Има една колежка от университета.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има една колежка от университета..
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1774 пъти
Здравейте, пише Ви момче на 19 години, I курс в университета. Всичко е супер, хората са много добри и с повечето от групата ми си станахме приятели. Има обаче едно малко по-специално за мен момиче, което ми направи силно впечатление още от първия ден в университета. Като ходим на лекции винаги се събираме пред факултета малко по-рано и си говорим. Тя почти винаги някъде близо до мен, смее се(силно казано), но каквато и тъпотия да изръся, тя намира причина дори само леко да се засмее. Често си говорим, когато не сме там си пишем. Много ми е симпатична (красавица си е, няма да се лъжем), много е мила с всички, включително и с мен. Гледам да си се държа добре с нея, проявявам отзивчивост към нея и й помагам с някои неща свързани с университета. В началото чувството беше като с всички останали колеги, чисто приятелско, но напоследък започнах да усещам, че все повече се влюбвам в това момиче. Мисля че тя може и да го е забелязала. Въпросът ми към Вас е: Да предприема ли нещо, за да разбера дали чувствата са взаимни, защото тя е срамежливичка и сякаш не може да се отпусне и да си изрази чувствата и емоциите или да оставя нещата да се случват сами? Аз мисля, че трябва да направя нещо по-въпроса, защото иначе може да си помисли, че съм се отказал от нея.. Поправете ме, ако греша.
Благодаря предварително! Всякакви критики, мнения и насоки ще ми бъдат от полза! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: bceff90c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Действай,успех!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4e29e752e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Много е мила с всички, включително и с мен. " Ти сам си го казал- за нея си един от всички. Иска ти се на теб да си нещо по-специално и започваш да се филмираш като онези жени, дето като им обърне някой елементарно внимание си мислят, че се влюбил до уши. После реват и питат "Как така ме отряза? ", защото човекът бяга да се спасява от натрапчивата жена. Не можела да си изрази чувствата? А може пък въобще да ги няма тези чувства? Май вземаш желаното за действително. Пробвай се като искаш, но бъди готов и за негативен резултат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: af7a244f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Давай :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 41885ccd38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Успех! Бъди готов и за ДА, и за НЕ.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 19df0171c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Значи братле, в момента си на 19 първи курс и никой на твоята възраст не мисли за любов и такива! Всички мислят само за еб*ането, а и тя надали ще тръгне със свой набор! Обикновенно си избират някой с 3, 4 години по -голям! А ние мъжете сме точно обратното винаги да е по-малка 2, 3 години. Та по добре си намери някое момиче 03, 04!

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 19df0171c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не прави нищо!!! Ако не си на 100% сигурен че и тя е влюбена в теб! Един фр така беше хлътнал по своя колежка от университета и много му се ебаваха. Значи ако няма чувства към теб и разкриеш твоите, после зад гърба ти ще те правят на нищо!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 07c5efd48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей. Вече съм завършила със семейство, но имах много подобна история в 1-ви курс в университета. Аз бях на мястото на момичето тогава, бях мила с всички и се чувствах харесвана,макар и да бях леко срамежлива. Имаше едно момче, което беше по-специално, смеех се на шегите му и го харесах от първия ден, но бях момиче, което поема инициатива първо, никога не съм била. То се осмели и направи първата крачка и не сгреши, говорехме с часове, имахме страхотни спомени заедно, много общи приятели, смях,чувства, прекрасни моменти, за които не съжалявам. Надявам се и при него да е така. Животът все пак ни раздели по нелеп начин, но бих ти препоръчала да си дадеш шанс.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 31edf9a318
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Боже, звучиш като страшно свястно момче, покани я да излезете, заведи я на някое интересно място, опознай я, когато сте насаме. Ако наистина се окаже специална, стреляй. Ние обичаме директни и настоятелни мъже, настоявай за своето :P Кажи как е минало после :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker