Защо евреите са ги гонили от толкова много държави - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо евреите са ги гонили от толкова много държави
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2783 пъти
Каква е причината този народ да е подлаган на толкова гонения и геноциди през вековете? В Египет, Испания, Германия...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: bb2afa27c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Защото са нямали морал и са правили много мизерии. Или поне така съм чувал.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3b5a201ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   За какво гонение в Египет говорим? Няма исторически доказателства за историите в Библията.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e6d54a4268
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Без да изпадам в подбробности.

- Когато през 312 година император Константин Велики официално приема християнската религия, християнстовот става доминантнта религия в Европо. Поради ред причини, започва масово налагане на християнската религия и гонение на езичниците, на еретицити и общо взето на всеки, който си навлече гнева на цар, княз и/или църква

- Юдаизма, обаче, не е езическо учение, според християнските вярвания. Най-просто казано - католиците са вярвали, че докато евреите не са като тях, то трябва да ги защитават, защото можело един ден намерят спасение, или нещо такова. От друга страна, не са ги зачитали и за равни, защото не са били християни.

- Евреите им е било "позволено" да живеят и да си изповядват религията, НО условията винаги са били в техен ущърб. Причината, евреите да се свързват с бижутерство, лихварство, търговия, а по-късно наука и причие е била, че често им е било забранявано да притежават земя, да участват активно в социалният живот на дадените страни, а гореизборените занимания винаги са били считани, като неприемливи за един християнин, следователно евреите масово започват, да се занимават с подобни професии. Подобно е и отношението в арабския свят, който в ранното средновековие е бил лидер в науките и човешкото развитие (арабски числа, алгоритми, астрономия, медицина и прочие ...), а после просто "угасва".

- Евреите сега, не само че са чужди, но са се занимават и с "лоши" работи. Когато имаш подобна група,"вината" за всеки проблем бива хврълян върху тях, стига да е удобно. Тъй като са били групата, която не е можела да се защити, а в тежки времена винаги изпадаме в някакво подобие на племенен строй (наш'те срещу ваш'те), то евреиуте са отнасяли дебелия край на пръта.

- Тази традиция се е запазила и до днес. През хилядолетията, винаги е имало конспирации срещи евреите. Днес проблемът не е толкова религията, а "наследстовто" от нея. Евреите са народ, който винаги помага на собствените си хора, което за много общества, дори и сега, се счита едва ли не за неморално и лошо, а в културата им е заложено, да търсят образование и професия, за да бъдат конкурентоспособни в общества в които живеят. Просто, ако не са били такива, нямало е да се запазят като култура до днес.
Аз не твърдя, че не е имало лоши евреи, нито че всички са света вода ненапита, но просто са ги обвинявали за икономически проблеми, за чумите, за военни загуби и каквото ти кефне. Всеки си е миел ръцете с тях.


Това е общо-взето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c98635619c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   №3, не смяташ ли, че сега мюсюлманите в Европа, заеха мястото на евреите и дали ще бъдат търпяни още дълго да подриват европейската култура? Не смяташ ли, че Европа се обезличава като цивилизован континент? Аз мисля, че пак ще има чистка.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d1728345df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Мисля че защото винаги през хилядолетията са се делили, не се интегрират сред населението в която и държава да отидат. Държат да се женят/омъжват само за еврей, събират се само със собствената си общност.
От друга страна никоя държава където и да отидат не им е давала да имат собствена земя за да се изхранват (имало е закони да нямат право да купуват земя), по тази ричина са се принудили да заучат занаяти, като бижутерство, търговия и други. Винаги са държали на доброто възпитание и образованието на децата си, родителите дори и да останат гладни, детето ще има книга и ще ходи на училище. От всичко това произлизат учени и банкери и т.н.
Местното население в държавите, хем не може да ги приеме, защото не се интегрират, хем им завижда че забогатяват, в същото време винаги се държат възпитано, затова обвиненията падат върху тях. Възпитаното им държание ги прави да изглеждат слаби при обиди и скандали.
Жена българка съм и съм възхитена на жените еврейки как от поколения си предават умението да възпитават деца.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e5953c8046
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Прав е номер 3.
Антисемитизъм, антиеврейство има от стотици и хиляди години.
Още древните гърци са смятали евреите за по-долни. Защото тогава гърците са били рационални, развивали са философия и други наука, а за сметка на това, евреите са имали 365 правила (по 1 правило за всеки ден). Например едно от тези правила е- Ако магарето ти падне в кладенец в неделен ден, не го спасявай.
Това естествено, будило голям смях и неудомение у гърците.
С течение на вековете, земя и други облаги не са били предоставяни на евреите, Заради това те се обучавали в лихварство, търговия и подобни далавераджийски дейности. Освен това не са се миксирали с населението, а са се изолирали в гета, продължавайки да спазват религиозните си обреди и традиции.
Сега чета книги свързани с Национал-социализма, Хитлер и ВСВ.
На кратко.
Германия губи Първата световна. Част от териториите са присвоени от съседните държави, тя е ограбена, има инфлация и глад. За един хляб трябва да платиш с цяла кошница пари.
Та, Хитлер, който е участвал в ПСВ, вижда цялата тази мизерия. Но в същото време вижда и как разни евреи имат магазинчета, продължават да се занимават с лихварство и с дребни далавери.
Освен това, в Германия се е прокрадвал Болшевизма, а повечето болшевици в държавата са били евреи.
Като цяло Хитлер обвинява евреите за всичките страдания на Германия.
От там насетне ти е ясно- ВСВ, Аушвиц и тн.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b9c671b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Борба между раси е... различни хоминиди, потомци на различни от доминантната раса човеци/хомо сапиенс.
Има евреи, има и "минаващи" за евреи, но не са.
Не сме всички с общ прародител както ни се внушаваше, дори вече пускат по малко истини из академични документи и разсекретени документи на цру например. Ако те интересува темата в дълбочина, ако искаш истината, търси в тази посока.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 33ca3dc171
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Защото ги доминират. Евреите при достатъчна концентрация в дадена държава са силно етноцентрични и пробивни, и може малък процент от тях да доминират основното население. Виждаме дори в САЩ - според Форбс през 2012г. от всички милиардери 35% са били евреи, при условие, че евреите са само 2% от населението. От петте най-големи медийни корорации в САЩ, четири са собственост на евреи и тн. По времето на Царска Русия евреите са били репресирани, защото руската аристокрация е усещала, че започват да набират власт. Отначало евреите са започнали да ходят по университетите в Москва и Санкт Петербург, започнали да заемат високи постове и тн. През 1791г. царят им забранява да излизат извън линията на уседналост. Резултатът е, че стотина години по-късно масовият евреин там е бил убеден марксист, вярващ в свалянето на царството и успяват да го постигнат с Октомврийската Революция избивайки милиони руснаци. Следващият период е бил силно доминиран от евреите. Самите евреи обикновено пропагандират леви идеи за гоите(не-евреите) – феминизъм, комунизъм и др., и десни за собствената си група. Затова СССР става първата държава в Света с лесен достъп до аборт по желание, премахване на църковния брак, разрушаване на семейството и създаване на комунални структури вместо него. Всичко това е политика в рамките на 20-ина години до идването на Сталин, който успява да прозре огромната им задкулисна мощ и да я тушира. Та, след Сталин СССР рязко сменя семейната си политика - забранява се аборт без уважителни причини, семейството става отново ценност и тн.

Всичко това е залегнало още в самата религия с идеята за богоизбраност и заръките от Яхве. Религиозното програмиране е изключително силен момент при много хора. За много хора религията е по-силна от живота - например в Исляма хора се самоубиват в името на джихада.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: afb3e85b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   "Не сме всички с общ прародител както ни се внушаваше, дори вече пускат по малко истини из академични документи и разсекретени документи на цру например."

Значи "по малко истини" пускат, но ти знаеш цялата истина?
Ок.

Qanon much?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5eb0a6f0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Защото никой не обича умните и богатите.
Глупавите и завистливите са винаги мнозинство.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b0c48adf4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Защото хората много мразят, когато някой дърпа пред тях. Моето семейство също е така. Мразят ни, защото си помагаме с цената на всичко и поставяме родовите си интереси, преди личните. Чичо ми плати на сестра ми, да замине в САЩ и да се учи, аз помагам на братовчедка си, да дойде в чужбина, като и намерих жилище, стаж и връзки, когато имаме проблем, имам роднина адвокат, който помага на всички, дори веднъж напусна кантората си, заради конфликт на интереси. Готови сме на саможертва за семейството си!

Това - това не го разбират другите! А тоя откачалник, ноемр 9, дето ми говори за конспирации и СССР, да мълчи, защото именно СССР и комунистическите поврътни разрушиха това, което беше семейстовто. Семейстовто, не като семейство, а като "обществена единица". Демек, семейството съществува, да служи на държавата. Да прави нови роботници, да ги прави послушни и да не ги учи на нищо, освен на това, което партията е решила!

От евреите има много да учите, само това ще ви кажа!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e3370c233e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аа, това с пробутването н разлагащи обществото идеи го виждаме на живо и в момента - джендърски, мулти-култи, всякакви глупости, които са с цел да ликвидират семейството от мъж и жена, образование, което работи за оглупяване и т. н и т. н. Само за белите християни, естествено. Та сетете се откъде идват тези умнотии и пак питайте що ги гонели преди хилядолетия. Играта им е една и съща и накрая с тия приспани скандинавци и другите от Западна Европа ще си постигнат това, което са решили.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 74affe97b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Само, че евреите са факт най-образованите и интелигентните. Както ми каза веднъж един евреин, няма голяма фирма, борд на директорите без евреин, затова и са много богати, да има много богати мюсюлмански държави, но в евреите и без перол то е в повече. В наше време не бива да има расизъм и дискриминация, но простотиятя ширеща се из цяла Европа и толерирането й, считам за голяма грешка.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8087542968
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Защото за евреите неевреите не са хора, а гои, тоест говеда за заколение, а не хора. За гоите божиите заповеди не важат, те могат и трябва да бъдат подлагани на мъчения и геноцид. Евреите са големи расисти. Те мразят другите и се имат за по-висша раса. Тяхната религия юдеизмът казва, че те са богоизбраният народ. Според евреите когато Месията (Мешията) дойде всеки евреин щял да има 800 роби гои. Освен това евреите в продължение на векове са били прословични с ужасната си лична хигиена. Кажете ми в Европа кои други освен циганите и нелегалните мигранти са живеели в гета? Евреите. Може да са били нечистоплътни, но са много умни и хитри. Парите винаги са били в тях. И където и да са отивали рано или късно са взимали властта. Може да видите, че много от династиите са имали еврейски корени. Но и да нямат евреите пак хващат властта. Чували ли сте за еврейската фамилия Ротшилд? Те се възпроизвеждат чрез кръвосмешение. Сред семитските народи кръвосмешението е било нещо нормално и някои евреи все оше го практикуват. Ротшилд са една от най-влиятелните фамилии в света. Те спонсорират всички или почти всички войни от Наполеоновите войни насам. Как са станали толкова влиятелни? Ами кайзерът на Германия Вилхелм, не помня точно кой дал финансите на държавата да се управляват от основателят на фамилията Ротшилд. Вилхелм колекционирал монети, понякога купувал от Ротшилд. Той му подарил цяла колекция монети и Вилхелм толкова се зарадвал, че му поверил нещо толкова важно. И така Ротшилд почнали да се надуват, като кърлежи. Рокфелер са същите. А маджарският евреин Сорос спонсорира нещата, които деградират обществото. Причината е че им е дадена власт. Затова една австрийска императрица навремето е казала, че на евреите не трябва да им се дава никаква власт. Ние като вкарахме Паси във властта цъфнахме и вързахме, нали? Много хора от най-различни места по различно време са казвали много неща за евреите, все лоши. Можете да видите и в Палестина какво се случва сега. Евреите имат доктрина, наречена ционизъм, но няма да изпадам в подробности. И не можете да кажете да не ги поставяме всичките под общ знаменател, защото историята е показала друго. За евреина неевреина не е човек, а гоя, говедо за заколение и където и да отидат те рано или късно хващат властта.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cd0ecc0eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   "Ние като вкарахме Паси във властта цъфнахме и вързахме, нали?"

Искаш да кажеш, че ако бяхме вкарали друг човек, щеше да се справи по-добре, нали?

А тогава нямаше ли Милен Велчев, Ники Въсилев и разни други невероятни величия? Те по-добре се правиха, нали? Или щекажеш, че ако били други, държава сме нямали да имаме в момента?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cd0ecc0eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   №3, не смяташ ли, че сега мюсюлманите в Европа, заеха мястото на евреите и дали ще бъдат търпяни още дълго да подриват европейската култура? Не смяташ ли, че Европа се обезличава като цивилизован континент? Аз мисля, че пак ще има чистка.

Не, не смятам така.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f1a2b8e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Гледай "Страстите Христови" на великия Мел Гибсън и ще ти се поизяснят нещата. Много грапав пръст им забоде отзад, човекът!
Не забравяй и друго - евреите са първи братовчеди на арабите, и само дето не са толкова малоумни като тях.
Номер 12, да си "помагате" като прецаквате всички останали изобщо не е повод за гордост! Чичко Адолф хубаво ви е бил подхванал. Жалко, че не е успя да довърши делото си... Да не говорим, че него пък са го подтикнали пак вашите събратя, само че от другата страна на локвата!
Изобщо не бих се учудил, ако ВСВ всъщност се окаже една напълно чифутска история, в която американските чифтетата прецакват европейските...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9d582023b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Прочети защо са прогонени от Испания. И при изгонването им от Египет как ти звучи номера с обирането на бижутата на съседките-египтянки? Хвалят се сами като хитър ход.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cd0ecc0eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 18

ХХАХА! Ок! Прецаквали сме всички? Сериозно? С какво? Та аз дори не съм евреин, ама ... виж - илюминат са ме наричали 20 пъти, а да ти кажа, дори и при масоните не ходя.

Живей си живота и си мисли, че има конспирация!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 60f2cabffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 15 абсолютно си прав като казваш: "Където и да са отивали рано или късно са вземали властта". Ами Октомврийската революция в Русия беше изцяло еврейска работа. Почти 90%, ако не и повече, всички революционери са били евреи. Целта на международното еврейство е била да вземат властта в Русия и почти успяват, защото Русия е много богата на ресурси. Много от вас може да упреквате Сталин за всичко нечовешко, но ако не беше той Русия отдавна щеше да бъде управлявана от евреите. Той, Сталин, спаси Русия. Връщам се към изречението горе в кавички на № 15. Ето, Англия абсолютно се управлява от евреите, затова всички Ротшилдовци и тем подобни живеят и се крият в Англия. И сега което ще ви кажа ще ви побърка. САЩ е колония на Израел. А какво е колонизатор? Колонизатора взема контрол върху територията на една страна и поставя тази страна в икономическа, политическа и културна зависимост. Точно това сега е в САЩ. Цялата медия с много малки изключения е в еврейски ръце, най важната икономика също, а за културата да не говорим защото порното започва от Америка. Федералния резерв /централната банка/ е в еврейски ръце. Америка дава всяка година на Израел подарък $3,000,000,000, а не официално сигурно е $10,000,000,000. В същото време в Америка има със сигурност повече от 1 милион бездомни хора, но нито един евреин. Образованието в гимназиите и колежите е направо за смях. Но за специални хора има специални колежи и университети, в тях обикновен студент не може да влезе защото е много скъпо. Само ще добавя, че политиката на САЩ е напълно в ръцете на евреите. Те превзеха Ирак защото така иска Израел заради огромните нефтени залежи. Ако Тръмп не бъде избран втори път за президент, а глупавия Байден стане президент следващата жертва на политиката на САЩ /Израел/ ще бъде Иран защото така иска Израел. Хайде да спра вече защото мога още много неща да ви кажа, но каква полза, много от вас няма да повярвате.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4c3b8d2794
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Работил съм за 2 еврейски фирми. Научих какво е да си най-долен работник и здрава експоатация. Дано и вие да имате щастието да видите какво е да си слуга на еврей. Вече до края на живота си ще ги мразя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a6bdf07b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Много истини се казаха тука, но аз продължавам да си мисля, че те са следствието а не причината от два факта:

Първия е, че Израилевия Бог няма да оттегли благословението си от тях като избран народ, защото се е врекъл и думата Му е закон и те добре го знаят.

Вторият е, че предадоха единствения Син на Бога и поискаха кръвта Му да падне върху тях, което е проклятието, но всичкото това за да предизвика ревност у тях поради вярата на езичниците в Бога.

И благословението и проклятието е с тях, докато не поправят взаимоотношенията си с Годпод, а един ден и това ще стане, защото писано е.

Нямам претенции, че това което казвам е точно така, но е възможно и това да е истината.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dba4f6b7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   В Библията пише че Евреите са Божия народ. По добре не говорите нищо лошо за тях да не би да се окажете противници на Бог..

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 60f2cabffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Номер 24 ти си чул за Библията, но нищо не си прочел от нея. Кой казва, че евреите са Божия народ, че те са Богоизбрани. Това го казва Мойсей убиеца и лъжеца. В Изход глава 32: 26,27,28 Застана Мойсей на входа на стана и рече: 26 Който е откъм Господа нека дойде при мене. И събраха се при него всичките Левийци. 27 И рече им: Така говори Господ Израилевия Бог: Препашете всеки меча на бедрото си, минете насам натам от врата на врата през стана, и убийте всеки брата си, и всеки другаря си, и всеки ближния си. 28 И Левийците сториха според Мойсеевата дума; и в този ден паднаха от людете около три хиляди мъже.
И кои бяха тези три хиляди мъже, ами всичките бяха евреи. Те са се самоизбили и от 12 племена са останали само две: Левитите и Фарисеите. Когато говориш за нещо прочети го от източника, а не да бърбориш празни приказки. Дори Исус нарича Мойсей лъжец.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2e8c3ab9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Битие 12:2 - Ревизирано издание 1940 BG

Ще те направя голям народ, ще те благословя, и ще прославя името ти, и ще бъдеш за благословение,
Ще благословя ония, които те благославят и ще прокълна всеки, които те кълне, и в тебе ще се благославят всички земни племена.


Исая 51:16

И турих словата си в устата ти, и те покрих в сянката на ръката си, за да утвърдя небесата, и основа земята . И да река на Сиина. Ти си народ мой.

Езекил 38:14

Затова пророкувай сине човешки и кажи на Гог: Така казва БОГ: В онзи ден, когато народът Ми Израил живее в безопастност, няма ли да знаеш?

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2e8c3ab9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Къде в Библията се пише, че Исус нарича Мойсей лъжец, коя е тази библия, щот в мойта пише точно обратното:

Йоан 5:46

Защото ако вярвахте на Мойсей, щяхте да повярвате и на Мен, понеже той за Мен писа.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e5953c8046
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Като види човек, че думата "мошеник" произлиза от Моше (Моисей) и трябва да се замисли за някои неща.
Не вярвам в теории на конспирациите, не вярвам, че ни управляват евреи, но не ги и харесвам.
Един-два пъти в годината ми се налага да пътувам със самолет и винаги мяркам по някое еврейско семейство.
Не вярвам и във фантасмагориите на Национал-социализма за висшата раса, но редом до евреи се чувствам като ариец от пропаганден нацистки филм.
Грозни, кривокраки, миришещи. Със странна форма на мозъчният дял, лицевият дял също е под всякаква критика- отпуснати клепачи, големи носове и рибешки устни.
Гоненията срещу тях от страна на най-различни народи в историята на човечеството не е случайна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6d1355c6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Моисей или Мойсей - на иврит Моше, преведено :
Изваден(спасен) от вода.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ceb534af42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Добре, че България е опазила евреите у нас, много храбро и достойно за почит и уважение дело на българският народ.
Вярвам, че само поради този факт, Бог благославя нашата нация.
То и някои от нас как не се къпят си смърдят, ама да се гледа в чуждата паница е по интересно, явно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6d1355c6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Има нещо което не е случайно и това са тези думи на Господ:
Матей 7:5

Лицемерецо, първо извади гредата от своето око , и тогава ще видиш ясно, за да извадиш съчицата от окото на брата си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 60f2cabffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Номер 27 отговатям ти.
Но първо трябва да прочетеш и разбереш Йоан 5:45 "Не мислете, че аз ще ви обвиня пред Отца; има един , който ви обвинява-Мойсей, на когото вие се облягате".
Сега отвори на Йоан 8:38 и чети последователно и мнооого внимателно. "Аз говоря това,което съм видял у Моя Отец; също и вие вършите това, което сте чули от вашия баща (Мойсей).
8:39 Те в отговор му казаха: "Наш баща е Авраам". Исус им каза: "Ако бяхте Авраамови чада, Авраамовите дела щяхте да вършите".
Продължавай да четеш много внимателно и специално се спри на 8:44 "Вие сте от баща дявола (Мойсей) и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай човекоубиец, и не устоя на истината; защото в него няма истина. Когато изговаря лъжа, от своите си говори, защото е лъжец , и на лъжата баща".
Мога много цитати да дам от Бибията за да видите какви убийства са вършили евреите, но това са неща само за хора които много се интересуват и наистина искат да знаят. От стария завет харесвам само ученията на пророците и Соломоновите Притчи. Останалото е една кръвопролитна еврейска история.
Н.27 отговори ми ако си разбрал и ако си съгласен с 8:44

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7fe1f0b042
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   За евреите се говори, че имали големи носове.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2ead8b3e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   До 22: да, работил съм за евреи, но моят опит там е съвсем различен- една от най-добрите работи, които съм имал. Пълно уважение към мен и моята работа. Уважавай, за да бъдеш уважаван. За тях е важно какво върша и качеството на работа, а никой не ме е питал дали съм евреин или християнин. Интересно, че големият шеф харесваше нас българите и ние бяхме в най-близкото обкръжение. Имаше и младежи, които също бяха евреи, но се скъсваха от работа; никой няма да ги държи на работа ако не даваха своя дял от усилията. Няма шуро-баджанащина там, успехите са важни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7fe1f0b042
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Тука има видео какво мислят американците за евреите:

https://www.youtube.com/watch?v=n01xz4VqnqU

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7fe1f0b042
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Ейто нещо много актуално, хем за евреи и за COVID-19:
Pfizer (компанията, водещ производител на ваксини) в момента неин изпълнителен директор е еврейнът Albert Bourla.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2f5a5a0815
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Защото са тарикати и винаги цоцат от парите на света. Всички гадости по света, всипки са от евреи мислени. И Ковид е евреиска измислица. Имам много лични наблюдения над тези хора, това са лоши хора. Веднъж си писах с едба, не каза нищо за себе си, потайна и странна.. Виждал съм и други.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 900800d432
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Не са ги искали предимно за да не разпространяват религията си.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7fe1f0b042
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Ротшилд до коментар 39,
това е конспирация.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7fe1f0b042
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   до коментар 29,
moses = mses = ознатачава - е роден.
Ramses - Ра е роден
Tutmoses- Тот е роден
и т.н.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7fe1f0b042
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   към коментар 43,
добявам Яхмос
https://bg.wikipedia.org/wiki/Яхмос_I

Мойсей - не е еврейско име.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker