Избягах заради брат ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Избягах заради брат ми
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1289 пъти
Гледахте ли този епизод на "СЪДЕБЕН СПОР", излъчен на 17.10.2020 по "НОВА ТВ"? Особено репортажа на Жоро Игнатов, който взе интервю от токсикомана (човек, който употребява инхаланти), този човек, просто не беше на себе си, защото дори и по време на интервюто инхалираше лепило, (докато траеше интервюто, през повечето време го слушах, защото не исках да се напрягам (от малък съм си си такъв-видех ли някой да инхалира лепило или бронз по централните улици, започваше едно силно сърцебиене, някакъв страх от тази гледка, откровено казано, ако видя снимка на някой аутопсиран мъртвец, най-много поне за част от секундата да се сепна, но нищо повече! Докато при този случай е съвсем обратното-сигурно ако гледах този репортаж, който беше цели 13 минути, щях да получа инфаркт, да не говорим, че като бях в 9 клас, са ми предлагали, но аз катеторично съм отказвал, та това е отрова! Гледах предаването в интернет, като само съвсем за малко придърпвах плеъра, колкото да видя обстановката и после го закривах, а като вече започна съдебния процес, вече гледах предаването нормално) Дори и Нана беше изумена, тъй като никога през живота си не беше виждала такова нещо, а детето на сестра му е отнето от социалните, заради условията, в които живее брат й, за когото споменава, че е тренирал карате, но като е станал токсикоман, животът му се е провалил! А и целия квартал е пропищял от него, но нито полиция, нито съд помагат! Той и сега си е у тях, защото решението на съда е, че никой не може да бъде настанен за принудително лечение, освен по собствена воля, защото няма такъв Закон! А и апартамента е напълно опустошен, като се има предвид какъв човек живее в него! А и този токсикоман не може да формулира нито едно изречение, защото постоянно си "пържи" мозъка! Но иначе има мозък да се запаси с лепила и бронз за месеци напред, а и голям куриоз бяха купчините касети и порносписания, за които също не можеше да даде логично обяснение! Ето какво може да стане с един токсикоман, който е започнал от 13 годишен, а вие какво мислите по този въпрос?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 87de082570
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че Съдебен спор е изключително малоумно предаване, с платени манга*ари! Съветвам те по-добре прочети една книга, вместо да гледаш подобни простотии!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5de93437cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко това се случва, защото нямаме загрижена общност, всеки живее за себе си и не му пука за околните. Това пропаднало момче има права да живее както на него му харесва, но и съседите му имат права да живеят цивилизовано, защо те са търпели и не са взели мерки навреме!? Те как са живели в близост до такава смрад? Ето затова сме скапано общество, защото си затваряме очите, дали от страх, или от безразличие, няма значение, но ако на това момче е имало кой да подаде ръка навреме, сега нямаше да е в това положение. Тук асфалта е по важен от хората, те не носят слава на велможата Боко, а сам той говори за лош материал!? Не вижда ли, че той го прави такъв, с неумелото си управление?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker