да вземе живота си в ръце и да смени средата. Сега уж е с един малко по-интелигентен, но и този я ревнува, не я бие, но я потиска емоционално. Много внимавай с какъв човек ще се събереш! Не изплащай греховете на семейството ти, не го приемай като присъда. Но трябва първо да разбереш себе си. Ходи на терапия при психолог, има много добри психолози, които наистина помагат. От личен опит го казвам. Трябва да работиш върху самочувствието си. Убедена съм, че си една страхотна млада дама, която заслужава най-доброто, убеди се и ти!!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3e1eac65a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Бий му шута, няма смисъл да се тормозиш с този. Намери си нормален, честен мъж. Вярно, че е трудно, но не и невъзможно. Ако тук не, има и чужденци.

Ж,23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6384709cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доколкото разбирам ти е изневеряваш и от там недоверието ти.
Но да се тровиш с болезнена ревност, да се чувстваш зле дори със себе си заради една пиш•а? Предателството, лъжата от човек на когото си се доверила болят, но отваря очи!
Бягай! Щом те кара да се чувстваш така, щом лъже, търси други заигравки вместо с теб да си го направи "по- така" за какво ти е, само да си му сигурната зоопарка и бъдеща слугиня у дома??? Тези са такъв тип, искат сигурна за в дома- да им бъде повече мама отколкото друго, забавленията на други места.
Но направи си кефа и му катрин малко носа :)
Промени малко визията без да му казваш нищо, изчезвай за поне 1- 2 часа без да даваш обяснения и накрая му набий шута с типичното "Не е причината в теб, в мен е, просто не си моят тип" ей така, след толкова години да му влезе като боксови круше в тъпата кратуна.
А ти, върни си усмивката и си спомни какво е да се чувстваш ок със себе си и да не допускаш никого който че те прави нещастна.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b4f5b28afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сериозно ли мислиш, че връзка която си започнала на 15 г ще продължи вечноБ Ти си пораснала, променила си се. Мъжът вероятно също. Вече те е предал веднъж, ще те предава още много пъти. По-добре се раздели с него и си търси друг. Той не може да създаде липсващото ти семейство. Не се вкопчвай в него, вероятно отдавна си му досадила с това. Мъжете не обичат да се вкопчват в тях. Давай напрад. Работи, учи, за да имаш доходи и продължавай напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker