Защо той постъпи така с мен ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо той постъпи така с мен ?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1363 пъти
Здравейте, запознах се с един мъж в интернет и двамата сме свободни всеки от нас има деца, но нямаме половинка до себе си. Допаднахме си в разсъждения, разговори, разбирания за живота, казвахме си кой какво търси и очаква от една подобна връзка, мислех че сме искрени и честни един към друг. Решихме да се срещнем на живо, той твърдеше че много ме харесва и нещата между нас ще се получат, аз бях по песимистично настроена, защото досега съм имала такива срещи и не се е получавало така както съм си го представяла.
Срещнахме се, всичко мина перфектно според мен, той дори ме покани на втора среща след няколко дни.
Нямам представа защо, но след като го попитах по късно ще се виждаме ли, той беше уклончив и ми каза, че още незнае и ще си помисли. Така и повече не се видяхме и спря дори да ми пише.
Не можах нещо да схвана при положение, че се харесахме, дори ми предложи втора среща, защо изведнъж се отказа и престана всякаква кореспонденция с мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: acdb7d93d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уж казват, че жените не знаем какво искаме, но май и мъжете са така. И те дават смесени сигнали. Според мен е вероятно той просто да си е писал и с още жени и да излиза на срещи наред. Друг вариант е, ако веднага си му заговорила за сериозни връзки или пък си разкрила прекалено много за предишни разочарования и той да се е отдръпнал заради това, нищо, че е предложил втора среща. Може и от учтивост да е направил предложението, но вероятно е да бъде много несериозен. Показателно е, че се е наложило да го питаш дали ще се виждате по-късно. Един мъж, който желае да те види, едва ли не ще ти оспами съобщенията и ще иска да те види при първа възможност. Следващия път остави мъжа да се постарае, не намеквай веднага за сериозни връзки, по-скоро приятелско отношение, не се оливай с разкази за предишни разочарования и не го търси твърде много. Ако сте се разбрали да се видите и той пак постъпи като този, не му пиши. После вероятно ще излезе с някое глупаво оправдание, но не му прави сцени, кажи, че и без това си имала работа или си си направила друга уговорка. Вероятно ще иска да направите нова среща, но те съветвам да не се съгласяваш веднага, а примерно кажи, че не можеш еди-кога си и предложи твоя дата. Ако пак постъпи по същия начин по-добре изобщо не се занимавай с такива несериозни хора.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 40bf1d9507
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото ще излезе и с други и иска да види там какво ще стане. Ако с никоя нищо не излезе, ще те потърси. Това уж мислене в превод означава: '' Абе, харесваш ми, но в момента си пиша и с Х и У и искам да видя какво ще стане там. И тя/ те ме кефи/кефят и не искам да изпусна тази възможност. Но ти си стой и чакай да ти пиша пак с тъпи извинения как ми е трябвало време да мисля, как съм бил затрупан с работа, как съм нямал батерия....''
Жени, научете се да мислите като мъже и не се оставяйте да ви ползват за резерви. Този пич има цялото време на света да ти драсне някой ред, просто не го прави. Следователно не си заслужава да го мислиш повече. Излезли сте, видели сте, правил е планове, но не е бил достатъчно мъж поне да каже нещо. Вярно е ,че нищо на никой не дължи, но големи хора да постъпват така е просто тъпо.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b545140c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти си се заблудила, че е взаимно.
Кавалерите така правят.
М 32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 24de13ff97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   spodeli.net/story.php?ID=153757

Виж отговорите и ще ти стане ясно.

http://www.videoclip.bg/watch/783470_priyateli-sezon-3-epizod-20-blgarsko-audio

Изгледай този епизод на "Приятели", хем да се посмееш, хем да разбереш.

С две думи на много мъже им е неудобно, ако след среща не кажат "Беше чудесно, трябва пак да излезем някой път, ще ти се обадя", вместо просто да си тръгнат ни в клин, ни в ръкав или да кажат "Сори, ама не ме кефиш и няма да има следваща среща".

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e4b56f0ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защото като е разбрал, че искаш връзка и се е отдръпнал. Днес мъжете, които са се опарили от брак /връзка, не искат да се обвързват - както и някои жени. Имат много възможности за неангажиращ секс и това ги устройва, голяма част от тях. Очакванията ти за сериозна връзка с мъж, особено ако си над 40, разведена с дете/деца са нереалистични. Казвам ти го от опит. Просто е такава ситуацията днес в България и в света. Всеки търси лесното. Забрави ги тия клишета с половинката, сродната душа, спътника в живота и прочие. Хората в нашето положение си намират сериозни партньори и втори съпрузи /съпруги само във филмите по Диема.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 55e73a0a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Уау, възрастни хора, деца имат, а още съждения като на ученички.


Не те харесва. Чисто и просто. Щом не те търси, обръщаш страницата и си продължаваш... какво го мислиш и умуваш, че чак се и допитваш...


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 95e1d55b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Решихме да се срещнем на живо, той твърдеше че много ме харесва и нещата между нас ще се получат, аз бях по песимистично настроена, защото досега съм имала такива срещи и не се е получавало така както съм си го представяла.
Срещнахме се, всичко мина перфектно според мен, той дори ме покани на втора среща след няколко дни. "
Тук са отговорите на въпросите ти, ние не знаем какво ти си си представяла, не знаем кое за теб е перфектно в една първа среща. Това "дори ме покани" ми звучи сякаш не си имала такова очакване - пак ти си знаеш защо.
Дали пък щеше да се почувстваш по-добре ако беше ти казал "не си това, което очаквах, няма да има повече срещи"?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker