Гордостта не ми го позволява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гордостта не ми го позволява
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3112 пъти
Запознах се с него преди около 5 години. Всичко беше прекрасно, бяхме заедно 2 години, постепенно той започна да се отдръпва, аз знаех какво предстои. Раздяла. Появи се един ден, явно беше събрал смелост и каза, че му се случва нещо ужасно, което не може да каже на никого и трябва да се разделим. Чух че ми е изневерил, но разбира се той не си призна, аз винаги предпочитах да вярвам на него.

Страхувах се от истината. Колко тежко го понесох само аз си знам. Няма нужда да споменавам безсънните нощи и огромната дупка в сърцето си. Абсолютно съм наясно, че не е нормално да не спирам да мисля за него до сега. Чувствата ми бяха поутихнали, докато не се появи отново. Трябваше да бъде просто секс. Наистина добре си пасваме в това отношение.

Виждахме се сравнително често. Имаше известен период на затишие, но започнахме отново. Една вечер и до следващия месец. Знаех че има приятелка, негов приятел ми беше казал. Нямах смелост да му кажа аз знам че си имаш друга, виж колко съм жалка, продължавам да се виждам с теб, а и аз може би съм била на нейното място.

Опитите да поговорим сериозно винаги са били безуспешни, винаги отрича или сменя умело темата. Сега е свободен и продължаваме да се виждаме. Срещаме се и в заведение, в което и двамата обичаме да ходим но той флиртува с бившата си пред очите ми, понеже тя е от старата му компания. Казва "аз трябва да ставам рано" и доста неумело прикрива това, че си тръгва с нея.

Постоянно се питам какво правя. Нямам сила да му кажа, че е лъжец и че нарочно съм си затваряла очите, които след това плачат цяла нощ. ГОРДОСТТА НЕ МИ ГО ПОЗВОЛЯВА!!! Просто отказвам да призная колко глупава съм била през цялото това време, знам го и не спирам да се измъчвам... тая някаква надежда... че някой ден ще осъзнае, че все още ме обича. И въпреки всичко съм готова да простя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3956d27a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момчето си е женкарче, добре си играе ролята и то най-нагло, на ачика, дорде не речеш. Има един лаф, че курвалъкът е до едно време, а пиянството е до гроб, ама кой да ти каже до кога точно е първото, че да чакаш.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: be2e75f6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искам да те критикувам за това, че си била с него за "просто секс" докато си знаела, че има приятелка.... Права си-и ти си била на нейното място, така че това е нещо, за което много трябва да се замислиш...
Иначе, той явно си е просто такъв- а такива хора не се променят, никога...

Така или иначе той е с теб само заради секса, понеже в момента явно няма с коя друга да го прави, пък дори и да има е от хората, които се кефят на изобилието. И ти го знаеш и точно това не искаш да приемеш...

Вече не сте заендо официално-събери смелост и му кажи всичко в очите,нека разбере колко жалък изглежда отстрани. И бъди сигурна, че един ден ще съжалява за този начин на живот...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e62e2d776f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Aми тогава го търпи щом ти харесва да те правят на маимуна иначе пича си е добре даже възнаграден от живота праска си ви и двете кво по хуаво за един мъж
Хектор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 503c5c7af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: Моля, дайте ми съвет какво да правя оттук нататък. Прекалено очевидно стана за мен и за всички около нас, това което прави. Понятието "просто приятели" не ми изнася, а не мога просто да сложа край. Много съм объркана. Искам да му изкрещя всичко което съм му спестила, обаче знам че и да го направя, той ще се направи че не ме е чул. Безсмислено.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: be2e75f6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе момиче.... И ти не знаеш какво искаш! Не ти изнася да сте просто приятели, обаче не можеш и "край" да му кажеш. Не може така-средно положение явно също не те устройва. Така че трябва да избереш една от двете крайности-или тоя човек да ти бъде само приятел(без екстри) или да си излееш пред него с думи, всичко онова, което до сега не си имала смелост да кажеш. Аз обаче не разбирам, защо толкова те е страх да си отвориш устата-веднъж и на място... Нямало да чуе... ами ако иска да чува, така поне ще ти се изяснят много неща. Избирай.... решението е твое!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f3bcb6e3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това не искаш, онова не ти изнася, незнам си какво. Изпари се, потъни вдън земя (не в буквалния смисъл, разбира се), пък може и да забележи отсъствието ти, да не кажа по-голяма дума - липсата ти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 73d997b1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съвет от едно 20 г. момиче, което е зарязвано 2 пъти, като и двата бяха потресаващо ужасни - ЗАРЯЗВАЙ ГО! Ще боли, но времето лекува - това е. Няма друг лек. Ако имаш поне капка останало самоуважение - заебавай го и да не ти пука. Как иначе ще срещнеш някой по-добър? Сексът не е най-важното - сама го знаеш!!!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7ff7a6e24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила, пише ти жена. Влюбена точно колкото си и ти. Прощаваща ВСИЧКО. Явно наистина обичаш този мъж, за да позволяваш всичко това. Единственото което мога да ти пожелая е да почувстваш истински че не той не те заслужава! И да откриеш някой който да те цени, както и ти да го оцениш... Животът е гаден:( винаги има прецакан - не бъди ти! .... Давам ти съвети които не успях да спазя, но на теб пожелавам успех!!! На N3-тегли една майна! Убедена съм че си прекрасна и повярвай ми колкото и да ти е тежко сега, някой ден ще го установиш сама! Само вярвай че това е преходен момент и един ден ще си щастлива!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 62b56296e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ти сама казваш, че няма смисъл да му казваш всички неща, които таиш в себе си. Знаеш също така, че и да бъде с теб, няма какво да очакваш, освен секс. Е тогава не знам какъв съвет искаш. То е ясно, че човекът си живее живота и на която свирне, тя дотичва при него. По- добре си запази и последната капка гордост и го остави да си върти номерата другаде, а теб със сигурност те чака някой, който ще те цени и обича. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9dfdb4bb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако искаш да запазиш спокойствие и самоуважение, го отдалечи от себе си. Сигурно ще има момент в живота, когато ще срещнеш достоен за теб човек. Той няма да се промени, лъжецът си остава такъв завинаги. Макар и чаровен и привлекателен, той може да донесе само разочарование и болка...

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3425d5fd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Искаш съвет, хората са ти дали горе, ама ти не искаш да чуеш. Той не те обича, и не иска нищо повече от секс. Оставяй го, изобщо не те заслужава. Пък и ако не го зарежеш ти, той ще те зареже, когато срещне някоя, с която иска да има по-сериозни отношения.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0002eb42d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега кое предпочиташ гордостта или самоуважението? Ако искаш гордостта- ми давай, лъжи себе си, него и приятелката му... мисли си, че ти сигурно си била на нейно място и как някоя кучка /с извинение, може и да не е била и ти не си като те слушам/ си е премълчавала. Ама ако предпочиташ самоуважението, давай казвай му че му знаеш игричките, макар че ако бях на теб и на момичето щях да кажа. Предупреждавам те че всеки следващ ден премълчаване е капка загуба от гордостта.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bde697da0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Може би всички сме изпадали в такава ситуация на един вид зависимост. И аз съм била така и прекрасно те разбирам.
Единствения ми съвет е да бъдеш силна. Ама много силна. Не пред него, а пред себе си. Кажи край... и нека наистина бъде край. Не се виждай с него. Откажи му среща. Огледай се за други по-достойни мъже около теб. Сигурна съм, че е имало такива, които са искали да са с теб, но заради другия не си им обръщала достатъчно внимание. Живееш в една илюзия, един твой копнеж, който никога няма да се осъществи. Саморазрушаваш се и колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре. Успех мила!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ecda5ee1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Уважавай себе си, за да те уважават другите!
Обичай себе си и тогава само ти може да си изневериш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker