За меркантилните жени и кифлите. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За меркантилните жени и кифлите.
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 3000 пъти
Не смятам, че жените са меркантилни, особено в Бг-е, не всички. Да, има и такива, но са рядкост. Защо постоянни ни обиждате, че сме меркантилни, курви и така нататък? Нали работим, чистим, правим ви свирки. Ако правим сме курви, ако не , сме дърво. Ако сме хубави, пак сме курви. Но иначе искате красиви и слаби, нали? Не се заяждам, темата не е провокация, нито фейк, просто се опитам да разбера, затова ще помоля и без хейт от другата страна. Напълно нормално е мъжът да осигурява по-големите доходи и да поддържа едно семейство, особено тук, ако не иска жена му и децата му да гладуват. Един подарък и цвете не мисля, че е голяма жертва :d. Меркантилност означава - почивки в Дубай, мердецеси и прочие. И вие го знаете много добре. Ние също бихме ви обвинили, че сте меркантилни - искате жена с пари и добро образование, иначе е "кифла" и " глезла". Но добро образование имат всички, малко от вас биха предложили ум, интелект, красота и някаква подкрепа.

Другият ми въпрос - Какво имат всички против кифлите? Защо това е обидно, гадно и поражда отвращение у хората? Не разбирм. То си е тяхна работа, как живеят, какво правят, как се обличат и т.н., нали не ви ощетяват, пък и всяко момиче иска да е принцеса. Друг е въпроса с батките, защото там вече става въпрос за бъдещи мъже, които трябва да се грижат за семейство и да са защитници, докато кифлите могат и да бъдат добри майки.

П.с. Обожавам кифли.... особено с мармалад..ммм

Хубава вечер! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: aae2a8147f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повечето жени искат само наготово да живеят, само защото дават едно тяло на някой. Заради един час кеф искат дрешки, скъпи обувки, изцяло поемане на разходите и личен шофьор. Единици са равностойните партньорки. Повечето жени освен кълчене в чалготека, гримове и дрехи нямат други интереси.
Жена съм, но лично мен ме дразнят, защото съм работила с подобен тип момичета, които реално не вършат работата като хората и само флиртуват. А и в компания са скучни, защото нямат интереси.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d08ce5f553
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с тебе
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: abb9f7c46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Защото искат "кифли" но за тях са "кисело грозде"
Това са обикновено пропусналите мъже, комплексарите. И най- лесно е "оо, гроздето е кисело, разбирай- меркантилка кифла" и готово, така се чувстват по-добре добре.
Пък иначе както ти сама казваш, искат жена с добро образование, да работи в и извън къщи, деца да гледа и да изглежда като модел, а те самите не са способни на 1/3 от това което искат.
Меркантилни и мързеливи мъже, те са които визираш. Но си отпадат естествено... тук- таме още успяват да хванат някоя заблудена овчици, но дори така не успяват дълго да я задържат. Отварят и се и на нея очите и си бие камшика скоростно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cd0185b6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Аз около мен не познавам чакащи всичко на мъжа, но има мъже даващи всичко от себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ce1ceaff97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   След изречението жените, които искали пари били рядкост, спрях да чета.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9965482f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Аз такива девойки не бях виждала, докато не започнах да опознавам съседките около лятната ни къща. Просто в моя приятелски кръг всички жени работят, никоя не виси по кафенета и молове, макар да обичат да пътуват, да опознават различни места по света, да се обличат спретнато и да ценят добрата кухня. И това е без значение, че на някои от тях мъжете им наистина печелят много. Но в това софийско селце се натъкнах на съвсем друга порода жени. За тях идеалният живот се състои в това мъжът изцяло да ги издържа, да спят до обяд, да не пипат нищо у дома, да обикалят заведенията и да пръскат пари за парцали (то поне да имаха вкус). Много важно е обаче това да става показно, т.е. всички да видят това благосъстояние. За мъжете си говорят като за "оня моя тъпак", просто смятат, че принизявайки мъжа, издигат себе си, без да знаят, че в приличното общество се смята за престижно да имаш добро семейство, а публично да обиждаш партньора си се регистрира като признак на изключително ниска култура. Никога не съм чула от тях дума на загриженост, някаква похвала към съпруга, някаква тревога за здравето му или пък съчувствие към негов проблем. Всяка втора дума е "пари". Пари, пари, пари, пари.... това е една безконечна мантра. И да ги пита човек за какво са им? За абсолютни глупости! Чалготеки, молове, хазарт, дюнери, Макдоналдс, курвенски нокти и прически, т.е. за нищо смислено. Ние с мъжа ми, макар в никакъв случай да не сме богати, всяка свободна стотинка инвестираме в картини, купуваме много книги, не пестим за качествени хранителни продукти, следим културните събития, гостуват ни възпитани хора, никога не сме обезпокоили съсед с шум и музика. По причина, лишена от всякаква логика, околните в това селце ни мислят за милионери. Един вид: щом човек ходи на опера, окосил си е тревата, подрязал си е розите, почистил си е дома, не се е напил с разни говеда и не е набил жена си, то със сигурност е милионер. И въздишката тук е: "Еееех, и на мен мъжът ми да беше милионер, и аз като оная щях да танцувам с него на терасата под луната! И аз щях да го посрещам с коктейл в градината..." Ми, танцувай, бре, мацко, кой ти пречи; някой да те е вързал да сложиш за уморения си мъж една бира в хладилника; да ти е счупил ръцете, че да не можеш 20-ина лалета да боднеш в двора?!
Така че, авторке, аз също не вярвах, че има такова животно като "кифлата", но с очите си се убедих, че има. И не казвам, че тези момичета са лоши. Те просто изкарват каруцата пред коня. Жената, която в крайна сметка получава нещата, които те искат, разсъждава така: "Дай сега да работим, да се грижим един за друг, за да можем да сме здрави и с труд да постигнем мечтите си: мечтаната ваканция, мечтания дом, мечтаната кола, мечтания тоалет и т.н. Кифлата мисли точно обратното: "Мъжът вече трябва да се постигнал МОИТЕ мечти, защото иначе не ми е нужен". Това е причината по-голямата част от тях да остават с пръст в устата, да попадат на пълни идиоти и да се лутат из живота като мухи без глави. Накрая надникват в чуждия двор и виждат семейна двойка, която се наслаждава на спокойствие, любов и уют и вместо да се запитат "Къде сбърках?", отсичат: "Ей, живот си живият някои жени, като са имали късмета да си вземат богати мъже..." За сведение, мъжът ми е електротехник, аз съм преводачка. Споменавам го, за да очертая социалния ни профил, който е на светлинни години от хотел "Риц" в Монте Карло.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a447eb69a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тук има много объркани души. В моя свят няма такива неща. Живея си с мъжа ми и всичко е ток и жица. Даже такива мисли като на авторката не ми се прокрадват, не съм и чувала неуважителна дума за себе си. Явно съм в добра среда. Тази тема е за простолюдието.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4fdd6d485d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Не обръщай внимание. Пълно е с млади шофьори на бусове, сервитьори и подобни, които мърморят срещу жените. Някак им се иска хубава млада жена да им се лепне заради дълбоката душевност, посредствена външност или примитивни цели. И псуват защо заглеждат паралии. А те самите не броят за живи дебеланите и разни грозновати. Всеки си надскача нивото.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 19ef60d4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   "Нали работим, чистим, правим ви свирки." - от жена изразяваща се по този начин какво да се очаква? Това именно означава кифла, когато се използва като определение. Въобще цялостно начините на изказване в текста са крайно идиотски и профански. С подобна жена не бих се здрависал даже, ако чуя как говори и какво казва. Сигурно е по-зле от написаното. И повечето са точно на това ниво, нищо не можеш да си кажеш с тях. За тях борбата срещу скучносста е да са "разкрепостени", да се обличат като най-долните проститутки и да правят глупави физиономии. Като видя една такава глуповата, винаги страня.
Всяко момиче искало да е принцеса, ами не има и супер много кухи лейки, които са нямали майки, които да са друго освен крайно кухи лейки и са ги възпитавали с телевизора. Но има и крайно интелигентни жени с които е радост да си кажеш две думи, но без всякакво преувеличение, повечето не струват, макар и да са убедени в обратното. Елементарни порядки и възпитание им липсват, не знаят как да се държат. Просто като видя как се кълчат и какви малоумни муцуни правят ми става крайно противно, че и някой от тях на по 35-40 години.
Пиша го съвсем сериозно, който иска да разбира, мога да се разплача от мъка като гледам какви гнусни същества се предполага, че трябва да са бъдещите "български" майки.
Отново се връщам на текста ти, просто отблъскващо простоват е наистина, тя цялата тема може да се сформира само в главицата на съвременното същество с крайна недостатъчност на себе-уважение, наречено българска жена.
Сега като крайно патриархален не мога да не напиша нещо и за българския мъж. Българския мъж, това е онова животно, което е убедено, че като си татуира Левски на гърдите и вика на Шипка:"сърце, душа за България", наистина е националист. Това е животното, което ако има средства няма да убеди жена си, че е най-прекрасното същество, а ще и позволи да си реже кожата и да си нашляка силикона. Това е той когато ходи по мачове и барове, вмедто да е вкъщи и да помага на жена си и децата си в къщната работа, с домашните и така нататък. Това е гнусното мекере, което не се срамува да се пльосне като мазна свиня и да пие ракия пред жената и децата си, защото за него личния пример абсолютно нищо не значи. Това е предателското мекере, което няма да научи децата си на българското минало, за да са подготвени в бъдеще политически те, а и за да отраснат с българщината, с болката и славата на нашето минало, от което произлиза нашето настояще, а няма да ги научи, защото тъпоъгълника сам няма представа за тези неща. Това е предателя дето няма да се церемони да погледне жената на ближния си, няма да прояви не мъжка, а чисто човешка лоялност. Това е този съвременен и изнежен цървул, който изцяло живее под пропагандата на онези, които сложиха окупаторската символика 681-1944 на българското знаме. Димитър Списаревски става този боец понеже дядо му е разказвал за героичните си битки на Шипка, но кой да разказва на съвременния Димитър? Това са все неща които няма да станат ясни на мнозинството докато не заживее в чужда държава, не че онези сложили 681-1941 са наша държава, но поне формално ни има. Глупавите народи забравили заветите на своите предци, завзети от модернистични лъжи, не заслужават държава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e55ff570f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжете в България са скъсаняци с 1500 лева заплата.. гроздето е кисело. Иначе към жената претенции безброй, но виж той да може да предложи нещо забрави. Мъжете плюят по такива жени, защото ги е яд, че не могат са си позволят да имат такава. Иначе чуят ли токчетата веднага се обръщат. Да не мислиш, че всеки мъж копнее за невзрачна, неугледна, очилата, зъбата, разведена, дебела и т.н? Просто това могат да си позволят. Толкова могат. Самите те са толкова и няма как да търсят повече. Умната, красивата, успялата жена плаши мъжа и предизвиква чувство на несигурност. Това от своя страна води до въпросните изказвания. “Тя чака на готово”, “тя е кифла”, “тя е глупава”. Обикновено става дума за жена с ниво и стандарт, която няма да се хване с мухльо. Ако изобщо го е забелязала някога. Че жените искат само пари съм чувала само от непрокопсаници. Умен и способен мъж с възможности знае, че не е така и комплекса за малоценност не го тресе. Не си взимай куче ако не можеш да го храниш. Някой са за помияри, други за породсти. Кой колкото си може. Но всеки гледа лъскавото.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a59b371eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Браво на номер 1. ако наистина е жена де.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c5703a908
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има си го болестното състояние и пренебрежение към мъжете, но май само към грозниците... към готините, каквито и да са, се държите добре, пък било то и без пукната стотинка в джоба да са...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9fe9e56c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Да си признаем:
1. Всички харесваме секси, красиви жени
2. Всички мразим жени, които са ни отхвърлили.
3. И ние не бихме работили, ако има кой да ни дава пари. Никой не е толкова амбициозен, че да иска да работи заради самия кеф от работата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 00b2d91749
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До 1 не мисля, че си права, аз навън виждам много работещи жени, на които никой не осигурява личен шофьор. Което води до извода че равностойните партньорки са повечето, а кифлите са изключения, разни моделки по списания и конкурси.
Плюс това кифлите се хранят от мъжкото внимание и ако няма кой да предложи личен шофьор или нова кола срещу секс на кифлите, те няма от кой да го поискат. Мъжете се заглеждат по такива жени с джуки,с силиконови цици, обръщат им внимание, искат да получат секс от тях, доста от мъжете им предлагат личен шофьор срещу секс, с това си поведение мъжете развъждат кифлите. Ако мъжете ценяха равностойните партньорки всички жени щяха да се стараят да бъдат таива. Но равностойната партньорка подбива егото на мъжете, покрай такава жена повечето мъже не се чувстват добре, защото мъжкото его изисква той да е водещия във връзката. Мъжете имат подсъзнателно желание да са властни, да се грижат, да са глава на семейство и равноправието в разбиранията им няма място.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0cc293077f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Амаа тия кифли, за които се говори някой виждал ли ги е наистина? Защото аз живях с моя приятелка, художничка по образование и кифла по необходимост, т.е. преквалифицирала се в козметик и гримьор и доста ми се промени мнението за кифлите. През първата изолация се наложи да вика клиентки вкъщи и с изненада открих, че това са нормални жени, които си работят, учат, развиват се, спортуват, грижат се за себе си. Не чакат някой мъж да ги спаси, а си избират, и щом имат избор и предполагам предпочитат мъжете с повече потенциал пред другите. Това ли е кифла?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 027c521288
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Защото са комплексар, а и си падат по курви. И го знаят. Подминават що годе читавите, кефят се като някоя ги върти, а после реват. Уж силен пол, а всъщност много слаб. Това са ми наблюдения от мои приятели, които жените като тези, които описва, ги въртят както си искат.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 063fc65b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ти в кой град и свят живееш?

Виждала ли си скъпа кола на улицата, в която да няма някоя хубавица вътре? Как хората с пари сменят жените когато и както си пожелаят?

Според мен ти имаш някакво балонче от хора около себе си и само това виждаш, ама реалността е, че жените, които се впечатляват от пари, статус и подобните му са в пъти повече от "нормалните" женици.

Хасан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 78fe68e6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   " Не се заяждам, темата не е провокация, "

А реално всяко второ изречение ти е заяждане или провокация... :)

Просто спрете да обобщавате. И мъжете, и жените... Обобщаването е тъпо, още повече сега, когато индивидуализмът е на почит.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fd424f613b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   За мен КИФЛИТЕ са онези жени, които са като попфолк диви, с сто тона грим по тях, дълги нокти, курвенски чупкини стойки пред огледалото, с едно надменно поведение и с показност. Това е един много голям процент от жените днес, не само в България, а навсякъде. Сигурна съм, че 97% от мъжете харесват точно такива жени. И забравих да добавя, че да те са меркантилни, гледат парите в един мъж и искат парите му. Защо пък не днес без пари не можеш да идеш и до тоалетната. Аз не ги съдя, нито ги презира. На мен са ми жалки мъжете, че гиноплюват, нямат дупе да се хващат с такива, защото ги е страх. Подценяват естествените жени, които са домакини едновременно с това, че ходят на работа и отглеждат и децата им. Това не ги спира, обаче и най-без срамно точат лиги по такива, а те КИФЛИТЕ са и навсякъде вече. Светът си е е... Ло мамата и аз съм отвратен от хората като цяло. Никой не цени и не харесва стойностите хора и неща, сега е важно колко яки гърди, дупе и т. Н имаш и колко си вървежна. Мъжете се гордеят с това, а с обикновените момичета ги. Е срам. Моят приятел е същият, колкото и да ми говори, че тях ги подминава, тайничко си мисли, че те са повече от мен. Аз съм сигурна обаче, че ако вложа пари в себе си и визита си, защото не съм никак грозна, ще стана обект на погледи и лиги. Не искам това, не съм курва по душа и няма да стана, но мъжете обичат такива и са готови на всичко за такива жени. Само искам да попитам Защо?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 52b086183e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Напълно съм съгласен с номер 1.Масово жените чакат на готово, някой да има жилище, кола и приличен живот. Последният пример една бивша колежка, приятелят и е от София, отиде при него, само мрънкаше, че момчето живее на квартира със сестра си, естествено въобще не си търси работа, даже искаше момчето да и плаща квартирата в Плевен, ако нещо станело с тях, да имало къде да отиде. С предишния си приятел беше 7 години, не бил сериозен, не бил купил жилище, от тези 7 години тя е работила 1,като естествено никога не се е лишавала от почивки, дрехи, даже и кола. И тук не говоря за кифла, а за нормално момиче. През цялото това време тя никога не е готвила, всеки ден се взимаше готова храна и това е. За съжаление това е масов модел,тук има много подобни разкази на тази тема,.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5d5188b606
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Не искат да си признаят, че без търсене няма предлагане. Ако нямаше мъже, които да си мечтаят за кифли, няма ще да ги има. Обаче, не, сто теми има тук как приятелката му трябвало да изглежда така, че всички да му завиждат и после, като намери такова момиче, ама тя ми харчи парите са дрехи и за гримове, ама тя иска екскурзия до Дубай, ама иска това, ама иска онова... А ти обърна ли внимание на невзрачното момиче, което работи по 12 часа и няма време за фризьор, а и предпочита да си даде парите за нещо друго? Нееее! Дори не я отрази, защото гледаше силикона на кифлата. Е, тогава какво се оплакваш?!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cf7ade4f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Разбрахме, че България е пълна с олигофрени, използвачи и с курви и кифли. Дайте сега да се фокусираме върху нещо друго, а? Тея теми гонят готините хора на далече и човек не може да ги чуе 1 изречение да кажат. Позитивен човек не иска да се фокусира върху негативизма. Ще останем с впечатление, че няма готини и позитивни мъже и жени. Айде стига вече.

Да вземете да измислите PIN, стабилен във форума на темите, не просто избор на редактора, да PIN-нете теми за кури кифли идиоти и използвачи играчи и темите да служат за вечния събирач на подобен спам. Вече писва, само се повтаря едно и също.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 81affb523e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Първото и основно нещо за жена ,която държи на себе си ,е да е в състояние да си плаща сметките. Когато реша да бъда с някого,не очаквам да е касичка,има ценостна система, уважение и отношение към хората.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c650ead58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Има два вида жени на този свят-изстривалки и кралици. Изстривалките са тези,които не зачитат тяхното достйнство и не знят своята цена,но...не е измерена в пари. Кралиците са тези,които макар и убиждани,че курви,всъщност са истински жени с чест и достойнство,който се себеуважават!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a32c71dd33
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   Авторката няма представа от реалността. Сега ще опиша една германка-женят се, имат деца. Германката работи на 4 часа , за да се грижи за децата. Мъжът ги издържа. На 50 години й хрумва да се разведе. И какво взима?Къщата, пенсионния фонд на мъжа си -тоест всичките му социални осигуровки до момент и издръжка и децата. На това се казва меркантилна жена, авторке. Е, как ще опишеш таза жена? Ти явно нямаш деца, защото е най-нормалното нещо на света майката да си стои вкъщи и да си гледа децата. Кара ги на училище, прибира ги от училище, готви им обяд. И най-важното-знае къде са, какво правят. Така се прави в целия цивилизован свят -Западна Европа,САЩ. Какво прави средната българка, живееща в бедна бивша социалистическа страна? Ражда деца, работи по 9 часа за мизерна заплата. Нито знае къде са децата й през деня, нито какво правят . А те пушат трева и взимат наркотици. И като се прибере скапана от работа трябва да готви, да чисти, да провери домашните и да угоди всякак на мъжа си. Накрая на живота си получава 300 лева пенсия, с която не може да живее, наркоманчета деца. И какъв е бил смисълът от усилията й ? Никакъв. Затова - с право младите момичета-защото те са видели съдбата на майка си-искат да не работят, а да бъдат издържани, за да имат нормални деца и те да не са съсипани.Както е всяка жена в Западна Европа, например.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 967c59468d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Темата ти е неадекватна, не е фейк. Стремежът към мъже с възможности, към които се ориентира българката, не само е краен и глупав, защото няма привличане с химия и физически, но и обричащ България на сериозни демографски и явни проблеми и промени. Трябва да си сравнително интелигентен и аналитичен, иначе няма да го разбереш. Мога да ти кажа, че има доста големи факти с мъже от цяла България. И не, жените не търсят кой ще им гледа децата, зящото те нямат желание да раждат. Жените раждат във всякакви условия, ако си обичат човека.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8f363fda4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Мъжете искат жената да е млада и красива, жените искат мъжът да може осигурява семейството. Това са двете страни на един и същи медал, просто това ни е заложено в природата. Въпросът е да е в разумни граници. Но не е справедливо към жените да бъдат обвинявани, че имат изисквания. Обикновено хейтът идва от мъже, които много искат, но нямат какво да предложат насреща. Затова девойки, не се връзвайте. Мъжете също имат изисквания и нищо чудно, че заради техните изисквания е пълно с булимички, анорексички и силиконки. Според търсенето е и предлагането. Но най-голямото извращение е чичо или направо дядо с възможности да налита на 20-годишни. Както пише Чосър: “И не ми водете разни стрини, а капчици до двадесет години. Трийсетака щом почука, жената става само за боклука”. После логично дядото с претенции остава лекинко изигран.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1ff86be429
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   То повечето мъже (естествено не всички) отношение нямат та поне си хвани такъв с пари.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a50dd1fefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз пък обичам да гледам скъпи парцалки и да използвам скъпа козметика, харесва ми да живея в лукс и да карам скъпа кола. Работя натоварваща психически работа като се занимавам и със странични неща и повечето пъти дори нямам почивен ден в седмицата. В бъдеще дохода ми се очаква да скочи двойно на този на мъжа ми и аз ставам тази, която изкарва парите в семейството и в същото време поема всичката домакинска работа. Нямам социален живот и приятелки, защото просто нямам време за него, както и нямам време за глупави селфита и висене в инстаграм. Но ми доставя удоволствие да имам скъпи парцали, да изглеждам добре, когато изляза навън и да пътувам, защото мога да си го позволя. Въпроса е, че винаги съм подценявана и смяната за лека и материална, само защото изглеждам добре и не разбирам защо красивите и поддържани жени особено в България се подценяват и смятат за глупави и са осмивани от българските мъже. Външния вид не винаги определя характера.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aae2a8147f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   От номер 1
Повечето кифли са от съвсем нормални семейства, от средната класа. Кифлата е начин на мислене, и то меркантилното. Тези, които съм познавала, не бяха расли в лукс, съвсем нормално средностатистически семейства. Но имаха претенции до небесата за човека до тях. Да има кола, собствено жилище, да я води по скъпи екскурзии. Да поема разходи за козметици, защото нали и той печели. В замяна даваха само себе си. Не искаха да се развиват в работата, нито да учат, нито да направят сами нещо за своя си живот. Нали е по-лесно всичко да дойде от мъжа, той да я издигне в живота.
Познавала съм подобен тип момичета покрай работа, приятелски кръг и деца на роднини. Не си струва да имаш такива колежки, защото повечето работа пада върху другите, скатават се, или губят време във флиртове и контене. Не са били лично мои приятелки, но сме били в обща компания. Лошото е, когато са роднински деца, защото там проблемът е по-сериозен и личен.
Кифлата е начин на мислене, начин да пробиеш по-лесно и да живееш по-леко.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 658a43970c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Номер 9, ужасни истини казваш! Всички тези неща нормалните хора си ги мислим. Но кагато видиш мислите си като текст, се стряскаш още повече и се убеджаваш, че не ти си прекалено взискателен към хората около теб, а хората около теб са деградирали до степен, че вече е трудно и да им се помогне.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ce0da791e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Поредната тема - жените са много лоши, защото не ми дават, дай да ги оплюя.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 52ac123b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Извинете, защо мислите, че една красива жена е може да си изкарва парите сама и изобщо да не иска нещо от мъжа, освен внимание, любов.. ИМА много такива жени, може би не ги намирате, защото друг ги е на ткрил преди вас...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 52ac123b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Не знам защо се смята, че една красива жена и трябва много поддръжка струва ща много. Е, ако е силикон, трябва подмяна ама повечето жени изглежда е добре само със лек грим не струващ милиони. Дрехи всяка жена би трябвало да може сама да си купи. Ако мъжа може да и предложи удоволствия в живота не е лошо. Просто богатия наема чистачка, детегледачка, ще купи готова храна. И жената няма грижи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aae2a8147f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   35, идеята е, че жената сама може да се поддържа. Който и да е мъж, не е длъжен да я обгрижва като баща, майка, брат и т.н , само защото тя е жена и спи с нея. Та тя самостоятелен човек ли ще е, дете ли е, че не може сама да се грижи за себе си? За какво му е на мъж такава? И защо той да предоставя удоволствията, тя с какво ще участва-тялото си ли? Нещата трябва да са равностойни и да има взаимно уважение. Не използване и да си на издръжката на някого, само защото спиш с него. Това е точно кифленско мислене и заблуда.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 658a43970c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Номер 30, ти сама си отговори на въпроса! Казваш, цитирам: "Нямам социален живот и приятели". Твърдиш също, че нямаш време за лични преживявания. Но иначе твърдиш, че скъпата козметика, скъпата кола, скъпата ваканция, скъпите дрехи, наричани от теб "парцалки", те правят щастлива. Никой не е против красивите и поддържани жени. Но в твоя случай имаме замяна на духовните дефицити с материални придобивки. А това, извини ме за откровенността, не е много привлекателно. По какъвто и начин да си изскубеш веждите!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0d730e36f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Аз чувом само "мъжете няма какво до предложат". А 1 ниго 1 пршмер не съм чул/прочел зоедно с това изказване. Мъжете може да пишат с примери, а вие жените никога не искате да заемете форма. Не искате да кажете нещо конкретно щото ви е страх да не ви критикуват. А после се оплаквате, че мъжете ви казват "жените не знаят какво искат".

От слаби жени не очаквам примери, очаквам от силни, ако има такива в тоя сайт.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b342b2ffb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Какви меркантилни жени какви кифли бе??? Колко мъжете са се стиснали до шия, писнало ми е от такива,точно от такъв се махнах, а бях с дете.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 692c682146
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Към всички жени коментиращи така, че да разберем колко са нервирани и намръщени - не ви отива. Че нали това ни отблъсква нас мъжете...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 61de0a78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Проблемът на повечето съвременни жени е, че получават супер много внимание, заради наличието на социални мрежи и всякакви загорели батковци и чичковци в нета. Това ги кара да си мислят, че са абсолютно перфектни и заслужават мъж с всички страхотни качества на света: висок, красив, умен, преуспяващ, успешен, амбициозен, мъж на място, печен, готин, забавен, социален, контактен, връзкарче, милионер, милиардер, бизнес магнат, имотен магнат, петролен магнат, ако може да има по някое друго татусче, с бърза и спортна кола, че иначе няма да има тръпка. За какво ми е онзи тъп зубър дето ме сваля постоянно?

За съжаление това бягство от реалността струва скъпо с течение на времето и когато тя плати цената ще я видите в няколко варианта: самотна, разведена майка, която не може да се конкурира с по-младите и готини съпернички или застаряваща жена, изпуснала и последния качествен влак, сега трябва да се задоволи с доста некачествени мъже.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 61de0a78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Пак съм аз, 42. Забелязали ли сте как жените режат мъже под претекст "не ме привлича"? От многото внимание, което имат и целия този грим и обработени снимки, това се получава. Вдигат си стандартите до небесата. Повечето средностатистически мъже са обречени в момента, ще видите и в този сайт много теми от рода на "Никога не съм си имал приятелка", ами този пич е обречен - той няма да има приятелка в близките години, освен ако не си хване някоя дебелана. Даже жените не са точно меркантилни. Те са меркантилни за външен вид основно. Ако не минаваш някакви определени стандарти - над 185 см височина, хубаво тяло с нисък процент мазнини, мъжествено лице - губиш пич. Като се хванат с посочения стандарт - вече търсят другите неща, свързани с парите, амбицията, успеха и ако това не ги кефи - тя си мисли, че е перфектна и гледа да ъпгрейдне - следващия мъж трябва да е с всички посочени качества досега и повече от предишния. Ала времето си минава и в един момент тя започва да се оплаква, че така и не може да срещне подходящ...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c5703a908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   А бе, верно жените днес не са читави, ама пък е важно и как изглеждаш. Квото и да пишем и да кажем, ако един мъж го няма ей онова нещо, което никоя жена не може да го обясни, дето ги привлича всичките... няма как да стане, пичове. Ясно е що за стока са ни жените, ама и трябва и да си готин.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 02dae4f36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Абе вие жените за Майли Сайръс ли се имате? Чак ми стана смешно. Замислят ли се, че усилията за това да имате пу*** между краката си е точно нула? Ама кръгла нула. Колкото аз имам заслуга, че имам косми по ръцете. За какви изисквания говорим? Мъжът трябвало това, трябвало онова.. Бил скъсаняк. Ми хвани се то на работа. Сравняват несравними неща-ако и вие сте успешни,развивате сте, и т.н.,тогава шапки долу. Ама да имаш изисквания като за Кристиано Роналдо при положение, че не си мърдаш пръста цял живот и отгоре на това да обвиняваш мъжете... Без коментар

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9a66e80376
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   "Другият ми въпрос - Какво имат всички против кифлите? Защо това е обидно, гадно и поражда отвращение у хората? Не разбирм. То си е тяхна работа, как живеят, какво правят, как се обличат и т.н., нали не ви ощетяват, пък и всяко момиче иска да е принцеса."

Мила, с този аргумент сама се обори, колкото и да не ти е приятно. Щом е работа на кифлите как живеят, то мнението на останалите за кифлите пък е работа на онези, за чието мнение става дума. Това е част от техният живот, мила! Странно ли ти е? Мнението ни е част от вижданията ни за живота и нещата около нас /мирогледа ни/, които са част от личността ни. Съответно излиза, че се сърдиш, защото някой не приема правото ти да управляваш сама живота си, но ти не приемаш неговото такова, защото не те боготвори? Очевиден конфликт в стил "не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря".

Патова ситуация! Ако обориш правото му да живее както иска /в това число да формира сам мнението си без да иска благословия от другите/, потвърждаваш, че и кифлите нямат такова право /да живеят както искат/. Ако го потвърдиш, ще се налага да търпиш факта, че хората /видиш ли/ не харесват кифлите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d889f4628b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Батките, кифлите, това са млади хора. Не до толкова зрели че спрат да се гледат как да изглеждат или да поддържат специфично поведение.
Трябва да спрат да мислят че това поведение е нещо изобщо.
Според мен трябва често да премисляме тежестта на съществуването си, представите си за живота и дали дрехата е ценна ако е маркова или е ценна топла.
Аз съм на 18 и това е, което имах да кажа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker