Трудно решение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трудно решение
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1344 пъти
Имам приятел от 2 години, който се промени. Беше позитивен, усмихнат, готов за приключения..сега е нервен,ядосан, тъжен, изцяло обзет от идеята за забогатяване.

Първо - Зариби се по хазарта, негови приятели вадят пари от това нещо и той реши, че ще забогатява като влага пари. Нарича цялата идея "инвестиция". От бедно семейство е, студенти сме, не работим и двамата за момента , но въпреки всичко получаваме еднакви месечни суми от родителите си. Вече загуби 400лв, от които 200са дадени назаем от мен. Постоянно мисли за пари и как да печели още, изцяло си е посветил свободното време на излизане с приятелите му (тези, които вадят пари ) зарибяват го много, манипулират го и сега стигаме до момент, в който е напълно убеден, че ако вложи 1000лв ще ги "избие", че и отгоре. Казвам му, че в живота трябва да се бориш, за да печелиш, наистина си трябва много бачкане за добър живот, но той смята че съм ограничена и мисля като всички други хора, не опитвам и лежа на сигурното. Според него съм поредната, която ще работи за 800лв на месец и ще си продавам времето за пари, а той е този открил топлата вода, ще инвестира и ще печели.
Общо взето ежедневието ни протича в ежедневни караници, сърдене, крясъци, непрестанно говорене и не зная дали споменах, че не спира да ме манипулира ида ме кара да се чувствам виновна а дето не му давам парите. Споменах ли, че тези 1000лв ги няма и взе от банката 500 на кредит, а останалите ги иска от мен. Имам си спестени пари за кола и той знае за тях. Чудно !

Второ - въобще не получавам удоволствие от секса.Аз съм му първата, той постоянно иска секс - аз не. Има много комплекси за размера и напоследък напълня и още толкова се е комплексирал, но наистина не ме възбужда вече. Смисъл веднъж в седмицата ми е окей да правим секс, но чувството и страстта от началото ми липсват. Не правим добър секс, не ми харесва..Или ме боли, или ме притиска, или го правя защото зная че не съм му давала 2 седмици и ми става някак жал.

Трето - имма епроблеми с техните. Родителите му са ужасни и само ни се бъркат в отношенията и го настройват срещу мен.Да не се гримирам така, да не се обличам с къси неща, да не се боядисвам.Да не си правя татуси.Че аз напълно сама решавам как да изглеждам на 20+ години, родителите ми не ми държат сметка за външният ми вид.Постоянно се сърдят, че не им ходим на гости, а ни ене сме женени от години, че да съм длъжна да ги посещавам.

Липсва ми човека, в който се влюбих. Страшно мил човек е, обича ме, прави ми подаръчете, изненадва ме, имаме много спомени заедно и все хубави, за жалост май всичко хубаво свършва. Просто не е той. Не искам да го наранявам, обичам го страшно много, но постоянно говорим - вече не съм щастлива. Плача и се нервирам заради него. Да има дни, в които хапваме заедно или гледаме филм, тогава забравям за всичко и се сгушвам в него сякаш за първи път, но..това са дори няколко часа в седмицата.Останалото ми време е пълно с драми. Излизаме с приятели - гоори за пари. Когато се опитам да поговорим за промяната му, за отношенията ни, за това как се чувствам - той почва да плаче, да се самосъжалява, да ми се обеснява в любов и да ми дава напразни обещания за промяна. Моля ви дайте насоки, не искам да страда той, но пък не искам и аз да бъда нещастна....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 01ac4b5af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решението е елементарно-напускаш го и си свободна. Та този е комарджия, твой длъжник с пари, скандалджия и още куп неща, които не са за игнориране. Не го мисли него, мисли себе си. Реве, реве, ама нищо не прави, защото друга дето търпи няма да намери. Ти не си щастлива, това време никой няма да ти го върне.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f0a0cc13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този човек те влачи надолу. Махай се от него възможно най-скоро. Ще срещнеш нормален и отговорен мъж, който няма нищо общо с този.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 86b9c1bb03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Зарязвай го и отивай да се плякаш на воля. К'во го мислиш толкова?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ce3fe9c9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би трудно решение, но отстрани изглежда не просто парвилно, а спешно решението да се разделите. Ще се увърти в кредити, ще се намразите заради пари. Той е затънал вече с хазарта. Това е спирала само надолу. Не позволявай да те завлече на дъното. Спасявай се от този мързелив комплексар. И да искаш, няма да можеш да му помогнеш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8331b0a2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Изобщо не си ограничена-мислиш много трезво, но той се опитва да те манипулира, както и ти правилно си усетила.
Времето е разкрило истинската му същност, както и пристрастеността към хазарт кофти родители-нямат никакво право да ти се бъркат в живота или да критикуват външният ти вид, това са прости хора.
Поведението му описва психически нестабилен мъж който не е наясно със себе си и не знае какво иска да прави с живота си. Не мисля че си заслужава да продължаваш да търпиш това, животът е кратък и имаш право да си щастлива, което няма да е в тази връзка.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 806aee9d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Имаше една култоа реплика (не помня от кой филм) ,,Обичам те, но обичам и себе си, за да се примиря с теб''.
И твоята работа такава. Напълно естествено е, когато не си щатлива с него да го напуснеш. Не се обвинявай. Ако не се вслуша в теб ще затъне и то здраво. Хазарта не води до нищо добро. Опитай деликатно и обширно да му обясниш гледната си точка. Ако не вдева просто си тръгни. Ако те обича ще тръгне след теб, ако не, значи си направила правилния избор.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e21a7a9d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Раздели се с него. Иначе ще похарчи и твоите пари. Той сам трябва да разбере, че от хазарт никой играещ не печели. Но ако има зависимост е безнадежден. Разделяй се и си търси някой друг.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a24b281a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Миличка,събирай си нещата и да те няма!!!!Ако създадеш семейство с тоя,вечно ще си без пари!!!!А парите са всичко,за ток,телефон,вода,кабелна,наем,ако сте на квартира,ами за лекарства ,не дай Боже, ами ако дойде детенце,знаеш ли колко пари ще ти трябват????А той харчи по казина!!!!!Мой съвет,напусни го ,ще си намериш достоен човек.Успех от жена с 36 г. семеен живот.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5041e60db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разкарай го на мига и завинаги!
Ж

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e227a3ca59
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вашето е приключило, знаеш го. А той ще става все по- зле откъм комплекси и нервни изблици. Не търси здравословно решение на проблеми, а леко "изплъзване". На всичко отгоре вече харчи за негови фантазии, бъдеща зависимост и ТВОИ пари освен заем.
Бягай!!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c8715b7cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти да не си мазохистка? Досега трябваше да си го разкарала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker