Само аз ли мисля, че... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само аз ли мисля, че...
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1651 пъти
Само аз ли мисля, че американците са много тъпи? Смисъл правят много долнокачествени филми и са неадекватни спрямо всички. Например, избраха Джо Байдън за президент, а той е голям педофил (всички го знаят). Тръмп е по-добрият избор определено. Просто е много странно как всички народи сме много начетени, а на американците образованието не им върви, а са над всички. Те постоянно крадат и станаха голяма държава без култура и история, но с много пари и голям бюджет. А пък постоянно се организират някакви кланета в молове, в училища. Направо са изкукуригали. После се опитват да предадат тъпотията, на нас, европейците, защото ни мразят. Повечето от американците са грозни и дебели, не както във филмите им - там са някакви кукли с тонове грим, които сигурно с години са се лишавали от храна, за да станат - що годе за показване по ТВ и Интернет. Вие как мислите? Мисля, че това, което написах е повече от вярно и дори американците го знаят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4479024f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не са американците, всички англо-говорящи!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c3e4ba7fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Живяла съм в Америка, както и в няколко европейски държави.
Не съм съгласна че всички американци са тъпи-това е огромна държава с хора от кол и въже, от всякакви нации, не може да слагаш всички по един знаменател. Вярно е че имат висока престъпност.Вярно е че в Америка има доста тъпи и ограничени хора, но също има и доста умни. Знаеш ли какво са разбрали пред еропейците-независимо дали са тъпи или не, хората там се отнасят вежливо един с друг, и не се обиждат по начина по който се случва всеки ден в БГ-биене, плюене, налитане на бой по улици, градски транспорт, по пътищата, обидни епитети във форумите. Западняците са също доста арогантни. Случи ми се на опашка в хлебарница в Копенхаген един нахален местен идиот да ме пререди и изблъска за да си купи една нещастна закуска. По-плебейско от това накъде? Хич да не ми ги хвалят галантните европейци, това вече е отживелица и някакъв изкуствен стереотип.
Не е вярно че всички европейци са умни-европейците са доста ограничени и тъпи. За българите важи същото-огромна деградация на обществото. А в Европа престъпността да не би да е ниска? Такова чудо с тероризъм и толкова жертви не е било-Германия, Франция, Норвегия, Швеция, Дания...
Наблюдава се световен упадък на морал, ценности, и индивидуално развитие във всички нации. Това че смяташ че Байдън е педофил, и че Тръмп е правилният е само твое мнение, така че не можеш да го налагаш на никой.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7924752e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Американците са много тъпи, а ние, бачкащите за 500 лв. сме големи тарикати!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1b3608a586
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никола М. Николов
Световната конспирация
(Това, което историците не ви казват)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d432c32178
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом са толкова загубени хората там защо са най-силната нация в Света? Пък ти дето даваш оценки живееш в България , най-бедната страна в ЕС.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 51fec37436
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Браво, един/една, който/която да мисли като мен! Да живеят България и Русия, да му мислят американците, те нас ни най-малко не ни засягат.
#русофилът

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a7f01505bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тъпи са доста, да. Аз съм говорил с американци, слушал съм доста по тубата, и впечатленията ми не са добри. НО, имай предвид, че играта в САЩ е много по-дебела. Байдън беше избран с измами. Сега ще се съдят, но според мен няма да доведе до нищо. Що?

Щото там е същото като тук. Имат две фиктивни партии ("леви" и "десни") които реално се дърпат от дълбоката държава. Тръмп беше издигнат като наистина малко по-чистият кандидат, но пък Байдън беше по-рекламирания по медии. По този начин разделят обществото на... големи олигофрени - т.е. тези които ги мързи да проучат и мислят, и по-малки олигофрени - които им предоставят "спасителя" и уж по-добрата "алтернативата". Тръмп води наистина малко по-смислена политика, но не и радикално по-различна. Не успя да осъди никой. Колко пъти го спрягаха, че поне ще спре педофилията в Щатие? Какво стана с Епстийн? Или го убиха, или го покриха нейде, но така и не разследваха скандала. Всички разбраха, че тоя педофилски кръг се използва за контролиране и изнудване на политиц. Епстийн не беше просто педофил, той беше част от огромна мрежа в която участват една камара от "елита" в Щатите (като Клинтън) и Англия. Какво направи Тръмп по въпросът? Нищо... Какво направи Тръмп за да осигури дори чесни избори? Нищо... Но сега ядосват хората (защото наистина им откраднаха вода), и нищо чудно да стигнат до големи вътрешни конфликти.

Принципно на нас тези процеси са ни по-познати, защото ни ги играят тук от 89-та насам... И то по доста очевиден начин. Идеята за "спасителя" дето ще ни "оправи" ни е до болка позната. В крайна сметка идеята е просто да разделят общество на две, накарат го да се бие за безсмислени, не смислени неща, обезсилят го, и накарат хората да се примерят с диктатурата. Като примерно тук, дето си свикнахме с Тиквата, пожизнен като Тато го направихме... да ни е жив и здрав.

Според мен и комунизма, и капитализма бяха експерименти на все същите. Те ги и създадоха, и унищожиха. Сега се пробутва нещо средно между тях, което виждаме в Китай - наци-комунист-капиталистична-технокрация. Изобщо представлява някакъв микс от всичко което експериментираха последното столетие. Байдън ще сложи началото на вкарването на Китайският модел в Америка, и от там - в целият свят. Т.н. "пандемия" е част от този процес. От къде тръгна - Китай? Но в Китай така и не беше обявено подобно нещо, и вече го забравиха. Т.е. - Китай е образецът, Китай няма нужда от "ново нормално", там вече е вкарано и всичко работи както трябва... Кога ще ги стигнем... Китайците. А какво е Китай - проект на самата Америка и хора като Кисинджър...

Самият Байдън естествено е слабоумен дядо с въпросително поведение. А синът му дори не е въпросителен, доколкото знам тече ФБР разследване за педофилия. Човекът е на 77, аз като зная колко акъл има моя дядо на тая възраст... Просто идеална пионка която ще казва да на всичко. Това че отстраниха Тръмп, значи че са готови за тотална смяна на режима, което е много, много по-стряскащо от мнимата "пандемия" и "невидимия убиец"... Но повечето хора няма нужда да знаят, че системата се сменя из под краката им. Стой си вкъщи и слушай Мутафчийски... Не го знам дали самият той накрая разбра, че го използват...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0e08aa641f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Байдън го избраха с парите на Сорос и с една невиждана кампания по манипулиране на хората във всички медии. Ами у нас да не е друго? Щом още търпим тая гнусна долнопробна мутра за премиер!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fb0d8c7406
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кисинджър е военнен пръстъпник и трябваше да бъде съден пред военен съд, заради войната във Виетнам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fb0d8c7406
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До коментар номер 8,
Байдън е представител на местната олигархия, къв Сорос?

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fb0d8c7406
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Америка е федерална страна и се управлява от семейства контролираши различни щати.
Например:
Фамилията Хънтингтън се определя от щата Кънектикът. - Англо
Фамилията Лонг - Лузиана - шотландска
Фамилията Харисън - Вирджиния - тази фамилия е излъчила 3-ма американски президента вкл. Линкълн - Англо
Фамилията Лий - Вирджиня и Мериланд - Англо
Фамилията Рузвелт - Ню Йорк - Чифутска (от Холандия)
Фамилията Далей - Чикаго, Илиноис - Англо
Фамилията Мюленберг - Пенсилвания - Германска
Фамилията Тафт - Охайо - Ирландска

Има разбира се й изкл. Буш са влезли в политиката през Охайо и Кънектикът, но всъщност са от Тексас и Флорида. - англо

Фамилията Рокфелер -през Ню Йорк, но всъщност са от Филаделфия - Чифутска

Фамилията Кенеди - през Ню Йорк, Род Айланд, Кънектикът, Мериланд и Калифорния, в допълние от тяхната база в Масачузетс. - ирландска

Фамилията Удал - първо в Аризона, после обаче трима братовчеди в Колорадо, Ню Мексико и Орегон. - чифутска

Фамилията Клънтин - Арканзас - Англо, но се мешат и с чифутите

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fb0d8c7406
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ционист: Байдън, а е подновил сделката с Иран, а е последвал съдбата на Кенеди.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker