Защо не ме харесват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не ме харесват?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1260 пъти
Пиша тук, защото единственото, което искам, е да споделя. Искам да споделя, че се чувствам изключително потисната напоследък. Аз съм на почти 20 години, малко интровертна личност, но няма нищо притеснително, или отблъскващо в характера ми. Не разбирам защо хората не искат да създадат по-силна връзка с мен. Имам приятели, имала съм и гаджета, но с всички връзката ни (независимо от какво естество) седи на едно изключително повърхностно ниво, въпреки че аз обичам да задълбочавам разговорите, да изслушвам и да помагам с каквото мога. В доста от случаите имам чувството, че на хората около мен им трябвам само за да споделят какво ги тревожи и да им олекне. А след това, вече спокойни, да отидат при хората, които ценят. Това е, не мисля, че някой от приятелите ми ме цени истински. Не мисля, че някой от другия пол ме цени истински. Не мисля и че някога ме е ценял.
Вие чувствали ли се се по подобен начин? Как успяхте да го превъзмогнете, да си станете самодостатъчни? Или успяхте да намерите някой, който да види във вас нещото, за което останалите са слепи?
Надявам се да няма твърде груби коментари. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1551a0010a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ти няма, просто живееш в кофти общество където цари егоизъм и личен интерес, повечето хора не ценят смислени връзки.
Млада си, не губи надежда, бъди добър човек, и бъди себе си.
Ако е писано ще се получи

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 616d4ea1cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не им изслушвай драмите и не им помагай. Така сама се поставяш в ролята на психотерапевт. И като се почустват по-добре си тръгват. Спри да се гъбата,която попива емоционалните проблеми на другите. Ако толкова ти харесва завърши психология и взимай пари за това.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 68eb96000c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! :) Аз също съм на 20 и съм интроверт. Разбирам как се чувстваш, имал съм подобни моменти. Не мисля, че има точна рецепта как да го превъзмогнеш. Но можеш да опиташ да си намериш някаква работа(хоби) за да се разсейваш и да не потъваш в подобни мисли. Или пък да се запишеш на нещо, за да се буташ сред хората(колкото и изтъркано да звучи). Може да успееш да срещнеш някого.
П.П. Можем да си пишем, ако искаш. Може би ще успея да те разведря. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a2a39dd7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз си задавах същите въпроси като теб. Хората са егоисти. Не всеки има сърце и душа да помогне на другия, да го изслуша. Всеки се интересува от собствените си проблеми. Не позволявай да те използват като кошче за душевни отпадъци. Усетиш ли такова нещо директно ги режи. Няма смисъл да стоиш и да гледаш как някой енергиен вампир ти взема от жизнената енергия. Ако усетиш главоболие покрай някой определен човек това е най-ясният знак, не го пренебрегвай.
Приятелства и връзки лесно се създават, но трудно се поддържат. Важно е да обичаш себе си, да се грижиш за себе си, да не позволяваш на другите да преминават границите ти.
Хората, които са за теб, които са "твоите хора" ще ги усетиш. Вярвай на интуицията си.
Ж 27

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e1700b4700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм по същия начин. Хората постоянно идват при мен, да споделят, забавляваме се, имам много приятели, но същевременно всички си имат по-близки хора и никога не мога да усетя някого, който да ме цени истински, никого не смятам за наистина близък. Това, което на мен ми помага, е запознанство с нови хора, така разбрах, че голяма част от качествата и близостта, които съм търсил в някого просто не присъстват у него. Излез от зоната си на комфорт и съм сигурен, че ще попаднеш на правилните хора.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ee39c86e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От авторката:
Изумява ме колко коректни и точни хора изказаха гледна точка, а още повече, че тя е подобна на моята, което не очаквах, но ме стопли толкова много. Просто не мога да се примиря с мисълта, че понякога човек държи до себе си толкова токсични хора, неподозирайки, че дори в автобуса, човекът до теб може да ти предложи по-топли чувства. Страхотни сте, усмихва ме това, че има хора като вас

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 843923bc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Начинът да спреш желаещите да те отрупват и товарят психически с грижите, проблемите, недоволствата си е много прост- започваш да правиш същото като вземаш думата преди тях и първа след това им казваш довиждане. Изпитан лично от мен. На по-упоритите им казах, че имам прекалено мои грижи и не искам да знам за техните. Така разчистих пространството около себе си от всякакви оплаквачи.,

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8a0167c9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да, прави са коментиращите - не позволявай да те ползват като емоционален отдушник, или по-образно казано, като кошче за душевни отпадъци. Дръж се на положение. Създай си самочувствие и не бъди наивна в общуването и отношенията си. Ако другият не дава вид, че се интересува от това, какво ти му говориш, а гледа преди всичко той да се изприказва, дори и те прекъсва, работата е ясна - просто го отпращай, или бягай от него. Той ти пие енергията и ти краде от самочувствието, за да си кърпи своето...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker