Дали ще ми прости грешката ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще ми прости грешката ?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1826 пъти
Здравейте приятели...искам да споделя нещо, и ако може някой/някоя да ми даде съвет какво да правя. Преди време в края на месец май 2020, си хванах приятелка. Всичко беше толкова прекрасно, все едно беше сън...до момента в който не се издъних с гръм и трясък. Август тя разбра, че не съм изтрил своя акаунт в тиндър (вметвам, че не съм и изневерявал и за втори път ползвах тиндър), а го разбра като съм писал на един фалшив профил, зад който е била най-добрата и приятелка. По-срамно не съм се чувствал никога...интересното бе, че след седмица, двамата отидохме на море в Несебър. Беше най-хубавото море което съм имал...беше несравнимо, и сякаш нищо не бе се случило. Всеки ден по няколко пъти на ден правехме любов, излизахме, не спирахме да си говорим. През това време нямах куража да и призная, че щях да се срещна с въпросната, все пак обаче съм сигурен, че щеше да е само това...но не успях, не исках да я наранявам повече, реших, че ще го забрави и ще продължим нататък. Но не се оказа така...края на август след морето, и признах...признах и и още неща които са незначителни, но доста и паднах в очите. Тя ми каза, че ще си помисли дали да сме заедно. Целия септември и октомври не спирахме да си общуваме и виждаме. Тя ме канеше редовно в тях, говорехме си, правехме любов, спахме си заедно...тъпото бе, че мислеше какви ли не глупости...че съм и изневерявал много пъти, че пак я лъжа, че търся друга и т.н...въобще нулево доверие към мен, за което съм си виновен. От момента в който стана издънката, не съм я лъгал за нищо, но тя си е твърдоглава, какво да се прави...С течение на времето аз осъзнах, че я обичам, писах и стихотворения, донесох и каквото обича за рождения ден. Но все още не ми е простила...минаха почти 3 месеца от тогава. Също така, тя ми казва, че шанса да ми прости е малък, но в същото време има чувства към мен и не искала друг, аз и казвам, че съм променен и не спирам да се променям. Казах и също, че държа на нея и ще я чакам да ми прости. Объркан съм...и това ме доведе то тежка депресия, не спирам да посещавам психолози, докарах се до антидепресанти, не мога да спя. На капак на всичкото учи в Англия и ще е там до 12 декември. Моля ви...дайте ми съвет да си я върна обратно...върна ли си я веднъж, никога няма да я нараня, излъжа или сторя нещо което да я натъжи. С нея имаме 100 хил. хубави моменти, и искам още 100 по толкова. Моля ви...отчаян съм, помогнете ми.

Неизвестен, 11.11.2020

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: edffef38bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами като имаш сериозна приятелка не се пише на други момичета. После не си признаваш! Не винаги е добре да си признаваш дребни неща. Все пак всеки си има лично пространство. Сега чак да пиеш депресанти..не е от това . Имаш някакъв друг проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b81fcb7205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами като я искаш, други не трябва да имаш в главата.
Моят мъж например е излизал с бившата на кафе, но са останали приятели, в различни държави, не съм се засяга Ла когато ми го казва, не съм се съмнявала. Иначе и аз съм излизала с един познат от друг град, който дойде на гости, важни са и намеренията, дали си търсил друга, излиза че не ти е достатъчна. Но пък можеш да се срещаш с когото искаш и да общуват все пак, зависи каква нагласа си имал. Нормални е човек да е любопитен, особено като е млад. Щом мадамата си ляга още с теб не се притеснявай...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 77fa8881c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Урок №1 за човешките отношения - доверие се гради цял живот, но се разрушава в 1 миг. Ще трябва да мине много много време преди изобщо да ти се довери отново. А и с твоя манталитет е права да не ти се доверява хич. Промяна в теб няма, просто си усетил че ще я загубиш и сега се оплакваш че ще останеш сам. В момента в който ти се довери отново, пак ще се почувстваш спокоен и ще се върнеш към старите си навици и поведение. Така че помисли какво НАИСТИНА да промениш в себе си за да бъдеш по-добър спрямо нея, а и която и да е твоя бъдеща половинка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 216667e863
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Имаш момиче, на което държиш до себе си, обаче пишеш с други и искаш да излизаш с тях. Защо? С каква цел?
После, след като тя те хваща, ти започваш да съжаляваш и да се мъчиш да върнеш доверието. Доверието обаче е като порцелан. Веднъж счупиш ли го, колкото и да го лепиш, все ще си личи.
Поведението ти е непоследователно и според мен си струва да седнеш и да си изясниш какво и защо го искаш.
Наистина ли искаш това момиче? Ако да, какво те е накарало да пишеш с друга.. Или пък може би сега искаш да си с приятелката си, защото си осъзнал, че не ти е "вързана в кърпа"?
Според мен имаш някакъв нерешен вътрешен конфликт, който трябва да си изясниш.
С девойката може и да имаш шанс при положение, че не те е оставила моментално. Но първо бъди сигурен, че искаш да си с нея по правилните причини, защото в противен случай може много да я нараниш.
А как да си я върнеш.. не се дъни повече и ще имаш шанс. Дай и време да ти се довери отново, макар че вероятно винаги ще има едно наум.
Ж32

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a062522a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: Благодаря за 4-те коментара до тук. Що се отнася до коментар 5 (,,Урок №1 за човешките отношения...''), ами не, не мисля, че сте прав/а, тъй като аз в действителност се промених и още се променям. Не спирам да и пиша (без да досаждам), манталитета ми е такъв, че сбъркам ли нещо, не повтарям същата грешка...и ме е страх хората да не ме мислят за лош човек. Най-вече искам да си я върна защото ми пука за нея, нейното ,,добре съм'' е и моето ,,добре съм'', защото искам да и докажа, че наистина съм променен, да и покажа пълния си потенциал и ще я третирам като принцеса. Най-вече искам да си я върна, защото знам, че все още има чувства и макар и да е на 2500км ние поддържаме някака комуникация, а и спомените с нея ще останат вечни, и да имаме още спомени. С една дума...ако тя ми прости, ще е връзка мечта, аз ще я направя щастлива, защото душата ми го иска.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 77fa8881c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе продължаваш с фикс идея, и все още не разбираш къде е проблема. Изцяло се фокусираш върху това което ТИ искаш и ТИ мечтаеш. Това че искаш да я глезиш като принцеса не те прави добър. Човек който се държи на ниво, постъпва правилно независимо кой е от отсрещната страна, не само някой който му е интересен.

А твоя изказ подсказва че ще се държиш с нея добре единствено и само докато ТИ я искаш. В момента в който решиш друго, нещата пак ще са постарому. В тоя ред на мисли промяна в теб няма, единствената разлика е в това което си искал преди и сега. Затова казвам че не заслужаваш прошка с манталитета който имаш в момента.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a062522a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора до номер 8: Не, не ме разбрахте. Аз казвам, че не само ще се държа добре с нея, но и няма да я натъжавам. Аз държа на нея, и за това не я притискам въобще...нито я убеждавам да ми прости, нито нищо. Просто в момента си общуваме нормално. Най-вече искам тя да е добре. Плюс това как решихте, че ще реша друго ? Вие не сте на мое място да кажете какво точно мисля и чувствам. Ако тя ми прости, аз трябва да съм пълен глупак, че да реша друго...и пак казвам...с нищо не я притискам да ми прости. Все пак ще ми е интересно да ми кажете, какво бихте направил/а ако бяхте на мое място ? Благодаря ви.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a062522a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора съм. Хора...моля ви, пишете коментари и ми давайте съвети, умолявам ви ! Каквото и да е...хейт, съвет, нещо...виждам малко коментари и се разтройвам. Моля ви !

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 77fa8881c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От №8, ами авторе защо според теб е окей да се срещаш с други жени, когато си във връзка с някого. Дори да не си влюбен във партньорката си, подобен род отношение показва начина ти на мислене доста ясно. На твое място изобщо не бих направил такова нещо изначално.

А смятам че ще решиш друго, защото си се сетил да оцениш приятелката си чак когато си я загубил. Класически симптом "искам това което нямам, но след това ми омръзва". Така че за пореден път ще ти кажа - остави момичето намира, и ти от своя страна също продължи напред. Търси си друга приятелка и работи по себе си и това как да се държиш с хората по принцип, не само когато имаш някаква изгода от това. Липсва ти себеосъзнатост, което е проблема и тя го вижда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6822dd7237
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам защо ми изтриха първия коментар, но заради молбата на автора ще пиша пак. За мен лично тя си е била взела решение да се разделите още преди издънката, явно предвид заминаването си да учи в Англия. Няма никаква логика да се издъниш, няколко месеца след това всичко да е ок да се разделите заради издънката, даже нещо повече, за мен тя е използвала ситуацията да се раздели с теб заради въпросната история съвсем съзнателно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a062522a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От автора до 11: Каква ти изгода, какви 5 лв. Никога не съм имал изгода...това е грозно. Не съм смятал, че е ок да си пиша с други момичета и пак казвам не ме разбирате.......тя има чувства към мен (тя самата го каза). Аз не я притискам да ми прости, с нищо не я притискам. Аз съм се разкаял за грешката си, и тя вижда това. Просто питам за съвет какво да правя за да не угасне тотално пламъка така да го наречем. Нито става въпрос за ''омръзване'' нито за никаква такава глупост.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a062522a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако наистина искаш това момиче, и както твърдиш, че си променен, че не и досаждаш, и поддържате връзка... според мен има шанс да ти прости, но все пак трябва да си изключително търпелив, защото ние жените много трудно понасяме предателството, още повече ако е от човек от който не го очакваме. В случая, ти си се оср*л до ушите, но е добре, че все пак си признал за грешката си. Ако тя в действителност има чувства, би ти простила но според мен ще мине бая време момче... все пак бъди оптимист и се бори за нея ако я обичаш наистина.

Ж36

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7d0c5a0611
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравей авторе,
аз съм жена и ще ти каже нещо от което няма да ти стане много приятно но е факт. Според мен тя вече не иска да е с теб и като оправдание изкарва случилото се като твоя вина но не е. Тя просто е поела по своя път. Може би наистина си постъпил погрешно с регистрацията си но повярвай ми тя вече е започнала свой живот без теб. Игнорирай я, прави неща които ти харесват а ако ви е писано да сте заедно отново ще бъдете.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 77fa8881c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От №11 - авторе щом толкова се разкайваш, я обясни аджеба как така се стигна до това че да се зарибяваш с други девойки. Без да обясняваш 'ама аз само щях да се срещна с нея', щото дори и това е крайно унизително за половинката ти. Теб ако те предадат по такъв начин, би ли имал доверие на тоя човек отново ?

Тя може да има чувства, но без доверие връзка не се гради, понеже няма как да бъде щастлива.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d520db7dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   хахахахаха Наранена, не прощава, ама продължава да лапа патока.
Човек, гледай я какво прави, а не какво говори.
Щом е закачена, клати си краката и не се вживявай в тъпотии.
Те и без това обичат да ги нараняват така, действа им като наркотик.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker