Една изнасилена жена, която не иска секс, не заслужава ли любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една изнасилена жена, която не иска секс, не заслужава ли любов?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2670 пъти
Отдавна чета истории в сайта. Направи ми впечатление колко много се пише за секс, още по-голямо впечатление ми направиха нещата, които пишете относно него и връзките.

Жертва (мразя тази дума) на сексуално насилие съм от много близък роднина. Не помня кога започнаха всичките му гадости, била съм толкова невръстна... Няма да изпадам в подробности, за да ви спестя труда да пишете, че историята е измислена. За мое огромно съжаление, не е. Ще кажа само, че много години продължи всичко. Не казах на никого от страх, срам, дори аз самата трудно вярвам, че преживях толкова много и още не съм загубила разсъдъка си, поне не много.

Гледам, мъжете тук пишете, че искате какви ли не извращения, сексът и извращенията били смисълът на връзката, без него не можело, тези, които не искат секс, да стоят сами, защото не стават и т.н. След преживяното, разбираемо е да не искам интимности никога повече, а дори и да не бях - какво? Нима човек, който иска да обича и да бъде обичан, но не желае секс, е негоден за любов? Не мисля така. И не само заради преживяното. Значи съм второ/трето качество човек и не заслужавам да съм щастлива с някого?

Ако сексът е смисълът на връзката ви, то тя е изключително нестабилна. Ако утре се разболеете и сте на легло, умирате, или пиете силни лекарства и това влияе на либидото ви, значи половинката трябва/има право да ви остави в това състояние, защото няма секс? Каква връзка е това, ако ще захвърлите любимия в такъв тежък момент?
Ако утре отидете в чужбина за няколко месеца да изкарате пари, за да си купите нещо важно за семейството, да речем къща, а вашата половинка е тук, то може да ви зареже, защото няма да има секс?
Ако просто загубите желание по неустановена причина, значи вашият/любима има пълното право да ви изостави само заради липсата на секс?
А ако бяхте на мое място, как бихте се чувствали...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 52d0bebebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да намериш начин да преодолееш случилото се с теб. Този твой роднина, освен че е правил секс с тебе, бил ли те е?

За любовта и секса си абсолютно права, но да знаеш, че жени които да обичат, почти няма. Те дори за децата си нехаят, пък какво остава за мъжете. Виж, мъж, който да намериш и да ти дава любов и почитание, е в пъти по-лесно, отколкото ние, когато тръгнем да издирваме такава жена.

Този твой роднина предполагам не ти е нанесъл някаква физиологическа травма. Ако е така, трябва да си намериш свестен партньор, на когото да му обясниш и да ти влезне в положението. Но секс трябва да се престрашиш да правиш. И най-лесно би ти се получило, ако преди всичко с мъжа ти правите любов. Сексът е акт на любовта! Ако успееш да намериш мъж, с когото да правите любов, всичко ще ти е точно. А това може да стане! Успехи

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0237c56f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Евала най сетне някой да ми изрази мислите и чувствата. Браво! Подкрепям думите ти!
Ж 30

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e1766fbba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами... как да ти кажа, мислите ти са сбъркани, понеже и представата ти за секса е сбъркана. И понеже не знаеш нищо за него (или поне за нормалния такъв), не знаеш и как той се съотнася към останалите компоненти на живота и връзката.
Това, че някой говори или пише за секс, изобщо не означава, че връзката му е САМО секс! Сексът е само един от компонентите, може би най-пикантният, и по тази причина някои хора му обръщат по-особено/голямо внимание, но това не означава, че няма и друго.

Ще ти дам пример - жените забелязват в един автомобил главно неговия цвят, и донякъде формата му (напоследък и цената! :) ). Возията сигурно ще я забележат, но в последствие. Мъжете пък гледат техническите характеристики - мощността, максималната скорост, гъзарията и т.н. И си говорят помежду си само за това. Това означава ли, че автомобилът е само цвят и форма, или пък само технически характеристики и гъзария? Просто хората си говорят за това, което най-много ги вълнува, не че няма друго.

В заглавието говориш за любов.. Наясно ли си какво е това? И по-точно - каква е крайната ѝ цел? Ще ти отговоря направо - крайната цел е зачеването на деца! Не е нито грижата за другия, нито харесването му и уважението към него, нито "да не си сам" - нищо такова... Децата! Това е смисълът на любовта. Само че деца без секс (поне засега) не могат да се получат. Та без секс не знам как ще стане... любов. Приятелство, може би, или някакъв вид "социални грижи" (в стил "аз на тебе, ти на мене"), но повече - едва ли.

Ако търсиш някакъв съвет - лекувай се... Фобията ти към секса е напълно преодолима. Не осакатявай живота си! Тогава и няма да задаваш такива тъжни въпроси, от които на човек му засяда буца на гърлото, и му идва да те прегърне...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d5a0d2b301
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   По разбираеми причини ти е погрешна представата за секса, разбираеми, но не валидни за здрави хора със здрава сексуалност.
Разбира се, при пълноценна връзка за сексуални хора ако се случи единият да се разболее, то другият се грижи за него и не тежи липсата на секс ако не е прекалено дълго време. Знам за случай на мъж който остана инвалид, но жена му не го напусна. Грижи си се за него до смъртта му- 20 И няколко години. Обичаше си го много. Но си имаше и дискретен любовник, разбира се. Здрава, млада жена е била когато се е случил инцидента със съпругът и. Той се преструваше че, не се досеща и така си живяха може да се каже щастливо.
Ако един от двамата в двойката работи в чужбина дълго време, твърде вероятно е и двамата да задоволяват сексуалните си нужди с други хора. И това също не значи че, не се обичат по между си.
Връзката съвсем не се крепи само на секс, няма ли уважение, доверие и общи интереси... Не е пълноценна връзка. Но за здравите, сексуални хора, опазването в секса се нарежда сред първите места по важност, химия, инстинкт, дори духовна нужда е.
Ти естествено че, имаш възможност да бъдеш в щастлива връзка и да се обичате, но с асексуален. Дори с импотентен няма да се получи ако мозъкът му желае секс. Има и мозъчни оргазми...
Оглеждам си за твоят човек сред асексуални. Не виждам причина да не можете да създадете дълбока връзка ако и двамата искате да е платонична. .

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1343d75b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Послушай ме. Ти заслужаваш истинската любов. А онези, които искат само секс не заслужават нищо. Един ден ще срещнеш човек, който ще излекува сърцето ти и ще те обича толкова силно, че ще забравиш завинаги за онзи проклетник, който ти е причинил това.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 317e1161fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тъй...
Влюбвала ли си се? Не си. Може да си харесвала някого, да си се привързала към някого, но в никакъв случай не си се влюбвала истински в някого.
Аз също съм жертва на сексуално насилие и дълго време (над десет години) бях убедена, че не съм способна да бъда привлечена от досега с някого. Тялото им изпитваше възбуда от случващото се в леглото, но умът ми бе много далеч от цялата работа. Целувките и показването на нежност бяха тотално излишни. Три връзки бях имала и бях убедена в това, че специално във физически аспект винаги бих била много пасивна и по-скоро изпълнителна до степен на най-необходимото.
В крайна сметка се влюбих и нещата се стекоха по много по-различен начин. Може би изигра роля и това, че почувствах, че мога да му кажа за преживяното от мен. Може би това му знание му помогна да знае как да се държи. Да бъде нежен, да следи реакциите ми повече от обичайното, да спре преди да ми дойде твърде много. Много дълго време любовта ни бе почти изцяло платонична. Физическият ни допир започна с държане на ръка, лека полека не можех да си представя това да липсва в картинката. После преминахме към гушкане, докато разбера, че няма по-уютно място от обятията му. Чак след това започнахме да се целуваме, лека полека се случваше всичко. На финалната права желаех да бъдем интимни повече от всичко на света. Заради неговия подход. Но и заради това, че на финала аз бях безумно влюбена и някак естествено продължение на чувствата ми бе да го докосвам. Обичам всяка клетка от тялото му, обожавам да го докосвам, целувам и гледам. Обичам и той да ме докосва. Обичам да правим любов. И тук е разликата с бившите - с него е любов, а с тях е било просто секс.
Намери си твоя човек! Дори и да не е толкова "бавен" колкото моя, то ще усетиш не готовност, а желание да бъдете заедно във всеки един аспект.
Успех, авторке! И съжалявам за преживяното...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bc28db52c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей, разбирам че травмата е била голяма, срама и болката. Заслужаваш любов, разбира се. Може да ви е хубаво с един мъж и без непременно да правите секс. Ако виждаш че те обича и държи на теб, може някога и да се престрашиш и да му се отдадеш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bc28db52c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Травмирана си, нормално е...но това ужасно нещо, което ти се е случило, не значи, че всеки мъж е насилник...и че ще те унижава, ще те боли и т.н...Може би е добра идея да посетиш психолог. Сексът не е всичко, но защо да лишаваш себе си и мъжа до теб от това удоволствие?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9d32f85e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отиди на психотерапевт. Опитай се да излекуваш травмата. И е трябвало да кажеш на майка си, за да спре това колкото се може по-скоро. Сега се лекувай и , според мен, си търси мъж, когото да обичаш. Обичаш ли е по-лесно да се преодолее това. А и изложи насилника. Съди го, или просто опиши в профила му във Фейсбук, за да знаят хората какъв е. Не мълчи както си мълчала преди. Бори се.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: eb64da26f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мила, искрено ти съчувствам за това, което си преживяла. Разбирам и това, което казваш.
Има хора, които са асексуални и е най- добре да търсят партньори, които също като тях са асексуални или с ниско либидо. Защото ако единият партньор е силно сексуален, а другият не, просто няма да си паснат и в един момент ще се стигне до изневери/раздяла и това съгласи се, е разбираемо. Ти как ще се чувстваш ако имаш нужди, а партньорът ти не може/желае да ги изпълни?
Но при теб има травма, която трябва да отработиш. Говори с психолог, работи върху проблема. Сексът, с човек когото обичаш не е болка, а удоволствие. Това е най-прекрасния начин да изразиш чувствата си, да покажеш колко силно обичаш и желаеш партньора си. Позволи си да изпиташ това чувство и да му се насладиш. Не попадай в капана на миналото, остави го зад гърба си.



Vanilla

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6ca56cd917
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Права си. Вече съм го писал в някаква тема (май беше за асексуалността), че сексът не е най-важното в една връзка. Помислете само - това дори не е българска дума, нашите баби и дядовци, прабаби и прадядовци дори не са я знаели тази дума, а са били по-добри от нас във всяко едно отношение... Нашето поколение е едно изпортено поколение, и това си личи по много неща. Не са знаели тая тъпа чуждица, защото истинската дума, която има значение за връзката, е любов. И няма нищо друго, което да е от значение! А който свежда любовта до секса, или смята, че едното може да се дели от другото, е просто един примитив, един елементарен консуматор и не става за чеп за зеле. С оглед на това се определя и истинското място и на всички тия извращения, за които говориш. В любовта няма нищо забранено, ако с това доставяш удоволствие на любимия човек и на себе си, а не да те ръчкат да правиш нещо насила, пряко воля. После идват желания за тройки, групови, суингове, и какво ли не, и отиде коньо у рЕката. От любовта не остава нищо. Остават две прасета, които искат да си правят кеф по всякакъв долнопробен начин.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7a39371b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Няма нормален здрав мъж, с нормално психическо и физическо състояние, нормален хормонален баланс, който да не иска да прави секс с жената, която обича. Също и жена да не желае физически любимия. И в това няма нищо лошо. Както и в самия секс, той си е основен инстинкт.
Ти трябва да преодолееш травмата от миналото. На твое място щях да потърся помощ от психолог.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 684433a4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   До номер 5:
Що за простотии изписа? Щом някой ти изневерява с други хора макар и “дискретно”, то пак си те обича? Не само мисленето на авторката е сбъркано, а на такива като теб също. Ясно е, че секса е важен в отношенията между мъжа и жената, но това да ходи да ти изневерява абсолютно означава, че не те обича чак толкова! И че няма уважение към теб също.
Как бабите и дядовците ни не са ходили по други мъже и жени? За съжаление в днешно време всички тези технологии и соц. мрежи карат хората да имат някаква фалшива представа за сигурност - “то ако не стане с този, ще дойде друг”, но не в това е смисъла на всичко. Жалко е, че все повече хора смятат изневерите за нещо нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1aa5b8cc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Напротив заслужаваш любов. НО, за "съжаление" сексът е нужен, за да се родят деца (освен, ако не искаш да ползваш ин-витро)... прави си изводите за шанса ти за дългосрочна връзка с мъж, който иска собствени деца. А такива са мнозонството..Извод- това трябва да се преодолее. И то не само заради бъдещите деца, а и има много ползи за здравето. Твоето осбствено. Трябва да минеш терапия, която да разруши връзката в мозъка ти, че секс = насилие. Секс трябва да е равно на любов за теб...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 37f3abb9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Има 2 варианта, ако искаш мъж - или си намираш асексуален мъж, или трябва да излекуваш психиката си, колкото и да е трудно.

Разбираемо е да ти е грешшна представата за секс, но то не е непременно нещо мръсно, щом е с любимия и по взаимно съгласие. И аз не одобрявам безразборния секс, но когато е с любов е красив, а и необходим физически и емоционално. Няма нищо лошо и срамно в него, това е просто продължение на чувствата между хората и взаимност. Ако щеш и уважение към другия, както и негово уважение към теб.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ef9555991e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Още от заглавието отговорът ми е да. Както каза номер 18, намери си асексуален мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c123e89ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   "Как бабите и дядовците ни не са ходили по други мъже и жени? За съжаление в днешно време всички тези технологии и соц. мрежи карат хората да имат някаква фалшива представа за сигурност - “то ако не стане с този, ще дойде друг”, но не в това е смисъла на всичко."

Прав си. Затова не му обръщаме и мног внимание. Жиоът не е само да се задомиш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 019be23493
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Скъпа, съчувствам ти! Но дори да махнем кръжока "само секс ми е в главата", останалите ще се делят на две групи: искащи собствени деца и неискащи. Нали се сещаш, че повечето от нас нямат парите да ползват ин витро и други подобни благинки? Така че без секс няма да мине пък дори да не те докоснат повече след края на зачеването/зачеванията. А ти със сигурност ще имаш проблем с това - не по твоя вина, но ще го имаш. И тъй като няма как да поправим нещата, ние ще сме в неизгодна ситуация, ако ме разбираш. Дори неискащите деца няма да са 100% против секса.

Надеждата ти е да намериш някой асексуален /има такива, но не са много/ или доста по-възрастен с проблем, който му пречи да прави секс.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 701c1a2c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До номер 20:
Да, не е само да се задомиш, но когато имаш човек до себе си, който да те подкрепя, обича и уважава всичко тръгва нагоре. :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4ecc8f44cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   При мен подобно, но психическо насилие. Отварянето на сърце ме води до свръх страх започвам да треперя силно, когато си представя да заговарвам жена. Или да си отворя душата и да й дам шанс както да ме нарани така и да си изрази харесване/любов. Преди години получавах кризи от страх и се свивах на топка на земята с висок пулс. Отначало ми се случваше почти всеки ден. Сега се боря да говоря със всички, за всичко ако мога, да залича страха. Мотивацията ми е, че искам собствения си живот и че не искам миналото ми и някакви не-човеци да са ме белязали за винаги и да ме спират от живот. Тежи ми да се гледам как ми минават младините и да нямам контакт с жени от страх да не ме наранят. Случвало ми се е да реягирам остро, защитно към момиче, когато то просто е искало да изрази харесване към мен, а аз съм се държал като идиот. Да но това го осъзнавах като се прибрах вкъщи и... стана ми тежко и се разплаках. Това също беше голям момент на мотивация.
Мотивирам се да действам като си представям, че искам да живея на макс въпреки, че не съм свалил нито 1 момиче през живота си. Работя здраво, гледам се от смъртното легло как съжалявам ако не съм дал всичко да живея живота, който искам и ще продължа да опитвам да догоня годините си.

Дано ти послужи за някакво разбиране и нещо позитивно.
Мъж 31г.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4ecc8f44cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз съм този, който написа, че е минал през подобно, но психически тормозен, не си спомням сложих ли си сигнатура. Някой от последните коментари. Моля модераторите да ми публикуват коментара извинявам се ако имам грешки, писах от телефон.
Авторке, докато си взимах душ тази сутрин, си мислех за хората както за теб така и за мен, и дадох развитие на някои мои стари мисли, в които винаги съм вярвал.
Имя и жени и мъже, които си затварят душата, с цел предпазване от атаки, както и ситуации, в които двата пола правят Просто секс. Случва се да се учат да подтискат чувства само за да не развалят тези си отношения с човека. Свиква се и остават със затворени сърца. От друга страна ти си наранена и едва ли не навсякъде по тялото си чувстваш как си затворена по тази тема. Знам какво е. Но виж как живота на такива хора казва, "Всичко или нищо". Не съм видял някой да дойде тук и да пише, абе малко ме нараниха и вече съм по-малко уязвима или абе правих само секс и посвикнах да непоказвам чувства как да се върна. За първото някои му викат опит в живота, а за второто игнорират или просто не го разбират. За ситуацията "Всичко или нищо" ти наистина си прикаран/а до стената, не е като онези два примера, в които не всеки се замисля, защото все с нещо оставаш.
Винаги съм вярвал на хора като теб. Вярвам, че силната болка, която ти е разнесена по тялото е за да ти направи голям проводник и когато се справиш със ситуацията с всяка клетчица, с която си изпитвала колка ще започнеш да усещаш любовта. С всяко пръстче, с всеки край на тялото ти. Ти няма да чувстваш любов, ти ще си любов. Моля те не се предавай, всичко ще си дойде бавно. Аз вярвам в твоята съдба.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4afdb5cd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Без секс не може. Не знам как не го разбират повечето жени и как си мислят, че един мъж ще им е верен и ще ги обича до безкрай? Във връзка секса е естествена част - харесваш един човек, привлича те и желаеш да правиш секс с него. Жена на 24г. съм и ако партньора ми откаже секс дълго време бих го напуснала. Просто не е нормално и създава само проблеми в отношенията.


П.С. Съжалявам, че си била жертва на тормоз, но е редно да разбереш, че не е проблема в другите мъже... а в теб. Няма как мъж на зряла възраст да не желае секс с половинката си. В крайна сметка без секс това е едно обикновено съжителство.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3e474e801b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Поговори с психолог, защото представите ти са объркани. Изправи се пред близките си и им разкажи всичко. В теб има много пасивна агресия и повярвай ми сексът е за двама и АКО НА ДВАМАТА им харесва за теб е ИЗВРАЩЕНИЕ, а за двойката върховно удоволствие. Ти пречупваш нещата по свой си начин, но това е само в твоите очи. И заради всичко това ти отричаш секса и искаш просто връзка, само че връзката се крепи на секса. Ако ще партньора ти да е идеален няма ли сексуално привличане това не е връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b81f5ad950
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Ами пусни го да лашка шаврантии, докато не е с тебе, да ви е спокойно и на двамата :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ed081ee33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Първо, съжалявам за случилото се с теб! Сигурно ти е било много трудно и това, че си успяла да се съхраниш психически е за възхищение! И разбира се, че заслужаваш любов!
Жена съм, но искам да ти кажа, че сексът може да бъде не само извращение, но и израз на силна любов. Може да бъде нещо красиво между двама обичащи се.
В този смисъл, бих те посъветвала да потърсиш помощ от психолог за да преодолеш случилото се с теб и да можеш да изживееш във всеки аспект любовта, когато я срещнеш!
А колкото до темите за секс тук, те често са проявление на най-ниските инстинкти - не си вади изводи от тях.
Оглеждай се за човек на по-високо духовно ниво. Пожелавам ти да намериш любовта и да преодолееш напълно ужасните неща, които си преживяла!
Ж32

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1b23fc31ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   "ако утре се разболеете и сте на легло, умирате, или пиете силни лекарства и това влияе на либидото ви, значи половинката трябва/има право да ви остави в това състояние"

Ами естествено... Ти май наистина не си много в час. По статистически данни, мъжът само да остане без работа за няколко месеца, и шансовете да е аут стават сериозни. Само да замине за командировка малко по-дълго... и друг ще затопли леглото... Така наистина функционират връзките. Най-сериозното в тях е да се роди някое друго дете, и за това пак се иска здрав секс... Тя самата връзка започва, защото им се иска на хората просто да се наебат. Всичко останало в тая "любов", са малко или много приказки. Това не е моето мнение, а прост биологичен факт. Аз съм също от тия дето не "заслужават" "любов", но поне знам какво не пропускам...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 60e5276f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   26, ти не си добре с главата, явно съдиш по себе си за другите и ги пращаш на психолог. Ти си за лечение, ти. Такива примитивни и плоски парчета като теб не заслужават внимание.

"... няма ли сексуално привличане това не е връзка..." Зверски идиотско и ограничено мислене имаш, ако въобще може да се нарече мислене.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 376862d95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Имах много близка приятелка, която беше преживяла същото. Тя сподели само на мен и на друга нейна много близка до колкото си спомням. Честно казано ми идеше да смачкам от бой въпросния човек. Мислех, че само на нея се е случвало точно по същия начин- от роднина, но явно не е така. Тя ходеше често на психолог и много работеше първо за да стигне до извода за себе си откъде е проблемът, и второ- за да го преодолее.. Изключително много съжалявам, че за втори път през живота си чувам подобно нещо... :( Надявам се да събереш сили и да получиш една красива любов , също и да преодолееш бариерата, която си създала в мозъка си. В момента моята приятелка е добре, има връзка .. Ще бъдеш добре, сигурна съм!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 376862d95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   А и друго- според мен сподели на половинката си. Ще те разбере и ще го преодолеете заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6e3f44bedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   30 Агресията ти е пословична, плюс обиди. Анализирай себе си! За какво се събират хората и са двойка. Можеш да имаш много познати, приятели, но с един човек споделяш леглото си и казано директно спиш, създаваш поколение и т.н. Нищо по-различно от това, което са имали, като връзка дедите ти. Често партньори, които си пасват, като характер, интелект се разделят, защото не си пасват сексуално. Факт е, връзката между мъжът и жената се крепи на физическият контакт. Очевидно авторката на темата има нужда от професионална помощ за да преодолее случилото се и да изглади грешната представа за нещо толкова нормално и естествено.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 443f85e876
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Хаха, авторке, като прочета коментарите под някоя подобна тема, се убеждавам, че не сме ние с теб тези, които не са наред :)

Остави ги хората, за които секса е най-важен, нека си се чукат. Пожелавам ти красива, искрена любов! Вярвам, че ще попаднеш на подходящ човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker