Несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несподелена любов
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1473 пъти
Хора искам съвети каквито и да са!Занимавам се с една девойка от години до сега нищо мисля че вече съм напредела на силите си обаче нещо вътре в мен ми казва да продължавам.Другото което искам да ви питам как да продължа напред с работа спорт ме става винаги мисля за нея каквото и да правя ми е в главата. Усещам и присъствието постояно а в действителност се виждаме 1 2 пъти в годината.Звел съм решение че ако нищо не стане и не се съберем предпочитам да не бъда никога с никой друг това зряло ли е.До някъде разбрах че няма смисъл да плача постояно само от време на време го правя което е безсмислено ама просто не издържам справям се по някакъв си мой начин да не личи болката ама много фалшив станах има ли начин да се поправавят болните ми надежди че ще бъда с нея тя мисля че е в връзка по скоро как да спра да се надявам като тя не един път ми е показала че няма как да стане нищо.Всичко пробвах имам четири опита за самоубиство и и винаги ми се разминава на косъм отказах да се самоубивам.Благодаря предварително за коментарите и съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 828a60995a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това истинска история ли е? Забрави я и си намери реално момиче, което е до теб. С другата нямаш шанс, а я идеализираш. Отиди на психолог.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 99e16e514f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истина е ппц не споделям много апък да не говорим в сайт ама вече съм в някаква безисходица и искам съвети как да изляза от омагьосаниа кръг.Ами опитах се не става да я забравя

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c4fb7fb36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И по какъв начин те е привлякла така непреодолимо много, че да е незабравима за теб?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7ec2b86ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами харесва ми всичко във нея тя ми разби сърцето няколко пъти и аз след всеки следващ път все повече се влюбвах и обичах.Хронично мислене стана смисъл страно по всяко време ми е в главата без значение от ситуацията или въшни фактори.Просто незнам как напред да продължа.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 313ebeed3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Занимавай се с неща, които обичаш, срещай се и общувай с разнообразни хора. Не си налагай да я забравиш, това ще стане от самосебе си, с времето. Както и времето ще ти помогне да отвориш сърцето си за нова любов или да живееш щастливо и сам. Гледай по- ведро на живота, защото той с една жена не свършва. А със самоубийството вредиш на душата си. Освен това, замисли се, щом ти се разминава, значи мисията ти на Земята не е приключила и трябва да живееш още. Търси хубавото по света, сбъдвай мечтите си /извън тази девойка/ и ти желая щастие!

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7ec2b86ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мерсии

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8f589a6ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това нещо което ти казва да се занимаваш се нарича пристрастяване. Такива мании изобщо не са полезни в психическо отношение, и начина ти на мислене е нормален за тийнейджър, не и за зрял човек. Трябва ти доста преоценка на приоритетите и осъзнаване на някои реалности.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fa0f293ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имам сходна ситуация с автора..аз също години имам симпатии към човек,който виждам няколко пъти в годината и то покрай някакви събития с общите ни познати..знам че нищо няма да стане,и че този човек не ме иска или харесва ,но просто си го харесвам много е странно.Към автора...Може би усещаш че това момиче е сроднага ти душа или нещо такова,събери смелост и й кажи какво мислиш...мисли за самоубийство не е решението..не знам дали ще прочетеш коментарите,но ти желая успех и смелост

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3b576b34e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами, трябва да разбереш, че освен чувства има и разум. Ако не го разбереш, просто ще си биеш главата в стена, и това е. Това със самоубийствата и фаталните страсти жените никак не го обичат, те искат някой да ги разсмива, да ги забавлява, да име весело с него. Твоите чувства я плашат, и тя неволно бяга от тебе, не иска да си има проблеми. Гледай с нещо да се отвлечеш от тази мисъл, толкова ли няма в живота дейности, които да те привличат? Ако все така й плачеш пред нея, тя ще изпитва просто ужас, а не любов. Ако искаш да я заслужиш, трябва да се промениш. Например, опитай да се харесаш на някоя нейна приятелка или позната, почни да я ухажваш, но по-спокойно, без изхвърляния, така тя може да си помисли, че не си чак толкова зле и може да те погледне с други очи. Освен това, гледай да я оставиш на мира за по-дълго време, тя може да поиска пак да има някой, който да я обожава, и ще те приеме по-близо. Не си мисли за самоубийство защото така няма да й направиш впечатление, само ще отровиш и нейния живот, , защото ще се чувства поне малко виновна, а тя не е. Виж в живота как е, момичетата харесват най много тези момчета, които не им обръщат внимание, и обратното. Спри да й обръщаш внимание, тя може да се заинтересува, какво става с теб. Ако желаеш да я заслужиш, постарай се да станеш един готин пич, с мускули, и хубаво тяло, който се харесва на жените. Така и тя ще ти обърне внимание, те винаги така правят - гледат, ако някое момче се харесва на другите жени, и те също го харесват. Затова препоръката ми е да свалиш някое друго момиче, към което си безразличен, защото така ще ти е по-лесно. Направи някакви пари, намери си добри приятели, да види, че не си самотник, неудачник, от който никой не се интересува. Това гледат жените, така е било винаги и ти няма как да промениш това, колкото и пъти да се самоубиваш. Помисли си за твоите родители, те не затова са те раждали и отглеждали, за да примираш и загиваш заради някаква кифла. А най-сигурния начин тя да се влюби в теб е, ако й отвъртиш един силен шамар и я зарежеш. Тогава тя ще разбере, че си мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 32558ae267
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо не й кажеш всичко,което чувстваш и мислиш, и си мислил през годините? Нещата са толкова лесни, понякога ,колкото и да си мислиш,че показваш на някого,че искаш нещо повече с него, той просто не го вижда и не го осъзнава.
Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a94a4ef328
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз не разбрах въпросната девойка знае ли за чувствата ти?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dfebbd5b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря за съветите да номер 11-знае от а до я всичко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3a928467b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 9 браво за коментара. Само да допълня, че ако сте малки все още трябва да я дразниш. Може да ухажваш нейна приятелка или още по-добре да оправиш нейна приятелка. Направи си снимка с някое момиче и я прати на любимата ти след което я блокирай навсякъде. Така ще й смениш чипа и операционната система и ще видиш чудо.


Ако е кифла тези неща ще свършат работа, но ако е сериозен човек има възможност да я отвратиш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 50cd2ca795
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   "Идиотско е всеки път да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат." Айнщайн

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker