Как да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121428)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го забравя
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1171 пъти
Искам да излея това, което чувствам. Сигурно историята ми ще прозвучи много объркано, за което се извинявам предварително. Последните 2 години са някакъв ад за мен. Влюбена съм като луда, а няма как да го видя поне за малко. Писах му 2 пъти. Последно беше преди няколко месеца. Той не ми пише. Полудявам бавно и сигурно да гледам телефона. Знам, че е много малко вероятно да ме потърси, но все пак имам някаква малка нищожна надежда. Не съм грозна, нито глупава. Малко съм затворена, интровертна, но са ми казвали, че имам добро чувство за хумор. Студентка съм, но в университета по-скоро имам познати, отколкото приятели. Ако бях по-общителна може би щях да мога да прекарам малко време с него покрай други, които го познават.
Сънувам го, мисля за него, копнея го, направо го идеализирам, а знам, че не трябва. И все пак имам гордост и не искам да му пиша аз. Реших, че щом не ме търси, не ме харесва. Обаче не мога да го забравя по никакъв начин. Кажете начин да го забравя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3327d90c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма рецепта за забравяне. Просто си продължаваш живота без този човек. Можеш да напишеш на лист всичко, което те е дразнило в този човек, все има нещо. Като му прочетеш минусите, ще се чудиш какво толкова си го харесвала. Не му пиши, не гледай профили, направо изтрий и блокирай където го имаш. Наложи си да не го разблокирваш, да не го търсиш по друг начин- все едно не съществува.
Намираш си хобита, излизаш, забавляваш се. Все има нещо, което ти се отдава- развий го. Имаш проблем със самочувствието, затова толкова си се вкопчила в него. Направи нещо за себе си, което ще ти помогне да се харесаш ти самата повече. Било друга прическа, било дрехи.Все някой ще те хареса и ти него. Страшно помага ,ако пътуваш, било да отидеш на море, друг град, държава. Да видиш нещо ново и красиво. Трябват ти положителни емоции, колкото се може повече, за да забравиш някого. Също и да се научиш да цениш себе си повече.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 91666aa6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е урок,търси нещо, което да замести това увлечение,не насочвай мислите си към него.Започни ново хоби,зниаимавай се с различнни ,нови неша и не си позволявай да мислиш за него

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a59739249c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Излизай, отпусни се, поживей си, сега ти е времето. Запиши се нянякъде да тренираш нещо или гледай филми. Мотивирай се и го забрави. Ще дойде момче, което ще те харесва и ти ще го харесваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bc94d2bd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ще мине време, ще си поплачеш с времето все по рядко, многото въпроси без отговор ще смазват душата ти... ще се умориш да страдаш...

И


Един прекрасен ден срещаш твоя мъж...

И

този ще е само история и лош спомен, кошмара от сънищатата ти...

И

Нищо, ама нищо повече... Край!!!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 03eda9e3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На чужд гръб и сто тояги са малко. Не, че гореизброените съвети са лоши, но като жена в сходно положение знам как се чувстваш... Особено ако любовта е била изгаряща и истинска, каквато беше нашата. И все още е. Обичам го до болка, но трябваше да сложа края, иначе щях да се погуби, но това е друг въпрос. Та болката си е болка. Трудно ще мине. Но виж, аз се съсредоточи в работата и пак в работата и във външния си вид. Особено в него. Повярвай - помага и мотивира. Няма начин за спреш да мислиш за него, знам го отлично, но направи каквото ти казах и главата горе. Върви по улицата сякаш трима мъже те следват. Няма да му слагаш, звънене абсурд, стискаш зъбите и това е. Пък ако е писано ще ги видим пак. Целувам те и те прегръщам. Кураж!

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 91666aa6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Горе главата и само напред. Пререживсики нишки, които си позволяваш да те свързват с него. Щом не те търси едва ли има интерес, виж недостатъците, опитай да гозабравиш чрез тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker