Може ли да има истинско привличане при голяма възрастова разлика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли да има истинско привличане при голяма възрастова разлика
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1297 пъти
Аз съм на 51 години и усещам, че имам една "почитателка" на 32, което ми се струва доста странно. До сега винаги съм си мислел. че това е невъзможно и винаги в тези истории има някакви скрити мисли от едната страна, но вече започвам да се колебая. Изглеждам добре за възрастта си, с престижна работа, нормално интелигентен и зная как да се държа с жените. Поне с тези, които не са някакви тъпи селянки или градски кОври. Напоследък обаче усещам, че една дама от моето обкръжение ми дава доста странни сигнали. Още по-странното е, че тя е буквално перфектна. С визия на холивудска актриса и много интелигентна, направо излъчваща страхотна класа. Ако трябваше да си проектирам перфектната жена, тя би се вписала на поне 99 процента в модела. Останалият един процент е за това, че не е руса. И понеже с възрастта натрупах много опит, усещам че тази дама от известно време някак си ми се сваля. И не е заради пари или някакви други облаги. Аз съм доста заможен, но съпругът и е направо млад и богат и самата тя е изградила много успешна кариера и определено не е някава шаврантия. Вярно че съпругът и е малко(всъщност много) въздух под налягане и леко тъпо парче, което няма никакъв подход към нея, но пък аз съм почти на годините на родителите и. Ако беше някоя грозничка и забита кукувица, не бих се учудил, но някаква супер жена.......странно. Много мислех и не се сещам за нещо, с което мога да и бъда полезен, за да има някакви скрити мисли. Дори съм семеен и тя би трябвало да е наясно, че може единствено да играе "втора цигулка". Грешката ми в цялата история е, че аз и показах класа в общуването, каквато тя не беше виждала от съпруга си. Пък и постоянно се срещаме по различни поводи. В едно обкръжение сме. Аз съм малко странен тип и винаги когато съм с която и да е жена я карам да се чувства специална, дори и да ми е роднина. И все пак ми е странно, жена която би могла да има всеки мъж, който си пожелае, да реши да се заиграва с дъртак като мен. Поне да имах мускули и плочки или да бях някаква звезда или милионер нещата щяха да са ми ясни. Понеже бракът ми се е превърнал отдавна в някаква рутина и набор от битовизми, аз се срещам тайно с жена също по-млада от мен, но тя е поне на 40 и макар че изглежда добре, не е някаква супер красавица, което ми се струва по-нормално. Повярвайте ми, мога да различа възхищението, уважението и приятелските чувства на една жена от намеците за нещо повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 23c43ccbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Хех, ами пич, ако сте си отгледали децата - какъв ти е проблема?
Малко странно ми се струва, че на 50 оценяваш жената по това, дали е руса или не, и въобще на външен вид... За кога ще се киприте, за 100-така ли?
Супер жената си търси и супер мъж! И след като нейният е много далече от супер, у теб вероятно вижда всичко хубаво, което би искала да има у него плюс опит и улегналост. какво лошо има в това?
Единственото притеснително е колко ще трае идилията ви? Щото тя до 35 все повече ще се разгаря, а ти след 50-така колкото и да се поддържаш започваш бавно и сигурно да сдаваш багажа... Виж, ако ти беше на 42-3, а те на 23-4, щяхте да имате 10 златни години плюс още 10-ина да си отгледате децата евентуално, но сега?
Помисли и по този въпрос, защото вие хубаво ще се подхванете, обаче ако планирате нещо дългосрочно, едва ли ще се получи...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 14c554ad78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами сам си отговаряш -показал си й класа в общуването. Явно и е омръзнало от незрелия й и инфантилен съпруг. Това, че е богат и млад не означава, че се държи добре с нея, напротив-най-вероятно си избива комплексите върху нея, а това доста отблъсква и убива любовта. Може да се е повлюбила точно заради джентълменското ти поведение и зрялостта. Виж до къде ще стигнат нещата без да натискаш ти. Остави я сама да си падне в капана, освен ако не искаш нещата да се случат бързо.
П.с. много жени са така (интелигентни имам предвид)когато видят интелигентен мъж, който знае как да се отнася с една жена, няма значение дали е млад, стар, с корем и т.н. На жените им писва от млади надути пуяци...
ж.33

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f5f9d86c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако тя не е живяла с баща по-възрастните мъже са й интересни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 223907eabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен си въобразяваш. В целия текст не видях едно изречение, че тя иска нещо с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ddd4bee3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може, но за много кратък период. И после край.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7816e6297f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Почти набори сме и мога да кажа само едно "гладна кокошка - просо сънува". Очевидно не можеш да различиш флирт от "истинско привичане", както и не правиш разлика между брак и семейство, да не говорим, че очевидно не си чувал приказката да не си вадиш оная работа, там където си вадиш хляба. Много ми е интересно от къде си толкова сигурен "че съпругът и е малко(всъщност много) въздух под налягане и леко тъпо парче, което няма никакъв подход към нея", ами ако се окаже, че не е безкрайно тъп и ви ловне на калъп??? Съжалявам, че трябва да го кажа, ама май са прави жените, които са на мнение, че мъжете не порастваме - разсъжденията ти са като на 25-30 годишен, който не се пласира сред наборчетата си и си търси 40 годишна "кака, която да го отрака".
Общо взето, нямам идея какво означава "Изглеждам добре за възрастта си, с престижна работа, нормално интелигентен и зная как да се държа с жените." - на мен писането ти ми прилича на инфантилно излияние на тийн вперил поглед в "очите" на Моника Белучи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 09eeea3aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Н 8, на същото мнение съм. Мъж на 50 г замръзнал в 13- г си възраст... такъв може и да си въобрази и обсеби от жени които просто са учтиви.
А съпругът на жената явно му "боде очите" и го комплексира, сравнява се с него и дори образа който си фантазира в собствено лице е инфантилен, като на бавно развиващите се .

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 30fa9df366
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може, и още как! Примери бол.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 30fa9df366
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Единствено ме смути визията ѝ на холивудска звезда... Много елементарно звучи. То и холивудските звезди да едни... не ти е работа. Ако имат идентичност, значи не са като всички останали холивудски звезди, а типичната средностатистическа холивудска звезда прилича на надуваема кукла. Я си хвани някоя хубава нашенка с неподправена природна българска хубост!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker